Θετικό πρόσημο στο Συνέδριο, ίσως θα πρεπε να ειπωθεί κάτι και για το μπασκετ που για άλλη μια χρονιά αργοσβήνει, αλλά μην περιμένουμε και θαύματα απο διοργανώσεις ενός διημέρου. Θετικά όλα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τη ραδιοφωνική εκπομπή, ελπίζω να κοπούνε όλες οι άλλες απο πρώην συνδεσμίτες, που δεν τους τιμάνε και αποπροσανατολίζουν. Να πω και εγω με τη σειρά μου (αν και ξέρω οτι απαιτούνται δυσανάλογα πάρα πολλά φράγκα) οτι όνειρο ζωής για πολλούς απο μας είναι ένα εφημεριδάκι. Το έχω άχτι, επειδή πιτσιρίκος μεγάλωσα σε αλλόθρησκη πόλη και θυμάμαι να περιμένω πως κ πως το πρακτορείο του Σαββάτου να φέρει τον ΠΑΟΚτση, να τον ξεζουμίσω ..... Η εφημερίδα προσέφερε τεράστια υπηρεσία στο οπαδικό κίνημα, ιδίως εκτός Σαλονίκης και Ελλάδος και κυρίως στις νεαρότερες ηλικίες..... Περνούσε γραμμή, επιμόρφωνε και παράλληλα άνοιγε μυαλά....Μεγάλη υπόθεση.
Baron αδερφέ, ο gito μιλάει αν δεν κάνω λάθος για τα πανιά εντός έδρας κυρίως, το κακό είχε παραγίνει και περσυ έγινε μια αρχή που ευτυχώς συνεχίζεται απ όσα μας πληροφορεί...Ο κάθε τυχάρπαστος ερχόταν απο το χωριό του και κρεμούσε και μια παπαριά...δεν γινόταν άλλο.....
για τα ρουφιανάκια που βρώμισαν περι ύπαρξης δηθεν συνδεσμων που δεν αναγνωρίζουν διοικησεις ή απουσίαζαν, ένα έχω μονο να πω: μας διασκεδάζετε αφάνταστα, συνεχίστε τη λάσπη μήπως και σκεπάσετε το ξεφωνητό....μας διασκεδάζετε....
Τέλος, να επαναλάβω τα σοφά του αλέξη, γτ οργανωμένος στον ΠΑΟΚ δεν είναι αφηρημένη έννοια. Είναι πανστρατιά αγώνα και πάλης για την τελική επικράτηση της ιδέας μας. Αφήστε τα ράδια, αφήστε τα blogs, αφήστε τα όλα κ τραβηχτείτε μια Παρασκευή σε εναν κατα τόπο Σύνδεσμο...Ούτε πρεζόνια θα βρείτε, ούτε τιποτα τελειωμένους. Αγνα ΠΑΟΚτσάκια θα γνωρίσετε, θ ανταλλάξετε ιδέες, θα βοηθήσετε στο μεγάλωμα του ΠΑΟΚ. Να παραδώσουμε στους επόμενους, τον οργανωμένο ΠΑΟΚ που βρήκαμε....Εκεί υπάρχει οπαδός, όχι στις απαντήσεις στα blog και στα e mail, ΠΑΟΚτσήδες είμαστε κ όχι τπτ λάχανα....
Ενεργοποιηθείτε , γραφτείτε και συμμετάσχετε και εσείς σε όλα αυτά μέσω του τοπικού σας συνδέσμου !