Δεν μου αρεσε καθολου το προγραμμα. Καθολου ομως και εξηγουμε.
Καταρχην δεν βλεπω σε καμια περιπτωση διπλο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Εχω απογοητευτει παρα πολυ στην αντιμετωπιση της ομαδας μας εναντιον της ΑΕΚ και πραγματικα, πιστευω το Χ θα ειναι ενα αποτελεσμα που δεν θα μας χαλασει καθολου.
Παρακατω αυτο που δεν μου αρεσει, ειναι οτι εχουμε 2 συνεχομενα παιχνιδια στην Τουμπα. Η ομαδα θα ειναι με το μαχαιρι στον λαιμο, και θα εχει τρομερη πιεση να κερδισει γιατι παιζει εντος εδρας. Αυτο σημαινει 2 πραγματα. Ειτε κερδιζει και τα 2 παιχνιδια, που ειναι το θετικο (αλλα δεν το πιστευω πολυ), ειτε δεν τα κερδιζει και αμεσως χανονται ολοι οι στοχοι. Δυστυχως ο ΠΑΟΚ εχει δειξει οτι ειναι ομαδα ψυχολογιας, αν λοιπον παει με κακη ψυχολογια λογω απωλειας βαθμων στα 2 πρωτα παιχνιδια της Τουμπας, τοτε δεν προκειται να καταφερει τπτ στα εκτος εδρας.
Προσωπικα θα προτιμουσα στον 1ο γυρο να ειχαμε εξω γαυρο, με μια νικη λοιπον επι Αρη, ενα Χ επι ΑΕΚ κ ενα Χ επι γαυρου ή εστω και ηττα, θα ειχαμε 3 ακομα παιχνιδια να παμε για οτι καλυτερο.
Μακαρι να με διαψευσει η ομαδα, αλλα ειμαι καταρχην απαισιοδοξος. To μονο που μπορει να με διαψευσει ειναι να παει η ομαδα τραινο τον πρωτο γυρο...