Αν ήθελε η διοίκηση να κάνει πειράματα η να βάλει στοιχήματα για το αν θα τα καταφέρει ο δερμιτζάκης ή όχι ας τον έφερνε 3 χρόνια πιο πριν όταν ξεκίνησε η ομάδα να φτιάχνεται . Τέλος , πείτε με οπισθοδρομικό πείτε με βλάκα αλλά για εμένα αυτή είναι η αλήθεια.
Δεν χωρουσαν πειραματα τοτε φιλε, ο ΠΑΟΚ ηταν πραγματικα σε οριακο σημειο. Εδω κατεβαλε προσπαθεια να στηριξει σαντος, πιστευεις οτι αν εφερνε ΤΟΤΕ τον δερμιτζακη, τον χ, τον ψ, θα εμενε πανω απο 3 μηνες; Σ'αυτα τα 3 χρονια μπηκαν βασεις, χτιστηκε κορμος, εγιναν προσθηκες, αλλαγες, ολα αυτα παρουσια ενος εμπειρου και πετυχημενου προπονητη. Η διοικηση επεμεινε σ'αυτον παρα τις ιστοριες στο ματς με το χανουμι, νωριτερα κ αργοτερα.
Εμενα προσωπικα η διοικηση μου εμπνεει εμπιστοσυνη στις επιλογες της. Ποδοσφαιρο ξερουν οι ανθρωποι, εχουν παιξει και καποια χρονια εκτος ελλαδας και εχουν δει κ αλλο επιπεδο τα ματια τους. Αν ηταν μπακαληδες μπορει να μην εμενε κι ο Γκαρσια με μειωμενες αποδοχες, μπορει να μην ανανεωνε ο Κοντρερας κ γενικα η ομαδα θα ηταν λιγοτερο ελκυστικη. Λαθη γινονται, λαθη δεν κανει μονο αυτος που δε δουλευει. Κυριως στον επικοινωνιακο τομεα υπαρχουν πολλες παραλειψεις. Κριτικη γινεται και εννοειται οτι πρεπει να συνεχισει να γινεται, αλλα και οι ισορροπιες στην κριτικη ειναι ευθραυστες...χρειαζεται ψυχραιμια και πολλοι δεν την διαθετουν.
Δεχομαι (και συμφωνω εν μερει) την ανακοινωση των ΔΣ-εκτος απο το υστερογραφο-γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι ζωντανος οργανισμος και θα υπαρξουν και διχογνωμιες, εν μερει δεχομαι και αυτους που αντιπαρατιθενται, αλλα δε μπορω να ανεχτω αυτους που σε καθε κριση, ξερνανε πανικο και μιζερια, απο το τηλεφωνο η το πληκτρολογιο τους, αυτους που δυνανται να παρουν διαρκειας και αντ'αυτου εγκαταλειπουν ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, γιατι πχ.ηθελαν μεγαλυτερο ονομα προπονητη.
Εγω ειμαι εκτος ελλαδας αλλα δηλωνω οτι θα στηριξω με οποιο τροπο μπορω τη διοικηση αυτη, γιατι εχω την πολυτελεια να της εχω απολυτη εμπιστοσυνη στη διαχειριση των χρηματων μου.
Και μια και οι αφορισμοι ειναι της μοδας... Προτιμω να μετανοιωσω για μια προσπαθεια που στηριξα, παρα να μετανοιωσω που δεν τη στηριξα.