1000% είμαι με ΟΑΚΑ, σαφώς και το sold out είναι ένας τρομακτικά δύσκολος στόχος, όμως έχοντας τον στον μυαλό ως στόχο, τελικά μπορείς να έχεις μια 45ρα-50ρα εκεί μέσα. Και μη μου πει κανείς οτι είναι λίγο. Για καλοκαιριάτικο ματς μιλάμε.... Πλακίτσα θα γίνει και φυσικά θα είμαι μέσα. Στην Τούμπα χωρίς διαρκείας και με τον γνωστό σκοτωμό για ένα εισιτήριο ούτε καν θα την έψαχνα για να πάω και ειδικά εν μέσω ολιγοήμερων διακοπών στην Ελλάδα, τώρα όμως θα πάω σίγουρα μαζί με άτομα τα οποία επίσης για Τούμπα θα ήταν πολύ δύσκολα αλλά τώρα θα έρθουνε για πλάκα...(πχ πατέρας, βαφτησιμιός μου Αθηναίος ΠΑΟΚτσης, και 2-3 φίλοι από το εξωτερικό που θα είναι μαζί μου εκείνες τις μέρες στην Ελλάδα). Αμέσως αμέσως 5-6 άτομα τα οποία δεν θα σκεφτόμουνα καν να πάρω στην Τούμπα.
Επίσης δεν θέλω να ακούω τις μαλακίες περι ρεκόρ μετακίνησης, διότι δεν πρόκειται περι μετακίνησης. Μετακινήσεις κάνουν αυτοί που έχουν κάποιο κόσμο ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ και τον πάνε από ένα μέρος σε ένα άλλο και πίσω μετά. Ο ΠΑΟΚ έχει κόσμο παντού. Άρα ούτως ή άλλως όλοι αυτοί πάντα κάπου συναθροίζονται και μαζέυονται από τα διάφορα μέρη στα οποία βρίσκονται. Κρήτη, Ευρώπη, Ν. Ελλάδα, Αθήνα, Β.Ελλάδα, νησιά, Αμερική, Αυστραλία θα συναθροιστούνε στο ΟΑΚΑ. Όπως άλλες φορές συναθροίζονται στην Τούμπα και άλλες φορές βρεθήκανε στη Ζυρίχη ή στο Λονδίνο ή στο Βουκουρέστι. Καμία μετακίνηση δεν βλέπω εγώ. Και κανένα ρεκόρ. Αυτά να τα συγκρίνουν οι μικρομεσαίοι που κατοικοεδρέυουν σε συγκεκριμένες γειτονιές μιας πόλης και "μετακινούνται".