Author Topic: Εμφανίσεις περιόδου 2010/2011  (Read 5431 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Εμφανίσεις περιόδου 2010/2011
« Reply #60 on: October 26, 2010, 11:32:45 »
http://www.xrimatistirio.gr/news/preview_news.asp?news_data_id=203745&category_id=62

Ποινική δίωξη κατά Glou ετοιμάζει η Puma

Ποινική δίωξη κατά των συνεταίρων της στην ελληνική κοινοπραξία, Puma Hellas, πρόκειται να ασκήσει η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών Puma, καθώς διαπίστωσε ατασθαλίες που θα της κοστίσουν έως και 130 εκατ. ευρώ. Επικαλούμενη προκαταρκτικά αποτελέσματα ελέγχου που διεξήγαγε στην Puma Hellas, η γερμανική εταιρεία υποψιάζεται ότι «ο συνεταίρος της ελληνικής κοινοπραξίας, μαζί με στελέχη του management στην Ελλάδα, διέπραξαν σωρεία ποινικών αδικημάτων». Η διοίκηση και το εποπτικό συμβούλιο της PUMA AG είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το σύνολο των απαιτήσεών τους κατά του μειοψηφικού συνεταίρου στην ελληνική κοινοπραξία και κατά στελεχών του ελληνικού management, σύμφωνα με το αστικό και ποινικό δίκαιο, σχολίασε η γερμανική εταιρεία. Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters, ο διευθύνων σύμβουλος της Puma, o Jochen Zeitz, δήλωσε ότι η εταιρεία δεν έχει ακόμη καθορίσει το ύψος των απαιτήσεών της. Η Puma κατέχει 70% στην Puma Hellas. Το υπόλοιπο 30% ανήκει εξ ημισείας στους αδελφούς Αντώνιο και Γεώργιο Γλου. Εκπρόσωπος του ομίλου Γλου αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για τους ισχυρισμούς της γερμανικής εταιρείας. Από τον έλεγχο προέκυψαν μη ταμειακές διαγραφές ύψους έως 115 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αφορά το 2009 και αναγκάζει την μητρική Γερμανίας να αναθεωρήσει τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους. Η Puma, που ελέγχεται από την γαλλική εταιρία PPR, διόρισε ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές για την διενέργεια ελέγχων και αντικατέστησε τη διοίκηση της Puma Hellas. Επικεφαλής θα αναλάβει ο βετεράνος της Puma Miguel Andrade. Επιπλέον, η Puma θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα εξαιτίας των παρατυπιών που διαπιστώθηκαν και της εν γένει κατάστασης στην ελληνική αγορά. Για το λόγο αυτό θα εγγράψει στα αποτελέσματα τετάρτου τριμήνου μη επαναλαμβανόμενη εφάπαξ δαπάνη 15 εκατ. ευρώ. Ο Zeitz δήλωσε μάλιστα ότι η Puma σκοπεύει να ασκήσει άμεσα option για να αποκτήσει και το υπόλοιπο 30% που δεν κατέχει στην κοινοπραξία, συμπληρώνοντας ότι η εταιρεία σκοπεύει να περιορίσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης που μαστίζει την χώρα. Η Puma δεν σκέφτεται όμως να εγκαταλείψει την ελληνική αγορά. "Μακροπρόθεσμα, πρόκειται για μια ελκυστική αγορά για εμάς. Θέλουμε οπωσδήποτε να συνεχίσουμε εκεί", δήλωσε. Ο τζίρος της Puma στην Ελλάδα, σε εκατομμύρια ευρώ, ανέρχεται σε υψηλό διψήφιο νούμερο. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται έτσι στις δέκα μεγαλύτερες αγορές της Puma στην Ευρώπη.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #61 on: October 26, 2010, 11:43:24 »
Γαμηστε του τη μανα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #62 on: October 26, 2010, 21:23:33 »
Μπουζουριαστε τον, στην στενη. Φυλακη. Μεσα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #63 on: November 16, 2010, 19:27:39 »
Ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζέτζης, αποκάλυψε ότι την Τρίτη (16/11) είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Puma.

Για την συνάντηση με την Puma είπε: "Υπήρξε μια συνάντηση με την εταιρεία ένδυσης. Μας παρουσίασαν τις φανέλες της νέας χρονιάς, γίνονται συζητήσεις. Επίσης, μας έγινε γνωστό ότι του χρόνου η συγκεκριμένη εταιρεία ένδυσης, λόγω οικονομικής κρίσης, θα κρατήσει μόνο τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό".

http://olapaok.gr/podosfairo/oi_nees_faneles_kai_h_aukshsh_sta_thleoptika.639348.html

Πόσα χρόνια ρε πούστη θα χουμε τα γατάκια στη φανέλα..ήταν που λέγανε οτι θα αλλάζαμε εταιρεία..

chiltsid

• Guest
« Reply #64 on: November 16, 2010, 22:49:05 »
αλλα δυο απο οτι καταλαβα!
αν θυμαμαι καλα,το καλοκαιρι ή καποια αλλη στιγμη ειχαν βγαλει ρεπορταζ,πως μιλαμε με αλλη εταιρια επειδη δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με την τωρινη,πως γινεται να μιλαμε με αλλη εταιρια,ενω εχουμε αλλα δυο χρονια συμβολαιο?
ολα τα ξερουν οι ρεπορτερ μας,εγκυρο ρεπορταζ :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: November 17, 2010, 13:24:10 »

κλαιω. ΚΛΑΙΩ. αρε ΠΑΟΚαρα ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ να βρουμε τις φανελες που μας αξιζουν..
« Last Edit: November 17, 2010, 13:31:55 by thanos9t9 »

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: November 17, 2010, 14:08:16 »

Ειναι τοσο δυσκολο για τους μαλακες της πουμα να μας δωσουν μια φανελα σαν αυτη που δινουν στη Νιουκαστλ?
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #67 on: November 17, 2010, 19:29:45 »
Mε κάτι άχρηστους σαν τον τζέζη μπέζη πως τον λένε τον υπάλληλο του γούμενου εκεί μέσα, που κάνουν συμφωνία με τον γλου για άλλα δύο χρόνια και μας την ανακοινώνουν πούστικα, μέσω του παπαγάλου του τσορμπατζόγλου, τι προκοπή να γίνει ρε σε αυτή την ομάδα;

Κοράκια εκεί μέσα η συμφωνία έληγε φέτος. Ποιος μπάσταρδος πήγε και ανανέωσε με τη κωλοεταιρεία θα μας πει κανένας; Ποιος μπάσταρδος έδωσε κι άλλη μίζα στον κλέφτη που τον κυνηγάει η puma γιατί τους τρώει τα λεφτά. Ποιος ρε πούστηδες;

Όσο για το συμβόλαιο και αν έληγε φέτος δεν το είχε πει κανένας δημοσιογράφος. Το είχε πει η ίδια η διοίκηση σε συνέντευξη. Αι σιχτίρ ρε εκεί μέσα πια. Τσουτσέκια των χαμουτζήδων μια ζωή.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #68 on: November 17, 2010, 20:41:41 »
Cure εχω την εντυπωση οτι ληγει το 2012 η συμβαση.Δεν νομιζω να εγινε ανανεωση.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #69 on: November 18, 2010, 02:58:23 »
Εγώ φίλε σου λέω ότι χθες αν ρωτούσες 100 ΠΑΟΚτσήδες που ασχολούνται πραγματικά με τα του ΠΑΟΚ σαν εμάς τα πρεζάκια, πότε απαλασσόμαστε από τη γαλοπούλα γλου γλου, δεν θα υπήρχε ούτε μισός να σου πει το καλοκαίρι του 2013. Αυτό όμως ανακοίνωσε πούστικα ντεμέκ πάνω στη ροή της συζήτησης με τον αρχιπαπαγάλο ο υπάλληλος του γούμενου.
Είδες που κι εσύ είχες λάθος εντύπωση που λες για του χρόνου; Φυσιολογικό αφού άλλα λέγανε παλιά και άλλα τώρα

northeagle_4

• Guest
« Reply #70 on: November 18, 2010, 03:22:59 »
δεν ξερω τι ισχυει εγω θυμαμαι 5ετης ανανεωση με το που ανελαβε ο ζαγορακης γιατι ο γου ειχε προεισπραξει τις δοσεις.Επιεισ θυμαμαι οτι ο γου συμφωνησε 70% των εσοδων να πηγαινει στον γλου.κανονικα θα τελειωνε καλοκαιρι 2010 αλλα με την ανανεωση νομιζω πηγε 2012.το ποσοστο απο την μπουτικ δεν ξερω κατα ποσο επεσε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #71 on: November 18, 2010, 09:17:44 »
Νομιζω το 2012 εληγε η παραχωρηση των τηλεοπτικων στην TAF Sports, αυτο νομιζω ειχε υπογραψει και προεισπραξει ο γουμενος. Μπορει να κανω και λαθος ομως. Κατα τα αλλα συμφωνω με cure. Και βεβαια αν υπογραφει νεα συμφωνια με πουμα/γλου κλπ οταν η μητρικη εταιρια κινει διαδικασιες εναντιον της θυγατρικηςθα ειμαστε πολυ μαλακες και νομιζω εκτος ολων των αλλων ρισκαρουμε να μην παρουμε τα λεφτα της συμφωνιας. Και κατι ακομα: Ο Τζετζης ειναι σκουληκι? ετσι μου ειπε ενα ατομο το οποιο γενικα εμπιστευομαι στις πληροφοριες του. Και το τελέυταιο: Ειχαμε 20% αυξηση χορηγιων φετος? Το ειπε ενας ακροατης χθες στους ουλτρας, ο οποιος εδωσε συγχαρητηρια στο Τμημα Μαρκετινκ και στο Τζετζη ο οποιος εν μεσω οικονομικης κρισης καταφερε αυξηση εσοδων κλπ. Μου φανηκε πολυ κουφο, εχει ανακοινωθει κατι σχετικο? η μηπως ηταν κανας ανηψιος του Τζετζη...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #72 on: November 18, 2010, 09:47:03 »
Παντως εφοσον αληθευει το +20% που δεν εχω λογο να μην το πιστεψω τοτε omo δεν πρεπει να μας νοιαζει που ειναι σκουληκι. Σε μια τοσο νευραλγικη θεση θελουμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ και οχι ΠΑΟΚτση. Να μου φερνει λεφτα θελω απο τον υπεθυνο μαρκετινγ οχι να καθεται διπλα στον Σταυρο στην 4 :P
Για την Puma δυστυχως και εγω θυμαμαι οτι ηταν τεραστιο το συμβολαιο... παρολαυτα αν θελαμε να απεμπλακουμε ειχαμε απειρα πατηματα, εδω δεν μας εβγαλε νεα φανελα ριγε φετος...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #73 on: November 18, 2010, 10:22:13 »
αυτοκτονια η συνεχιση της συνεργασιας με πουμα. ακομα και η ριγε της νιουκαστλ εχει κατι το ψευτικο πανω της. η φανελα μας πρεπει να ειναι ιδια με την καινουργια της παρτιζαν τουλαχιστον. σκεφτειτε τι εσοδα θα ειχαμε απο μια τετοια φανελα. δε μπορει να μη το βλεπουν αυτο στην ΠΑΕ ρε γαμωτο...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #74 on: November 18, 2010, 12:02:08 »
η συμφωνια με την πουμα εγινε απο γουμενο και η νεα μπουτικ αρχισε τον νοεμβρη του 2007... η συμφωνια ηταν πενταετης οποτε αν δεν εχουμε αλτσχαιμερ δηλαδη ληγει το 2012

τωρα που ειδατε ανανεωση συμφωνιας να μας το πειτε να το δουμε και εμεις..
Ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζέτζης, αποκάλυψε ότι την Τρίτη (16/11) είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Puma.
Για την συνάντηση με την Puma είπε: "Υπήρξε μια συνάντηση με την εταιρεία ένδυσης. Μας παρουσίασαν τις φανέλες της νέας χρονιάς, γίνονται συζητήσεις. Επίσης, μας έγινε γνωστό ότι του χρόνου η συγκεκριμένη εταιρεία ένδυσης, λόγω οικονομικής κρίσης, θα κρατήσει μόνο τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό".
;;;;;;;;;;;;;;;
διαβαζετε πισω απο τις γραμμες μερικοι; λεει για ανανεωση; για την επομενη χρονια λεει που εχουμε συμβολαιο ή μηπως δεν ξερω να διαβαζω;

τωρα για τον τζετζη που ουτε στην φατσα δεν τον ξερει κανενας εδω μεσα ή τι εχει πετυχει στην ζωη του γιατι να ειναι αχρηστος;
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15HA5S9NL&extLang=
+20% σε περιοδο κρισης στα αρχιδια μου και αν εχει τατου σκορδα.. συμφωνω με νταρκ θελουμε επαγγαλματιες να κανουν σωστα την δουλεια τους και οχι οπαδους

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #75 on: November 18, 2010, 12:17:42 »
+4

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #76 on: November 18, 2010, 13:16:49 »
Εγώ άκουσα ότι επειδή είχαμε πρόβλημα με την Πούμα ελλάς, έγινε συνάντηση με την πουμα την κανονική που εγγυήθηκε για τα συμφωνηθέντα και όχι με τον γλου. Η συμφωνία με την πούμα ήταν η τελευταία αρπαχτή του χοντρού, όπως και τα τηλεοπτικά. Ενώ τους κυνηγούσε όλος ο κόσμος είχανε υπογράψει πενταετή συμβόλαια με φιλμνετ και πουμα, προεισπράτοντας λεφτά. Πάντως για τις φανέλες που λέτε ο παοκτσής δεν αγοράζει φανέλες όχι γιατί δεν είναι εμφανίσιμες ή καλής ποιότητας αλλά γιατί μπουκάρει στο γήπεδο όταν τελειώνει το ματς και τις ψιρίζει από τους παίκτες και από τον πάγκο  ;D ;D ;D. Για τον τζέτζη δεν ξέρω, μπορεί να αύξησε τα έσοδα κατά 20% αλλά οι δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες για τον ΠΑΟΚ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #77 on: November 18, 2010, 14:17:25 »
διαβαζετε πισω απο τις γραμμες μερικοι; λεει για ανανεωση; για την επομενη χρονια λεει που εχουμε συμβολαιο ή μηπως δεν ξερω να διαβαζω;
Το έχω πάρει απόφαση πως κάποιοι θα με ειρωνεύονται για ό,τι λέω. Ξέρω εκ των προτέρων ότι θα το κάνετε χωρίς να καταλαβαίνετε τι γράφω, γιατί ξεκινάτε με το "ωχ αυτός ο μαλάκας γράφει πάλι". Όπως γουστάρετε. Εγώ δεν είμαι

Αυτό λοιπόν που έγραψα όσο πιο καθαρά μπορούσα είναι πως παρόλο που πολύ σωστά διάβασες το άρθρο που παρέθεσες, παρόλο που σωστά θυμόμαστε όλοι και δεν έχουμε πάθει ομαδική παράκρουση, βγήκε στην εκπομπή του παπαγάλου ο τζέτζης χθες και ανακοίνωσε πούστικα (δηλαδή στο στυλάκι και μια που το έφερε η κουβέντα λέει ο παπαγάλος πότε είπαμε τελειώνει το συμβόλαιο; ) ότι η συνεργασία τελειώνει το καλοκαίρι του 2013.

Όσο για τις χορηγίες που αυξήθηκαν, θεωρώ κωμικοτραγικό να σχολιάσω. Σέβομαι κάθε εταιρεία που προσφέρει στον ΠΑΟΚ όσο μπορεί. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν έχει εκμεταλλευτεί ούτε στο ελάχιστο τη δυναμική του. Αν εξαιρέσεις το κράτος και το Βγενόπουλο που είναι άλλου παπά ευαγγέλια οι χορηγίες (πολιτικές και της μεταγραφής οικοδόμου) ο συγκεκριμένος δεν έχει καταφέρει να φέρει τίποτα μεγάλο και αφήστε το παραμύθι της κρίσης. Τόσα χρόνια είναι σε αυτή τη θέση, δεν μπήκε τώρα με τη... κρίση. Η μπουτίκ δεν έχει κάνει τόσα χρόνια ούτε μισό παράρτημα κάπου αλλού να πουλήσει. Άλλο παράδειγμα όταν μιλάμε για μάρκετινγκ. Όταν βγάζεις σοκολάτα ΠΑΟΚ ή κρασί ΠΑΟΚ, όπως τα βγάλανε μπακαλίστικα κι αυτά. Τέλος πάντων, σωστό μάρκετινγκ σημαίνει πάνω απ' όλα να βρίσκονται στα καλύτερα μαγαζιά, στα καλύτερα ράφια κι όχι να μη βρίσκεις τίποτα. Θυμηθείτε πού βρίσκατε τα προϊόντα αυτά. Μάρκετινγκ σημαίνει να κατοχυρώσεις το σήμα και να απαγορεύσεις να το χρησιμοποιεί έξω από το γήπεδό σου ο κάθε άσχετος. Μάρκετινγκ σημαίνει να τρώει και να πίνει ο λαός πριν το ματς και τα λεφτά να πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ.

Απορώ πώς επιβραβεύετε το τίποτα. Αν ερχόταν εδώ ένας ξένος τεχνοκράτης με προϋπηρεσία σε καμιά αγγλική ή γερμανική ομάδα, θα είχε χεστεί στο τάληρο η ομάδα αυτά τα χρόνια προεδρίας του Ζαγοράκη. Θα έφερνε ιδέες και θα δούλευε. Τέλος πάντων.

Άντε να βρω κι εγώ έναν χορηγό αλά τζέτζη: Το σαλέπι "Μήτσος" γίνεται χορηγός του ΠΑΟΚ. Σε κάθε ματς προσφορά 30% της τιμής του σε κάθε φίλαθλο. Αν βρέχει 50%. Σαρανταένας λοιπόν οι χορηγοί. Ζήτωωω!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #78 on: November 18, 2010, 14:32:44 »
κιουρ δεν ηταν ειρωνεια, δεν με ενδιαφερει που το εγραψες εσυ εγω το βρηκα αναληθες.. τωρα απο ραδια και λοιπα εγω δεν ασχολουμαι φιλε, εγω κοιταζω την ταμπακιερα, την ουσια... και η ουσια λεει οτι δυστυχως εχουμε ενα χρονο ακομη συμβολαιο με την πουμα και εχει ανακοινωθει τιποτα αλλο

οσο για τον τζετζη (τον μαθαμε και αυτον) εγω παλι οιταω την ουσια.. ποια ειναι αυτη;
κουλα κατω, γκει κατω, σκουληκι κατω και πρωτος ο ΠΑΟΚ στις χορηγιες με δευτερο τον βαζελο

τα αλλα που γραφεις ειναι ευχολογια και δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.. αν ερχοταν ενας ξενος σωτηρας και οι χορηγιες σαλεπι ειναι εκτος τοπου και χρονου χωρις παρεξηγηση

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #79 on: November 18, 2010, 14:33:54 »
Εφοσον τα πραγματα εχουν ετσι ανακαλω οσα ειπα για τον Τζετζη, στο κομματι που ειπα ειδικα το αν ειναι σκουληκι η οτιδηποτε αλλο και ζητω απο τον ιδιο συγνωμη. Το +20% ειναι αξιο συγχαρητηριων,
ΑΛΛΑ,
 εξακολουθω εγω σαν οπαδος να θεωρω σχεδον ανυπαρκτο το τμημα μαρκετινγκ οπως και τις δημοσιες σχεσεις οπως και το τμημα τυπου και επικοινωνιας. Σε κανενα απο αυτα δεν ειμαι ειδικος, ουτε εχω σπουδασει αλλα σαν οπαδος νομιζω οτι θα μπορουσαν να λειτουργουσαν πολυ καλυτερα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ