Author Topic: Προκριματικά Champions League 2010  (Read 9762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Απ: Προκριματικά Champions League 2010
« Reply #120 on: June 01, 2010, 20:22:36 »
Δηλαδή εδώ ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλος? Δεν μπορούμε να μαζέψουμε 50000 κόσμο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο ΟΑΚΑ όταν το ληκι κατέβασε 25000? Κόσμος από Αθήνα δεν έχουμε να πάει? Γιατί μικραίνετε τόσο τον ΠΑΟΚ ότι ούτε 30000 δεν μαζεύουμε?

Η μονη δικαιολογία που μπορώ να φανταστώ ότι στέκει είναι ότι το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να είναι τόσο δυνατή έδρα από πλευράς κερκίδας όσο η Τούμπα. Εδώ είμαστε όμως και γιαυτό για να τους διαψεύσουμε
oooooooo PAOKara exo trela...

papas4

• Guest
« Reply #121 on: June 01, 2010, 20:23:44 »
χυνω κι'εγω! ;D :D

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #122 on: June 01, 2010, 20:32:11 »
Η μονη δικαιολογία που μπορώ να φανταστώ ότι στέκει είναι ότι το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να είναι τόσο δυνατή έδρα από πλευράς κερκίδας όσο η Τούμπα. Εδώ είμαστε όμως και γιαυτό για να τους διαψεύσουμε

Είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να το κάνουνε proper κολαστήρι.

baron

• Guest
« Reply #123 on: June 01, 2010, 20:37:46 »
athens "θερινή" 2010....  µµµµµµ καλο ακούγεται!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #124 on: June 01, 2010, 20:39:42 »
H ουεφα να τηρήσει τους κανονισμούς της και όλα όσα ισχύουν για να γίνονται οι αγώνες που διοργανώνει σε ασφαλές και σωστές συνθήκες. Τα γήπεδα πρέπει να πληρούν αυτά που θέλει.
Δεν γουστάρω καμία παρατυπία.....
Το σωστό είναι να γίνουν οι αγώνες στο ΟΑΚΑ. Απαιτώ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βγάλει προς πώληση διαρκείας έως το νούμερο των 65000 για τους 2 αγώνες των προκριματικών, ώστε να πάρουμε τα φράγκα που μας χρειάζονται και να κάνουμε τα έργα στην Τούμπα ώστε στους ομίλους να παίξουμε στην Τούμπα.

Αδέρφια τρέλα είναι το θεματάκι φανταστείτε με μαγιό και κράνος να περπατάνε τα μιλιούνια από πειραιά έως μαρούσι!!

υγ επειδή δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ας τα χαβαλεδιάσουμε.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #125 on: June 01, 2010, 20:53:13 »
Μου φαίνεται δεν είστε στα καλά σας εδώ μέσα μερικοί. Κρίση, 30.000, σκουλήκια και μαλακίες. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ;
68.000 ακατέβατα και θα έχει και παραπονεμένους απ'έξω. :) Να κοιτάξουμε μόνο να πάρουν όλα τα εισιτήρια δικοί μας, γιατί το βρίσκω λογικό να θέλουν πολλοί αλλόθρησκοι (ή και ουδέτεροι αθηναίοι) να έρθουν να δουν από κοντά (με τα παιδάκια τους...) αυτό τον λαό. Πότε άλλοτε θα έχουν τέτοια ευκαιρία; Είμαι πάντα πολύ μετρημένος, αλλά για αυτό το θέμα εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.  ;)
ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #126 on: June 01, 2010, 20:58:09 »
Εγω θα ηθελα να γινει αυτο το τρελο για τον πρωτο προκριματικο και αφου με το καλο περασουμε, μετα να επιστρεψουμε στην ετοιμη Τουμπα (που θα φτιαχνεται στο μεταξυ) για τα υπολοιπα ματς και ομιλους...

Θα εχουμε την ευκαιρια να κανουμε ενα ρεκορ μετακινησης που δεν προκειται να ξεπεραστει ποτε στον αιωνα τον απαντα...Ενα τιγκαρισμενο ασπρομαυρο ΟΑΚΑ...!! (60 χιλιαρικα για πλακα..) Και μονο στην ιδεα και στην σκεψη αυτου χυνεις...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

polaret

• Guest
« Reply #127 on: June 01, 2010, 21:02:19 »
Επιτελους ,ευχομαι οντως να ειναι αληθεια  ,να εχεις καταλαβει σε πια ομαδα εισαι προεδρος και να μας βγαλεις ενα τρομερο γουστο αυτο το καλοκαιρι και ενα τρομερο ιδρωτα να τους λουζει οταν τα καραβανια θα κατεβαινουν , εκει να δουμε μπιτσαξη και καθε κολομαγκα ποσο μαγκας εισαι .

Υ.Γ. οσοι διαφωνειτε δεν χρειαζεται να μας το λετε, το ξερουμε καποιους ειτε δεν τους βολευει ειτε δεν γουσταρουν  δεν το διαβαζουμε μονοι μας  το site  ,λιγο μυαλο δεν βλαπτει

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #128 on: June 01, 2010, 21:10:32 »
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

06.00 Συναντηση ολων των πουλμαν στο ΟΑΚΑ
06.30 Γνωριμια των εκδρομεων και δωρεαν διαθεση ρετσινας
08.15 Επισκεψη στην Ακροπολη και αναρτιση πανο "ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ" *1
09.00 Shopping Tour στο κεντρο της Αθηνας *2
12.00 Επισκεψη σε συνδεσμους ομαδων του ΠΟΚ και ανταλλαγη αποψεων περι της βιας στα γηπεδα *3
17.00 Μεσημεριανο σε επιλεγμενα σημεια της πολης *4
18.00 Συναντηση στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθησουμε το παιχνιδι της αγαπημενης μας ομαδας

*1 Η εισοδος ειναι δωρεαν
*2 Ολα τα προιοντα θα διατηθονται δωρεαν στους εκδρομεις. Παρακαλουμε αν σας ζητησει καποιος λεφτα, να μας τον καταγγειλετε
*3 Το προγραμμα περιλαμβανει την επισκεψη 5 διαφορετικων συνδεσμων. 1 ωρα ανα συνδεσμο, ωστε να γινει ενδελεχης συζητηση
*4 Δωρεαν φαγητο για ολους τους εκδρομεις, σε ολα τα σημεια της πολης. Παρακαλουμε ομως να επιστρεφονται τα ταψια

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #129 on: June 01, 2010, 21:18:23 »
e ρε γλέντια ;D

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #130 on: June 01, 2010, 21:34:48 »
καλα εσεις ζητε σε αλλο κοσμο ποιοι 30 και 40 χιλιαδες ρε ? σοβαρευτειτε μονο τουμπα ουτε καυτα ουτε τπτ μονο στο σπιτι μας..

ive4

• Guest
« Reply #131 on: June 01, 2010, 21:40:39 »
μα το κέρδος δε θα είναι οι ΠΑΟΚτσήδες που θα πάνε στο γήπεδο, αλλά οι νέοι ΠΑΟΚτσήδες που θα δημιουργηθούν.
Αλλά κάτσε να περάσουμε ομίλους πρώτα.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #132 on: June 01, 2010, 22:14:10 »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #133 on: June 01, 2010, 22:19:21 »
καλα εσεις ζητε σε αλλο κοσμο ποιοι 30 και 40 χιλιαδες ρε ? σοβαρευτειτε μονο τουμπα ουτε καυτα ουτε τπτ μονο στο σπιτι μας..

Να κοψει το λαιμο του το ελληνικο γιουνανισταν να ειναι ασφαλης ο κοσμος στη Τουμπα. ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου.
Κι αν δε γουσταρουν, (οσο κι αν ενοχλήσει αυτο που θα πω) στη Σόφια να παίζουμε να ξεφτυλιστούν παγκοσμίως.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #134 on: June 01, 2010, 22:50:22 »
Μ'αρέσει που δηλώσαμε δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ.
Βέβαια εκφέρω γνώμη χωρίς να το έχω πολυσκεφτεί, είναι όμως τσαμπουκαλεμένη κίνηση, δεν την περίμενα από τη διοίκησή μας.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #135 on: June 01, 2010, 22:53:59 »
Να κοψει το λαιμο του το ελληνικο γιουνανισταν να ειναι ασφαλης ο κοσμος στη Τουμπα. ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου.
Κι αν δε γουσταρουν, (οσο κι αν ενοχλήσει αυτο που θα πω) στη Σόφια να παίζουμε να ξεφτυλιστούν παγκοσμίως.
Φίλε τα παραλές μου φαίνεται. Ό,τι μπουρδέλο κι αν είναι το ελληνικό κράτος, δεν είναι δουλειά του να επισκευάζει τις εγκαταστάσεις μιας ιδιωτικής εταιρείας ακόμα και για λόγους ασφαλείας, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας. Και μη μου πεις ότι σε άλλους έχει χτίσει γήπεδα κι έχει χαρίσει χρέη, άλλο θέμα αυτό.
Παρόλα αυτά, καθόλου κακή η ιδέα για Σόφια! Αλλά άσε να γίνει η εκδρομούλα στο οακα, μια χαρά θα είναι το sold out

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #136 on: June 01, 2010, 23:00:13 »
ποιο οακα ρε παιδια.. για να περασουμε στους ομιλους εχουμε δυσκολο εργο και χρειαζομαστε οπωσδηποτε την γεματη και καυτη τουμπα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #137 on: June 01, 2010, 23:11:40 »
Φίλε τα παραλές μου φαίνεται. Ό,τι μπουρδέλο κι αν είναι το ελληνικό κράτος, δεν είναι δουλειά του να επισκευάζει τις εγκαταστάσεις μιας ιδιωτικής εταιρείας ακόμα και για λόγους ασφαλείας, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας. Και μη μου πεις ότι σε άλλους έχει χτίσει γήπεδα κι έχει χαρίσει χρέη, άλλο θέμα αυτό.
Παρόλα αυτά, καθόλου κακή η ιδέα για Σόφια! Αλλά άσε να γίνει η εκδρομούλα στο οακα, μια χαρά θα είναι το sold out

Ναι ρε φιλε, μαζι σου ειμαι. Εταιριες οι παε να κοψουν το κεφαλι του. ΑΛΛΑ εγω δε την αντεχω τη πουστια στη πλατη μου. Αν εχεις τα αρχιδια ρε μπουρδελο κρατος εξωση στο καθε αστεγο απο τα κρατικα γηπεδα και να κοψουν το λαιμο τους που θα παιζουν. Στη δικη μου περιουσια δε γουσταρω να παιζει το ποκ και η γρια και ο καθενας. Κρατα τα για την εθνικη και για διεθνης οργανωσεις. Αν δεν εχεις τα αρχιδια να το κανεις, φτιαξε μου ενα οακα στη θεσσαλονικη να το νοικιαζω οποτε γουσταρω να κανω και γω τα κεφια μου  8)
Δικιο εχεις, αλλα δε θα γινιμαι εγω ο μαλακας της ιστοριας παντα σε αυτο το αυνανισταν.

baron

• Guest
« Reply #138 on: June 01, 2010, 23:19:29 »

ρε θα το πάρετε χαμπάρι ότι το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ?  όχι στην ΠΑΕ?

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #139 on: June 01, 2010, 23:37:25 »
baron έχεις δίκιο, η πολλή πλύση εγκεφάλου με επηρέασε και μένα και ξεχάστηκα. το λέω επειδή χρησιμοποίησα κλασσική ατάκα αρδ "ιδιωτικές εταιρείες". Τεσπά, πιστεύω καταλαβαίνεις παρόλα αυτά τι ήθελα να πω, δηλαδή και πάλι δεν είναι υποχρεωμένοι από πουθενά να χρηματοδοτήσουν τα έργα (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)

Ναι ρε φιλε, μαζι σου ειμαι. Εταιριες οι παε να κοψουν το κεφαλι του. ΑΛΛΑ εγω δε την αντεχω τη πουστια στη πλατη μου. Αν εχεις τα αρχιδια ρε μπουρδελο κρατος εξωση στο καθε αστεγο απο τα κρατικα γηπεδα και να κοψουν το λαιμο τους που θα παιζουν. Στη δικη μου περιουσια δε γουσταρω να παιζει το ποκ και η γρια και ο καθενας. Κρατα τα για την εθνικη και για διεθνης οργανωσεις. Αν δεν εχεις τα αρχιδια να το κανεις, φτιαξε μου ενα οακα στη θεσσαλονικη να το νοικιαζω οποτε γουσταρω να κανω και γω τα κεφια μου  8)
Δικιο εχεις, αλλα δε θα γινιμαι εγω ο μαλακας της ιστοριας παντα σε αυτο το αυνανισταν.
Σε αυτό συμφωνούμε, αλλά σου ξαναλέω, άλλο θέμα.