Author Topic: Επιλογή Νέου Προπονητή Καλοκαίρι 2010  (Read 15017 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλος ο φερειρα αλλα εχει μεγαλο κασε για να το πληρωσει ο ΠΑΟΚ, μονο οπως γραφει το ρεπορταζ αν το μοιραστουνε οι 2 ομαδες

Offline babis36

• Αλλαγή
Μουρινιο γαμα τα παλτα που ζαχαρωνεις και ελα στην ΠΑΟΚΑΡΑ να γινεις ανθρωπος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλος ο φερειρα αλλα εχει μεγαλο κασε για να το πληρωσει ο ΠΑΟΚ, μονο οπως γραφει το ρεπορταζ αν το μοιραστουνε οι 2 ομαδες

και του χρόνου που δε θα τον πληρώνουμε μισό μισό θα βαράμε ντέφι να χορεύει καμια αρκούδα στην Αριστοτέλους να βγάλουμε το συμβόλαιο?

Offline cure

• Αλλαγή
Φαντασιώνομαι αυτόν τον υπερπροπονητή τον Ζοσουάλδο στον πάγκο μας να δημιουργεί τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας. Όσο για του χρόνου φίλε rabbit αφού θα έχεις πάρει την κούπα θα είσαι ομίλους και θα είσαι άπλας.  :P

Τέλος θέλω να σας παρακαλέσω να μη αναπαράγουμε εδώ μέσα αηδίες του κάθε θέλω-να-γίνω-γραφείο-τύπου του στυλ αφού ανέβηκε η εφορία πάμε για προπονητάκο. Για τον κοντό η εφορία έμεινε ίδια; Ε λοιπόν όπως ανοίχτηκαν εκεί, ας ανοιχτούν και στον προπονητή.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?aid=64653&cid=105

Επικοινωνιακή ζημιά και πρόβλημα συνοχής
25/05/10

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι ένας άνθρωπος με αυξημένο το «εγώ» του, κάτι που δεν είναι κακό. Αρκεί να μην εκθέτει τη λειτουργία της ομάδας. Ως τεχνικός διευθυντής, ήταν υπεύθυνος να τρέξει το θέμα του Ζόρζε Κόστα, όμως αντ' αυτού δεν κατάφερε να κλείσει ένα ραντεβού παρουσία του Ζήση Βρύζα... Οχι πως δεν μπορούσε, αλλά το διογκωμένο «εγώ» του τον οδήγησε στο να ασχοληθεί περισσότερο με το προς τιμήν του φιλικό και τους καλεσμένους του. Μπορεί να μέτρησε και η απειρία του, αλλά το φάουλ έγινε.

Μουρμουρίζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ πως η ΠΑΕ παρακαλάει τον Ζόρζε Κόστα, αλλά δεν είναι η αλήθεια αυτή. Για να παρακαλέσεις κάποιον, πρέπει πρώτα να του έχεις μιλήσει και στην προκειμένη περίπτωση ούτε μίλησε μαζί του ο ΠΑΟΚ, ούτε βέβαια τον παρακάλεσε.

Επί της ουσίας, αυτό που φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η συνοχή στη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος και όχι το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής. Και αυτό το πρόβλημα εμφανίστηκε υπό την παρουσία του Κονσεϊσάο σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Αρα, μάλλον το πρώτο πράγμα που έχει να κάνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι να οδηγήσει τον Πορτογάλο σε μια πιο επαγγελματική προσέγγιση της καθημερινής του τριβής με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Και αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί, υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει το πόστο χωρίς να υπάρχουν και μπερδέματα. Στη προκειμένη περίπτωση, αυτός είναι ο Ζήσης Βρύζας, που επέλεξε τον Κονσεϊσάο για τεχνικό διευθυντή.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή πνίγεται σε μία κουταλιά νερό. Και αυτό γιατί αν είχε κρατήσει διαφορετική στάση στο θέμα του προπονητή, δεν θα υπήρχε κανένας σήμερα να τον κατηγορήσει πως δέκα μέρες μετά το τέλος των πλέι οφ δεν έχει αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος.

Θα έπρεπε οι τόνοι να είναι πιο χαμηλοί, θα έπρεπε η ονοματολογία να περιμένει, θα έπρεπε να έχει τεθεί ένας συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας για την ανεύρεση του επόμενου τεχνικού.

Η ζημιά για τον ΠΑΟΚ είναι καθαρά επικοινωνιακή και όχι τόσο ουσιαστική αυτή τη στιγμή. Το μόνο που επιβάλλεται να κάνει από εδώ και στο εξής, είναι να επιλέξει σοφά τον προπονητή. Και να μην προκαλέσει περισσότερο το κοινό παοκτσήδικο αίσθημα με αυτή την απόφασή του.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Ακόμα δεν καταλάβατε ότι ο Costa απλά είναι η παραπλάνηση?
Η τεχνιτή ομίχλη ? 3 χρόνια τώρα δεν μάθατε?

Το μπαμ του νέου προπονητή θα ακουστεί ως τον βόρειο πόλο ρε....
(Μην ρώτατε απο που το ξέρω....)

Συμφωνώ και γώ.
Άντε με εναν μεγάλο προπονητή  να γίνουμε βασιλιάδες στην Ελλάδα και να φοράμε και κορόνα (σαν βασιλιάδες)
Άντε Ζαγοράκη κάνε την κίνησή σου και φέρε αυτόν που θες και άσε τα γατάκια να γράφουν για το ΣΈΡΤΖΙΟ και τον ΒΡΥΖΑ.

GeorgT

• Guest
Χλωμό αυτο που λέτε μπιλ κ κανελ!!!

Η ΠΑΕ δεν λειτουργεί οπως παλιά κ πλέων εχει αρκετές διαρροές! Η πρωτη επιλογή ηταν σίγουρα ο Ζορζε αλλά δεν το χειρίστηκαν σωστά κ έγινε οτι έγινε!!

Offline Suicidal

• Βασικός
Δεν διάβασες ούτε εσύ ούτε ο κανελ ανάμεσα απο τις γραμμές....  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GeorgT

• Guest
εεε αυτη η μανία να γράφεις μεταξύ των γραμμών   :101:  ;D

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Δεν διάβασες ούτε εσύ ούτε ο κανελ ανάμεσα απο τις γραμμές....  :P

αφού έβαλες ομίχλη πως να διαβάσω.
Πάντως ότι και να γίνει θα είναι για καλό και θα σκάσει η βόμβα.
εγώ πάντως θέλω να έχω ένα στέμμα πάνω στο κεφάλι μου.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
η σκεψη για προσληψη δερμιτζακη ειναι περιπτωση για γελια και για κλαμματα.
η ομαδα χρειαζεται προπονητη με εμπειρια τσαμπιονς λιγκ,πετυχημενο και να συν τοις αλλοις να παιζει αμυντικο ποδοσφαιρο για να ταιριαξει στο τροπο παιχνιδιου που εμαθε να παιζει τα τελευταια 2 χρονια.
μακρια απο ελληνες!!!!
η μαλακια που εκανε ο κονσεισαο στο θεμα ζορζε κοστα μπορει ν αποδειχθει σωτηρια.δε μου γεμιζε καθολου το ματι ο συγκεκριμενος τυπος.κι ας συναινουσε και ο φερναντο για την αποκτηση του.θα πληρωναμε την απειρια του 100 τα 100.αστον να παει στην ακαντεμικα,την 11η του πορτογαλικου πρωταθληματος.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
ρε συ @νικο

για ποια "μαλακια του κονσεισαο" μιλας?
επειδη ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ οτι ηθελε ενα προπονητη ο οποιος τελικα ΜΑΣ ΛΕΝΕ οτι ΜΑΛΛΟΝ δε θα κλεισει?

ρε παιδια μην ευτελιζουμε ΜΟΝΟΙ μας την αξια των δικων μας ανθρωπων!!! Οχι τιποτα αλλο , αλλα θα φαμε και τη δουλεια και των εχθρων μας...

και κατι αλλο:
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εμπιστευομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τη διοικηση στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. Ακομα και το δερμιτζακη να επιλεξουν θα κοιμαμαι ησυχος. Στην τελικη εχουν αποδειξει πολλακις, οτι στο αγωνιστικο ΔΕΝ πιανονται..
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

ive4

• Guest
Ακόμα δεν καταλάβατε ότι ο Costa απλά είναι η παραπλάνηση?
Η τεχνιτή ομίχλη ? 3 χρόνια τώρα δεν μάθατε?

Το μπαμ του νέου προπονητή θα ακουστεί ως τον βόρειο πόλο ρε....
(Μην ρώτατε απο που το ξέρω....)

δώσε μας ελπίδα!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παύλος δερμιτζάκης, 100% αφού το είπαν βασιλόπουλος και γενικά από την μοναστηρίου. Η διοίκηση έχασε την μπάλα πάντως.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
tasouli νομιζω οτι εμεις εχουμε χασει την μπαλα παντως(κ την ψυχραιμια μας) απο το πολυ ραδιοφωνο.
λιγο φιλτραρισμα ή καλυτερα κλεισιμο του ραδιοφωνου κ θα βρουμε ην ηρεμια μας,θα τα δουμε ολα πιο θετικα..
δεν το λεω για εσενα προσωπικα..

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ρε συ @νικο

για ποια "μαλακια του κονσεισαο" μιλας?
επειδη ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ οτι ηθελε ενα προπονητη ο οποιος τελικα ΜΑΣ ΛΕΝΕ οτι ΜΑΛΛΟΝ δε θα κλεισει?
καλα κανεις και το θετεις ετσι!
αν ομως,λεω αν,ισχυουν ολα αυτα που γραφονται προφανως και η μαλακια ειναι του σερτζιο.αφησαν αποκλειστικα το θεμα επανω του,ο ιδιος θεωρησε δεδομενο οτι ο ζορζε κοστα θα ελεγε το ναι και τελικα πιαστηκε αδιαβαστος.
anyway εγω επιμενω πως μονο σε καλο θα μας βγει η μη προσληψη του <<γιωργου κωστικου>>.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Αν ο Κοστα ειναι ο "Γιωργος Κωστικος" δεν τολμω να σκεφτω τι θα ακουσουμε εαν προσληφθει ο Δερμιτζακης.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

bagos1

• Guest
αν προσληφθει ο δερμιτζακης η ενα ονομα αναλογο του δερμιτζακη το μονο που μπορω να σκεφτώ ειναι ότι τα οικονομικά είναι χάλια και στην ΠΑΕ αρχισανε τις περικοπες

Offline gagas

• Αλλαγή
η επιλογη προπονητη δεν ειναι τοσο θεμα οικονομικων(νομιζω οτι το ανωτερο ποσο που μπορει να δοθει ειναι στα 500-600χιλ) ..οσο της διαθεσης του ζαγορακη να εχει στην ομαδα εναν προπονητη που να τον ξερει καλα κ μπορει να του εμπιστευτει την ομαδα κ να συνεργαστει μαζι του ο ιδιος, ο ζησης κ ο σερτζιο..καθως αυτο ακριβως θεωρει οτι δινει περισσοτερες προοπτικες για επιτυχη πορεια(+φιλοσοφια προπονητη/ομαδας +φιλοδοξος προπονητης με ορεξη για δουλεια )
εαν δεν βρεθει καποιος καλυτερος που να εχει τα χαρακτηριστικα αυτα, τοτε τελευταια επιλογη φαινεται οτι ειναι ο δεμιρτζακης..ας ελπισουμε οτι δεν θα φτασουμε ως εκει(οχι γιατι τον θεωρω ανικανο αλλα γιατι δεν θελω να σκεφτομαι καν τις αντιδρασεις του κοσμου)..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
κόψτε τα ναρκωτικά που σας κάνουν να φαντασιώνεστε ζεσουάλδους ρε αρδ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ