Author Topic: Επιλογή Νέου Προπονητή Καλοκαίρι 2010  (Read 14748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
λιγο υπομονη ρε γαμωτο...

ολοι θελουμε να κλεισει το θεμα και σιγουρα 1η η διοικηση αλλα πρεπει να παρθει και η καλυτερη δυνατη αποφαση..και τετοιες αποφασεις δεν παιρνονται με χρονικα περιθωρια και διοριες

ναι καλα θα ηταν να ειχαμε κλεισει προπονητη χθες οπως λετε αλλα αν χρειαστει να περιμενουμε και μια εβδομαδα ακομα για τον σωστο ανθρωπο πρεπει να περιμενουμε...αλλιως ας κλεισουμε τον δερμιτζακη που ερχεται χθες

το θεμα ειναι να ερθει ο καλυτερος δυνατον και οχι ο γρηγοροτερος δυνατον

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
¸ôïéìïò ãéá ÐÁÏÊ ï ÖåñÝéñá!

ÖùôéÜ… âÜæåé äçìïóßåõìá Ýãêõñçò ðïñôïãáëéêÞò åöçìåñßäáò ðïõ êÜíåé ëüãï ãéá ðñï÷ùñçìÝíåò óõæçôÞóåéò áíÜìåóá óôïí ÐÁÏÊ êáé ôïí ôå÷íéêü ôçò Ðüñôï, ÆåóïõÜëíôï ÖåñÝéñá, åíþ öéëïîåíåß êáé äçëþóåéò ôïõ Ýìðåéñïõ ôå÷íéêïý.

ÅíäéáöÝñïí ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôïí ðïëýðåéñï ÆåóïõÜëíôï ÖåñÝéñá Ýöåñå óôï «öùò» ôçò äçìïóéüôçôáò ç ðïñôïãáëéêÞ «O’Jogo», åíþ óýìöùíá ìå ôï åí ëüãù Üñèñï ï ôå÷íéêüò ôçò Ðüñôï åìöáíßæåôáé ðñüèõìïò íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôçí Èåóóáëïíßêç êáé ôïí «ÄéêÝöáëï» ôïõ ÂïññÜ:

«Ï ÐÁÏÊ åíäéáöÝñåôáé ãéá ôïí ÆåóïõÜëäï ÖåñÝéñá êáé ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò ôï ãíùñßæåé. Êáé ðëÝïí ç ÅëëÜäá èåùñåßôáé ùò ìßá áðü ôéò åðéëïãÝò ãéá íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ», áíáöÝñåé áñ÷éêÜ ôï äçìïóßåõìá êáé óôç óõíÝ÷åéá ãßíåôáé ëüãïò ãéá «ëýóç» ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ ÖåñÝéñá ìå ôçí Ðüñôï:

«Ï ðñüåäñïò ôçò Ðüñôï, Ðßíôï Íôá Êüóôá, ï ïðïßïò åðÝóôñåøå áðü ìßíé äéáêïðÝò, áíáìÝíåôáé íá óõíáíôçèåß óÞìåñá ìå ôïí ÆåóïõÜëäï ÖåñÝéñá. Áí ïé äýï ðëåõñÝò óõìöùíÞóïõí ôüôå èá êéíçèïýí ïé äéáäéêáóßåò ãéá ôçí ëýóç ôçò óõíåñãáóßáò ìå ôïí ÐïñôïãÜëï ôå÷íéêü ï ïðïßïò áðü ôçí Ôñßôç ãíùñßæåé ðùò ï ÐÁÏÊ åíäéáöÝñåôáé ãéá ôéò õðçñåóßåò ôïõ.
Ï ÖåñÝéñá, ðïõ Ý÷åé áêüìá Ýíáí ÷ñüíï óõìâüëáéï ìå ôïõò «äñÜêïõò», èÝëåé íá óõíå÷ßóåé íá äïõëåýåé êáé åßíáé ðïëý ðéèáíü áõôü íá ãßíåé óôçí ÅëëÜäá. Åßíáé Ýíáò ðéèáíüò ðñïïñéóìüò. Åîåëßîåéò áíáìÝíåôáé íá õðÜñîïõí ìÝóá óôéò åðüìåíåò þñåò», ãñÜöåé ç ðïñôïãáëéêÞ åöçìåñßäá, åíþ öéëïîåíåß êáé äçëþóåéò ôïõ ÆåóïõÜëíôï ÖåñÝéñá, ï ïðïßïò ôïíßæåé üôé ôïí åíäéáöÝñåé ç ðñïïðôéêÞ ôïõ ÐÁÏÊ:

«Ãéá åìÝíá ôï ðéï óçìáíôéêü åßíáé íá ãíùñßæù ôï ðñüôæåêô ìéáò ïìÜäáò. Ãéá ôïí ÐÁÏÊ ôá îÝñù üëá. Äß÷ùò áìöéâïëßá èá åßíáé ìßá ðñüêëçóç ãéá ôçí êáñéÝñá ìïõ, áí óõíå÷ßóù åêåß».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/84851-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B9

mGm

• Guest
Γενικως σε καθε δυσκολη φαση που περναει η ομαδα αγωνιστικα - διοικητικα παιζει ενας πανικος και μια δυσπιστια απο πολυ κοσμο.
Χαλαρωστε λιγο...Το παλευουν. Καλο αποτελεσμα κακο αποτελεσμα θα δειξει. Μεχρι σημερα δικαιωθηκαν στις περισσοτερες επιλογες. Αυτο προσωπικα με καλμαρει.

Σχετικα με τον Δερμιτζακη που ακουστηκε...ουτε εμενα με ενθουσιαζει (μαλλον το αντιθετο συμβαινει :o) το ακουσμα του ονοματος του αλλα απο την αλλη μερια αυτες οι απολυτες αποψεις "με Δερμιτζακη πας για φουντο" που βασιζονται??? Εχει κανεις ιδεα αν το κατεχει ή οχι? Με αυτη την λογικη τι θα ελεγες αν το 97 σου φερνανε τον διερμηνεα της μπαρτσα για προπονητη που ειναι και επικαιρος??? Σιγουρα ολοι θελουμε καποιον ετοιμο, αναγνωρισμενο και με λιγοτερο ρισκο προπονητη. Αν ομως δεν μπορεις να σηκωσεις τα κασε τους τι θα κανεις??? Θα ονειροπολεις οτι θα φερεις τον Τεριμ, τον Σκολαρι ή δεν ξερω και γω ποιον??? αναγκαστικα θα καταφυγεις σε λυση τυπου ζορζε κοστα (πορτογαλικη εκδοχη), δερμιτζακη (ελληνικη εκδοχη) κλπ. Οπως ψαχνεις τον ποδοσφαιριστη "λαυρακι" δυστυχως μπορει να χρειαστει να ψαχτεις για προπονητη "λαυρακι". Τουλαχιστον αυτοι που ψαχνουν παιζανε μπαλα και πιστευω οτι μπορουν να κρινουν αρκετα καλα...ελπιζω

GeorgT

• Guest
Ìáò å÷åé óðÜóåé ôá ðéäéá áõôç ç «O’Jogo»!!! ×åéñüôåñç ê áðï ôçí ãÜôá ìáò åßíáé!

jmjyiannis

• Guest
«...και δηλώσεις του Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος τονίζει ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική του ΠΑΟΚ: Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζω το πρότζεκτ μιας ομάδας. Για τον ΠΑΟΚ τα ξέρω όλα. Δίχως αμφιβολία θα είναι μία πρόκληση για την καριέρα μου, αν συνεχίσω εκεί».

Κωλοδημοσιογραφακια γαμω το μπελα μου!!!! Γραφετε που γράφετε ότι θελετε για να μας τρελενετε, δε σκεφτεστε ποτε και που το έχετε ξαναγράψει!! Τα ιδια τα είπε και ο ένας και ο άλλος? Ποσο φυτά μας νομίζετε?
Ο Ζόρζε Κόστα μίλησε στη «SportDay»
"Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζω το πρότζεκτ μιας ομάδας. Για τον ΠΑΟΚ τα ξέρω όλα. "
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=11266&catid=25

baron

• Guest
@jmjyiannis

σωστός ρε μάγκα! Άντε μπράβο τους ξεβράκωσες!

Stamatiste ρε mlks να παίζεται τα παιχνίδια των ΜΜΕ. Μην αναπαράγεται κάθε μαλακια του κάθε πουτάνας γιου δημοσιοβλαχου.

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ δεν θα κάτσω να βρίσω τους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο. Όσο παπάς είναι ο Δερμιτζάκης που με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό, άλλο τόσο είναι και ο Φερέιρα. Σε άλλους παπάδες όμως χαλιέμαι, ενώ σε αυτόν τον παπά μπορώ να λέω μέσα μου "βρε λες;" και να φαντασιώνομαι. Ναι ρε τα θέλω και τα παθαίνω. Καλύτερα να τρώω τέτοιο παραμύθι όμως, παρά με Ζαρντέλ επίθεση, με Δερμιτζάκη πάγκο, στα χαφ τον Χοσάμ Χασάν και δεξί μπακ τον Καφού.

Καλοκαίρι είναι και στο κάτω κάτω η λίστα του Δασκάλου με τους παπάδες μόλις άρχισε. Ε καλύτερα να γεμίσει με τέτοια ονόματα, παρά με ονόματα που προκαλούν ντροπή, όπως του Ζαρντέλ π.χ.
« Last Edit: May 26, 2010, 12:46:47 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
baron μην τρελαινεσαι. το οτι εβαλα το λινκ αυτο δε σημαινει πως πιστευω ο,τι γραφεται. ειδικα η gazetta μπορει με τεραστια ευκολια να αναιρεσει πληρως αυτο το δημοσιευμα με ενα επομενο που να λεει π.χ. ενα βημα πριν κλεισει ο ταδε. τα βαζουμε εδω κουβεντα να γινεται.

jmjyiannis

• Guest
Εννοειται οτι δε σημαίνει οτι πιστεύεις οτι γράφεται αλλά ρε Γιάννη αλλά είναι σα να μας περνάνε για εντελώς φυτά. Κάτι τέτοια άρθρα δείχνουν προχειρότητα και δημοσιέυση ίσα ίσα για να χτυπήσουν hits οι αγχωμενοι οπαδοι. Δηλαδή να έχεις την έννοια σου και να έχεις τον καθένα που το παίζει δημοσιογραφάρα να λέει "τι να γράψω σήμερα? Δε γράφω αυτό? Σιγά... και να μη βγει ποιος θα μου ζητήσει τα ρέστα?"

Offline spinos_4

• Αλλαγή
jmjyiannis 
δεν νομίζω να μπορούσε να βγει στην αγορά η παε και να ψάχνει προπονητή 2-3 μήνες πριν...
το μονο που θα μπορούσε να κάνει είναι διερευνητικές επαφές, όπως έκανε με τον Κώστα και δεν ξέρουμε και με ποίους άλλους αλλα και τότε θυμάσαι τι χαμός είχε γίνει...
δεν γινόταν ενώ είχαμε πρωτάθλημα (πρωταθλητισμό) play off και τόσα ντέρμπι να αναστατωθεί η ομάδα με σενάρια για προπονητή
PAOK-Hersonissos (Kriti)

bagos1

• Guest
το καλύτερο επιχείρημα για την πρόσληψη δερμιτζάκη το άκουσα σημερα απο τον Μίνο ότι ειναι φίλος με τον ζαγοράκη και μένανε στο ίδιο δωμάτιο!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΕ!!

ΥΓ μπε !! μπέ!! μπεεεε!!!

zan

• Guest
Χωρις τον Χαβο βοηθο δεν θα κανουμε τιποτα....

mGm

• Guest
XXXXX

:extralaugh:
« Last Edit: May 26, 2010, 15:02:53 by Capricorn »

Offline gagas

• Αλλαγή
παντως παιδια ο χαβος(μακης) εχει πολυ αντιτουριστικο ονομα.. ;D

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Και Μιχοπουλο τεχνικο διευθυντη  :o
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Vorious

• Αλλαγή
καταλαβαινω το χαβαλε σας και την καλη σας διαθεση, αλλα ολα λιγο λιγο ευτελιζουν τις καταστασεις και επιτεινουν το κλιμα ανασφαλειας και απαισιοδοξιας.

Λιγο υπομονη και καλη διαθεση, ακομα ο Μαιος δεν τελειωσε

Προσωπικα δεν εχω καμια ανησυχια: ο νεος προπονητης θα ειναι αυτος που με τη στηριξη ολων μας θα παει τον ΠΑΟΚ ενα βημα μπροστα.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Αν ισχυει του Φερειρα, τοτε τι να πω...?

Προπονητης της Πορτο λεμε - απλα respect! (και ας μην τραβηξε και πολυ η Πορτο φετος).
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο κυρ βασιλης ο δανιηλ τι γινεται? τα παρατησε. Αν δεν ειναι διαθεσιμος γουσταρω μπαμπη τεννε και τον αλεφα μανατζερ. Δε πειραζει που ειναι γαυρος, ξερει μπαλιτσα αγορι μου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
άμα είμαστε έχω από τον χορό... χορεύουμε όλοι πολύ ωραία...
άντε να δείξουμε λίγο εμπιστοσύνη και να κάνουμε λίγο υπομονή
έχουμε γαμηθεί να ειρωνευόμαστε και να πουλάμε πνεύμα...

(τα παραπάνω δεν πάνε σε κανένα προσωπικά)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Από τη στιγμή που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα με προπονητή ενόψει της νέας περιόδου, είναι λογικό να έρχονται πολλά ονόματα τεχνικών στο προσκήνιο για λογαριασμό του συλλόγου.

Πλην των Πορτογάλων Ζορζ Κόστα και Ζεσουάλδο Φερέιρα, πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ αναφέρουν ότι στη λίστα των ανθρώπων του συλλόγου υπάρχουν τα ονόματα των Αλμπέρτο Μαλεζάνι και Έβαλντ Λίνεν.  Και οι δύο έχουν βρεθεί στο 'τιμόνι' ελληνικών και ευρωπαϊκών συλλόγων και θα μπορούσαν όντως να ήταν υποψήφιοι, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει την εμφάνισή του ένα ακόμα σενάριο.

Αυτό της λύσης από την Ελλάδα, με έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή. Όπως είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης, για παράδειγμα, το όνομά του οποίου επίσης ακούστηκε τελευταία ως λύση για τον πάγκο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, άλλωστε, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, αφού από σήμερα θα αρχίσουν οι συζητήσεις μεταξύ των Ζαγοράκη-Βρύζα και Κονσεϊσάο για το ζήτημα.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=134353

Κουραγιο, εχουμε να ακουσουμε ακομα πολλα..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."