Author Topic: Επιλογή Νέου Προπονητή Καλοκαίρι 2010  (Read 14990 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest

ΥΓ: Καλό θα είναι να ανοιχτεί ένα τόπικ καινούριο με τίτλο κάτι σαν "προπονητολογία 2010", για να μείνουν τα ποστ για τον Σάντος και μόνον εδώ.

"Ο Ζόρζε Κόστα θα είναι ο νέος προπονητής της Ακαντέμικα". Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ojogo". Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει ότι, ούτε η διοίκηση της Ακαντέμικα, ούτε ο ίδιος ο Κόστα επιβεβαιώνουν επίσημα ότι αυτός θα είναι ο αντικαταστάτητς του Αντρέ Βίλλας Μπόα, όμως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Σύμφωνα, πάντα, με την εφημερίδα ο Κόστα, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, επιβεβαίωσε ότι του έχει γίνει κρούση από τη διοίκηση της Ακαντέμικα και μάλιστα χαρακτήρισε την πρόταση πολύ καλή.

Τόνισε, πάντως, ότι θα συζητήσει πρώτα με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την πρόταση του ΠΑΟΚ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/o_jogo_o_kosta_paei_akademika.160856.html

με φαίνεται ειχαμε τους παπάδες των δικο μας δημοσιογράφων τωρα έχουμε κ αυτές των πορτογαλων!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
επειδη φαινεται να τραβαει πολυ αυτη η δουλεια με το ποιος θα καθήσει στο παγκο της ομάδας μας....
σωστό, δυστυχώς, το ανοιγμα του τοπικ.
---
αντε πανε την ακαντεμικα μας τα εκανες τουμπανο και συ παπαρα.

---

επόμενος??  ::)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς με τα νέα μέτρα της εφορίας (40% κράτηση επί του συμβολαίου) είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε ακριβό προπονητή... Οπότε μας βλέπω κάτι σε πιο φτηνό να πάρουμε , ίσως και από Ελλάδα ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline gagas

• Αλλαγή
το δημοσιευμα αυτο μου θυμιζει εκεινο του σαββατου που ο σαλπιγγιδης βρηκε εναν ΠΑΟΚΤΣΗ στο ελ.βενιζελος κ του δηωσε μετα απο παρακαλητο οτι υπεγραψε στον ΠΑΟΚ..
ο ζορζε κοστα ηταν στη φιεστα για τον κονσεισαο στην πατριδα του, οπου η τοπικη ομαδα ειναι η ακαντεμικα, κ μετα απο πρηξιμο δημοσιογραοφυ δηλωσε τελικα οτι η προταση της ακαντεμικα ειναι πολυ καλη..

jmjyiannis

• Guest
Αρχίζει να μη μου αρέσει ο olapaok.gr. Ότι μαλακεια ακουστεί, φτιάχνει άρθρο.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
βλέπω να καταλήγουμε σε Δερμιτζάκη - Τοπαλίδη....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

GeorgT

• Guest
φτου φτου δαγκασε τη γλωσσά σου σπίνος!!

giannis80

• Guest
Νομίζω οτι αν αρνηθεί ο Κόστα, έχουμε αδιέξοδο. Ο άλλος της μπράγκα έχει ρήτρα. Απο ιταλία μεριά λόγω βρύζα, δεν νομίζω να παίζει τίποτα λόγω υψηλού κασέ που έχουν αυτοί. Καλά, από ελλάδα κλάφτα. Κανένας κεντροευρωπαίος, γερμανός, ολλανδός κτλ, νεαρός σχετικά, μάλλον θα ήταν υπερβολικό ρίσκο, αφού πρόκειται για διαφορετική φιλοσοφία,διαφορετικό στυλ κτλ, και μέχρι να μάθει θα πιάσουμε πρωτοχρονιά. Κανένας ξεχασμένος από ισπανία τύπου ιρουρέτα? Κανένας με εμπειρία ελληνικού πρωταθλήματος που έχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά με μικρότερες ομάδες τύπου εμίλιο φερέρα? Προς Θεού, δεν κάνω υποδείξεις. Εναλλακτικές ψάχνω, σε περίπτωση άρνησης της μοναδικής όπως φαίνεται επιλογής, του Κόστα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δεν εχουμε κανενα αδιεδοξο, αν αρνηθει ο Costa.
Σοβαρη ομαδα ειμαστε, με ποδοσφαιρανθρωπους. Ειναι δυνατον ο Costa να ειναι ο μονος προπονητης, που εχουν στα υποψη τους;

Εχω την αισθηση παντως, οτι αν δεν κλεισει ο Πορτογαλος παμε για ΜΠΑΜ. ;D
Αντε να μπαινουμε σιγα,σιγα σε ρυθμους...Καλοκαιρι ειναι!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Μιας που θα τραβήξει όπως φαίνεται η υπόθεση, θα πω εγώ ποιόν θέλω!! Slaven Bilic!! Και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

Πέρα από την σφαίρα της φαντασίας, αυτός της Μπράγκα o Domingos φαίνεται αρκετά καλός και θεωρώ πως μια υπέρβαση για τον προπονητή αξίζει...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Κανένας ξεχασμένος από ισπανία τύπου ιρουρέτα?

για αυτον ακουγεται τον κλεινει ο μακαρος στη καβαλα

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Σύμφωνα πάντως με τις δηλώσεις του Βρύζα, εξετάζουμε πολλές περιπτώσεις, ο Ζόρζε Κόστα είναι μία από αυτές και δεν υπαρχει άλλος πορτογάλος προπονητής στη λίστα. Άρα αυτά περι Ντομίνγκος Πασιέντσια ήταν λιγάκι παπάς.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
o εκτορ δεν θα με χαλουσε..................
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ο Κόσμι έχει ομάδα;   :D :D :D

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Γιατι οχι ο Παολο Μπεντο που ηταν προπονητης 4 χρονια στην Σπορτινγ και την εβγαλε και Τσαμπιονς Λιγκ;
Γενικα δυσκολα τα πραγματα... εν τω μεταξυ δειτε κ αι αρθρο

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο πλαίσιο των εναλλακτικών λύσεων, υπάρχουν αρκετές διαφορές απόψεων ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, ο Βρύζας δεν πρόκειται να μείνει «ξεκρέμαστος», καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Χρήστου Πανόπουλου να τον προσλάβει, δίνοντάς του εν λευκώ τη διαχείριση της Ξάνθης
.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=10556655#

Ενταξει, απλα κλαιω με το αρθρο... Αν ειναι δυνατον να παει στην ... Ξανθη ο Ζησης και στην τελικη τι θα πει διασταση αποψεων; Αν οντως υπαρχει να βγουνε να μας πουνε τις αποψεις τους.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
τι να γραψουν οι μπασταρδοι, αυτο ειναι το ονειρο τους να σπασει η δυαδα γιατι το ξερουμε ολοι οτι τους φοβουνται

λιγες μερες ισως και ωρες υπομονη ακομα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αυτό που κατάλαβα εγώ από τις δηλώσεις του Όρυζα είναι ότι ο Κώστα δεν είναι η πρώτη μας αλλα ούτε η μονη επιλογή...
λόγο συγκυριών και του φιλικού θα γινόταν και μια διερευνητική κουβέντα..
το σημαντικότερο είναι αυτό που είπε ότι τα ΜΜΕ έδωσαν μεγάλη έκταση στο θέμα...
νομίζω ότι ασχολούμαστε τόσο καιρό με κάτι που δεν πρέπει και αν σκεφτώ και τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση και στα θέματα παιχτών που μιλούσαμε εβδομάδες για έναν παίχτη και έσκαγε μπαμ από αλλου, νομίζω ότι η διοίκηση το κάνει ηθελημένα για να θολώσει τα νερά και να κάνει ήρεμη την δουλειά τις και να κλείσει ήρεμα τον προπονητή που θέλει...
όλα μου φαίνονται ότι γίνονται βάση σχεδίου...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

giannis80

• Guest
Μακάρι. Όσο για το άρθρο της εφημερίδας που εργάζεται ο Περικλής, αυτό που βγάζει είναι οτι δεν εκφράζει την πραγματικότητα. Αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς από το άρθρο είναι οτι εκφράζει τον ΠΟΘΟ που νιώθουν όσοι δεν θέλουν την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, όπως λέει και ο blue για να σπάσει η δυάδα.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
τι να γραψουν οι μπασταρδοι, αυτο ειναι το ονειρο τους να σπασει η δυαδα γιατι το ξερουμε ολοι οτι τους φοβουνται

+1

παλιό το κόλπο τους...
πολλες φορες εχουν "χτυπησει" το ζηση. (αναληψη θεσης τεχν. διευθ στο βαζελο κτλ...)

bagos1

• Guest
Πάρτε τον ΛΙνεν να τελειωνουμε