Author Topic: AFC Ajax - ΠΑΟΚ 1 - 1 Τετάρτη 28/7/10 ώρα 21:45  (Read 17324 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
¢í ðñïêñéèïýìå åðß ôïõ ¢ãéáî ðáßñíïõìå ìðüíïõò áðü ôçí ÏÕÅÖÁ 2.100.000€. Åðßóçò åîáóöáëßæïõìå ôç óõììåôï÷Þ ìáò óôïõò ïìßëïõò ôïõ ÏÕÅÖÁ, Üñá ìåñéêÜ åêáôïììýñéá êáé áðü åêåß.Êáé öõóéêÜ èá åßíáé ãéá ôï óýëëïãü ìáò ôåñÜóôéá áãùíéóôéêÞ åðéôõ÷ßá.

ÐñÝðåé íá êáôáëÜâïõíå üëïé (äéïßêçóç,ðáßêôåò,ðñïðïíçôÞò) üôé ãéá ìáò

äåí õðÜñ÷åé Üëëï áðïôÝëóìá áðü ôçí ðñüêñéóç. Åßíáé ìüíïäñïìïò.

Ôï âñÜäõ ôçò 4 Éïõëßïõ ðñÝðåé íá ðáíçãõñßæïõìå ôçí ðñüêñéóç. Ìðïñåß íá áêïýãåôáé õðåñâïëéêü üôáí ðáßæåéò ìå ôïí ¢ãéáî áëëÜ Ýôóé åßíáé.

Offline savage republic

• Βασικός
4 Αυγούστου εννοείς. Εκτός κι αν την είδες αμερικάνος. :D

Ποιος Άγιαξ και ποιοι Ολλανδοί και να 'χαμε να λέγαμε τώρα...

ΠΑΟΚ και σας γαμάμε και τις σκεπές.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πάρτε να δείτε όποιος γουστάρει πόρτο αγιαξ

http://www.iraqgoals.tv/ch3.html
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zan

• Guest

Ο Πωλ μιλησε....

kostas4

• Guest
μεχρι και ο γιολ φαινεται πως φευγει απο τον αγιαξ. χρυση ευκαιρια για την ομαδα να περασει στον επομενο γυρο εαν σοβαρευτει. εγω το μονο που περιμενω ειναι να δω 11 παιχτες που θα μπουν μεσα και θα πεθανουν για την νικη και στα δυο ματς. αν εμεις ειμαστε μια φορα χαλια τοτε ο αγιαξ ειναι δεκα και νομιζω οτι θα μπορουσαμε να τον πετυχουμε σε χειροτερη κατασταση

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πάρτε να δείτε όποιος γουστάρει πόρτο αγιαξ

http://www.iraqgoals.tv/ch3.html

Οποιος το ειδε ας πει εντυπωσεις απο Αγιαξ...

zagorakis

• Guest
Φοβερος τερματοφυλακας

!

Offline savage republic

• Βασικός
Ο Μιχόπουλος παίζει στον Άγιαξ;

giannis80

• Guest
Αφού ο στεκελενμπουργκ είναι για μπάνια, πριν μια βδομάδα μουντιαλ έπαιζε. Αντε βρε ΠΑΟΚ, προπονητής φεύγει, παίκτες πουλάνε,οι καλοί τους είναι ακόμα διακοπές, στον πρώτο αγώνα δεν παίζουν, άντε βρε ΠΑΟΚ, άντε γαμώ το αγωνιστικό τμήμα να μας σηκώσει όλους λίγο. Άντε να πούμε, οι πάντες είναι εκεί να σας υποστηρίξουν,ο κόσμος σας στηρίζει, κάντε κάτι βρε παλικάρια μου να ανέβουμε όλοι.

Offline Suicidal

• Βασικός
Δεν ξέρω για τον επαναληπτικό της Τούμπας,
αλλά εκεί μέσα ο αγώνας αρχίζει με 2:0 για τον άγιαξ !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

germanos4

• Guest
poli apesiodokso se vrisko

as to di ena paidi afto den doulevi Greeklish <=> Greek by innoetics

Offline scouser4

• Αλλαγή

μη σου πω και 3-0...

makptol

• Guest
εγω το βλεπω για 6-0 στο ξεκινημα  .....:)) ρε τι λεμε οτι ναναι.... ;D

Offline Suicidal

• Βασικός
Εσυ μακ, πήγαινε καλύτερα να ποτίσεις τις φυτείες σου,
γιατί βλέπω οτι ξερένοντε πριν την ώρα τους και πειράζει!

θα σου΄λεγα τώρα τι είναι ότι να΄ναι αλλά δεν θα το καταλάβαινες,
χαχαχα και χουχουχου και εγω το βλεπω 6:0 και και και....
αντε κάνε μας την χάρη !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αδερφια βοηθεια. Ψαχνομαι απο το πρωι για πτηση απο αθηνα αμστερνταμ και δε βρισκω τιποτα σε λογικη τιμη. Το απευθειας με KLM ειναι γυρω στα 4 κατοσταρικα. Το πιο φτηνο που βρηκα ειναι κατι πτησεις με τη μαλεφ με ανταποκριση που φτανεις 6 το πρωι βουδαπεστη και μετα πετας για αμστερνταμ το βραδυ.

Οποιος ξερει αλλες εταιριες που κανουν το δρομολογιο ας ριξει ενα πμ. Η εστω αν δε βρεθει ακρη, μια ενημερωση για το τι παιζει με τσαρτερ συνδεσμων να τραβηχτω σαλονικη και να παω απο κει.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ψαχνομαι κι εγω, στα ιδια ειμαστε sky! Ξερει κανεις αν θα μπει αεροπορικη απο συνδεσμο ρε μαγκες? Δεν προλαβαινουμε τις οδικες γαμωτο! Τα αεροπορικα τοσο παιζουν, 4 κατοσταρικα με μια μικρη διαφορα απο κατι τυχαρπαστες που καθεσαι 20 ωρες Ρουμανια για να φτασεις Αμστερνταμ. Κλαιν σαν να λεμε! Επισης θα ηταν χρησιμο να ποσταρει καποιος τις θυρες που θα παρουμε οταν γινουν γνωστες, μην τυχον και ψαχτουμε για εισητηρια απο τους Ολλανδους στην χειροτερη.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

GeorgT

• Guest
Χωρις να το εχω ψάξει, αλλα πιστεύω σίγουρα θα υπάρχει καμια πιο φθηνή εναλλακτική με πτήση για Dusseldorf, Essen, Dortmund ακομα κ για Frankfurt κ απο εκει με τρενο!

Π.χ για οσους μένουν κοντα στον βολο εχει 25/7 για Frankfurt Hahn Με 40ευρα

εντιτ: μακρυα απο ρουμανια!!!! Πιο άθλια χώρα δεν εχω δει (μαζι με τους σερβους)!
« Last Edit: July 19, 2010, 13:35:39 by GeorgT »

Offline babis36

• Αλλαγή
http://www.metrosport.gr/agiax-pithanoteros-antikatastatis-giol-o-blint

Οριστική φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Μάρτιν Γιολ από τον πάγκο του Άγιαξ. Ο Ολλανδός τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με την Φούλαμ και είναι θέμα ωρών πλέον οι επίσημες ανακοινώσλεις και η επιστροφή του στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Ντάνι Μπλιντ εμφανίζεται πλέον ως επικρατέστερος αντικαταστάτης του.

Μια ελπιδα ειναι να γινετε κι εσεις μπουρδελο.Γινεται να μας κατσει να σας πετυχουμε πανω στην χειροτερη σας φαση.Τοσα εχει δωσει αυτος ο κοσμος μια καλη δεν του την χρωσταει η τυχη αραγε???
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Μπα δεν το βλεπω να γινονται μπουρδελο
δεν ειναι και ελληνες δα 8)
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ