Author Topic: Σε εσένα που με λες ''βούλγαρο'' (ιστορικές αναφορές - άρθρα στην Μακεδονία μας)  (Read 3865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ε ρε κάτι νούμερα που κυκλοφορούν εκεί έξω... Καθηγητής να πουλάει τσαμπουκά σε μαθήτρια! Μαρία άμα βρεις διεύθυνση και αριθμό ι.χ. νομίζω θα πάρει αυτό που πρέπει (πέρα δηλαδή από την επίσημη δίοδο της αναφοράς)...

Όπως λέει και μια αρχαία κινέζικη παροιμία: "στους καθηγητές δεν λέμε καλημέρα, λέμε ψόφα γουρούνι..."  ;)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Μαρία μήπως Μακεδονία μήπως εννοεί τα σημερινά Σκόπια ? Γιατί αν εννοούσε αυτό , οι σημερινοί Σκοπιανοί είναι βούλγαροι είναι αλήθεια, και το ξέρουν όλοι οι Σλαβόφωνοι εκει πάνω. Και για αυτό λένε κιόλας οι Βούλγαροι οι ίδιοι ότι οι Σκοπιανοί δν είναι Μακεδόνες αλλά βούλγαροι.  Πρόσεχε μη  μπερδευτείς... Αλλιώς αν εννοούσε τίποτα άλλο τότε είναι καραγκιόζης με περικεφαλαία και τεράστια γράμματα...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ο μόνος μπερδεμένος είναι ο "καθηγητής".
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline spartiatis

• Αλλαγή
δείτε τι καθηγητές έχουμε εδώ κατω(αθήνα)... να χαρω το εκπαιδευτικό μας σύστημα!

Σημερα ο "καθηγητης" μου εγραψε αποβολη και αυριο θα με γραψει στο ποινολόγιο επειδη εφυγα απο το μαθημα του οταν ειπε οτι οι Μακεδονες είναι βούλγαροι και το παραδέχονται, και η Μακεδονια ειναι βουλγαρια, λέγοντας του ότι υποτίθεται οτι ειναι και "καθηγητης". (το θέμα είναι ότι το έλεγε και σοβαρά!)

δεν τον έβρισα μονο και μονο για να μην εχει να μου πει τιποτα αυριο και να δω τι θα πει στον λυκειαρχη όταν θα πω την αλήθεια.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα υπογράψω το ποινολογιο.

ΑΗΔΙΑ

Μαρία το θέμα το χειρίστηκες άψογα.
Κατά τη γνώμη μου πάντα, χωρις να σε προτρέπω για κάτι,

Καλά έκανες και έφυγες απο τη τάξη διότι η παρουσία σου σε αυτήν είναι υποχρεωτική με σκοπό να εκπαιδευτείς και όχι να ακούς τις πίπες και τις προπαγάνδες του κάθε κομπλεξικού.

Επίσης καλά θα έκανες να μην υπέγραφες το ποινολόγιο, εκτός και εάν αυτός ο αλήτης υπογράψει παράλληλα ένα εγγραφο όπου θα αναφέρει όλα όσα είπε(αν εχει τα αρχίδια ας τα πει και γραπτώς και ας τεκμηριώσει αυτά που λέει, και ας τα δημοσιευσει στη τελική να δεις πόσο στα σοβαρά θα παρουν αυτόν και πόσο εσένα που δε δέχτηκες να σου μαθένουν οι δασκάλοι σου ψέματα. Τα μουτρα του θα φαει)

---

Α ρε κατι κομπλεξικοι μαλακες που κυκλοφορουν και το παιζουν σπουδαίοι μεσα στις σχολικές αίθουσες σε μαθητές. Βγάλε ένα άρθρο ρε παπαρα, μια δημοσιευση μωρή ακαδημαϊκή κουράδα να τα πεις και να σε ακούσουν ΟΛΟΙ αμα είσαι τόσο @@δατος και αφού έχεις τόσο σπουδαία, καινούρια και συγκλονιστικά πραματα να μας πεις για την νεοελληνική ιστοριά. Βγες και πεστα λοιπον? Γιατί χάνεσαι μέσα σε μια απλή σχολική αιθουσα να τα λες σε μαθητες? πεστα σε ένα συνεδριο να καλοπεράσεις μαλακα.
Ρε αντε στο διαολο μαλακες που απειλείτε και παιδιά επειδή κλεινουν τα αφτιά τους στις προπαγάνδες σας.

---

mikro εαν εννοούσε τα σκόπια ας το ελεγε fyrom ως ώφειλε να το πει. Αντι για fyrom ειπε Μακεδονία.
Όλα τα πραματα έχουν ένα όνομα για να ξεχωρίζουν απο τα άλλα.
π.χ. Αν πω σε αυτόν το καθηγητή ότι του γ..μω τη γυναίκα, προφανώς εννοώ τη γυναίκα του και όχι αυτόν που κρυφά τις νυχτες  πηδιέται στα δημόσια ουρητίρια της πατησίων.
« Last Edit: November 09, 2009, 18:12:04 by spartiatis »

Maria

• Guest
Δεν εννοουσε τα σκοπια. γιατι κατα λεξη ειπε "εχω πάει στισ Σέρρες και σε όλη την υπόλοιπη βουλγαρία" (ή τα υπόλοιπα βουλγαρικά μέρη. δεν θυμάμαι)

Το ποινολόγιο αυριο δεν θα το υπογράψω. εκτός και αν αναφέρεται σε όσα ειπε αυτός και παρω αντίγραφο όπως μου είπατε.

Αύριο δεν θα παρω τον πατέρα μου μαζί. αν το τραβήξουν όμως δεν θα παρω μονο τον πατερα μου.

Επίσης (από ότι μου είπαν, γτ δε θυμαμαι απ τα νευρα μου τι εγινε) οπως εφευγα με ρωτησε μια κοπελα θα φύγεις? και της απαντησα ε δεν μπορω τις μαλακιες. και ακουστηκε. αν σκεφτομουν εκεινη τη στιγμη δεν θα το λεγα να χω το κεφαλι μου ησυχο. αλλα νευριασα τοσο που ουτε το θυμαμαι.

Απ ότι έμαθα μετα αυτος είπε οτι χρειάζομαι ψυχίατρο και συνεχισε τις μπούρδες.
κ βεβαια οι περισσοτεροι με υποστηριζουν.

Offline gagas

• Αλλαγή
εδω που τα λεμε ομως κριμα που ολα τα αλλα παιδια καθησαν κ τον ακουγαν..
επρεπε ολοι να την κοπανησουν..
αυριο βαλε κ το κιν σου να γραφει τη συνομιλια στο γραφειο του λυκειαρχη..ποτε δεν ξερεις..

ive4

• Guest
Μαρία μη μασήσεις, δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα και ακόμα και να πάρεις ποινολόγιο μπορείς να το κρεμάσεις στο δωμάτιό σου. Τιμή σου.

Αν αποφασίσεις να το συνεχίσεις θα έχεις κάθε βοήθεια από πολλούς που δε φαντάζεσαι.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Εκτός από καραγκιόζης ο καθηγητής σου τότε είναι και ανιστόρητος και αγεωγράφητος...

Η Βουλγαρία λεγόταν Μυσία για πολλούσ αιώνες πριν έρθουν οι Βούλγαροι και τα Σκόπια Παιονία πρώτα και μετά (επι Σλάβων ) Βαρντάρσκα....

Όσο υπάρχουν τέτοιοι κομπλεξικοί καραγκιόζηδες κρετίνοι στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα (εδώ γελάμε) τόσο θα υπάρχουνε προβλήματα.

Πες του να πάει να γαμηθεί του παλιόπουστα που του γαμίεται όλο το σόι. Να δούμε αν τολμούσε να πει τέτοιες πίπες εδω πέρα πάνω ο απόγονος του στόλου...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Μαρία η εξέταση των ιστορικών χρόνων της χώρας μας πάντα είχε και θα έχει δυο προβλήματα που τη διαστρεβλωναν και θα τη διαστρεβλώνουν διαρκώς. Η ματιά του "ελληνάρα" και η ματιά του ανθέλληνα. Οι πιο σοβαρές φωνές είναι αυτές που εξετάζουν την ιστορία χωρίς φόβους,με τους οποίους την εξετάζουν για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια απο τις παραπάνω πλευρες.
Ο καθηγητής σου ανήκει καταφανέστατα στη δευτερη κατηγορία του ανθέλληνα, αυτού που δε μπορεί και δε θέλει να δεχτεί την ελληνική "φύση" με όλες τις ιδιαιτερότητες που αυτή έχει, είτε θετικές είτε αρνητικες. Βγάζει ένα κόμπλεξ. Το ίδιο κόμπλεξ βγάζει και ο "ελληνάρας" που δε μπορεί να δεχτεί τις αρνητικές πλευρες τις ελληνικής ιστορίας.
Δηλαδή, δεν είναι κακό να πούμε στο κ. καθηγητή σου (αν υποθέσουμε πως κατάγεται απο τη πελοπόννησο) πως η άλωση της τροπολιτσας δεν έγινε με ιδεολογικό πρόσταγμα την απελευθέρωση αλλά ως ευκαιρία για πλιάτσικο των θυσαυρών που είχε κυκλοφορήσει η φύμη πως η πόλη έκρυβε. Δεν είναι κακό να πούμε πως εκείνη τη μέρα για στο βωμό του πλιάτσικου έσφαζαν χριστιανός τον χριστιανό για ένα κομμάτι ασήμι. Βέβαια όλο αυτό το αιματοκύλισμα το βαφτίσαμε ιδεολογική εξέγερση, αλλά η αλήθεια είναι πως οσοι εκείνη τη μέρα μπήκαν στη τροπολιτσά μόνο την εξέγερση και την απελευθέρωση δεν είχαν στο μυαλό τους αλλά το πως θα αρπάξουν ότι βρουν μπροστά τους.
Επίσης, δεν είναι κακό να του πεις πως η πελοπόννησος είχε για πανω απο μια 1000ετια εκσλαβιστεί (πολλά τοπονυμια και χωριά έχουν κρατήσει ακόμα σλαβικά ονόματα). Κακό θα είναι όμως να του πεις πως γενικότερα η ελληνική επανασταση δεν είχε εναν ιδεολογικό χαρακτήρα που ήδη απο το 1776 με τα ορλωφικά είχε καλλιεργηθεί (παρά το μεμονωμένο ντροπιαστικό περιστατικό της τροπολιτσάς) ή ακόμα, για τη δευτερη περίπτωση, πως οι πελοποννησιοι δεν είστε έλληνες αλλά σλάβοι αφού για 1000 κατηκούσαν αυτοί.
 Όπως βλέπεις η ιστορία απο μόνη της είναι αληθηνή. Ο κάθε παπαρας στεριμένος κομπλεξικός όπως ο καθηγητής σου προσπαθεί να της δώσει τη δική του διάσταση.
Απλά γραφτον στα @@ σου, και να ξέρεις η αποωή του δε μετράει μια πουθενά.
---
οπαδικό φορουμε ειμαστε...το ξεφτύλισα  :P

makptol

• Guest
δείτε τι καθηγητές έχουμε εδώ κατω(αθήνα)... να χαρω το εκπαιδευτικό μας σύστημα!

Σημερα ο "καθηγητης" μου εγραψε αποβολη και αυριο θα με γραψει στο ποινολόγιο επειδη εφυγα απο το μαθημα του οταν ειπε οτι οι Μακεδονες είναι βούλγαροι και το παραδέχονται, και η Μακεδονια ειναι βουλγαρια, λέγοντας του ότι υποτίθεται οτι ειναι και "καθηγητης". (το θέμα είναι ότι το έλεγε και σοβαρά!)

δεν τον έβρισα μονο και μονο για να μην εχει να μου πει τιποτα αυριο και να δω τι θα πει στον λυκειαρχη όταν θα πω την αλίθεια.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα υπογράψω το ποινολογιο.

ΑΗΔΙΑ

απιστευτο ....μπορεις ομως με σωστους χειρισμους να τον κανεις ρομπα τον καραγκιοζη τον βλακα ......ειμαστε ολοι μαζυ σου ....
ρομπα καντον τον μαλακα τα ειπε μπροστα σε πολλους το θεμα ειναι  ποιοι μπορουν να πουν την αληθεια.....μα ποσο κομπλεξικος βλακας μπορει
να ειναι ο τυπος .....ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ? ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ
ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ
?

Offline agraf

• Αλλαγή
Μαρία μήπως Μακεδονία μήπως εννοεί τα σημερινά Σκόπια ? Γιατί αν εννοούσε αυτό , οι σημερινοί Σκοπιανοί είναι βούλγαροι είναι αλήθεια, και το ξέρουν όλοι οι Σλαβόφωνοι εκει πάνω. Και για αυτό λένε κιόλας οι Βούλγαροι οι ίδιοι ότι οι Σκοπιανοί δν είναι Μακεδόνες αλλά βούλγαροι.  Πρόσεχε μη  μπερδευτείς... Αλλιώς αν εννοούσε τίποτα άλλο τότε είναι καραγκιόζης με περικεφαλαία και τεράστια γράμματα...

Και αυτό να εννοούσε πάλι για κρέμασμα είναι. Αφού υπάρχουν τέτοιοι "καθηγητές" πάμε κατα διαόλου, δεν χωράει αμφιβολία.
Μπράβο στη Μαρία, της εύχομαι να τελειώσει ομαλά  το σχολείο.

Maria

• Guest
Πήγα σημερα και τον βρήκα όπως μ ειχε πει. τον ρωτησα για ποιο λογο μ εγραψε στο ποινολογιο κ μ ειπε για τη χθεσινη συμπεριφορα μου. τον ρωτησα τι ειχε η συμπεριφορα μου και δεν μ απαντησε. τ μιλησα για τη δικια του συμπεριφορα και αρνηθηκε οτι ειπε κατι τετοιο. εγω του μιλουσα σοβαρα και αυτος με ειρωνευοταν, πηγαινε να φυγει και φωναζε. αφου εφυγε εγω πηγα στον διευθυντη και ζητησα να μαθω τι εγραφε το ποινολογιο για μενα. τοτε ο διευθυντησ πηγε και φωναξε τον καθηγητη κ εκεινος ειπε οτι ενω ειπε μονο για την συμπεριφορα των θεσσαλονικεων προσ την αθηνα (οτι δεν την χωνευουν και τετοια) εγω πηγα να φυγω και αυτοσ μου ειπε πολλεσ φορεσ να κατσω κατω αλλα εγω εφυγα κ τον ειπα μαλακα.(τον μαλακα...)
μετα εγω ειπα τι εγινε ακρηβως, του ζητησα συγνωμη για αυτο που ειπα (μαλακια μου) και μετα απαιτησα να μου ζητησει συγνωμη για αυτα που ειπε και γιατι προσεβαλε εμενα και την οικογενεια μου με αυτα που ελεγε. αυτος μετα βεβαια εφυγε χωρισ να πει τιποτα. μετα με επιασε ο διευθυντης και προσπαθουσε να με πεισει οτι δεν εννοουσε οτι ειπε (ο καθηγητησ) και καλυτερα να μην το τραβηξω και οτι θα με σβησει απ το ποινολογιο. εγω ειπα οτι δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω.
τελευταια ωρα ειχα μαθημα με τον.. καθηγητη αυτον. ζητησε συγνωμη για τη χθεσινη παρεξιγηση κ μ ειπε οτι τελειωσε το θεμα.

εγω αποφασισα οτι θα αφησω το θεμα να περασει προς το παρον. Μετα τις πανελληνιες θα γινει πανηγυρι.
αυτα..

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Μην το αφήσεις να περάσει αυτό. Ειλικρινά σου μιλάω. Και να σε γράψουνε στο απολυτήριο τίποτα για την διαγωγή χέστηκες, δεν χρησιμεύει σε τίποτα και καμμία φορά στη ζωή σου δν θα σου χρησιμεύσει ...  Συζήτησε το και με τους γονείς σου, τον παλιοκαραγκιόζη κομπλεξικό σίχαμα... Α στα διαλα πια....

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Μετά τις πανελλήνιες δε θα γίνει απολύτως τίποτα, θα έχουν περάσει 8 μήνες, απλά τα πράγματα... Εγώ προσπαθώ να καταλάβω σε ποιό πνεύμα άρχισε να τα λέει όλα αυτά, αν όντως έχει ζήσει εδώ ας πούμε, αν είναι απλά αμόρφωτος και μαλάκας, αν είπε και κάτι άλλο μαζί με αυτά και εσύ κράτησες μόνο την καφρίλα και την παπαριά του...

Θα μας βοηθούσε πολύ να ξέρουμε περίπου πόσο χρονών είναι, τι μάθημα διδάσκει (άλλο να είναι ιστορία πχ και άλλο πληροφορική) και όπως ρώτησαν και κάποιοι άλλοι, τι καταγωγή έχει αυτός.

Τώρα αν αξίζει όντως να το τραβήξεις δεν ξέρω, πάντως σίγουρα χαμένη δε θα βγεις με την έννοια ότι θα τρέμουν πειθαρχικές τιμωρίες οι καθηγητάδες και τέτοιες παπαριές, γιατί το θέμα είναι όντως σοβαρό (γι' αυτούς). Από την άλλη θα έχεις σίγουρα εχθρικό κλίμα από αυτόν στη συνέχεια, ίσως και από το διευθυντή. Οπότε κρίνε ανάλογα με το πόσο σοβαρά πας για τις πανελλήνιες και το πόσο σε 'βοηθάει' το σχολείο στο διαβασμά σου...

Κατά τ'άλλα ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!! :)
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Χεστηκε ο καθηγητακος γιατι καταλαβε οτι εκδηλωθηκε και οτι αν θελει η Μαρια και η καθε Μαρια μπορουν να τον κανουν ζημια...

Εγω αν ημουν στην θεση σου δεν θα το αφηνα ετσι...Οχι βρισιες και απειλες...κοντρα και σπασιμο νευρων με το γαντι..

Στο μαθημα του θα φορουσα μονο μπλουζα του ΠΑΟΚ...μην σε πω να κανεις μια σταμπα σε μπλουζα με τον ΠΑΟΚ και τον Μ.Αλεξανδρο.....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Καταρχήν ΜΠΡΑΒΟ Μαρία που δεν μάσησες και ζήτησες να παραδεχτεί αυτά που είπε.
Η προσπάθεια του λυκειάρχη αλλά και του ίδιου του καθηγητή να υποβαθμίσουν το θέμα (θα σε σβήσω από το ποινολόγιο/για μένα το θέμα τελείωσε) δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ θέμα.
Όποιον δρόμο κι αν διαλέξεις από εδώ και στο εξής να ξέρεις ότι μια μικρή μάχη την κέρδισες ήδη.
Δυστυχώς όμως μια μικρή μάχη την κέρδισε και ο κάφρος γιατί πέρασε την προπαγάνδα του στο χαλαρό, και μάλιστα τον κάλυψε κι ο λυκειάρχης.
Συζήτησε το θέμα με έναν ενήλικα.
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι το θέμα που προέκυψε είναι μεν προσωπικό, αλλά δεν είναι μόνο προσωπικό.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

kospatras

• Guest
ας μην μεινει ετσι.να γινει πανηγυρι οπως λες μετα τις εξετασεις.ΜΑΚΑΡΙ.ειμαι σιγουρος οτι αυτος ο θρασυδειλος ΜΙΣΕΙ και το μεγαλο κινημα που λεγεται Π.Α.Ο.Κ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε σεις αφηστε την κοπελα να διαβασει ησυχη...πανελληνιες εχει...αμα το κανει θεμα θα χαθει ο μπουσουλας.

η καλυτερη λυση ειναι της κατισι(κανει και ομοιοκαταληξια  :P)...φορα συνεχως μπλουζα ΠΑΟΚ στο μαθημα του...ε καποια μερα θα τσαντιστει και θα κανει μαλακια.στανταρ αμα ειναι τοσο κομπλεξικος...ειναι σαν να του σπας τα νευρα χωρις να προσπαθεις και ιδιαιτερα...

kospatras

• Guest
σορυ ενα τελευταιο:ΓΑΜΩ ΤΟ λυκειαρχη.

Offline gagas

• Αλλαγή
ρε σεις αφηστε την κοπελα να διαβασει ησυχη...πανελληνιες εχει...αμα το κανει θεμα θα χαθει ο μπουσουλας.

η καλυτερη λυση ειναι της κατισι(κανει και ομοιοκαταληξια  :P)...φορα συνεχως μπλουζα ΠΑΟΚ στο μαθημα του...ε καποια μερα θα τσαντιστει και θα κανει μαλακια.στανταρ αμα ειναι τοσο κομπλεξικος...ειναι σαν να του σπας τα νευρα χωρις να προσπαθεις και ιδιαιτερα...

συμφωνω..
η μπλουζα ειναι μια κιολας..bizim ΠΑΟΚ..