Author Topic: ΠΑΟΚ - Καβάλα, Κυριακή 11/4, ωρα 19:00  (Read 2949 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ - Καβάλα, Κυριακή 11/4, ωρα 19:00
« Reply #41 on: April 12, 2010, 04:50:29 »
Συμφωνω απολυτα με τον στεφ..
Και δεν ειναι μονο θεμα κοσμου στα μικρα ματς αλλα και κερκιδας..Θυμαμαι κατι ματς με μικρες ομαδες μεχρι το 2000 περιπου που ηταν η απολυτη νεκρα,απουσια πληρως κερκιδας και ακομα και στην 4α οι περισσοτεροι καθισμενοι...Καμια σχεση με τωρα φυσικα
Πολυ αμπαλεοκατασταση σημερα αν και το ματς ηταν τραγικο εως αθλιο
ΠΑΟΚ G4Α

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #42 on: April 12, 2010, 08:56:32 »
Γούσταρα τρελλά την κερκίδα μας μετά από πάρα πολύ καιρό και ζήλεψα πολύ τα αλάνια στο πέταλο.
Φανταστική ατμόσφαιρα ΛΑΟΣ βγαλμένος από τα όνειρα κάθε παίκτη, οπαδού, παράγοντα που ασχολείται με το άθλημα, και φυσικά βγαλμένος από την ψυχή του ΠΑΟΚτσή.
Δεν μου άρεσε καθόλου η ομάδα που έχει σαφές ψυχολογικό πρόβλημα αφού δεν μπορεί να βρει τα πατήματά της με τίποτα, ειδικά η γραμμή κρούσης που ειδικεύεται στο να παραπατάει με ή και χωρίς την μπάλα.
Μου άρεσε ο φωτάκης και ο βιτόλο που κόψανε πολλά χιλιόμετρα και ανταποκριθήκανε στο 4-4-2 που επιχειρήσαμε να παίξουμε.
Κρατάμε τους 3 βαθμούς και κάνουμε την προσευχή μας να πάρει τα πάνω της η ομάδα.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #43 on: April 12, 2010, 14:04:38 »
Ξύπνησα με όλο το κορμί μουδιασμένο και ένα "μετάλλιο" στο καλάμι, που κληρονόμησα κατά τη διάρκεια κάποιου από τα 30 (;) αμπαλαέα που έγιναν κατά τη διάρκεια του ματς. Η ανάσα μου μέσα στο παιχνίδι κοβόταν, το κεφάλι πονούσε λες και θα πάθω εγκεφαλικό. Εκτός από το προφανές συμπέρασμα ότι δεν είμαι πια 16  ;D έχω να πω ότι έτσι πρέπει να είναι κάθε ματς από άποψης κερκίδας.
Ένα ξέσπασμα που έδειξε πόσα μπορεί να δώσει αυτός ο ΛΑΟΣ όταν θέλει. Δεν θα ασχοληθώ με τίποτε αγωνιστικό. Για την ώρα με έχει πωρώσει μόνο η εικόνα της χτεσινής εξέδρας.
Η κερκίδα είναι μία μικρή τελετή. Και ο ΛΑΟΣ πρέπει να χρησιμοποιεί όλο του το σώμα όταν την κάνει. Από την αντίθεση καθιστοί-όρθιοι, από την γυρισμένη πλάτη μέχρι τα κασκόλ, κάθε ιδέα δείχνει αλλιώτικη όταν την πραγματοποιούμε όλοι με την ίδια θέρμη. Και αυτό είναι που ξεχωρίζει μία καλή κερκίδα από μία άσχημη.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #44 on: April 12, 2010, 14:45:23 »
Και ερχομαι τωρα εγω εδω να σας ξενερω μετα το ποστ του petrovgr.

Εγω λοιπον επειδη λειπω ολη την χρονια εκτος Ελλαδας, εχω δωσει το διαρκειας για την 4 σε ενα ξαδερφακι μου... Επειδη ομως για αυτο το παιχνιδι και το επομενο, θα ειμαι εδω, πηγα πηρα νεο εισιτηριο για την 5 και καθησα εκει με γνωστους... Ρε παιδια το τι ακουσα δεν περιγραφεται, παραλιγο να μαλωνα κιολας. Δυστυχως ο νεος τυπου ΠΑΟΚτσης πλεον φαινεται να εξαπλωνεται. Δεν ξερω αν ειναι θεμα ελληνικης νοοτροπιας η απλα μια αλλαγη του ΠΑΟΚτσηδικου DNA αλλα τα παιδια (ηλικιας 26 εως 28) ηταν τυπου ΠΑΟΚmania ... Ξερετε αυτο το ηλιθο γελακι οποτε παιχτες μας καναν μαλακια, η ηλιθια νοοτροπια "παλι gtp θα ειμαστε πλαυ οφ αφου παιζουμε ετσι με Καβαλα", τα αχαρακτηριστα "Μουσλι μλκα, συνεχισε ετσι αλλα στα @@ μας, ερχεται ο κοντος και μετα να σε δουμε" και μετα το χειροτερο ολων :
"Ελα μωρε τα μαστουρια στην 4, φετος κανουν χαλια κερκιδα, αλλοι κανουν καλυτερη"
Γενικα ειχαν ολοι αυτη την ειρωνια προς την 4,ολοι καταλαβαινετε ποιαν εννοω.

Παρολαυτα εγω ΑΚΟΜΑ αρνουμε να μπω σε λογικες ΠΑΟΚομετρου. Ολα αυτα ειναι παιδια που παλια πηγαιναμε μαζι στην 4, που ουρλιαζαμε στην κερκιδα και που τωρα απλα ... μεταφερθηκαν, αλλα ειναι ολοι με το διαρκειας τους και κανουν και εκδρομες.

Ειναι μαλλον και αυτοι δειγματα αυτης της αλλαγης του νεοελληνα, απο το οριτζιναλ στον δηθεν καθωσπρεπισμο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #45 on: April 12, 2010, 15:52:59 »
Η κατάσταση χτες στην τούμπα ήταν ψιλοσουρεάλ, η κερκίδα να δίνει ρεσιτάλ και η ομάδα να μην μπορεί να αλλάξει τρίτη πάσα στο δεύτερο ημίχρονο. Αν ήταν κανείς τρίτος θα έλεγε καλά τρελοί είναι αυτοί και φωνάζουν??? Πολυ μπουκάλι έφυγε και χτες σε ένα ματς με την καβάλα που ήταν χαλαρό. Υπάρχει πρόβλημα με την ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πρόβλημα πριν πάθουμε ότι έπαθε η γριά στο βόλευ. Γιατί αν βρεθεί κανένας καραγκιόζης και κάνει τον πεθαμένο, άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν χτύπησε. Ιδίως στο τέλος, ένα βόδι, πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι ρετσίνας και έσκασε στο κάγκελο της 5, αν πετύχαινε κάποιον σίγουρα τον έστελνε για βρούβες, ενώ από θαύμα και τα γυαλά που εκτινάχθηκαν δεν τραυμάτισαν κάποιον. Στο τέλος μάλιστα είδα στην 4 κάποια τσακάλια να ανεβαίνουν προς τα πάνω τρέχοντας και να ζαμακώνουν 2-3 που μάλλον πέταξαν μπουκάλια και χτύπησαν κάποιους χαμηλά. Πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα των ριπτών για να μην την πατήσουμε, θα είναι κρίμα ενώ βλέπουμε το πρόβλημα να μην κάνουμε κάτι για να το λύσουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #46 on: April 12, 2010, 16:19:47 »
Καλησπέρα παιδιά.
20 μέρες μακριά από την Τούμπα μου φάνηκε πολύ και σήμερα το κατάλαβα.
Τελικά σαν την Τούμπα πουθενά ρε παιδιά.
Και σήμερα που είδα πάνω από 17.000 κόσμου σε ένα ματς ότι νάναι χάρηκα. Χάρηκα για την κερκίδα μας, χάρηκα για τον κόσμο μας. Ποτέ μα ποτέ ο ΠΑΟΚ σε αγώνα σχετικά αδιαφορο δεν είχε τόσο κόσμο. Ούτε το 70'. Ούτε το 80' που το πρόλαβα. ΠΟΤΕ..!!
Πείτε με ρομαντικό, πείτε με μαλάκα αλλά αυτό γουστάρω τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτή την ΖΩΗ της Τούμπας. Αυτή την γιορτή. Αυτό γουστάρω.
 Πολύ την θεωρούν δεδομένη. Πολύ την θεωρούν και τι έγινε ρε φίλε ...ΠΑΟΚ είσαι. Δεν είναι όμως έτσι.
Εγώ προσπωπικά που θυμάμαι το παρελθόν ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΠΟΤΕ.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει νίκες, θέλει τρόπαια. Αυτό όμως δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη.
25 χρόνια ζήσαμε κατα κανόνα μέρες και έργα ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Παρακμής της ίδιας της Τούμπας. Ότι και να μου πείτε, αυτά τα 2,5 χρόνια μόνο παρακμή δεν ένιωσα και μόνο στεναχώρια δεν αισθάνθηκα παρόλο που τα γαμημένα αποτελέσματα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μας καθήσαν (ή και δεν μας άφησαν).
Πρέπει αυτά τα 2,5 χρόνια να τα δούμε σαν μία ...παρακαταθήκη... βάση... βρείτε την λέξη που νομίζεται και πάνω σε αυτά τα 2,5 χρόνια να χτίσουμε το ΜΕΛΛΟΝ μας.
Δεν μας αξίζει άλλο πισογύρισμα, δεν μας αξίζει αλλό παρακμή. Αυτό που έχουμε πρέπει να το εκμεταλευτούμε παρά τα όποια στραβά και άσχημα αποτελέσματα έχουμε. Και παρά τις όποιες καθιερωμένες τρικλοποδιές που θα δεχτούμε. Και λογικά και εν όψει των paly off.

Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, και να δούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τέμπο και να βελτιώσουμε όλα αυτά που κανουμε τα τελευταία χρόνια.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

ετσι πρεπει να νιωθει ενας ΠΑΟΚτσης κατα την γνωμη μου...ετσι ακριβως...

κερκιδαρα σημερα.............

τελικα στα μικρα ματς γινονται τα τελευταια χρονια οι καλυτερες κερκιδες ........

το δεκαλεπτο με τα 8 κεφαλια ολα τα λεφτα.........

συνεχιζουμε................

εγω την κακια μου παντως θα την πω...τα 8 κεφαλια και οι 8 διαφορετικοι ρυθμοι....παντως μαγκες σαν τα ξεσπασματα της τουμπας δεν εχει πουθενα αλλου...

υ.γ τα αμπαλαεα ηταν καλα αλλα σε λαθος ματς...με ξαδερφη επρεπε να γινουνε τοσα μαζεμενα αμπαλαεα...στα πλειοφ ειναι ενας καλος τροπος να κανεις τους κοιμισμενους τρεντηδες ειτε να φωναξουνε ειτε να παρουνε το μπουλο απο το πεταλο...η 4 ειναι ωραια οταν εχει απλα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #47 on: April 12, 2010, 16:30:36 »
ακουγότανε ωραία πάντως τα 8 κεφάλια με διαφορετικούς ρυθμούς!

Respect stef
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

makptol

• Guest
« Reply #48 on: April 12, 2010, 16:32:11 »
Και ερχομαι τωρα εγω εδω να σας ξενερω μετα το ποστ του petrovgr.

Εγω λοιπον επειδη λειπω ολη την χρονια εκτος Ελλαδας, εχω δωσει το διαρκειας για την 4 σε ενα ξαδερφακι μου... Επειδη ομως για αυτο το παιχνιδι και το επομενο, θα ειμαι εδω, πηγα πηρα νεο εισιτηριο για την 5 και καθησα εκει με γνωστους... Ρε παιδια το τι ακουσα δεν περιγραφεται, παραλιγο να μαλωνα κιολας. Δυστυχως ο νεος τυπου ΠΑΟΚτσης πλεον φαινεται να εξαπλωνεται. Δεν ξερω αν ειναι θεμα ελληνικης νοοτροπιας η απλα μια αλλαγη του ΠΑΟΚτσηδικου DNA αλλα τα παιδια (ηλικιας 26 εως 28) ηταν τυπου ΠΑΟΚmania ... Ξερετε αυτο το ηλιθο γελακι οποτε παιχτες μας καναν μαλακια, η ηλιθια νοοτροπια "παλι gtp θα ειμαστε πλαυ οφ αφου παιζουμε ετσι με Καβαλα", τα αχαρακτηριστα "Μουσλι μλκα, συνεχισε ετσι αλλα στα @@ μας, ερχεται ο κοντος και μετα να σε δουμε" και μετα το χειροτερο ολων :
"Ελα μωρε τα μαστουρια στην 4, φετος κανουν χαλια κερκιδα, αλλοι κανουν καλυτερη"
Γενικα ειχαν ολοι αυτη την ειρωνια προς την 4,ολοι καταλαβαινετε ποιαν εννοω.

Παρολαυτα εγω ΑΚΟΜΑ αρνουμε να μπω σε λογικες ΠΑΟΚομετρου. Ολα αυτα ειναι παιδια που παλια πηγαιναμε μαζι στην 4, που ουρλιαζαμε στην κερκιδα και που τωρα απλα ... μεταφερθηκαν, αλλα ειναι ολοι με το διαρκειας τους και κανουν και εκδρομες.

Ειναι μαλλον και αυτοι δειγματα αυτης της αλλαγης του νεοελληνα, απο το οριτζιναλ στον δηθεν καθωσπρεπισμο...
ναι αλλα εγω βλεπω οτι 4 γεμιζει παντα και δινει τα παντα και καποιοι σε αλλες κερκιδες αν παμε καλα τοτε ερχονται αν δεν παμε οσοι ερχονται ερχονται για να μιζεριασουν (οχι ολοι φυσικα αλλα οι περισσοτεροι).......το οτι βρεξει χιονισει η 4 ειναι εκει με γεμιζει αισιοδοξια .....θυμαμε με εργοτελη στο κυπελο πριν 4 χρονια 1-0 ψιλοχιονιζε 3.000 εισιτηρια και η 4 να δινει ρεσιταλ
σε ενα αδειο κατα αλλα γηπεδο αλλα τοσο ζεστο απο τις φωνες αυτων των 3-4.000......

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
« Reply #49 on: April 12, 2010, 19:28:21 »
Ενα πραγμα μονο.........Αυτο το παιχνιδι και το επομενο με  εργοτελη ειναι η ευκαιρια να καθιερωθουν οι σημαιες ,ασχετος αποτελεσματος,να κουνιουνται ολο το 90λεπτο χωρις κανενας να παραπονιεται...........οπως εγινε χτες.......και ελπιζω ολο το πεταλο,καθε συνδεσμος,να εχει την δικια του σημαια......

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: April 12, 2010, 19:29:43 »

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #51 on: April 12, 2010, 22:33:45 »
Ωραιες οι σημαιες....αλλα καποτε ειχαμε κανει και εμεις μερικες...πως θα φαινοταν αν ειχαμε βγαλει και τις "δικες" μας.......που ειναι οι σημαιες οεο;;;
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #52 on: April 12, 2010, 23:37:24 »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #53 on: April 12, 2010, 23:42:49 »
Κανένα βιντεάκι με τα συνθήματα για τους αρδ παίζει..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #54 on: April 13, 2010, 16:29:15 »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #55 on: April 14, 2010, 19:31:31 »
Respect στον Λαο. Δεν περιμενα να εχει τοσο κοσμο μετα τις 3 πιπες.
Μπραβο μαγκες. Τα ματς πλεον ειναι για να βγαζει γουστα ο λαος.

Υ.Γ.
ΑΡΔ
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

zagorakis

• Guest
« Reply #56 on: April 15, 2010, 16:18:28 »
Διαιτητής Παπασταμάτης Κων/νος

http://www.epo.gr/refs/orismoi_09-10/SL_30.pdf

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #57 on: April 15, 2010, 16:41:57 »
Eπανάληψη ??  :extralaugh: :extralaugh:

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #58 on: April 15, 2010, 16:49:36 »
3 συνεχομενες ηττες πανε πολυ. Την Κυριακη δινουμε τελος στο αρνητικο σερι
και κερδιζουμε τον πρωτο απο τους 8 τελικους

O @ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ σιγα σιγα επηρεαζει κι αλλα μελη του φορουμ σχετικα με το ποτε γινονται τελικα τα γεγονοτα  ;D
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #59 on: April 19, 2010, 03:22:57 »
Επιστροφή στις νίκες μετά από πολλές μέρες.Χωρίς πολλά πολλά(σπουδαίες ευκαιρίες)και με ένα τυχερό γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πήραμε την νίκη χωρίς να απειληθούμε από την καβάλα αν και περίμενα να κερδίζαμε πιο εύκολα γιατί η καβάλα στα τελευταία 5 παιχνίδια είχε δεχτεί αρκετά γκολ στην άμυνα(11)και περίμενα να της βάζαμε και αλλά γκολ.Όσο για τον κόσμο μας υπολόγιζα πως θα είχαμε κάτι παραπάνω από 15.000 και έπεσα μέσα.

http://www.youtube.com/watch?v=TyLwhp1VOs4 (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=A0nW9PvP7c8 (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=G6Y-pp6-zOY&feature=related (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=gYjq0pHbUEs&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

arwstos:Να ήταν μόνο το forum. ;) :D
Έστω και με "υπερβολική" καθυστέρηση, αλλά δυστυχώς όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, η καθιερωμένη αναφορά στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, το περασμένο Σάββατο, με την Ξάνθη στην Τούμπα.
http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=735

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Η αναφορά μας στο ισόπαλο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Καβάλα.
http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=748

Ολίγον έως πολύ out of time. Η σημερινή αναφορά στο παιχνίδι με το οποίο έκλεισε ο Ιανουάριος -κόντρα σε όλα τα προγνωστικά αποδείχθηκε ο καλύτερος μήνας της ομάδας, μέχρι στιγμής τουλάχιστον- καθώς και μια μικρή τσόντα για το Βατερλώ της Παμβώτιδας με το οποίο ξεκίνησε ο -όνομα και πράγμα- Κουτσοφλέβαρος. Κουτσός, ανάπηρος, κάτι σαν τη μοίρα του ΠΑΟΚ.
http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=760

Τέλος στην κατηγορία των μελών, προτείνω τον Lipton_4 για χρυσό βατόμουρο ενασχόλησης με τους ανύπαρκτους, και τον ΠΡΕΛEΒΙΤΣ για την υποψηφιότητα του πιο ακραίου αργοπορημένου ποσταρίσματος    :P  :)

Τα βραβεία θα απονεμηθούν μετά τη λήξη των πλει οφ και οποιος θέλει μπορεί να προσθέσει και καινουριες κατηγορίες

ΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...

:thumbok:
« Last Edit: April 19, 2010, 03:29:15 by ÐÑÅËÅÂÉÔÓ »
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ