Author Topic: AFC Ajax - ΠΑΟΚ 1 - 1 Τετάρτη 28/7/10 ώρα 21:45  (Read 17361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: AFC Ajax - ΠΑΟΚ 1 - 1 Τετάρτη 28/7/10 ώρα 21:45
« Reply #200 on: July 22, 2010, 15:47:00 »
οεο οεο οεο ρε πουστη Αιαντα για παντα θα στη λεω
χωρις προπό-νητή θα σε κερδισω
στο champions league εγω θα προχωρησω
Κι οταν ακους για ΠΑΟΚ στην Ολλανδια
να τουπεκιαζεσαι μπροστα του σαν κυρία
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #201 on: July 22, 2010, 15:54:19 »
μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι τα εισιτήρια που πείρε η συντονιστική των συνδέσμων του εξωτερικού δεν έδωσε εισιτήρια στους συνδέσμους του νταχάου και του μοναχου επειδή σε κάποια θέματα όταν είχαν γίνει οι συνελεύσεις υπήρξε διαφωνία....

τι μαλακίες είναι αυτές ρε?
ξέρουν πόσος κόσμος υπάρχει εδώ που θέλει να βρει εισιτήριο και τώρα τραβάει τα αρχίδια του k δεν ξέρουν από που να βρούν?

είναι κανεις από εδώ μέσα στην συντονιστική των συνδέσμων του εξωτερικού?
αν ναι ας ξανακοιτάξουν λίγο το θέμα γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πουστιά αυτό το πράγμα...

billara καμια πουστια δεν υπαρχει ουτε μαλακία.
εδώ και ένα χρόνο έχει ζητηθεί απο τους σφ θεσσαλονίκης και περισσότερο από την παε μέσω του μηλιορίδη να δηλωθούν συνδεσμοι εξωτερικού.
αναγνωρίζονται ΜΟΝΟ οι σφ με καταστατικό,ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ γραφεία,αριθμό λογαριασμού τραπέζης και οτιδηποτε άλλο χρειάζεται κάθε κανονικός συνδεσμος.
καποιοι προτιμάνε να πίνουν μπύρες σε καφενεία και να ζητάνε 200 εισητήρια γιατί δηλώνουν ΠΑΟΚ σε καποιο χωριό.
άσε που θυμούνται τον ΠΑΟΚ μονο σε ευρωπη και απο διαρκείας τίποτα.επίσης έχουν γίνει πάμπολες συναντήσεις στο εξωτερικο και δηλωνουν απών.
θα μου πεις πως να δηλώσουν παρών αφού δεν υπάρχουν καν.
ουτε οι βρυξέλλες,ουτε η στουτγκαρδη,ούτε άλλος είναι μαλάκες που συντηρούν συνδέσμους με 500 ευρώ το μήνα έξοδα ενώ άλλοι φτιαχνουν μόνο μπλουζάκια.
και αφού όπως λες υπάρχει τόσος κόσμος εκεί ας φανεί αντάξιος στο όνομα του λαού του.

(για να μην αναφέρω παραδείγματα κερδοφορίας καποιων που δήλωναν εισητήρια,βγάζαν λεωφορείο και ο θεός βοηθός).

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #202 on: July 22, 2010, 15:55:56 »
Και το βραβείο του μεγαλύτερου αντισημίτη θέλουμε κουφάλες Ευρωπαίοι.
Με βάρεσε η ζέστη και λέω ό,τι θέλω. Φιλοσημίτη βραβείο θα πάρουμε έτσι όπως το πάμε με ειδική βράβευση από το Σαρόν.

Η λανθάνουσα γλώσσα βέβαια... (προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #203 on: July 22, 2010, 16:04:09 »

υγ μωρη καριολα μπαγερν που θα βρεις καλυτερο μπακ απο τον ντε βιλ; κανε προταση τωρα..

Εμαθα οτι επειδη κραταει ο Αγιαξ τον Ντε Βιλλ θα κρατησουμε κι εμεις τον Αραμπατζη...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #204 on: July 22, 2010, 16:13:45 »
εκει που τον ΠΑΟΚ τον εχεις τελειωμενο σε γαμαει και εκει που λες ελα μωρε ευκολο ειναι την παταμε. δε μασαω.θα περασουμε.χρονια τωρα αυτο γινεται
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

billaras

• Guest
« Reply #205 on: July 22, 2010, 16:26:00 »
μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι τα εισιτήρια που πείρε η συντονιστική των συνδέσμων του εξωτερικού δεν έδωσε εισιτήρια στους συνδέσμους του νταχάου και του μοναχου επειδή σε κάποια θέματα όταν είχαν γίνει οι συνελεύσεις υπήρξε διαφωνία....

ξέρουν πόσος κόσμος υπάρχει εδώ που θέλει να βρει εισιτήριο και τώρα τραβάει τα αρχίδια του k δεν ξέρουν από που να βρούν?

αν ναι ας ξανακοιτάξουν λίγο το θέμα γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πουστιά αυτό το πράγμα...

εδώ και ένα χρόνο έχει ζητηθεί απο τους σφ θεσσαλονίκης και περισσότερο από την παε μέσω του μηλιορίδη να δηλωθούν συνδεσμοι εξωτερικού.
αναγνωρίζονται ΜΟΝΟ οι σφ με καταστατικό,ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ γραφεία,αριθμό λογαριασμού τραπέζης και οτιδηποτε άλλο χρειάζεται κάθε κανονικός συνδεσμος.
καποιοι προτιμάνε να πίνουν μπύρες σε καφενεία και να ζητάνε 200 εισητήρια γιατί δηλώνουν ΠΑΟΚ σε καποιο χωριό.
άσε που θυμούνται τον ΠΑΟΚ μονο σε ευρωπη και απο διαρκείας τίποτα.επίσης έχουν γίνει πάμπολες συναντήσεις στο εξωτερικο και δηλωνουν απών.
ουτε οι βρυξέλλες,ουτε η στουτγκαρδη,ούτε άλλος είναι μαλάκες που συντηρούν συνδέσμους με 500 ευρώ το μήνα έξοδα ενώ άλλοι φτιαχνουν μόνο μπλουζάκια.
και αφού όπως λες υπάρχει τόσος κόσμος εκεί ας φανεί αντάξιος στο όνομα του λαού του.

(για να μην αναφέρω παραδείγματα κερδοφορίας καποιων που δήλωναν εισητήρια,βγάζαν λεωφορείο και ο θεός βοηθός).

diegito το μοναχο είναι η ακριβότερη πολύ στην γερμανία...το ενοίκιο για έναν χώρο όπως είναι ο sf τις stutkardis θα ήταν υπερβολικά πολύ μεγάλος...γιαυτο και δεν υπάρχει χώρος καθαρά δικός μας.
κόσμος υπάρχει παρα πoλις....και βοήθεια στην παε μέσο διαρκειας επίσης...
10 χρονια ζούσα ξέρω τι γίνετε εδώ πέρα στον σύνδεσμο(η μάλλον μέχρι πριν 2 χρονια)...
και στην τελική καταστατικό υπάρχει κανονικά και είναι αναγνωρισμένος σύνδεσμος. απών δεν δηλώνει συνεχεια στις συναντήσεις..απλά από ότι με είπαν γιατί βρίσκομαι στο μοναχο αυτές τις μέρες υπήρχαν κάποιες διαφωνίες σε κάποια θέματα με τους υπολοιπους συνδέσμους...

αλλα και όπως τα λες να είναι τα πράγματα είναι άδικο απέναντι στους Παοκτσήδες αυτών των πόλεων να μην τους δίνουν εισιτήρια επειδή τα κεφαλια αυτών των συνδέσμων χειρίστηκαν κάποια θέματα λάθος...
ας δώσουν τουλάχιστον ένα μικρό νούμερο...αλλα όχι tpt ρε gmt...δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό...
και άντε εγώ κάπως θα βρω εισιτήριο (θέλω να πιστεύω) γιατί είμαι στον Mπέλλο...αλλα οι υπόλοιποι?gt να μένουν στην απέξω?  :-\

billaras

• Guest
« Reply #206 on: July 22, 2010, 16:27:46 »
billara αυτα δεν ειναι θεματα που πρεπει να γραφονται δημοσια και το βασικοτερο δεν λυνονται απο τα φορουμ  ;)

έχεις δίκιο αλλα επειδή είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που είναι στην συντονιστική του εξωτερικού γιαυτο το έγραψα...
στην τελική αν πάρω αν το διαβάσουν το post αυτοί που πρέπει ας σβηστεί μετά....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #207 on: July 22, 2010, 17:21:49 »
Δυστυχως ουτε εμεις ειμαστε εντος κλιματος. Αλλα εμεις ΑΝ φταιμε, φταιμε λιγοτερο

εμεις γιατι ειμαστε εκτος κλιματος?

Γιατι σκεφτομαστε/συζηταμε/μιζεριαζουμε για θεματα που δεν θα επρεπε.

Οπως το δει κανεις. Εκει που πρεπει ομως ειμαστε εκει, δε πεταμε αετο. 4 κατοσταρικα αεροπορικα και μια βδομαδα τρεξιμο να βρουμε εισητηριο για το μπουρδελο το γηπεδο. Ευρωπαικο παιχνιδι σε λεει ο αλλος μετα.
Οσο για την ομαδα, κανονιστε να αποκλειστητε με κατεβασμενα τα βρακια απο αυτον τον αγιαξ. Οι εποχες ασυλιας και αθωοτητας περασαν για παντα.

Υ.Γ. Ο jol, ο προπονητης του αγιαξ, μενει τελικα γιατι εληξε μια ρητρα στο συμβολαιο του και δε μπορει να φυγει. Το κλιμα παντως δεν ειναι καλο και Suarez με van der wiel παιζει να πουληθουν, οποτε ισως να μη τους βαλει στο ευρωπαικο και δηλωθουν με τον αγιαξ

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #208 on: July 22, 2010, 18:00:36 »
τωρα αυτο που θελω να πω ειλικρινα δεν ξερω που πρωτα να το γραψω, προτιμησα τελικα αυτο το τοπικ. φαγαμε το παπαρι το 2004 στα προκριματικα τσουλου κ την αλλη μερα, μαθαμε κ για το φιασκο.
τοτε ολοι ευχηθηκαμε, να μην ξαναζησουμε τετοια λαθη και ειδικα οταν θα ξανερχοταν προκριματικα τσουλου.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. τι να πω, δεν ξερω...
νομιζω δεν επιμενω τοσα χρονια αδικα οτι θα δουμε σεντονι, μονο αν και οταν δουμε κ πρωταθλημα.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #209 on: July 22, 2010, 22:49:20 »
Όπως γίναμε ένα ισχύει:

το παιχνίδι της Τετάρτης είναι των παικτών και ο επαναληπτικός του κόσμου.

Παρ'όλο το χαμό είμαι αισίοδοξος ότι θα προκριθούμε.

giannis80

• Guest
« Reply #210 on: July 22, 2010, 22:59:42 »
Εγώ ήμουν αισιόδοξος, και τώρα έχω ξενερώσει απίστευτα. Καλομαθημένοι πλούσιοι από τα 20, δεν ζητάμε τίποτα παρα μόνο να τα δώσετε όλα.Κωλοχαρακτήρες, γατάκια, τσαπάκια. Για αντιπάλους το λεβαδειακό και την ξανθούλα είστε καλοί, άντε να σας δω ρε γατιά.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #211 on: July 22, 2010, 23:24:41 »
αυτοι οι μπασταρδοι ποτε θα δηλωσουν 22αδα; δεν βρισκω και κανενα νεο τους στο ιντερνετ για τους τραυματιες και τους μουντιαλικους

και αυτοι ενα μπουρδελο ειναι ρε γαμωτο ειναι ευκαιρια

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #212 on: July 22, 2010, 23:41:57 »

πες τα ρε φιλε diegito έτσι ακριβώς είναι........ άλλοι περνάνε εισιτήρια και τα πουλούσανε διπλή τιμή και βγάζαν τρελα χρήματα , δεν υπήρχε κανένας έλεγχος από πουθενά. εκμεταλλευόταν την τρελα του κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ. άντε να μπει μια ταξί γιατί το παραγαμισαμe το θέμα.

zagorakis

• Guest
« Reply #213 on: July 23, 2010, 00:01:35 »
Ο Τόνι Σαπρόν σφυρίζει το Άγιαξ-ΠΑΟΚ

Ο Γάλλος διαιτητής θα είναι ο άρχων του αγώνα της προσεχής Τετάρτης (28/7) στο "Άμστερνταμ Αρίνα"

Ανακοινώθηκε σήμερα (22/7) από την UEFA ο διαιτητής που θα σφυρίξει τον αγώνα Άγιαξ-ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (28/7) στο "Άμστερνταμ Αρίνα". Πρόκειται για τον 38χρονο Γάλλο, Τόνι Σαπρόν, διεθνή διαιτητή από το 1998.

Ο Σαπρόν το 2007 διέκοψε για είκοσι λεπτά παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος γιατί οι οπαδοί των ομάδων που αγωνίζονταν πετούσαν φωτοβολίδες. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όταν το παιχνίδι συνεχίστηκε ο Σαπρόν χτύπησε κατά λάθος με αγκωνιά τον Κιμ Κάλστρομ της Λυών!

Δείτε τους διαιτητές εδώ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/o_toni_sapron_sfyrizei_to_agiaks-paok.427113.html

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #214 on: July 23, 2010, 00:05:20 »
Τρελλό άγχος!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #215 on: July 23, 2010, 00:50:20 »
Aκόμα χειρότερες οι νέες εξελίξεις για σας ολλανδεζούλες. Θα έχετε την τιμή να σας αποκλείσει ο ΠΑΟΚ του Δερμιτζάκη! Τον Μπερέτα όλο και κάποιος θα τον γνώριζε στην Ευρώπη, το Δερμιτζάκη θα τον θυμάστε όπως θυμούνται ακόμα τα γατάκια του woolwich το Ζήση...

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #216 on: July 23, 2010, 01:06:27 »
Ακόμα και τώρα εμείς δηλώνουμε παρών και δίνουμε το σύνθημα πως θα πάμε πωρωμένοι για την πρόκριση. Δεν την ξαναπατάμε όπως το 2004 και δεν πρόκειται να δώσουμε συγχωροχάρτι σε κανένα που θα μας στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο. http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #217 on: July 23, 2010, 01:24:47 »
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗ ΤΡΩΣ που ελεγε κι ο Μαναβης

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #218 on: July 23, 2010, 02:38:19 »
http://www.exedrasports.gr/football/championsleague/article/?aid=70432&cid=25

«Θα αγωνιστώ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Πέμπτη 22/07/10
Ετοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League δήλωσε πως είναι ο Λουίς Σουάρεζ. Ο Ουρουγουανός φορ, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο Μουντιάλ, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή σε ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό από το ολλανδικό, τόνισε πως θέλει να διακριθεί με τον Αγιαξ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και για αυτό τον λόγο θα κάνει τα πάντα για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.   

«Φυσικά θα αγωνιστώ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να παίξω στο Champions League με τον Άγιαξ και να διακριθώ με τον σύλλογο μου. Θα κάνω τα πάντα για τη νίκη», δήλωσε ο Σουάρεζ στο επίσημο κανάλι του Άγιαξ.

Βρε γατακι σε περιμενει ο Παμπλο, οσο κι αν ονειρευοσουν να παιξεις καποτε κοντρα στον ΠΑΟΚ, εχω Παμπλο Γκαρσια στο κεντρο, ινδιανο, ετοιμο να σου παρει το σκαλπ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #219 on: July 23, 2010, 09:27:07 »
Καλύτερα να αγωνιστεί πλήρης ο Αγιαξ. Έτσι δεν θα έχουμε περιθώρια χαλάρωσης. Έχει τύχει πολλές φορές να αγωνιζόμαστε με ομάδες που έχουν "απουσίες" ή "προβλήματα" και να την πατάμε στο τέλος. Όπως επίσης, το ίδιο συμβαίνει και με τις θεωρητικά "εύκολες" ομάδες. Πλήρης λοιπόν ο Αγιαξ και με το ίδιο προπονητή.

ΠΑΟΚΑΡΑ γερά με τσαμπουκά!