Author Topic: Επιλογή Νέου Προπονητή Καλοκαίρι 2010  (Read 15001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
tasouli νομιζω οτι εμεις εχουμε χασει την μπαλα παντως(κ την ψυχραιμια μας) απο το πολυ ραδιοφωνο.
λιγο φιλτραρισμα ή καλυτερα κλεισιμο του ραδιοφωνου κ θα βρουμε ην ηρεμια μας,θα τα δουμε ολα πιο θετικα..
δεν το λεω για εσενα προσωπικα..

η επιλογη προπονητη δεν ειναι τοσο θεμα οικονομικων(νομιζω οτι το ανωτερο ποσο που μπορει να δοθει ειναι στα 500-600χιλ) ..οσο της διαθεσης του ζαγορακη να εχει στην ομαδα εναν προπονητη που να τον ξερει καλα κ μπορει να του εμπιστευτει την ομαδα κ να συνεργαστει μαζι του ο ιδιος, ο ζησης κ ο σερτζιο..καθως αυτο ακριβως θεωρει οτι δινει περισσοτερες προοπτικες για επιτυχη πορεια(+φιλοσοφια προπονητη/ομαδας +φιλοδοξος προπονητης με ορεξη για δουλεια )
εαν δεν βρεθει καποιος καλυτερος που να εχει τα χαρακτηριστικα αυτα, τοτε τελευταια επιλογη φαινεται οτι ειναι ο δεμιρτζακης..ας ελπισουμε οτι δεν θα φτασουμε ως εκει(οχι γιατι τον θεωρω ανικανο αλλα γιατι δεν θελω να σκεφτομαι καν τις αντιδρασεις του κοσμου)..

+1

μεσα στο μυαλο μου εισαι αδερφε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline t.b

• Αλλαγή
ας ελπισουμε οτι δεν θα φτασουμε ως εκει(οχι γιατι τον θεωρω ανικανο αλλα γιατι δεν θελω να σκεφτομαι καν τις αντιδρασεις του κοσμου)..

Ποιες αντιδράσεις αδερφέ μου? Δεν είπαμε ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, ξέρει ο Ζαγοράκης, ότι πει ο πρόεδρος; Δεν ισχύουν τελικά τα παραπάνω σε όλα τα θέματα; Ζαγοράκη φέρε τον Γούναρη, δεν βαριέσαι, τουλάχιστον τον γνωρίζουμε, είναι φτηνός και είναι και χαρακτηρισμένος. Ότι πει ο πρόεδρος!!!

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Κλαψα,κλαψα...αμαν τι παθαμε.καηκαμε.καταστραφηκαμε.ολη η θεσσαλονικη δεσμια των ηλιθιων δημοσιογραφων.δεν την παλευω αλλο με τα media αυτης της πολης και με οσους τους ακουν και τους αναπαραγουν.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
t.b. ποια η προοδος με το να λες συνεχεια αυτο το πραγμα?
παμε να κανουμε μια κουβεντα κ κανεις συνεχεια τα ιδια σχολια..
σου εβαλα εγω φιμοτρο?

Offline t.b

• Αλλαγή
ΟΧΙ. Είπα ότι μου έβαλες φίμωτρο? έγραψα κάτι τέτοια;
Αν σε ενοχλούν τα σχόλια μου γράψτα στα αρχίδια σου και συνέχισε μετά από μένα.

Απλά σχολίασα ότι δεν είναι σωστό να στηρίζουμε όπου μας συμφέρει τις επιλογές της διοίκησης αλλά παντού και δεν χρειάζεται να υπάρχουν αντιδράσεις ακόμη και αν είναι ο μπέλης. Έτσι δεν είναι?

Φίμωτρο δεν έχει στο μέγεθος μου γιατί είμαι καζανοκέφαλος.

Πειράζει να είμαι κλαψιάρης και συ πανηγυρτζής, the_screwdriver4? αν ήταν για μένα το σχολιο.... ;D ;D ;D

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
μου εχουν πριξει τα ριαπαπα οι βαζελογαυροι εδω κατω.......τι εγινε με δερμιτζακη θα πατε προκριματικα?σας εκλασε ο παρτογαλος?ουφ ας τελειωνει αυτη η ιστορια μας τα εχουν κανει τσουρεκια
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
kainsta ποιος σου τα λέει...??
αυτός που δεν έχει ούτε πρόεδρο ούτε προπονητή?
η αυτός που δεν έχει πρόεδρο και έχει προπονητή τον νιόμπλια?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

northeagle_4

• Guest
δηλωση Ζηση Σαββατου ( η αναρτηση που βρηκα ειναι απο κυριακη πρωι.)

«Το θέμα του νέου προπονητή θα ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν»,«Βεβαίως και θέλουμε να ολοκληρώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα του νέου προπονητή, για να προχωρήσουμε και στα άλλα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο. Η παρουσία μας εδώ έχει να κάνει βασικά με την τιμή στο πρόσωπο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και το φιλικό που θα διεξαχθεί. Φυσικά, μας δίνεται και η ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τον Ζόρζε Κόστα».
Για τον Ζόρζε Κόστα, είπε: «Κοιτάξτε, είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο διαπραγματεύσεων μαζί του και δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει η υπόθεση. Εμείς, επαναλαμβάνω, θέλουμε να κλείσουμε σύντομα το κεφάλαιο του προπονητή για να προχωρήσει ο σχεδιασμός μας για τη νέα σεζόν».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/84377-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B1

δηλωσεις Σερτζιο Παρασκευης 

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/84079-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B1

Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον Φερνάντο Σάντος. Τώρα είμαστε χωρίς προπονητή και σίγουρα μας ενδιαφέρει ο Ζόρζε Κόστα. Θα τον δω και θα μιλήσουμε για τις... οικογένειές μας. Α, και για... ποδόσφαιρο".
http://www.metrosport.gr/konseisao-mas-endiaferi-o-zorze-kosta
"Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον Φερνάντο Σάντος. Τώρα είμαστε χωρίς προπονητή και σίγουρα μας ενδιαφέρει ο Ζόρζε Κόστα. Θα έρθει και ο αντιπρόεδρος Ζήσης Βρύζας και θα διαπραγματευτούμε μαζί του".

Τα συμπερασματα και οι διαφορες μεταξυ επισημων δηλωσεων και σεναριων ΑΡΔ δικα σας.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
spino ξερεις τι γινετε,στην ιδια περιοχη ζουμε,μου τα εχουν κανει τσουρεκια,και αν βγουν και αληθινοι οσο αναφορα τον δερμιτζακη,αστα!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
Ο Μουρίνιο θα είναι τελικά ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μα τον Ζήση Βρύζα και θεωρεί τον ΠΑΟΚ ως την μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται στο "Μακεδονία", όπου ήδη χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ τον περιμένουν για να τον υποδεχτούν. Σύμφωνα με εξακριβομένες πληροφορίες ο Μουρίνιο φέρνει μαζί του από την Ίντερ και τον Μιλίτο, καθώς η μετεγγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ ναυάγησε.

www.etsioneireuomaitonpaokgamwthnpoutanamoupoiosjorecostatwramwre.gr/com

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **

Offline james4

• Αποστολή
  • **
ποιος κοστα; εδω γραφουν οτι πιθανον θα μας ερθει ο τοπαλιδης και ο φερελπις ΖΑΡΝΤΕΛ ετων 36... και η παρανοια συνεχιζεται

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Αυτο ειναι το τελευταιο post που κανω μεχρι να τελειωσει το θεμα προπονητη,ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ,τετοιο αγχος πρωτη φορα με πιανει με την διοικηση Ζαγορακη..........................τα λεμε σε μερικες μερες!

giannis80

• Guest
Γάμησε τα. Κι εγώ τα ίδια. Αλλά δεν ξαναμπαίνω στο τρυπάκι να σκεφτώ λύσεις. Ας φωτίσει ο Θεός την διοίκηση να έχει καθαρό μυαλό όταν πάρει την απόφαση και τον καινούριο προπονητή να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό κομμάτι μέχρι και τον πρώτο προκριματικό.Είμαι σίγουρος οτι ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται όλη τη μέρα τα υπέρ και τα κατά κάθε πιθανής λύσης. Αυτό που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό.

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
Προσωπικά, θεωρώ τουλάχιστον γελοία τα δημοσιεύματα περί Ζαρντελ-Δερμιτζάκη -Τοπαλίδη και υποτιμιτικό για τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. όχι μόνο να τα συζητάει και να τα πιστεύει.
Τα τελευταία 3 χρόνια, αν μη τι άλλο,  έχουμε στη διοίκηση καθαρούς ποδοσφαιράνθρωπους και όχι άμπαλους παράγοντες που μας φέρναν τον Φρίνγκερ και τον Σούσκο. Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει και μια στο μύριο να δω κάποιον από τους παραπάνω στην Τούμπα.
Τα καφενεικά σενάρια της κυριάς Σούλας του γαλατά που ξέρει τον 3 φροντιστή της ομάδας και τις είπε ότι θα πάρουμε τον Ροζέ Μιλά, να τα βάλουν στην κωλάρα τους όλοι αυτοί που τα διοχευτέουν, είτε είναι ΑΡΔ είτε...όποιοι άλλοι...
Εδώ κοροιδεύουμε του βάζελο για Νίοπλια και το γαύρο για Μπάντοβιτς και θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι οι 3οις σκέφτονται να φέρουν Δερμιτζάκη???...έλεος
Ζαγόρ-Βρύζας- Σέρτζιο θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνονται πως το στρατηγικό μας πλεονέκτημα έναντι των άλλων 2 είναι η πρόσληψη ενός έμπειρου και σοβαρού κοουτς...τόσο απλά.

ive4

• Guest
για μένα η ομάδα ξεκινά από τον προπονητή. Είναι το Α και το Ω.
Άρα τα πολλά λεφτά πρέπει να τα δώσεις για τον μεγάλο προπονητή και αναλόγως κινείσαι για παίκτες.
Ο μεγάλος προπονητής θα πάρει το 100% από τους παίκτες.
Ο μέτριος λιγότερο.

jmjyiannis

• Guest
Δε ξέρω πως φτάσαμε ως εδώ αλλά πιστεύω χωρίς να μπορούμε να ξέρουμε όλα τα γεγονότα οτι η Διοίκηση που τόσο στηρίζουμε και το αξίζει, σε αυτή την περίπτωση έκανε μεγάλο λάθος από νωρίτερα. Ο Σάντος είχε δηλώσει ρητώς και κατηγοριματικώς οτι δε θα μείνει στον πάγκο από νωρίς. Άρα δεν είχε νόημα η προσμονή οτι θα μείνει αν περνούσαμε τσουλου.

Συνεπώς έπρεπε ο καινούριος προπονητής να ήταν της ίδιας φιλοσοφίας του Σάντος και να κλείσει εδώ και καιρό ξέροντας από νωρίτερα τα πάντα για την ομάδα. Αλλά προφανώς η προσμονή της αλλαγής στα μυαλά του Σάντος, έκανε τη Διοίκηση να παγώσει το θέμα του καινούριου και να βασιστεί στο αποτέλεσμα της τελικής βαθμολογίας ως μέσο ψυχολογικη΄ς πίεσης στον δάσκαλο. όμως το μέσο δε φτούρισε. Αποτέλεσμα? Όταν οι συζητήσεις έπρεπε να είναι στο τελικό σταδιο και να φτάσουμε στις ανακοινώσεις, εμείς τότε το ψάχναμε ακόμη και ο προπονητής "βασικός στόχος" τότε, σήμερα έχει προτάσεις που του καθυστερούν την τελική του απόφαση.

Δυστυχώς για μένα όσο αψογα και αν εχει κινηθεί η Διοίκηση σε ένα σωρό πράγματα, στο θέμα του προπονητή, κινήθηκε πιο αργά και βασίστηκε σε ελπίδες που ο Σάντος δεν είχε αφήσει περιθώρια να στηρίζεσαι σαυτες. Μακάρι να τελειώσουν όλα γρήγορα και με το καλύτερο αποτέλεσμα και post  σαν αυτό να πάνε στα σκουπίδια.

Offline babis36

• Αλλαγή
Σας παρακαλω ρε μαγκες πιστευει κανεις εδω μεσα οτι ξερει περισσοτερο ποδοσφαιρο απο τους Ζαγορ,Βρυζα,Κονσεισαο?Δεν εχετε εμπιστοσυνη σε αυτους και εχετε τετοια εμπιστοσυνη στον εαυτο σας?(Τα ιδια ισχυουν και για μενα).Ας τους δωσουμε καποιο χρονο και να ειστε σιγουροι οτι η πιθανοτητα μαλακιας ειναι πολυ μικρη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

jmjyiannis

• Guest
Ρε Μπάμπη, εχουμε εμπιστοσύνη οσο δεν πάει. Είμαι σίγουρος οτι η τελική επιλογή θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που άνρθωποι ασχετοι σαν εμενα που γραφω χωρίς κόστος ότι μου κατέβει δε τηα μπορούσαν με τίποτε να πάρουν. Απλώς με βάση τη λογική και την οργανοτηκότητα που κινείται αυτή η ΑΨΟΓΗ διοίκηση, και ταυτόχρονα την ανάγκη για άμεσες κινήσεις, εδώ υπήρξε λάθος τακτική. Αυτό κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Η στήριξη και βασικότερα η εμπιστοσύνη παραμένιε ΑΜΜΕΡΙΣΤΗ απο όλους

Offline tsag

• Αλλαγή
κλείνουμε αυτιά και περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις. όπως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, εύχομαι να μπορέσουν να φέρουν έναν καλό και έμπειρο προπονητή μήπως και μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερα την νέα σαιζόν. Με Δερμιτζάκηδες δεν πας πουθενά. Απλά.

Φαντάζομαι οι διοικούντες το αντιλαμβάνονται καλύτερα από μας αυτό... Όλα θα φανούν στο τέλος όταν θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις. ΑΠλά το λάθος που κάνουμε είναι ότι χάνουμε χρόνο για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της νέας σαιζόν. Ο προπονητής πρέπει να κλείσει ΣΗΜΕΡΑ για να δει το υλικό, να επιλέξει παίκτες ποθ δεν τοθ κάνουν και να δούμ τι θα γίνει με μετεγγραφές.

ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ