Author Topic: Anis Bussaidi  (Read 5016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Απ: Anis Bussaidi
« Reply #20 on: July 29, 2010, 01:16:08 »
αμα συνεχισεις ετσι καλυτερα με τον αγρότη
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #21 on: July 29, 2010, 01:19:09 »
θέλει πολύ δουλειά το παληκάρι

fatal_invasion

• Guest
« Reply #22 on: July 29, 2010, 01:20:08 »
Ευτυχώς που παίζεις δεξιά,γιατί η τετράδα,μαλεζάς , τσιρίλο,αράμπας και συ θα ήταν δύσκολη φάση.
Πέρα από τη πλάκα.Δεν έχω να εκφέρω άποψη. ;D

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #23 on: July 29, 2010, 01:27:49 »
το επίπεδο του σημερινού ΠΑΟΚ είναι πιο ψηλό από την αγωνιστική αξια του συγκεκριμένου παίκτη,άρα ίσως να είναι κακή μεταγραφή...αν και ίσως να είναι νωρίς...από αυτό που είδα σήμερα...αλλα τη να λέμε, εδώ τρώμε στη μάπα το ταγάρι από την ιταλία...που θα έπρεπε να μας πληρώνει για να τον βλέπουμε...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

jmjyiannis

• Guest
« Reply #24 on: July 29, 2010, 01:32:49 »
Πιστέυω οτι είστε πολύ άδικοι για έναν παίχτη που τράβηξε όσα αυτός. Σίγουρα θέλει τρελή δουλεια για να έρθει σε καλό σημείο αλλά είναι ελπιδοφόρος και τοχει το τοπι. Αρκει να του πει κάποιος οτι αν συνεχίσει να πέφτει έτσι πάνω στην μπάλα/αντίπαλο το μόνο που θα καταφερει στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είνα ινα συναγωνίζεται τον Αραμπατζή στιε κάρτες.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: July 29, 2010, 01:38:34 »
ενω ολοι ξεχασατε οτι το γκολ προηλθε απο δικο του κοψιμο στην αμυνα................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #26 on: July 29, 2010, 02:02:56 »
Στην Ελλαδα παρτυ θα κανει. Θα ειναι καλη μεταγραφη.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: July 29, 2010, 05:33:45 »
1000 φορές Αραμπατζής. Απλά τραγικός. Μαζί με Τσιρίλο χαλαρά οι χειρότεροι
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #28 on: July 29, 2010, 11:27:22 »
Εισαι αδικος wild. Καταρχην εκανε καλη διαχειρηση κιτρινης καρτας. Θες να σου υπενθιμησω τι θα γινοταν τελικα αν επαιζε ο Αραμπα και ειχε κιτρινη απο το 30;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: July 29, 2010, 14:19:37 »
Σ'αυτό φίλε έχεις δίκιο. Η διαχείριση της κάρτας ήταν καλή αλλά η γενική του παρουσία όχι. Έχει κάποια καλά προσόντα σαν παίκτης, πρέπει όμως να βελτιωθεί πολύ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

SKAILS

• Guest
« Reply #30 on: July 29, 2010, 14:31:23 »
εδειξε μεγαλη διαθεση,πρεπει να μην ειναι τοσο ατσουμπαλος..παντως απο το λιγο που τον ειδα δεν με τρελανε,αλλα απο τον αραμπατζη ειναι καλυτερος κ οπως ειπε καποιος ποιο πανω αν επαιζε ο αραμπατζης η κοκκινη ηταν ΣΙΓΟΥΡΗ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #31 on: July 29, 2010, 14:41:52 »
Τραγικος στο πρωτο ημιχρονο.. ανεβηκε αισθητα στο δευτερο και βοηθησαν αρκετα οι προωθησεις του.. εκανε και το ηλιθιο πεναλτυ στο 92 παλι καλα δεν το δωσε ο κορακας.. και γω μπερδεμενος ειμαι με την παρτι του.. αντε να τον δουμε και στον επαναληπτικο πιστευω οσο περναει ο καιρος και εγκλιματιζεται περισσοτερο με την ομαδα(μην ξεχναμε ηρθε τελευταιος και επαιξε και σε ολα τα φιλικα) θα ανεβασει στροφες.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #32 on: July 29, 2010, 15:10:22 »
μπερδεμα ρε δερβιση...για μενα ηταν ο μονος διασωθεις στο πρωτο ημιχρονο απο την τετραδα...ο σναουτσνερ και με βοηθεια απο τον σορλεν δεν επαιξε οσο αυτος...
μου φανηκε τακτικα καλος ενω φαινεται να ξερει και μπαλιτσα...καμια σχεση με αραμπατζη και σναουτσερ αλλα οχι και κατι αισθητα καλυτερο....

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #33 on: July 29, 2010, 15:16:24 »
στα εξτρεμ της μικρης ολανδεζας αλλα και στον τροπο που παιζει ολη η ομαδα του αγιαξ (απο τα πλαγια)   λιγα μπακ στον κοσμο δεν θα ειχανε προβληματα..........

ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα παντως.....

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #34 on: July 29, 2010, 16:08:03 »
Εμένα με άρεσε. Τεχνίτης, γρηγορότερος από τα υπόλοιπα μπακ μας που παίζουν δεξιά, μαχητής και - όπως γράφτηκε - με καλή διαχείριση του παιχνιδιού του μετά την κίτρινη κάρτα. Βαθμός 6 στα 10.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #35 on: July 29, 2010, 16:16:20 »
Δεν τον ήξερα από πριν.. αλλά μάλλον για το τμήμα πολεμικών τεχνών τον πήραμε και μπέρδεψε τις πόρτες... Θέλει πολύ δουλειά ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ive4

• Guest
« Reply #36 on: July 29, 2010, 21:45:16 »
οκ αφού βγάλαμε συμπεράσματα από το πρώτο επίσημο ματς του με τον ΠΑΟΚ, είμαστε πολύ προχωρημένοι.
Χθες απλά μου φάνηκε πολύ ψαρωμένος λόγω πρώτου ματς και λόγω ονόματος του αντιπάλου.
Πρέπει κάποιος μέσα στην ομάδα να τους παίρνει από κοντά και να τους λέει ότι αυτή η ομάδα δε μάσησε σε καμία έδρα σε κανένα ευρωπαϊκό ματς, για να καταλαβαίνουν που βρίσκονται.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #37 on: August 05, 2010, 00:37:21 »
Πολύ καλή εμφάνιση μπράβο πουλέν
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: August 05, 2010, 00:48:28 »
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ. Έδωσες το 101% των δυνατοτήτων σου, όπως άρμοζε σε τέτοιο ματς εν αντιθέσει με άλλους συμπαίκτες σου. Συνέχισε έτσι.
ΑΡχίΔια

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: August 05, 2010, 00:54:38 »
Σχεδόν αποκάλυψη σήμερα...μου άρεσε ή κάπου κάνω λάθος? (είπα μπάλα δεν ξέρω, απλά μικρός έπαιρνα το τόπι περνούσα όλη την άμυνα και τον τερματοφύλακα και έβαζα γκολ αλλά με έφαγαν Ο ΠΑΟΚ,τα βιβλία και οι γκόμενες...)