διαβαζετε πισω απο τις γραμμες μερικοι; λεει για ανανεωση; για την επομενη χρονια λεει που εχουμε συμβολαιο ή μηπως δεν ξερω να διαβαζω;
Το έχω πάρει απόφαση πως κάποιοι θα με ειρωνεύονται για ό,τι λέω. Ξέρω εκ των προτέρων ότι θα το κάνετε χωρίς να καταλαβαίνετε τι γράφω, γιατί ξεκινάτε με το "ωχ αυτός ο μαλάκας γράφει πάλι". Όπως γουστάρετε. Εγώ δεν είμαι
Αυτό λοιπόν που έγραψα όσο πιο καθαρά μπορούσα είναι πως παρόλο που πολύ σωστά διάβασες το άρθρο που παρέθεσες, παρόλο που σωστά θυμόμαστε όλοι και δεν έχουμε πάθει ομαδική παράκρουση, βγήκε στην εκπομπή του παπαγάλου ο τζέτζης χθες και ανακοίνωσε πούστικα (δηλαδή στο στυλάκι και μια που το έφερε η κουβέντα λέει ο παπαγάλος πότε είπαμε τελειώνει το συμβόλαιο; ) ότι η συνεργασία τελειώνει το καλοκαίρι του 2013.
Όσο για τις χορηγίες που αυξήθηκαν, θεωρώ κωμικοτραγικό να σχολιάσω. Σέβομαι κάθε εταιρεία που προσφέρει στον ΠΑΟΚ όσο μπορεί. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν έχει εκμεταλλευτεί ούτε στο ελάχιστο τη δυναμική του. Αν εξαιρέσεις το κράτος και το Βγενόπουλο που είναι άλλου παπά ευαγγέλια οι χορηγίες (πολιτικές και της μεταγραφής οικοδόμου) ο συγκεκριμένος δεν έχει καταφέρει να φέρει τίποτα μεγάλο και αφήστε το παραμύθι της κρίσης. Τόσα χρόνια είναι σε αυτή τη θέση, δεν μπήκε τώρα με τη... κρίση. Η μπουτίκ δεν έχει κάνει τόσα χρόνια ούτε μισό παράρτημα κάπου αλλού να πουλήσει. Άλλο παράδειγμα όταν μιλάμε για μάρκετινγκ. Όταν βγάζεις σοκολάτα ΠΑΟΚ ή κρασί ΠΑΟΚ, όπως τα βγάλανε μπακαλίστικα κι αυτά. Τέλος πάντων, σωστό μάρκετινγκ σημαίνει πάνω απ' όλα να βρίσκονται στα καλύτερα μαγαζιά, στα καλύτερα ράφια κι όχι να μη βρίσκεις τίποτα. Θυμηθείτε πού βρίσκατε τα προϊόντα αυτά. Μάρκετινγκ σημαίνει να κατοχυρώσεις το σήμα και να απαγορεύσεις να το χρησιμοποιεί έξω από το γήπεδό σου ο κάθε άσχετος. Μάρκετινγκ σημαίνει να τρώει και να πίνει ο λαός πριν το ματς και τα λεφτά να πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ.
Απορώ πώς επιβραβεύετε το τίποτα. Αν ερχόταν εδώ ένας ξένος τεχνοκράτης με προϋπηρεσία σε καμιά αγγλική ή γερμανική ομάδα, θα είχε χεστεί στο τάληρο η ομάδα αυτά τα χρόνια προεδρίας του Ζαγοράκη. Θα έφερνε ιδέες και θα δούλευε. Τέλος πάντων.
Άντε να βρω κι εγώ έναν χορηγό αλά τζέτζη: Το σαλέπι "Μήτσος" γίνεται χορηγός του ΠΑΟΚ. Σε κάθε ματς προσφορά 30% της τιμής του σε κάθε φίλαθλο. Αν βρέχει 50%. Σαρανταένας λοιπόν οι χορηγοί. Ζήτωωω!