Author Topic: Play-off 2010 (Ποδόσφαιρο)  (Read 5722 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Play-off 2010 (Ποδόσφαιρο)
« Reply #40 on: April 19, 2010, 15:01:20 »
Και για μενα κομμενο και ραμενο στον gay ειναι.Το κουλα θα τα δωσει ολα στο πρωτο με μας και το ληκι θα ειναι νεκρο μετα τον χαμενο τελικο.Για μενα πολυ δυσκολα τα πραγματα γιατι ο gay εχει απειρες εφεδρειες απο στημενους κορακες οι οποιοι θα μας την εχουν στημενοι σε ολα τα ματς.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #41 on: April 19, 2010, 15:15:38 »
Μα καλά, biv, δεν βλέπεις ότι ο γαύρος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ; Δεν μπορούν να πάρουν τα ποδια τους αυτοί, εμάς θα νικήσουν; Μην υποτιμάμε την ομάδα μας.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #42 on: April 19, 2010, 15:19:00 »
Τι ωραία που θα τεντώνει μες τη ΤΟΥΜΠΑ το σεντόνι..............
ΧΑΛΑΡΑ ΛΕΜΕ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: April 19, 2010, 15:27:29 »
Η αρχη το ημισι του... σεντονιου!

Πραγματικα ΟΛΑ τα λεφτα το διπλο στο ΟΑΚΑ...

Γερα Δικεφαλε!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

mpougatsas

• Guest
« Reply #44 on: April 19, 2010, 15:27:59 »
Μα καλά, biv, δεν βλέπεις ότι ο γαύρος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ; Δεν μπορούν να πάρουν τα ποδια τους αυτοί, εμάς θα νικήσουν; Μην υποτιμάμε την ομάδα μας.

@egoist βάζει και τα κοράκια μέσα ο biv, και καλά κάνει αν θες τη γνώμη μου, μ αυτά που έχουμε δει.......

όπως βγήκε το πρόγραμμα πρέπει να έχουμε καθαρίσει τη μπουγάδα πριν το βικελίδης μην φάμε κανα ντεζαβού -αν και δεν νομίζω οτι υπάρχει η πιθανότητα να ξανακατεβούμε τόσο ανυποψίαστοι στα υπόλοιπα παιχνίδια.Θέλω να πιστεύω πως οι παίχτες έχουν καταλάβει τι έχουμε ν αντιμετωπίσουμε και ποια είναι τα δεδομένα

ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #45 on: April 19, 2010, 15:30:37 »
Το πρώτο μας ματς θα κρίνει πολλά. Με νικη πιστευω γινομαστε φαβορι. Απ το ερπετο δε περιμενω τιποτα. Θα γαμει με το κωλο ως συνήθως μεχρι και τη τελευταια αγωνιστική.
Το πρόγραμμα είναι υπουλο, αλλα με προσοχή και συγκεντρωση σε ολα τα ματς θα τα παμε περιφημα.
---
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ!!!!
Στη ΠΑΕ το νου σας απο σημερα κιόλας και μη κοιμαστε! Επίσης, κομμενες οι μαλακιες του λοου δε μπολ.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #46 on: April 19, 2010, 15:39:02 »
Εγώ σαν καλός μαλάκας πάλι, δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα!

Δεν θα ήταν ποιο λογικό οι δυο τελευταίοι αγώνες να ήταν σκουλήκι-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ-χανούμη?
Τι στον πούτσο, κάθε αγωνιστική χώρια κληρώθηκε?

ξεχάστε το CL....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #47 on: April 19, 2010, 15:48:32 »
Bill εγραψες.η παρατηρηση σου τέλεια.Το προγραμμα ειναι κατα παραγγελια gay  και για μενα ειναι εντελως στημενα τα πραγματα.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #48 on: April 19, 2010, 15:52:20 »
Δηλαδη στο τσαμπιονς λιγκ που εχει την ιδια ακολουθια η κληρωση, ειναι στημενη?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

northeagle_4

• Guest
« Reply #49 on: April 19, 2010, 15:57:45 »
Εγω πιστευω για εναν καλο ΠΑΟΚ η κληρωση ειναι πολυ καλη.Απο την ομαδα εξαρταται γιατι αν εισαι αυτος που πρπει ξεκινας με ενα 3 στα 3 και αστους να κυνηγανε....
  Για εξωγηπεδικους παραγοντες αυτην την στιγμη δεν μπορει να γινει κουβεντα,θα δουμε.Ομαδα και Λαος κρατανε την τυχη στα χερια τους για μενα.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: April 19, 2010, 16:03:56 »
για μενα καλυτερη κληρωση δεν μπορουσε να υπαρξει. με διπλο στο οακα εχεις 2 ματσ στην εδρα σου για να κληδωσεισ τα παντα.φαντασου το αντιθετο προγραμμα να επαιζεσ με αεκ εντοσ και 2 εκτοσ ματσ στα καπακια..καλο καλοκαιρι... παμε γερα
My Own WoRST ENeMy.....

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #51 on: April 19, 2010, 16:04:33 »
Δεν κανω πλακα ρε μαγκες ισως να μεγαλωσα κιολας αλλα πραγματικα μπραβο που αντλειτε αισιοδοξια για αυτο το πρωταθλημα στο οποιο παλευει η ομαδα μας για το καθε ιχνος βαθμου κοντρα σε θεους και δαιμονες.Εγω εχω πραγματικα αηδιασει και δυσκολα μπορω να καταμαρτυσω πλεον οτιδηποτε σε αυτην την ομαδα που της εχουν βαλει σε ολα αυτα τα χρονια 1.000.000 τρικλοποδιες.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #52 on: April 19, 2010, 16:17:35 »
Μια ζωή με τη ''διαλυμένη'' κούλα παίζουμε και μια ζωή κηδείες μας κάνει. Σοβαρότητα θέλει. Τα κεφάλια κάτω και δουλειά στις προπονήσεις. Ελπίζω διοίκηση και προπονητής να τους δώσουν να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα δε τελείωσε αλλά μόλις αρχισε. Το πρόγραμμα είναι μια χαρά. Όλοι θα παίξουν με όλους οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η σειρά
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #53 on: April 19, 2010, 16:26:58 »
το αν η κληρωση ειναι στημενη δεν ειναι συζητηση ουτε για καφενεια μεσημεριανες ωρες

η κληρωση ειναι καλουτσικη αλλα τα παντα εξαρτωνται απο την αποδοση μας..αν πας να παιξεις οπως επαιξες στην κανονικη διαρκεια με σκουληξ, κουλα τοτε οποια σειρα και να εχουν τα ματς εισαι καταδικασμενος

προσωπικα προτιμουσα 1η αγωνιστικη σκουληκι-ΠΑΟΚ γιατι και θα ειναι μετα τον τελικο αλλα και γιατι ακομα και την τελευταια αγωνιστικη που 99% θα ειναι αδιαφοροι αυτοι θα τα δωσουν ολα με εμας

τελος οι δικαιολογιες..παιζουμε με μια κουλα διαλυμενη, με εναν γαυρο αστειο και μια υποδυεστερη κομπλεξικια ομαδουλα
απαιτω απο τους παικτες μας να παιξουν σαν ΠΑΟΚ και να βουλωσουν στοματα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #54 on: April 19, 2010, 16:33:03 »
και να μην το ξεχασω..

εχθες εγιναν επεισοδια στο οακα και η αεκ πηγαινε φουλ για τιμωρια στο 1ο ματς με εμας.. τι συμπτωση ομως, ο διαιτητης εγραψε οτι απλα εγινε διακοπη γιατι μπηκαν 5-6 φιλαθλοι στο ταρταν και οπως φαινεται την γλυτωνει

βρε ουστ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #55 on: April 19, 2010, 16:39:14 »
Εγω πιστευω για εναν καλο ΠΑΟΚ η κληρωση ειναι πολυ καλη.Απο την ομαδα εξαρταται γιατι αν εισαι αυτος που πρπει ξεκινας με ενα 3 στα 3 και αστους να κυνηγανε....
  Για εξωγηπεδικους παραγοντες αυτην την στιγμη δεν μπορει να γινει κουβεντα,θα δουμε.Ομαδα και Λαος κρατανε την τυχη στα χερια τους για μενα.

:thumbok:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #56 on: April 19, 2010, 16:59:15 »
Δεν μου αρεσε καθολου το προγραμμα. Καθολου ομως και εξηγουμε.

Καταρχην δεν βλεπω σε καμια περιπτωση διπλο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Εχω απογοητευτει παρα πολυ στην αντιμετωπιση της ομαδας μας εναντιον της ΑΕΚ και πραγματικα, πιστευω το Χ θα ειναι ενα αποτελεσμα που δεν θα μας χαλασει καθολου.
Παρακατω αυτο που δεν μου αρεσει, ειναι οτι εχουμε 2 συνεχομενα παιχνιδια στην Τουμπα. Η ομαδα θα ειναι με το μαχαιρι στον λαιμο, και θα εχει τρομερη πιεση να κερδισει γιατι παιζει εντος εδρας. Αυτο σημαινει 2 πραγματα. Ειτε κερδιζει και τα 2 παιχνιδια, που ειναι το θετικο (αλλα δεν το πιστευω πολυ), ειτε δεν τα κερδιζει και αμεσως χανονται ολοι οι στοχοι. Δυστυχως ο ΠΑΟΚ εχει δειξει οτι ειναι ομαδα ψυχολογιας, αν λοιπον παει με κακη ψυχολογια λογω απωλειας βαθμων στα 2 πρωτα παιχνιδια της Τουμπας, τοτε δεν προκειται να καταφερει τπτ στα εκτος εδρας.

Προσωπικα θα προτιμουσα στον 1ο γυρο να ειχαμε εξω γαυρο, με μια νικη λοιπον επι Αρη, ενα Χ επι ΑΕΚ κ ενα Χ επι γαυρου ή εστω και ηττα, θα ειχαμε 3 ακομα παιχνιδια να παμε για οτι καλυτερο.

Μακαρι να με διαψευσει η ομαδα, αλλα ειμαι καταρχην απαισιοδοξος. To μονο που μπορει να με διαψευσει ειναι να παει η ομαδα τραινο τον πρωτο γυρο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #57 on: April 19, 2010, 18:50:54 »
Το προγραμμα το καθοριζει η ομαδα τι ειναι....Για μενα δεν υπαρχει καλο η κακο προγραμμα....

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΟΕΟΕΕΕΕΟ ΟΕΕΕΕΕΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΕΕΕΕΕΦΑΛΕΕΕΕ..............
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

giannis80

• Guest
« Reply #58 on: April 19, 2010, 20:41:56 »
Συμφωνώ με zouvalo. Είσαι σοβαρός? Παίρνεις βαθμούς. Τον παίζεις?Μπούλο. Η αεκ είναι μπουρδέλο, ο γαύρος είναι τραγικός αγωνιστικά αλλά λογικά θα έχει πολύ σπρώξιμο απο κοράκια, εγώ θεωρώ οτι οι 2 καλύτερες αγωνιστικά ομάδες είμαστε εμείς κι ο υπόψηφιος κυπελλούχος (και δεν κάνω καθόλου πλάκα). Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, δεν μας χαλάει και το Χ αν δεν κερδίσουμε. Για τα 2 επόμενα εντός δεν έχουμε να πούμε τίποτα.Παίζεις και κερδίζεις γιατί έχεις δείξει καλύτερη ομάδα.Δεν παίζεις? Ε,μπορεί να σε κάνει διπλό ο πάντος με τον μήτρογλου.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #59 on: April 19, 2010, 20:54:17 »
Ε,μπορεί να σε κάνει διπλό ο πάντος με τον μήτρογλου.

Πρώτη φορά θα ναι;