Author Topic: Επιλογή Νέου Προπονητή Καλοκαίρι 2010  (Read 15173 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δεν λεω τπτ μεχρι να δουμε ανακοινωση...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

bagos1

• Guest
Η λογική πάντως λέει ότι πιο πολλές πιθανοτητες θα ειχε μια πρόσληψη του Αλεξη Αλεξίου στην τεχνικη ηγεσια της ομαδας μιας και εκτος απο συγκάτοικοι στο ίδιο δωμάτιο ήτανε και συγκάτοικοι στα ματς με την εθνικη

Offline nik

• Αποστολή
  • **
 :gruebel: :gruebel:......μεχρι να ματωσει μπας και..
ΠΑΟΚ παντου!!!

ive4

• Guest
Θα συμφωνήσω με τον φίλο που κοροϊδεύει την <<ελληνική πραγματικότητα>>. Αυτό είναι ένα παραμυθάκι των προέδρων όταν δεν θέλουν να ξοδέψουν λεφτά για προπονητή. Σίγουρα ένας που έχει δουλέψει στην Ελλάδα θα ξέρει που είναι οι πόλεις, θα ξέρει τον καιρό και φυσικά την διαιτησία. Αλλά είδαμε πόσο πετυχημένοι είναι οι έλληνες προπονητές που τα ξέρουν όλα αυτά..
Αν είσαι προπονητής με @@ και ξέρεις το ποδόσφαιρο και να στήνεις ομάδες αργά ή γρήγορα θα δείξεις την αξία σου και θα φτιάξεις σοβαρή ομάδα. Πόσο μάλλον όποιος θα έρθει στον ΠΑΟΚ που παίρνει μια ομάδα αρκετά καλά δουλεμένη.
Άρα κατά τη γνώμη μου τώρα που έστρωσες καλά, παίρνεις τον κατάλληλο για να κοιμηθείς και καλά και να μη ξυπνήσεις απότομα.
Όσοι δούλεψαν ήδη στην ομάδα κατά τη γνώμη μου πρέπει να απορριφθούν καθαρά για συμβολικούς λόγους. Όσο κι αν είναι ο Άγγελος ο καλύτερος έλληνας προπονητής και με εμπειρία στο Τσάμπιονς Λίγκ (με τον βάζελο), στην δεδομένη στιγμή θυμίζει (άδικα) σε κάποιους το παρελθόν. Όσο κι αν ο Μαλεζάνι που ακούστηκε έχει εμπειρία στο Καμπιονάτο, οι περισσότερες ομάδες που έφτιαξε ήταν απλά μέτριες. Ακόμα χειρότερα αν θυμιθούμε τους χειρισμούς του στον βάζελο. Όσο κι αν ο Λίνεν έκανε ένα καλό όνομα, σίγουρα θα υπάρχουν Γερμανοί με ανάλογα προσόντα.

Επίσης πρέπει να απορριφθούν προπονητές με 2-3 χρόνια εμπειρία, εκτός αν αυτή είναι σε τσάμπιονς Λίγκ ή μια συνεχόμενη θετική πορεία. Ζόρζε Κόστα, Παύλος Δερμιτζάκης, θα μπορούσαν να έχουν την ευκαιρία τους, όχι όμως στον ΠΑΟΚ. Και ειδικά στον φετινό ΠΑΟΚ. Δείξε κάτι, δείξε ότι στο βάρος της φανέλας μπορείς να προσθέσεις και το προπονητικό κύρος σου (όπως έγινε με τον Σάντος) και έλα μετά στον ΠΑΟΚ.

Πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε ποιους προπονητές ΔΕΝ θέλουμε.
Το απίστευτο είναι ότι η διοίκηση μέχρι στιγμής (και αν ισχύουν τα ρεπορτάζ) σκέφτεται ακριβώς τύπους προπονητών που ΔΕΝ θέλουμε.
Είναι πραγματικά ανεξήγητο.
Χρειάζεται να επενδύσεις στον προπονητή και όχι να τραβάς χαρτί από το μανίκι, παρακαλώντας να σου βγει ο Γκουαρντιόλα.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απολύθηκε ο Φερέιρα από την Πόρτο

Την απόλυση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε επίσημα το βράδυ της Τετάρτης η Πόρτο.

Στο κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι «δράκοι» δεν αναφέρεται ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του έμπειρου τεχνικού.

Ο Φερέιρα ανέλαβε την Πόρτο το 2006 ερχόμενος από την Μποαβίστα και οδήγησε την ομάδα του Οπόρτο σε τρεις τίτλους και δύο Κύπελλα.
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=134441

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα όποιον και αν φέρουν ξέρουνε 100 κιλά ποδόσφαιρο . Σίγουρα δεν θα πετάξω από τη χαρά μου αν τον πάρουμε αλλά πραγματικά ο χρόνος πιέζει και ότι είναι να γίνει πρέπει να τελειώνει το συντομότερο δυνατό . Είχα ξεχάσει πως είναι να μην έχεις προπονητή πραγματικά .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Μα δε λειτουργεί ολόκληρη Μπαρτσελόνα με λογικές πόκερ. Ειδικά εκεί, πίσω από κάθε μοντέλο "άψητου" Ράικαρντ ή "άψητου" Γκουαρντιόλα υπάρχει εδώ και τόσα χρόνια η εγγύηση ενός Κρόιφ, που εισηγείται προπονητές, συμβουλεύει, παρεμβαίνει όποτε χρειάζεται κτλ. Εδώ, πίσω από τον άψητο Δερμιτζάκη, δεν υπάρχει κάποιος που να παίζει αυτό τον ρόλο. Εκτός και προορίζουν για το ρόλο αυτό όντως τον Τοπαλίδη  :'(. Δεν έχω διάθεση για ειρωνίες. Απλά είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος με την προοπτική Δερμιτζάκη.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

giannis80

• Guest
Θεωρώ, οτι αν ήταν να πάρουμε Δερμιτζάκη, θα είχε ήδη κλείσει. Δεν είναι δα και ο προπονητής που τον πολιορκεί όλη η ελλάδα, και νομίζω αν υπήρχε πρόταση θα συμφωνούσε αμέσως. Επίσης, έχω μια αίσθηση οτι αν αληθεύει το σενάριο περί τοπαλίδη, ψήνεται θέμα για ρεχάγκελ μετά το μουντιάλ. Απλά μια αίσθηση που μου 'ρθε.

kostas4

• Guest
το χειροτερο για τον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι να παρουμε αναλωσιμο προπονητη και ο δερμιτζακης ειναι αναλωσιμος.

Offline gagas

• Αλλαγή
νομιζω οτι το ποσο αναλωσιμος ειναι ενας προπονητης εξαρταται απο την διοικηση κ οχι απο τον προπονητη..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κοφτε αυτους τους χαζους παραλληλισμους με Μπαρτσα, αν ειναι δυνατον!
Στα δικα μας τωρα. Κοφτε το λαιμο σας και βρειτε προπονητη. Δωστε λεφτα να παρετε προπονητη ικανο να προσφερει, εστω και αν χρονικα ειναι αργα. Αλλου και αλλου ξερετε να τα σκατε. Π-Ρ-Ο-Π-Ο-Ν-Η-Τ-Η. Η υπομονη και η τυφλη στηριξη εχει ορια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsag

• Αλλαγή
το χειροτερο για τον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι να παρουμε αναλωσιμο προπονητη και ο δερμιτζακης ειναι αναλωσιμος.

ΣΥΜΦΩΝΩ 1000%. Από όποια πλευρά και αν προσπαθώ να το δώ δε βλέπω κάτι θετικό σε αυτήν την επιλογή. Αντιθέτως μου βγάζει μεγάλη-τεράστια ανασφάλεια. Του στυλ ότι δεν τη βγάζει ούτε μέχρι Σεπτέμβρη...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΗ. Ελπίζω να μην χύσουμε την καρδάρα μόνοι μας!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Ειπα δεν θα πω κουβεντα μεχρι να κλεισει ο προπονητης αλλα θα σκασω...............ρε μας δουλευεται???

διαρκειας ολοι...........................στο μπασκετ!

υγ=>μου εχει γαμηθει η ψυχολογια γαμω την πουτανα μου!!!ΓΑΜΩ!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline blue_eyes

• Βασικός
ενταξει αφου το εγραψε το εγκυρο σπορτνετ.γρ μπορουμε να σκοτωθουμε ανετα τωρα

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
blue το γραφουν ολοι εκτος απο το sport24!!!

ΕΛΕΟς ας μας λυπηθει και μας μια φορα ο θεος!ρε θεε κανε να βρεξει μερικα μυρια στην Τουμπα μερια!!!γαμω τα λεφτα μου μεσα!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Ρε παιδια...λιγο ηρεμια να πουμε....εδω πριν 2-3 μερες δεν ειχε υπογραψει ο Ζορζε Κοστα....ε??? Μην τρωτε αγχοι με τους μαλακες....εδω μεχρι και για Ζαρντελ εγραψαν...

Ουτε 0% πιθανοτητα υπαρχει για τον Δερμιτζακη...ηρεμια....

Μια παρατηρηση που θα εκανα περι του θεματος ειναι οτι ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ εχει γραφτει οτι ενδιαφερεται ο ΠΑΟΚ....μην πω και οτι ονομα εξεφρασε ο οποιοσδηποτε στα ραδιοφωνικα καφενεια εχει γραφτει οτι ενδιαφερεται ο ΠΑΟΚ...

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline diegito4

• Αλλαγή
απορώ πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι το γραφείου τύπου της παε ΠΑΟΚ είναι ο κόλκας και ο βασιλόπουλος.(στην απέξω μετρουλάκης,κουβεντίδης,τσακαλέας κτλ)
απορώ πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι όταν θέλει να περάσει κάτι η παε ΠΑΟΚ,είτε είναι αντιδράσεις κόσμου είτε είναι μεταγραφικό όνομα..ΠΑΝΤΑ το παίζουν την ίδια μέρα οι συγκεκριμένοι...
οπότε μην είσαι τόσο εφυσηχασμένος..

jmjyiannis

• Guest
που θα πάει τελικά αυτό το τοπικ?
Ο Δερμιτζάκης είναι αυτές τις μέρες ο ΠΑΟΚτσήδικος εφιάλτης ενώ οι Πορτογάλοι γκαρίζουν πια για Φερειρα. Και αν κρίνω από την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων που μας έλεγαν άλλα από αυτά που τρώγαμε για Κοστα, αρχίζω να τους πιστεύω....

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
αν αληθεύει όντως του Δερμιτζακη k κάτι για τοπαλίδη (αν είναι δυνατόν)..... τι να πω.... τότε με σκαρμούτσο ....τώρα με Δερμιτζακη / τοπαλίδη..... βρε μας δουλεύετε;;..... εδώ ο εβραίος κατεβαίνει με κούπερ...σοβαρευτείτε εκεί στην ΠΑΕ επιτέλους k βρείτε έναν προπονητή που θα δόση επιπλέον ώθηση στον κόσμο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
οχι παλι συγκρισεις με τον αρη, ελεος.
και με κουπερ αυτοι και δερμιτζακη εμεις, παλι 20 βαθμους μπροστα θα ειμαστε. Το θεμα ειναι τι γινετε με τους γαυροβαζελους.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...