Και ερχομαι τωρα εγω εδω να σας ξενερω μετα το ποστ του petrovgr.
Εγω λοιπον επειδη λειπω ολη την χρονια εκτος Ελλαδας, εχω δωσει το διαρκειας για την 4 σε ενα ξαδερφακι μου... Επειδη ομως για αυτο το παιχνιδι και το επομενο, θα ειμαι εδω, πηγα πηρα νεο εισιτηριο για την 5 και καθησα εκει με γνωστους... Ρε παιδια το τι ακουσα δεν περιγραφεται, παραλιγο να μαλωνα κιολας. Δυστυχως ο νεος τυπου ΠΑΟΚτσης πλεον φαινεται να εξαπλωνεται. Δεν ξερω αν ειναι θεμα ελληνικης νοοτροπιας η απλα μια αλλαγη του ΠΑΟΚτσηδικου DNA αλλα τα παιδια (ηλικιας 26 εως 28) ηταν τυπου ΠΑΟΚmania ... Ξερετε αυτο το ηλιθο γελακι οποτε παιχτες μας καναν μαλακια, η ηλιθια νοοτροπια "παλι gtp θα ειμαστε πλαυ οφ αφου παιζουμε ετσι με Καβαλα", τα αχαρακτηριστα "Μουσλι μλκα, συνεχισε ετσι αλλα στα @@ μας, ερχεται ο κοντος και μετα να σε δουμε" και μετα το χειροτερο ολων :
"Ελα μωρε τα μαστουρια στην 4, φετος κανουν χαλια κερκιδα, αλλοι κανουν καλυτερη"
Γενικα ειχαν ολοι αυτη την ειρωνια προς την 4,ολοι καταλαβαινετε ποιαν εννοω.
Παρολαυτα εγω ΑΚΟΜΑ αρνουμε να μπω σε λογικες ΠΑΟΚομετρου. Ολα αυτα ειναι παιδια που παλια πηγαιναμε μαζι στην 4, που ουρλιαζαμε στην κερκιδα και που τωρα απλα ... μεταφερθηκαν, αλλα ειναι ολοι με το διαρκειας τους και κανουν και εκδρομες.
Ειναι μαλλον και αυτοι δειγματα αυτης της αλλαγης του νεοελληνα, απο το οριτζιναλ στον δηθεν καθωσπρεπισμο...