Author Topic: αεκ - ΠΑΟΚ (1η αγ. Play Off - Τετάρτη 28/4 16:45 ΣΚΑΪ)  (Read 5581 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Άστα τα σκουλήκια δάσκαλε. Η περίπτωση του τελικού μπορούμε όντως να θεωρήσουμε πως είναι μία «ιδιαίτερη» περίπτωση. Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα παραδείγματα. Ένα πρόσφατο μόνο θα αναφέρω έτσι ως παράδειγμα. 500 οπαδοί της Ξάνθης ήταν την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με την γριά. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
θυμάται κάνεις πότε βγάλαμε τελευταία φορά διπλό στο οακα και με τους τρείς του ποκ;

Mε βαζελο νομιζω το 0 - 1 με γκολ φουλ του Φραντζεσκου γυρω στο 97-98
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παμε για το Χ και αν κατσει το διπλο, ακομα καλυτερα...

Σορρυ που δεν ειμαι εντος κλιματος γαμησιου, αλλα πραγματικα μετα τα 2 πρωτα παιχνιδια, απλα δεν μου βγαινει. Δεν μπορω να κοροιδεψω τον εαυτο μου.

Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

mpougatsas

• Guest
σωστός είσαι arrwste.. 0-1 με φραντζέσκο φεβρουάριο του 99  :thumbok:
το τσέκαρα και γω και το επιβεβαιώνω.

@dark αν πάμε για το X θα πάρουμε τ αρχίδια μας

είμαστε καλύτεροι και πρεπει να νικήσουμε τέλος.

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ(x2)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν και κάθε παιχνίδι στα πλέι-οφ έχει την δικλη του ξεχωριστή βαρύτητα, θεωρώ πως η αρχή με την κούλα είναι το πιο σημαντικό από ολά. Με ήττα τους βάζουμε για τα καλά μέσα,με Χ πιστέυω πως σε μεγάλο βαθμό καπαρώνουμε την 2η θέση και κυττάμε για ψηλότερα ενώ με νίκη ........

Δεν τρώω τον παππά της διαλυμένης κούλας και να στε σίγουροι πως θα περιμένουν κι αυτοί το παιχνίδι πως κ πώς για να ανακάμψουν.

ας μην δώσουμε κι άλλη χαρά στους τιποτένιους.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
τι θα γίνει με τα εισητήρια ; Θα ζητήσει η διοίκηση ή θα μείνουμε στην γενική απαγόρευση των μετακινήσεων ; Έστω και 100 εισητήρια να μας δώσουν  και άμα  υπάρχει πρόβλημα με το που θα βάλουμε τους δικούς τους 100 στην Τούμπα, ας τους βάλουμε στις σουίτες. Έστω και 100 στο οάκα στην 34 μπορούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει...

Offline babis36

• Αλλαγή
Ελπιζω οι παικτες μας να ειναι ετοιμοι για μεγαλη μαχη.Το κουλα θα τα δωσει ολα και να μην γελιεστε για αυτους ειναι αγωνας διχως αυριο.Ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιξει αντρικια και πραγματικα ψυχωμενα και σοβαρα.Εγω ειμαι αισιοδοξος και το βλεπω χ-2.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγώ δεν ξέρω αεκούλα και αεκάκι, ξέρω όμως μια ομάδα που μας έχει ξεσκίσει τον πάτο μέσα-έξω. Μην παραμυθιάζεστε με το ότι μαλώνουν, ξενυχτούν κλπ. Είναι "πουτανοφαρα" και "πουστροομαδα". Προσοχή, σοβαρότητα και πάμε με ψηλά την μπάλα. Ανελέητο pressing στα μούφα χαφ και αμυντικούς της "πουστροομαδας". Συμφωνώ ότι με ισοπαλία, καπαρώσαμε την δεύτερη θέση και με νίκη πάμε για.......αλλα!

Y.G. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΕΝΩΣΙΤΗ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tsag

• Αλλαγή
Είναι η μόνη πουστομάδα που φοβάμαι για τα play off. Αν πάρουμε χ2 βάζουμε βάσεις για κάτι καλό. Δε θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο όμως. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, με πάθος, με αλληλοκαλύψεις, με με με για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και ειδικά το 2.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Geo

• Αλλαγή
μας έχει πάρει τον αέρα και σε αυτό φταίμε εμείς γιατί τα μεταξύ μας παιχνίδια δεν τα αντιμετωπίζουμε με τη σοβαρότητα που πρέπει.
Την υποτιμάμε θεωρώντας την "εύκολο" αντίπαλο, η εκτόνωσή μας αναλώνεται στους άλλους 2 του ποκ, αλλά τελικά την πατάμε σα μαλάκες.
ειδικά αυτός ο μπλάνκο μας έχει για πολύ καλούς πελάτες.
ΠΑΟΚ γάμα τη Άεκ την πουτάνα

Offline makis

• Αποστολή
  • **
επειδή για μένα η ανοχή τελειωσε
το μήνυμα στους παίκτες πρέπει να είναι ένα νίκη και μονο νίκη
 και μην κατεβουμε σαν τα γατάκια όπως στα σκουλήκια και αρχίσουμε πάλι τα κοπλεξικα περί κατεστημένου και σπάθες και ξέρω εγώ
 νίκη και μονο νίκη σε όλα τα παιχνίδια τον play offs

CLUB LARISA

• Guest
2 Χιλιάρικα πρόστιμο σε κάθε παίκτη απο τους 8 του αεκ44 που μεθοκοπούσε την περασμένη βδομάδα στο κεφαλάρι. Τους εξόντωσαν. Τιμωρία ΠΕΛΕΚΥΣ.

Συμφωνώ με makis

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ "ψυχολογικά"

Π.Α.Ο.Κ. ΓΑΜΑ ΤΟ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/79524-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%85%CE%B3%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%BF-sport-tv

Η πρεμιέρα των πλέι-οφ...
Στις 16.45 ή στις 17.00, ο ΣΚΑΙ θα δείξει την Τετάρτη τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και στις 19.00 το Novasports 1 το Άρης-Ολυμπιακός για την πρεμιέρα των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Παμερε αλανια να ξορκισουμε αυτην την πουστομαδα....εχουμε χασει και εχιυμε χασει και ολα τα γκολ μουφες που εχουμε φαει απο την χανουμισα....

Η αληθεια ειναι οτι σε ολα τα παιχνιδια ΕΚΤΟΣ απο τα πρωτα 25 λεπτα της δευτερης χρονιας του Σαντος στον ΠΑΟΚ εχουμε παιξει σαν λουλες.....

Το διπλο ισοδυναμει με τσου λου.....οπως το διπλο στο μηλο ισοδυναμουσε με ΤΙΤΛΟ αλλα και μετα απο δηλωσεις οτι δεν μασαμε και τα λοιπα φαγαμε σκατα...

Ξυπνατε ΟΤΙ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ....ΠΑΙΞΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΚΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.....

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ......

σκεφτειτε μονο την ξεφτιλα να χανετε απο τον καφε και τον λεοναρντο και τον γεωργεα.....

ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΩ......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτη η καταρα που εχουμε με την κουλα πρεπει να σπασει.Οι καταρες και οι παραδοσεις απο μενα ειναι παντα κατι σεβαστο που κατα ενα παραδοξο τροπο διατηρουνται ακομα και οταν ολες οι συγκυριες ειναι ευνοϊκές.Αυτη η συγκεκριμενη παραδοση για να σπασει πρεπει να ειμαστε απο την κουλα 5 φορες καλυτεροι γιατι η κολοφαρδια της ειναι το αχτυπητό της οπλο.Ελπιζω να πανε ολα καλα και οι παικτες να φανουν ορεξατοι και ικανοι γιατι ολα εξαρτωνται απο αυτους και μονο απο αυτους.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Καλύτερη ομάδα έχουμε. Ψιλοκωλοχανείο έιναι αυτοί με τα μαλώματα και τις φασαρίες τους. Πιστεύω πάρα πολύ στο (άνετο) διπλό.
Αν δε κερδίσουμε αυτό το ματς δε δικαιούμαστε champions league, απλά είναι τα πράγματα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Vorious

• Αλλαγή
Επιτέλους παίξτε στο ΟΑΚΑ σαν ΠΑΟΚ και νικήστε!!!!

Απ το πρώτο λεπτό πίεση παντού
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

ive4

• Guest
σκοπεύει κανείς να πάει οάκα ;

zagorakis

• Guest
Διαιτητής Ντάκος Μιχαήλ Ξάνθης

http://www.epo.gr/refs/orismoi_09-10/SL_PO_1.pdf

Offline savage republic

• Βασικός
Ασυνήθιστο, αλλά είμαι αισιόδοξος. Κι ας τους κάνουνε ντόπες ψυχολογικές με κωμικές βραβεύσεις.