δείτε τι καθηγητές έχουμε εδώ κατω(αθήνα)... να χαρω το εκπαιδευτικό μας σύστημα!
Σημερα ο "καθηγητης" μου εγραψε αποβολη και αυριο θα με γραψει στο ποινολόγιο επειδη εφυγα απο το μαθημα του οταν ειπε οτι οι Μακεδονες είναι βούλγαροι και το παραδέχονται, και η Μακεδονια ειναι βουλγαρια, λέγοντας του ότι υποτίθεται οτι ειναι και "καθηγητης". (το θέμα είναι ότι το έλεγε και σοβαρά!)
δεν τον έβρισα μονο και μονο για να μην εχει να μου πει τιποτα αυριο και να δω τι θα πει στον λυκειαρχη όταν θα πω την αλήθεια.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα υπογράψω το ποινολογιο.
ΑΗΔΙΑ
Μαρία το θέμα το χειρίστηκες άψογα.
Κατά τη γνώμη μου πάντα, χωρις να σε προτρέπω για κάτι,
Καλά έκανες και έφυγες απο τη τάξη διότι η παρουσία σου σε αυτήν είναι υποχρεωτική με σκοπό να εκπαιδευτείς και όχι να ακούς τις πίπες και τις προπαγάνδες του κάθε κομπλεξικού.
Επίσης καλά θα έκανες να μην υπέγραφες το ποινολόγιο, εκτός και εάν αυτός ο αλήτης υπογράψει παράλληλα ένα εγγραφο όπου θα αναφέρει όλα όσα είπε(αν εχει τα αρχίδια ας τα πει και γραπτώς και ας τεκμηριώσει αυτά που λέει, και ας τα δημοσιευσει στη τελική να δεις πόσο στα σοβαρά θα παρουν αυτόν και πόσο εσένα που δε δέχτηκες να σου μαθένουν οι δασκάλοι σου ψέματα. Τα μουτρα του θα φαει)
---
Α ρε κατι κομπλεξικοι μαλακες που κυκλοφορουν και το παιζουν σπουδαίοι μεσα στις σχολικές αίθουσες σε μαθητές. Βγάλε ένα άρθρο ρε παπαρα, μια δημοσιευση μωρή ακαδημαϊκή κουράδα να τα πεις και να σε ακούσουν ΟΛΟΙ αμα είσαι τόσο @@δατος και αφού έχεις τόσο σπουδαία, καινούρια και συγκλονιστικά πραματα να μας πεις για την νεοελληνική ιστοριά. Βγες και πεστα λοιπον? Γιατί χάνεσαι μέσα σε μια απλή σχολική αιθουσα να τα λες σε μαθητες? πεστα σε ένα συνεδριο να καλοπεράσεις μαλακα.
Ρε αντε στο διαολο μαλακες που απειλείτε και παιδιά επειδή κλεινουν τα αφτιά τους στις προπαγάνδες σας.
---
mikro εαν εννοούσε τα σκόπια ας το ελεγε fyrom ως ώφειλε να το πει. Αντι για fyrom ειπε Μακεδονία.
Όλα τα πραματα έχουν ένα όνομα για να ξεχωρίζουν απο τα άλλα.
π.χ. Αν πω σε αυτόν το καθηγητή ότι του γ..μω τη γυναίκα, προφανώς εννοώ τη γυναίκα του και όχι αυτόν που κρυφά τις νυχτες πηδιέται στα δημόσια ουρητίρια της πατησίων.