Author Topic: Anis Bussaidi  (Read 5046 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Anis Bussaidi
« on: July 16, 2010, 14:44:09 »
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι απέκτησε τον Τυνήσιο δεξιό αμυντικό Anis Bussaidi ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=157DH03AN&extLang=

« Last Edit: July 16, 2010, 14:49:45 by king »

mGm

• Guest
Απ: Anis Bussaidi
« Reply #1 on: July 16, 2010, 14:57:22 »
αν ειναι παικτης ψυχολόγιας οπως λενε...ευελπιστω να διαψευσει τους περισσοτερους και να μας βγει διαμαντακι. αν και μονο που βλεπω τη φατσα του μου ερχονται μνημες μεγκαχεντ και με πιανει αλλεργια...

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2 on: July 16, 2010, 14:59:38 »
wellcome ρε μούτρο...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3 on: July 16, 2010, 15:00:23 »
Καλως ηρθες πουλεν νουμερο2.. αφου ανοιξε το τοπικ ο king δεν μασαω τιποτα θα γαμησεις μανουλες! :D

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #4 on: July 16, 2010, 15:01:22 »
αντε να δουμε. γερος!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: July 16, 2010, 15:02:13 »
Καλως τον! Υγεια και επιτυχιες με τον ΠΑΟΚ.

Πρωτος Τυνησιος στην ιστορια? Ξεχναω κανεναν?
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6 on: July 16, 2010, 18:47:16 »
Γερός να είσαι και να κάνεις τη διοίκηση να σε ανανεώσει το συμβόλαιο κατά Νοέμβρη μεριά.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #7 on: July 16, 2010, 19:14:23 »
Σιγά μην είναι τυνήσιος αυτός, από το κορδελιό είναι, 100% .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #8 on: July 16, 2010, 21:38:43 »
Καλώς ήρθες ρε μούρη. Εδώ θα αναγεννηθείς κι εσύ. Όπως λέει και ο έμπειρος biv αφού σε ανέλαβε ο king θα γαμήσεις στάνταρ.  ;D

Ποιο Κορδελιό; Από Δενδροπόταμο είναι το ΠΑΟΚτσάκι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

jmjyiannis

• Guest
« Reply #9 on: July 17, 2010, 03:01:36 »
τον κόβω περίπτωση λαβρακι που θα παρακαλαμε να μεινει του χρόνου. Ζησης again.....

zagorakis

• Guest
« Reply #10 on: July 17, 2010, 08:34:17 »
"Μέσω του ΠΑΟΚ θα με σέβονται όλοι"

Έτοιμος να δικαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που τον επέλεξαν εμφανίστηκε ο Ανίς Μπουσαΐντι σε δηλώσεις του, ενώ τόνισε πως στους αγώνες με τον Άγιαξ όλα μπορούν να συμβούν

O Ανίς Μπουσαΐντι συμπλήρωσε την πρώτη εβδομάδα δουλειάς με τα "ασπρόμαυρα" και μέρα με την μέρα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Ο Τυνήσιος δεξιός οπισθοφύλακας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε πως θα βρει την φόρμα του μέσα από τα παιχνίδια, ενώ δεν έκρυψε πως ήδη αισθάνεται άνετα στη νέα του ομάδα.

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε:

Για τα κοινά στοιχεία Ελλάδας και Τυνησίας: "Μόλις οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ, πήρα τηλέφωνο τη σύζυγο για να της πω ότι έρχομαι σε μια χώρα με πολλή θάλασσα, στοιχείο το οποίο λατρεύει. Αλλά υπάρχουν και άλλα κοινά της Ελλάδας με την Τυνησία, όπως είναι η καταδεκτικότητα των κατοίκων τους, και φυσικά ο καιρός".

Για την υποδοχή που είχε: "Από την πρώτη στιγμή όλοι με υποδέχτηκαν με θαυμάσιο τρόπο στην ομάδα. Αμέσως ένιωσα ότι ήμουν ευπρόσδεκτος από όλους. Ήδη αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα. Αυτό που θέλω είναι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να δικαιώσω τους δικούς μου ανθρώπους, και φυσικά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Για να βρεθώ σε φόρμα, θα χρειαστεί να βρω πρώτα τον ρυθμό μου, που έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Χρειάζεται, επιπλέον, να κατανοήσω πλήρως την τακτική που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής. Πάντως, μου έχει κάνει εντύπωση το καλό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας.".

Για το τι του είπαν για τον ΠΑΟΚ: "Όπως μου τόνισε ο ατζέντης μου, έρχομαι σε μια ομάδα, στην οποία, εφόσον προσφέρω το 100% των δυνάμεων μου, θα αποκτήσω τον σεβασμό όλων. Επιπλέον, διάβασα στον Τύπο της χώρας μου δηλώσεις του Ναφτί, που είναι φίλος μου, και ο οποίος μιλούσε με καλά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για την εμπειρία του στην Σάλτσμπουργκ: "Η πρώτη χρονιά για μένα στην ομάδα της Αυστρίας ήταν πολύ καλή, με συμμετοχές και στη διοργάνωση του ΟΥΕΦΑ, αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας μου. Το καλοκαίρι που ακολούθησε, οι άνθρωποι της ομάδας με προέτρεψαν να ξεκουραστώ και να μην πάρω μέρος στις εκδηλώσεις της εθνικής, κάτι που φυσικά δεν δέχτηκα. Είχα την ατυχία να επιστρέψω τραυματίας στην Σάλτσμπουργκ και αυτό το γεγονός εξόργισε τους ανθρώπους της. Όταν αποθεραπεύτηκα, με υποχρέωσαν να αγωνιστώ με την ομάδα νέων, με την οποία είχα τέσσερα γκολ με εκτελέσεις φάουλ. Ήμουν, κατά γενική ομολογία έτοιμος να επιστρέψω στην πρώτη ομάδα, αλλά ο προπονητής της ήθελε ποδοσφαιρικά να με "σκοτώσει".

Για την κλήρωση με τον Άγιαξ: "Όλοι ξέρουν ότι ο Άγιαξ είναι από τις δυνάμεις της Ευρώπης και, μάλιστα, πριν από μια δεκαετία συμπεριλαμβάνονταν στην ελίτ. Από την άλλη, πάντως, σε μια διαδικασία αγώνων, που θα διεξαχθούν σε διάστημα μόλις μια εβδομάδας, όλα μπορούν να συμβούν".

http://olapaok.gr/podosfairo/proetoimasia/mesw_toy_paok_tha_me_sevontai_oloi.413502.html

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #11 on: July 17, 2010, 14:30:01 »
welcome παιχταρα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

bagos1

• Guest
« Reply #12 on: July 28, 2010, 23:42:38 »
Διώξτε τον τυνήσιο azmi Megahed

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: July 29, 2010, 00:03:19 »
Απαράδεκτος με μία λεξη
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #14 on: July 29, 2010, 00:27:45 »
Γιατί ρε παιδιά, εμένα μου άρεσε.
Ακόμα είναι νωρίς αλλά ήδη έδωσε ποιότητα από τα δεξιά, και άμυνα και επίθεση.
Πιστεύω άν στρώσει θα μας βοηθήσει.

Στη φάση με το χέρι έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, δε ήθελε πολύ να γίνει η μαλακία.

Callahan

• Guest
« Reply #15 on: July 29, 2010, 00:39:34 »
Πάρα πολύ καλός.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #16 on: July 29, 2010, 00:45:06 »
βλέπω διχασμένες γνώμες για την απόδοση του παίκτη.
έτσι είναι και γω μέσα μου, έπαιξε καλά ή οχι;;

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: July 29, 2010, 00:46:47 »
Κι εμένα καλός και δυνατός μου φάνηκε (άλλοι ήταν για τα πανηγύρια)... ::) 

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #18 on: July 29, 2010, 00:47:03 »
Καλο σημερα δε τον ελεγες για κανενα λογο, ολη η τετραδα της αμυνας ηταν τραγικη. Εκανε και την πεναλνταρα στο 90', ευτυχως δε το εδωσε το κορακι. Παντως πρεπει να περιμενουμε για να τον δουμε, ειναι πολυ αδικο να κρινουμε απο την πρωτη του εμφανιση σε τοσο σημαντικο παιχνιδι και μαλιστα εκτος εδρας απεναντι σε σαφως ποιοτικοτερη ομαδα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

DimNaoussa

• Guest
« Reply #19 on: July 29, 2010, 00:58:39 »
απλα καλος...μειναμε στο ιδιο επιπεδο πλα στα μπακ..δεν ανεβηκαμε...διεψευσε με ρε...