Author Topic: Παγκόσμιο Συνέδριο Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ 2010  (Read 2715 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

papas4

• Guest
η ανακοινωση ειναι σωστη!οπως λεει και στο σχολιο της η 4 περιμενουμε την υλοποιηση τους με πραξεις!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οι ουλτρας ηταν εκει?
Μπορει καποιος να μου εξηγησει για το πανώ εκτος εδρας σε ευρωπαικο?δεν το καταλαβα...
Κατα τα αλλα κι εγω ειμαι συμφωνος με ραδιοφωνικη εκπομπη αρκει να γινει με σωστους ορους, σωστα ατομα και σωστο προσανατολισμο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
εσυ homo ασε τις ερωτησεις και βαλε τις αποφασεις των συνδεσμων στην κεντρικη  :-*

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
εσυ homo ασε τις ερωτησεις και βαλε τις αποφασεις των συνδεσμων στην κεντρικη  :-*

μάγιχτα  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
Μπορει καποιος να μου εξηγησει για το πανώ εκτος εδρας σε ευρωπαικο?δεν το καταλαβα...

Όπως το κατάλαβα εγώ θα μπει ΕΝΑ κεντρικό πανί, γιατί στα ευρωπαϊκά εκτός έδρας ο κάθε βλαχοδήμαρχος φτιάχνει μια λινάτσα, αμολάει επάνω το χωριό του, την καφετέρια του ή ακόμα και το όνομα του και γεμίζουν τα πέταλα αηδίες...... για μένα ΟΛΟΣΩΣΤΗ κίνηση αυτή γιατί το χάλι ήταν αγιάτρευτο, ειδικά με αυτούς εκ γερμανίας....
Σκηνικό στο Alkmaar αν θυμάμαι καλά.... μέχρι και λίγο πριν την σέντρα οι ολλανδοί δεν άφηναν να μπούν πανιά και σχεδόν όλοι από γερμανία είχαν αφηνιάσει...στην κυριολεξία....και μόλις τελικά έδωσαν το ok οι ολλανδοί....πανικός για μια θέση.... και βλέπω ένα πανί κάποια φάση έγραφε Νίκος Γιώργος (τα ονόματα τυχαία), ένα όνομα χωριού και ΠΑΟΚ... ε ασταδιαλα ρε....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

ÐÁÏÊ-4-ÄÑÁÂÇÓÊÏÓ

• Guest
Φιλε suicidal στο Αλκμαρ αφήσανε μονο τα πανό που ήταν απο πλαστικό, τα αλλα δεν μπηκαν καμία φορα μεσα απο συνδεσμους της Γερμανιας.

Τωρα πως ειχαν μπει αυτα που αναφερεις και εγω δεν μπορω να το καταλαβω....

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Προσωπικα η ιδεα για ενα μεγαλο πανο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...

Offline Suicidal

• Βασικός
φίλε θα πλατειάσει πολύ η κουβέντα, αλλα το πανί στο Alkmaar μπροστά μου ήταν, μάλιστα γελούσαμε μα τον φίλο μου.... κι αν ήσουνα απλά θυμήσου τον πανικό που έγινε ποιος θα κρεμάσει το πανί του,και σε κλάσματα δευτερολέπτου είχαν γεμίσει τα κάγκελα, ειδικά το παιδί από Hannover μάχη έδινε από την μέσα μεριά για να ανεβούν τα πανιά....

και την επόμενη φορά να διαβάζεις λίγο ποιο προσεκτικά, δεν μίλησα ότι στο Alkmaar ήταν γεμάτο πανιά βλάχικα μίλησα για το γενικό κακό και ΟΧΙ για τον αγωνα στο Αλκμααρ! Και αν δεν το βλέπεις έτσι τότε απλά εθελοτυφλείς.

ας μείνουμε στο θεμα του τοπικ .

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
φίλε suicidal, τώρα που λες για βλαχιές ελλήνων, θυμήθηκα και κάτι βλάχικα πανιά που κρεμάστηκαν στη Νορβηγία από βλάχους της Σουτουτγκαρντ  ;D. Πρέπει όντως κάτι να γίνει με αυτά τα φαινόμενα...  ;D
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Suicidal

• Βασικός
Εκείνο το πανί φιλαράκι μου kofalale ήταν κρεμασμένο στα άδυτα του γηπέδου τέρμα πίσω και τέρμα επάνω χωρίς να πιάνει τον χώρο της *μόστρας*, χώρια που ήταν πανί μιας χρήσεως.... το ξέρω μπαγάσα πως το εννοείς πάντως, απλά να το τονίσω γιατί θα φάμε και ξύλο σε λίγο....  ;D

DIMITRITCI

• Guest
φίλε suicidal, τώρα που λες για βλαχιές ελλήνων, θυμήθηκα και κάτι βλάχικα πανιά που κρεμάστηκαν στη Νορβηγία από βλάχους της Σουτουτγκαρντ  ;D. Πρέπει όντως κάτι να γίνει με αυτά τα φαινόμενα...  ;D

στην νορβηγία δεν αφήσανε να βάλει κανέναν πανί,δεν υπήρχε χορός για πανί,εκεί ήμουνα
μην λέτε "μαλακιες",απλά κάποια μπήκανε στα καρεκλάκια
« Last Edit: June 30, 2010, 11:46:15 by Capricorn »

Offline Suicidal

• Βασικός
ΕΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΛΕ που θίχτηκες κιόλας, για μένα λέει,
ξεκόλλα βλάχο  :D σου θίξαμε την στουττγκάρδη ! ! ! !

Offline diegito4

• Αλλαγή
--εμμέσως on topic---

έχει δημιουργηθεί μια "ομαδούλα" απο συνδεσμίτες που στην διαρκεια της χρονιάς προσέχουν και κατεβάζουν πανιά άσχετα από πχ καφετέριες με χορηγούς,πλατείες,σχολεία-τεφαα και χωριά που δεν υπάρχουν σύνδεσμοι και απλά γραφουν ΠΑΟΚ.
έχουνε παρθεί πάνω απο 10 τέτοια πανιά ήδη,σχεδόν καθαρίσαμε.

στο συνέδριο αποφασίστηκε οτι θα μπαίνουν πανιά ΜΟΝΟ από ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ συνδέσμους και από 1 όχι παραπάνω.

και για κάποιους που ίσως ξυνίσουν λίγο να ξέρουν οτι 3 πανιά κλάπηκαν μέσα απο το γήπεδο και βρέθηκαν σε αλλόθρησκα χέρια είτε απο σεκουριτάδες είτε απο διάφορους.
παρατηρήθηκε και γεγονός να έχει μείνει πανί κρεμασμένο για 1 ώρα μετά το παιχνίδι και να περιμένουμε κάποιον να έρθει να το πάρει.
φυσικά και δεν το πήρε πίσω.

baron

• Guest
Από όλο το συνέδριο και τις αποφάσεις του κολλήσαμε στα πανιά. Πως το λένε , κάτσε να δεις... για το πάπλωμα πάλι...

- στην Alkmaar οποιος ήρθε νωρίς πέρασε και το πανί του. Αργότερα και όσο πλησίαζε το mats πήραν χαμπάρι οι ολλανδέζες και βάλαν stop.

CLUB LARISA

• Guest
Θετικό πρόσημο στο Συνέδριο, ίσως θα πρεπε να ειπωθεί κάτι και για το μπασκετ που για άλλη μια χρονιά αργοσβήνει, αλλά μην περιμένουμε και θαύματα απο διοργανώσεις ενός διημέρου. Θετικά όλα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τη ραδιοφωνική εκπομπή, ελπίζω να κοπούνε όλες οι άλλες απο πρώην συνδεσμίτες, που δεν τους τιμάνε και αποπροσανατολίζουν. Να πω και εγω με τη σειρά μου (αν και ξέρω οτι απαιτούνται δυσανάλογα πάρα πολλά φράγκα) οτι όνειρο ζωής για πολλούς απο μας είναι ένα εφημεριδάκι. Το έχω άχτι, επειδή πιτσιρίκος μεγάλωσα σε αλλόθρησκη πόλη και θυμάμαι να περιμένω πως κ πως το πρακτορείο του Σαββάτου να φέρει τον ΠΑΟΚτση, να τον ξεζουμίσω ..... Η εφημερίδα προσέφερε τεράστια υπηρεσία στο οπαδικό κίνημα, ιδίως εκτός Σαλονίκης και Ελλάδος και κυρίως στις νεαρότερες ηλικίες..... Περνούσε γραμμή, επιμόρφωνε και παράλληλα άνοιγε μυαλά....Μεγάλη υπόθεση.

Baron αδερφέ, ο gito μιλάει αν δεν κάνω λάθος για τα πανιά εντός έδρας κυρίως, το κακό είχε παραγίνει και περσυ έγινε μια αρχή που ευτυχώς συνεχίζεται απ όσα μας πληροφορεί...Ο κάθε τυχάρπαστος ερχόταν απο το χωριό του και κρεμούσε και μια παπαριά...δεν γινόταν άλλο.....

για τα ρουφιανάκια που βρώμισαν περι ύπαρξης  δηθεν συνδεσμων που δεν αναγνωρίζουν διοικησεις ή απουσίαζαν, ένα έχω μονο να πω: μας διασκεδάζετε αφάνταστα, συνεχίστε τη λάσπη μήπως και σκεπάσετε το ξεφωνητό....μας διασκεδάζετε....

Τέλος, να επαναλάβω τα σοφά του αλέξη, γτ οργανωμένος στον ΠΑΟΚ δεν είναι αφηρημένη έννοια. Είναι πανστρατιά αγώνα και πάλης για την τελική επικράτηση της ιδέας μας. Αφήστε τα ράδια, αφήστε τα blogs, αφήστε τα όλα κ τραβηχτείτε μια Παρασκευή σε εναν κατα τόπο Σύνδεσμο...Ούτε πρεζόνια θα βρείτε, ούτε τιποτα τελειωμένους. Αγνα ΠΑΟΚτσάκια θα γνωρίσετε, θ ανταλλάξετε ιδέες, θα βοηθήσετε στο μεγάλωμα του ΠΑΟΚ. Να παραδώσουμε στους επόμενους, τον οργανωμένο ΠΑΟΚ που βρήκαμε....Εκεί υπάρχει οπαδός, όχι στις απαντήσεις στα blog και στα e mail, ΠΑΟΚτσήδες είμαστε κ όχι τπτ λάχανα....

Ενεργοποιηθείτε , γραφτείτε και συμμετάσχετε και εσείς σε όλα αυτά μέσω του τοπικού σας συνδέσμου !

Offline toy

• Αλλαγή
+1926
μπράβο Club
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Geo

• Αλλαγή
+4

Καθαρές ΠΑΟΚτσήδικες κουβέντες από τον CLUB LARISA

Offline cure

• Αλλαγή
Τέλος, να επαναλάβω τα σοφά του αλέξη, γτ οργανωμένος στον ΠΑΟΚ δεν είναι αφηρημένη έννοια. Είναι πανστρατιά αγώνα και πάλης για την τελική επικράτηση της ιδέας μας. Αφήστε τα ράδια, αφήστε τα blogs, αφήστε τα όλα κ τραβηχτείτε μια Παρασκευή σε εναν κατα τόπο Σύνδεσμο...Ούτε πρεζόνια θα βρείτε, ούτε τιποτα τελειωμένους. Αγνα ΠΑΟΚτσάκια θα γνωρίσετε, θ ανταλλάξετε ιδέες, θα βοηθήσετε στο μεγάλωμα του ΠΑΟΚ. Να παραδώσουμε στους επόμενους, τον οργανωμένο ΠΑΟΚ που βρήκαμε....Εκεί υπάρχει οπαδός, όχι στις απαντήσεις στα blog και στα e mail, ΠΑΟΚτσήδες είμαστε κ όχι τπτ λάχανα....

Ενεργοποιηθείτε , γραφτείτε και συμμετάσχετε και εσείς σε όλα αυτά μέσω του τοπικού σας συνδέσμου !
Ανατριχίλα! Αυτό είναι το 1ο κεφάλαιο στην εγκυκλοπαίδεια της ΠΑΟΚτσήδικης ζωής, που κάθε ΠΑΟΚτσάκι πρέπει να το κάνει βίωμα. Κάθε ΠΑΟΚτσάκι οφείλει στον εαυτό του να γίνει κοινωνός αυτού του μεγαλείου, μέσα στους χώρους που πλάθεται το είναι μας και γινόμαστε αυτό το μοναδικό προνόμιο του να είσαι ΠΑΟΚτσής. Στους συνδέσμους μας. Γιατί μόνο εκεί (και από εκεί στην κερκίδα) το ζεις αυτό το συναίσθημα. Όταν γίνεσαι πετσί ΠΑΟΚ που λέμε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αφήστε τα ράδια, αφήστε τα blogs, αφήστε τα όλα κ τραβηχτείτε μια Παρασκευή σε εναν κατα τόπο Σύνδεσμο...

Αυτό είναι σα να ζητάς από έναν χρόνιο χρήστη να κόψει την πρέζα με τη μία. Γιατί αυτό είναι τα ράδια για τον κόσμο, πρέζα. Μη ζητάς δύσκολα.  :P

ÐÁÏÊ-4-ÄÑÁÂÇÓÊÏÓ

• Guest
φίλε θα πλατειάσει πολύ η κουβέντα, αλλα το πανί στο Alkmaar μπροστά μου ήταν, μάλιστα γελούσαμε μα τον φίλο μου.... κι αν ήσουνα απλά θυμήσου τον πανικό που έγινε ποιος θα κρεμάσει το πανί του,και σε κλάσματα δευτερολέπτου είχαν γεμίσει τα κάγκελα, ειδικά το παιδί από Hannover μάχη έδινε από την μέσα μεριά για να ανεβούν τα πανιά....

και την επόμενη φορά να διαβάζεις λίγο ποιο προσεκτικά, δεν μίλησα ότι στο Alkmaar ήταν γεμάτο πανιά βλάχικα μίλησα για το γενικό κακό και ΟΧΙ για τον αγωνα στο Αλκμααρ! Και αν δεν το βλέπεις έτσι τότε απλά εθελοτυφλείς.

ας μείνουμε στο θεμα του τοπικ .

Suicidal δεν ειπα ουτε εγραψα κατι τετοιο εγω, εσυ το γραφεις.