Author Topic: τυρί - Π.Α.Ο.Κ. ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 19:00 NOVA  (Read 6311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Λυγμοί,οδυρμοί και αφορισμοί.Γατάκια,φοβισμένοι κτλ. Ηρεμία. Η ομάδα δεν έχασε το αγωνιστικό τις προφίλ,απλά τις βγήκε στα 2 τελευταία παιχνίδια η έλλειψη ατομικού ταλέντου έξω από την αντίπαλη περιοχή.Ο εντίνιο δεν,ο ένας σου ακραίος μόλις μπάρεϊ την μπάλα γυρίζει μέτωπο προς τον χαλκιά αντί για την αντίπαλη εστία αφού το παλικάρι λόγο σωματοδομής δεν μπορεί,ο ζλάταν ξέρω go ένταξη,και μένει ένας vierinia να πάρει την μπάλα και να γυρίσει μέτωπο κι ένας ίβιτς που μπορεί να αλλάξει 2 πάσες αλλα στην τρίτη χάνεται λόγο ταχύτητας.Κατά τάλλα,ανελέητο pressing, ο αντίπαλος δεν αλλάζει ούτε μιση πασα,κλέβουμε μπάλα και ξανά στην επίθεση.Αυτό έγινε στα 2 τελευταία παιχνίδια.Η έλλειψη καθαρού μυαλού,συγκέντρωσης και ηρεμίας στοίχισαν όταν φτάναμε εκτος αντίπαλης περιοχής.Πάμε στον ψυχολογικό τομέα.Θεωρώ ότι πρέπει να κλείσει με κάθε τρόπο θετικά το θέμα παραμονή santos πριν τα play-offs.Πρέπει να βρει έναν τρόπο ο ζαγοράκης να τον πείσει ότι αξίζει να μείνει.Έτσι ώστε να έχω 20 πολεμιστές στα play-offs.Είναι άλλο να ξέρει ο X παίκτης για τον οποιον υπάρχουν φήμες ότι ίσος φύγει, ότι μένει ο προπονητής και του χρόνου, και άλλο να αιωρείται το θεmά. Ήθελα να γράψω τα ίδια που έγραψε ο φίλος μου ο νικόλας,αλλα με πρόλαβε.Χαίρομαι που η ομάδα κάνει την κοιλια τώρα,να ηρεμήσει λίγο και στα play-offs να γαμήσει.Και δεν υπάρχει καμια κούραση.Πέραν των vierinia,γκαρσία,ίβιτς, κανένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχει πάνω από 20 παιχνίδια στη σαιζόν.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Μα ο Μπλιονας δεν ηταν οπαδος της Λαρισας, ωστε να φτιαξουν αυτο το μισος.
Απ όσα εχω μαθει, "ασχετος" με τα οπαδικά ήταν και απλώς βρεθηκε στο γηπεδο εκεινη τη μερα. Αν όντως εχουν χτισει το μισος πανω στον αδικο χαμό αυτου του ανθρώπου προσβάλλουν τη μνημη του. Και τη προσβάλλουν γιατι χρησιμοποιουν το θανατό του για το οπαδιλικι τους.
Τλσπαντων, εμενα μεχρι καποια χρονια μου ηταν συμπαθης ομαδα η Λαρισα επειδή "εβλεπα" σε αυτην μια προσπαθεια να κατακερματιστει το ποκ.
τελικα εκανα τοσο μεγαλο λαθος.
ειναι αυτο που λενε οσο ζεις μαθαινεις  ;)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
καλά και τον Μπλιώνα τον μακαρίτη τα τελευταία χρόνια τον θυμήθηκαν......

είπαμε.......από κάπου να πιαστούμε...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
ρε μην ασχολείστε. Ο Πηλαδάκης τους αρμέγει μια χαρά. Θα τα αρπάξει χοντρά και με το νέο γήπεδο και τυρί τέλος.

ÐÁÏÊ-4-ÄÑÁÂÇÓÊÏÓ

• Guest
Μα ο Μπλιονας δεν ηταν οπαδος της Λαρισας, ωστε να φτιαξουν αυτο το μισος.
Απ όσα εχω μαθει, "ασχετος" με τα οπαδικά ήταν και απλώς βρεθηκε στο γηπεδο εκεινη τη μερα. Αν όντως εχουν χτισει το μισος πανω στον αδικο χαμό αυτου του ανθρώπου προσβάλλουν τη μνημη του. Και τη προσβάλλουν γιατι χρησιμοποιουν το θανατό του για το οπαδιλικι τους.
Τλσπαντων, εμενα μεχρι καποια χρονια μου ηταν συμπαθης ομαδα η Λαρισα επειδή "εβλεπα" σε αυτην μια προσπαθεια να κατακερματιστει το ποκ.
τελικα εκανα τοσο μεγαλο λαθος.
ειναι αυτο που λενε οσο ζεις μαθαινεις  ;)
Ο Μπλιόνας ήταν δάσκαλος η καθηγητής αν θυμαμε καλα και ηταν αεκτσής, ειχε χασει το λεοφωρειο και ετσι μπηκε να δει τον αγωνα για να περαση η ωρα και μετα εγινε το κακο που εγινε.
Λαθος ώρα σε λάθος σημείο.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
συμφονω με paokcure πιο πανω....ηρεμια η ομαδα στα τελεθτεα 2 πεχνιδια επεκσε καλα και οι αλλοι με 3 λαθοι βαλανε γκολ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Η ΔΙΕΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΑ..ΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ...ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ...ΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ!!!!!!!βλεπω και των αλλωνων τα ματς και ειναι ολοι στο απυροβλητο...ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Offline sabbath

• Αλλαγή
sorry για το καθυστερημενο της υποθεσης, αλλα τωρα ειδα το πανο και εχω μεινει αφωνη...βοηθηστε με λιγο, εχει ξαναβγει παρομοιο πανο απο αντιπαλο ποτε?

δεν θελω να υπερασπιστω τους οπαδους της αελ που τους γραφω στα παπαρια μου αλλα εμεις εχουμε βγαλει χειροτερο....βασικα οχι εμεις καποιοι μεμονωμενοι φανταζομαι θα το εβγαλαν εκεινο το πανο οσοι θυμουνται πριν καμμια 5ετια σε ενα 2-2....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
oταν σπιλωνουν την μνημη ενος ανθρωπου που εφυγε και εκμεταλλευονται ενα τραγικο ατυχημα για να πουλησουν οπαδιλικι αυτο το πανι τους αξιζει με το παραπανω.Πιο απλα δεν μπορω να το πω,γνωμη μου και δεν με ενδιαφερει αν συμφωνει καποιος ή οχι.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει αδερφε οκ....εγω παντως ειχα ντραπει οταν βγηκε εκεινο το πανο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
oταν σπιλωνουν την μνημη ενος ανθρωπου που εφυγε και εκμεταλλευονται ενα τραγικο ατυχημα για να πουλησουν οπαδιλικι αυτο το πανι τους αξιζει με το παραπανω.Πιο απλα δεν μπορω να το πω,γνωμη μου και δεν με ενδιαφερει αν συμφωνει καποιος ή οχι.

Έτσι

rokas

• Guest
ξερει κενεις να μου πει που μπορω να δω το πανο;

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline cure

• Αλλαγή
υ.γ1 που βρισκεις τοση αισιοδοξια ρε paokcure . μπραβο σου ομως...
Δεν είναι καθόλου θέμα αισιοδοξίας φίλε μου καλέ. Για μένα είναι θέμα λογικής, η οποία ισχύει στο μυαλό μου εδώ και χρόνια. Εγώ ξέρω ότι (αν συνεχίσουμε έτσι και δεν αλλάξουν τα πράγματα) πως και θα πάρουμε τίτλους και θα κάνουμε ένδοξες πορείες στην Ευρώπη. Είναι νομοτέλεια. Απλά όλα θέλουν το χρόνο τους.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει πρώτα να φάει τα μούτρα του για να μάθει. Αυτά τα στάδια που ζούμε τώρα τα έχουν περάσει όλοι μα όλοι οι πρωταθλητές του ελλαδιστάν. Εμείς όμως αυτό που κάνουμε είναι αξιοθαύμαστο, γιατί φτάσαμε εδώ σε απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα και από πολύ χαμηλότερη αφετηρία. Οι γαύροι τρώγανε σκατά επί χρόνια, οι βάζελοι το ίδιο, το χανούμι δεν πρόκειται να συνέλθει τα επόμενα χρόνια κι εμείς πριν 3 χρόνια ήμασταν στο μηδέν και τώρα είμαστε ο εφιάλτης τους.

Φυσιολογικά τρώμε από παντού σφαλιάρες γιατί μαθαίνουμε. Όχι μόνο από τους έξω με τις σφαγές. Η ίδια η ομάδα μαθαίνει να ανταπεξέρχεται στη πίεση του πρωταθλητισμού. Ο κόσμος της μαθαίνει να ζει εκεί ψηλά. Τώρα που ασχολούνται όλοι και προσπαθούν να σε τρυπήσουν. Αύριο που θα χρειαστεί να διαδηλωσουμε για σφαγές ή να κάνουμε κανένα οργανωμένο εμπάργκο να τους γαμήσουμε. Έχουμε ακόμη δρόμο. Προχωράμε προς τα εκεί όμως και αυτό είναι κορυφαίο γεγονός που περνάει στο φλου πολύ εύκολα. Δεν γίνεσαι από τη μια στιγμή στην άλλη πρωταθλητής. Προπαγάνδα, ομάδες παραρτήματα, διαιτησία, προβοκάτσιες, τιμωρίες, φυλακίσεις, αδικίες, λάσπη για να διαλυθείς, πολιτική πίεση, χρέη και χίλια δυο άλλα. Τι λέτε ρε παιδιά! Βουνά ολόκληρα. Θα κάνουμε και λάθη δικά μας για να μάθουμε. Το θέμα είναι να μη ξεφεύγουμε από τον τελικό μας στόχο, που είναι να διορθώνουμε τα λάθη και να πολεμάμε τα παραπάνω για να ανεβαίνουμε συνεχώς. Μέχρι στιγμής το βλέπουμε σε όλα. Μόλις μας δείξει η διοίκηση πως δεν μπορεί ή δεν θέλει να λύσει ένα πρόβλημα, τότε θα ανησυχήσουμε. Όχι τώρα.

Παράδειγμα με υποτιθέμενους αριθμούς. Ακόμη και τα νεογέννητα αποδημητικά πουλιά που ήρθαν πρώτη φορά στην Ελλάδα ξέρουν ότι θα μας σφάξουν στα Play off για να βγει ο πούστης CL. Δεν είναι λογικό από μέρους μας να αξιώνουμε από τον Ζαγοράκη να αποτρέψει τη σφαγή. Αυτό είναι γελοίο. Τα κοράκια τον κατάσκοπο θα εξυπηρετήσουν με κάθε μέσο. Αυτό που περιμένουμε όμως και απαιτούμε από τον Ζαγοράκη είναι να μην πάμε με 90-10 όπως πάντα, αλλά με 75-25. Αν το καταφέρει αυτό θα μιλάμε για πρόοδο και επίτευγμα που θα έχει δώσει στην ομάδα το δικαίωμα να διεκδικήσει με 35% πιθανότητες να περάσει τον γαύρο (βάχω πως είμαστε 10% πάνω αγωνιστικά). Για ΠΑΟΚ στο ελλαδιστάν τεράστιο ποσοστό, που θα πρέπει να καλύψει η ομάδα αγωνιστικά. Έτσι μπορούμε και αυτό οφείλει να προσφέρει η διοίκηση σε προπονητή και παίχτες. Αυτοί με τη σειρά τους οφείλουν, εφόσον παίζουν στον ΠΑΟΚ να υπερκαλύψουν αυτή τη διαφορά διαιτησίας, παρουσιαζόμενοι πολύ ανώτεροι των αντιπάλων. Η ιστορία του ΠΑΟΚ δηλαδή όταν διεκδικεί μεγάλους στόχους.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
τι και πως τα είδα εγώ που ήμουν μέσα.

1. βλάχοι έξω από το γήπεδο να βρίζουν ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη
2. βλάχοι να έχουν ραντεβού 3 ώρες πριν το ματς σε μια πλατεία τι σκατά ήταν εκεί και να κάνουν πορεία στο γήπεδο χωρίς κανένα λόγο. δεν είχαν αιτία του στυλ πιάσαν 10 δικούς τους ή για τις μετακινήσεις ή για την οικονομική κρίση ή γιατί το κιλό οι πατάτες έπεσαν. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ πορεία στην πόλη τους για να πάνε στο γήπεδό τους. με διαφήμιση μέρες πριν στο facebook απ' ότι έμαθα κιόλας.
3. εμετικό πανό το οποίο ευτυχώς κατέβηκε γρήγορα.
4. τρομπέτα σε στυλ γαύρικο
5. πολύ μπινελίκι σε Θεσσαλονίκη
6. βρισίδι 5-6 φορές υπό μορφή συνθήματος βρίζοντας γιους και κόρες πατέρα ΠΑΟΚτση...
7. βλαχομαγκιές σε 5-6 άτομα επίσημους του ΠΑΟΚ στα επίσημα με τη λήξη του ματς αλλά μόνο βρισίδι ούτε καν σήκωσαν το χέρι. φτάναν μέχρι τετ α τετ κ κάναν πίσω. οι δικοί μας ατάραχοι.
8. όλη την ώερα Βούλγαροι και γαμώ τη Βουλγαρία σας και τα ρέστα
9. μπούκα στο 2-1 από όλες τις μεριές με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών μας. μπάτσοι ανύπαρκτοι μέσα στο γήπεδο να τους μαζέψουν. κανά 2 λεπτά αλώνιζαν αφού έβαλαν το γκολ και μετά παίχτηκε το υπόλοιπο 1 λεπτό περίπου.
10. στο 1-1 χέστηκαν και άρχισαν τα από ώρα φαινόταν ότι θα το τρώγαμε τώρα ξεχάστε το θα χάσουμε κιόλας κλπ. σε κάθε λάθος παίχτη τους από το 60 και μετά ας πούμε παθαίναν και από 7 εγκεφαλικά ο καθένας. Που να κερδίζαμε κιόλας. οι μισοί εντατική θα ήταν.
11. πολλοί από ότι τους ρώτησα συμπαθούσαν γαύρο και βάζελο και το παραδέχονται κιόλας φανερά πλέον. όχι ότι δε το παραδέχτηκαν ποτέ.
12. γκόμενες λαρισέες στα επίσημα σενιέ πενιέ βαμένες και έτσι όμως τελείως μπάζα. χωριάτισσες και με χάλια προφορά.
13. για κερκίδα ουδέν σχόλιο. 50 άτομα φώναζαν.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Πέσιμο στον Γκουερίνο (κυρίως) και στον Βιολίδη μετά το 1-0.
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline petrov

• Αλλαγή
Kαι που να δείτε και την ανακοίνωση των "τεράτων"...
Σε στιλ "καλά κάνουμε και σας λέμε Βούλγαρους γιατί και σεις βγάζετε σημαία της Βουλγαρίας"...
Ανάλυση επιπέδου-δαπέδου

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Bëá÷ïé, åêôïò áðï âëá÷ïé åéóôå êáé âëáêåò. ÐÏËÕ ÂËÁÊÅÓ.Íïìéæåôå ïôé ìå ôï íá ìáò ðñïêáëåéôå èá áó÷ïëçèïõìå ìáæé óáò. ÁÍ ÊÁÉ ÏÔÁÍ áó÷ïëçèïõìå, ôç ãáìçóáôå áëëá åéóôå ôïóï âëáêåò ðïõ äå ìðïñåéôå íá ôï êáôáëáâåôå. Ìéá ôïõ êëåöôç äõï ôïõ øåõôç...Ç õðïìïíç å÷åé êáé ôá ïñéá ôçò.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?article_id=128434&comm_id=337175
Áíáêïßíùóç «Monsters»: «Öõôåõôïß» áóôõíïìéêïß áðü ôçí Èåóóáëïíßêç!

30 Ìáñ, 19:46 Áðü sportdogteam
a- a+
Áíáêïßíùóç «Monsters»: «Öõôåõôïß» áóôõíïìéêïß áðü ôçí Èåóóáëïíßêç!

Ôçí áðÜíôçóç ôïõò ãéá ôá üóá óõíÝâçóáí ôçí ÊõñéáêÞ óôï ÁëêáæÜñ, Ýäùóáí ìÝóù áíáêïßíùóçò ïé ïñãáíùìÝíïé ïðáäïß ôçò ÁÅË.

Ïé «Monsters» êÜíïõí ëüãï ãéá áóôõíïìéêÝò äéìïéñßåò ðïõ êáôÝöèáóáí áðü ôçí Èåóóáëïíßêç êáé äõíáìßôéóáí ôï êëßìá, ñß÷íïíôáò äáêñõãüíá ìÝóá óôï êÝíôñï ôçò èåóóáëéêÞò ðüëçò, äßíïõí ôçí äéêÞ ôïõò äéÜóôáóç ãéá ôï áíôåèíéêü ðáíü ðïõ óçêþèçêå, åíþ áíáöÝñïíôáé ìå åéñùíéêü ôñüðï óôïí Êþóôá ×áëêéÜ ãéá ôéò äçëþóåéò ðïõ Ýêáíå ìåôÜ ôï ìáôò.

Ç áíáêïßíùóç ôùí «Monsters»:

«Ïé ðñùôáãùíéóôÝò ôïõ ðïäïóöáéñéêïý Þèïõò, áöïý äåí åß÷áí ôï ðñüóöïñï Ýäáöïò ôùí ãíùóôþí åðáñ÷éáêþí ðáñïéêéþí ôïõò, üðïõ êÜíïõí ü,ôé èÝëïõí ìå ôá åéóéôÞñéá ìå ôéò åõëïãßåò ôùí õðüäïõëùí áíôéðÜëùí ôïõò, ÷ñçóéìïðïßçóáí áõôÞ ôç öïñÜ ôï ôÝ÷íáóìá ôçò ¨öõôåõôÞò áóôõíïìéêÞò äýíáìçò¨ … ÖùíÜæïíôáò õóôåñéêÜ áðü ðñéí ãéá Ýêôáêôá ìÝôñá ðñïóôáóßáò, åìöÜíéóáí ðñïêëçôéêÝò Ýíóôïëåò ðáñïõóßåò ðïõ äõíáìßôéóáí ôçí áôìüóöáéñá ðñéí êáí ôçí Ýíáñîç ôçò ðïñåßáò ãéá ôï ãÞðåäï, ñß÷íïíôáò áíáßôéá äáêñõãüíá óôï êÝíôñï ôçò ðüëçò. Åêåß üìùò ðïõ Üäåéáóáí üëï ôï åìðüñåõìÜ ôïõò Þôáí Ýîù áðü ôçí êåñêßäá ôùí ïñãáíùìÝíùí ãåìßæïíôáò äçëçôÞñéï ôïí áÝñá êáé ëåéôïõñãþíôáò áíåîÝëåãêôá…

Ïé áðïñßåò üëùí áõôïíüçôåò: ðïéïò Ýóôåéëå ôéò äéìïéñßåò áðü ôç Èåóóáëïíßêç; Ðïéïò Þôáí åðéêåöáëÞò áõôþí ôùí äõíÜìåùí; Ãéáôß ëåéôïõñãïýóáí áõôüíïìá áãíïþíôáò ÷áñáêôçñéóôéêÜ ôïí áóôõíïìéêü äéåõèõíôÞ ËÜñéóáò ðïõ åß÷å êáé ôçí åõèýíç ôçò ïìáëÞò äéåîáãùãÞò ôïõ áãþíá; Ðïéïò åßíáé ï ñüëïò ôçò éåñáñ÷ßáò óôçí åëëçíéêÞ áóôõíïìßá; Ðïéïò ôïõò Ýäùóå ôï äéêáßùìá íá âñßæïõí êáé íá ðñïêáëïýí ôïõ öéëÜèëïõò ôçò ÁÅË; Ðïéïò áíáëáìâÜíåé ïíïìáóôéêÜ ôçí åõèýíç ãéá ôá åðåéóüäéá ðïõ ðñïêÜëåóáí áõôÜ ôá «üñãáíá»; Èá ðåñéìÝíïõìå üóï ÷ñüíï ÷ñåéáóôåß ãéá üëåò ôéò áðáíôÞóåéò êáé èá êéíÞóïõìå ôéò áíÜëïãåò äéáäéêáóßåò: áí êÜðïéïé ìáò èåùñïýí áíõðïøßáóôá ÷ùñéáôÜêéá èá ìáò âñïõí ìðñïóôÜ ôïõò. ÌÝëç ôïõ äéïéêçôéêïý ìáò óõìâïõëßïõ óõíïìßëçóáí ìå ôïí áóôõíïìéêü äéåõèõíôÞ êáé ôïí ðñïåéäïðïßçóáí äýï öïñÝò íá áðïìáêñýíåé ôïõò «øåõôïôóáìðïõêÜäåò» ìå ôá ðñÜóéíá ðïõ åß÷áí Ýñèåé áðïêëåéóôéêÜ ãéá íá äçìéïõñãÞóïõí ðñüâëçìá. Äõóôõ÷þò äåí ìáò Üêïõóå êáèþò Ýìïéáæå «áíáãêáóìÝíïò» íá ôïõò õðïóôåß…

ÐÝñá áðü ôçí êáðíéóìÝíç åðßäåéîç Þèïõò, ôï «÷ñõóü âáôüìïõñï» ðÜåé ïìüöùíá óôïí èåïóåâïýìåíï Ýëëçíá äéåèíÞ ôåñìáôïöýëáêá ðïõ ðÝñáóå óôéãìÝò ôñüìïõ óôï ÁëêáæÜñ æþíôáò åéêüíåò ðïõ äåí ôéò åß÷å îáíáäåß ðïõèåíÜ (ðïý áëëïý;)…

¼óï ãéá ôï «åìåôéêü» ðáíü, èá ìðïñïýóáìå íá åß÷áìå Ýíá ðåñéèþñéï íá ôï êáôáäéêÜóïõìå áí ìáò ôï Üöçíáí ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ åß÷áí áíáñôÞóåé óçìáßá ôçò Âïõëãáñßáò óôçí Ôïýìðá êáé åí ÷ïñþ ðåñéÝãñáöáí ðùò óõíïõóéÜæåôáé ç ãåßôïíá ÷þñá. Äåí èá åðåêôáèïýìå óå ðáíü ãéá êáñùôßäåò êáé Üëëá ôÝôïéá ÷áñéôùìÝíá… ÊÜðïéïé ðñÝðåé êÜðïôå íá êáôáëÜâïõí ðùò èåñßæïõí ü,ôé óðÝñíïõí êáé íá ìçí ìáò ðïõëÜíå öáíôÜóìáôá öéëïîåíßáò…»

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Ανακοίνωση επιπέδου μηδέν.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ôçí âëá÷ïìáãêéÜ ôïõò ðñÝðåé íá ôçí ðëçñþóïõí. ¼÷é ôüóï ãéá ôá üóá Ýãéíáí óôï ãÞðåäï ôçí ÊõñéáêÞ, üóï ãéá ôïõò øåõôïôóáìðïõêÜäåò ôïõò ìßá åâäïìÜäá ðñéí óôá áäÝñöéá ìáò óôá ôñÝíá.

Óôçí Ôïýìðá äåí ðñüêåéôáé âÝâáéá íá Ýñèïõí ôïõ ÷ñüíïõ ãéáôß áðëÜ äåí ðñüêåéôáé íá ìáò äþóïõí åéóéôÞñéá ãéá ôïí óôÜâëï ôïõò. Èá ðÜñïõí üìùò, üðùò êÜíïõí êÜèå ÷ñüíï, ãéá ôï Êáõôáíæüãëéï. Åêåß èá ðñÝðåé íá ðÜñïõí áõôü ðïõ ôïõò áîßæåé. Áí äåí áó÷ïëçèïýìå èá åßíáé êáô’ åìå, ïðáäéêÞ Þôôá. ¸ôóé èá ôï áíôéìåôùðßóù ãéáôß áðëÜ üðïéïò ðïõëÜåé ôñÝëá óôïí ËÁÏ ôïõ ÐÁÏÊ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ÄÕÍÁÔÏÍ ÍÁ ÅÑ×ÅÔÁÉ ÃÉÁ ÔÓÁÑÊÁ ÓÔÇÍ ÂÏÕËÃÁÑÉÁ!!!

¢íôå ãéáôß ðñÝðåé íá êáôáëÜâïõìå åðéôÝëïõò ðùò äåí ìáò «ôñþíå» ìüíï ôá «…÷áìçëÜ ôçí ìðÜëá…» ôçò äéïßêçóçò ìáò áëëÜ êáé ôá «…äåí áó÷ïëïýìáé…» ôùí ïðáäþí ìáò!    
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
υ.γ1 που βρισκεις τοση αισιοδοξια ρε paokcure . μπραβο σου ομως...
Δεν είναι καθόλου θέμα αισιοδοξίας φίλε μου καλέ. Για μένα είναι θέμα λογικής, η οποία ισχύει στο μυαλό μου εδώ και χρόνια. Εγώ ξέρω ότι (αν συνεχίσουμε έτσι και δεν αλλάξουν τα πράγματα) πως και θα πάρουμε τίτλους και θα κάνουμε ένδοξες πορείες στην Ευρώπη. Είναι νομοτέλεια. Απλά όλα θέλουν το χρόνο τους.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει πρώτα να φάει τα μούτρα του για να μάθει. Αυτά τα στάδια που ζούμε τώρα τα έχουν περάσει όλοι μα όλοι οι πρωταθλητές του ελλαδιστάν. Εμείς όμως αυτό που κάνουμε είναι αξιοθαύμαστο, γιατί φτάσαμε εδώ σε απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα και από πολύ χαμηλότερη αφετηρία. Οι γαύροι τρώγανε σκατά επί χρόνια, οι βάζελοι το ίδιο, το χανούμι δεν πρόκειται να συνέλθει τα επόμενα χρόνια κι εμείς πριν 3 χρόνια ήμασταν στο μηδέν και τώρα είμαστε ο εφιάλτης τους.

Φυσιολογικά τρώμε από παντού σφαλιάρες γιατί μαθαίνουμε. Όχι μόνο από τους έξω με τις σφαγές. Η ίδια η ομάδα μαθαίνει να ανταπεξέρχεται στη πίεση του πρωταθλητισμού. Ο κόσμος της μαθαίνει να ζει εκεί ψηλά. Τώρα που ασχολούνται όλοι και προσπαθούν να σε τρυπήσουν. Αύριο που θα χρειαστεί να διαδηλωσουμε για σφαγές ή να κάνουμε κανένα οργανωμένο εμπάργκο να τους γαμήσουμε. Έχουμε ακόμη δρόμο. Προχωράμε προς τα εκεί όμως και αυτό είναι κορυφαίο γεγονός που περνάει στο φλου πολύ εύκολα. Δεν γίνεσαι από τη μια στιγμή στην άλλη πρωταθλητής. Προπαγάνδα, ομάδες παραρτήματα, διαιτησία, προβοκάτσιες, τιμωρίες, φυλακίσεις, αδικίες, λάσπη για να διαλυθείς, πολιτική πίεση, χρέη και χίλια δυο άλλα. Τι λέτε ρε παιδιά! Βουνά ολόκληρα. Θα κάνουμε και λάθη δικά μας για να μάθουμε. Το θέμα είναι να μη ξεφεύγουμε από τον τελικό μας στόχο, που είναι να διορθώνουμε τα λάθη και να πολεμάμε τα παραπάνω για να ανεβαίνουμε συνεχώς. Μέχρι στιγμής το βλέπουμε σε όλα. Μόλις μας δείξει η διοίκηση πως δεν μπορεί ή δεν θέλει να λύσει ένα πρόβλημα, τότε θα ανησυχήσουμε. Όχι τώρα.

Παράδειγμα με υποτιθέμενους αριθμούς. Ακόμη και τα νεογέννητα αποδημητικά πουλιά που ήρθαν πρώτη φορά στην Ελλάδα ξέρουν ότι θα μας σφάξουν στα Play off για να βγει ο πούστης CL. Δεν είναι λογικό από μέρους μας να αξιώνουμε από τον Ζαγοράκη να αποτρέψει τη σφαγή. Αυτό είναι γελοίο. Τα κοράκια τον κατάσκοπο θα εξυπηρετήσουν με κάθε μέσο. Αυτό που περιμένουμε όμως και απαιτούμε από τον Ζαγοράκη είναι να μην πάμε με 90-10 όπως πάντα, αλλά με 75-25. Αν το καταφέρει αυτό θα μιλάμε για πρόοδο και επίτευγμα που θα έχει δώσει στην ομάδα το δικαίωμα να διεκδικήσει με 35% πιθανότητες να περάσει τον γαύρο (βάχω πως είμαστε 10% πάνω αγωνιστικά). Για ΠΑΟΚ στο ελλαδιστάν τεράστιο ποσοστό, που θα πρέπει να καλύψει η ομάδα αγωνιστικά. Έτσι μπορούμε και αυτό οφείλει να προσφέρει η διοίκηση σε προπονητή και παίχτες. Αυτοί με τη σειρά τους οφείλουν, εφόσον παίζουν στον ΠΑΟΚ να υπερκαλύψουν αυτή τη διαφορά διαιτησίας, παρουσιαζόμενοι πολύ ανώτεροι των αντιπάλων. Η ιστορία του ΠΑΟΚ δηλαδή όταν διεκδικεί μεγάλους στόχους.

Φίλε PAOKCURE δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω με κάποιον περισσότερο, και στις 2 τοποθετήσεις σου.
Αυτό που έψω εγώ να πω είναι: Ψυχραιμία χρειάζεται σε όλα τα επίπεδα. Και θα πω και κάτι ακόμη και ας με βρίσετε: Όταν έγινε επιτέλους η ισοφάριση περίμενα να τα δώσουμε όλα για την ολική ανατροπή, το 1-2. Έλα μου όμως που οι παίκτες έκαναν τοι ακριβώς αντίθετο, περιφέρονταν άσκοπα μέσα στο γήπεδο και αρκούνταν στην ισοφάριση, έςκαναν καθυστερήσεισ λες και νικούσαμε με 0-2 και απλά πεςριμέναμε να λήξει το ματς. Καλά κάναμε και το φάγαμε το 2ο γκολ λοιπόν, για να γίνουν τα παθήματα μαθήματα. Έχουμε καλούς παίκτες, πρέπει να φύγουν κάποιοι από την ομάδα να έλθουν καλύτεροι, αλλά έχουμε ένα μεγάλο κακό: αν δεν την πάθουμε άσχημα, δεν παίρνουμε μπρος. Πρέπει να πάθουμε ένα ισχυρό σοκ για να συνέλθουμε, και ευτυχώς το πάθαμε. Εάν φεύγαμε με το βαθμό της ισοπαλίας οι παίκτες και ίσως και ο προπονητής θα μένανε με την εντύπωση πως παίξαμε καλά, είχαμε ατυχία και έτσι από τα χειρότερα, ακλή και η ισοπαλία, δεν πειράζει. Τώρα όμως που πάθαμε την ψυχρολουσία με το γκολ στο 90φεύγα, το πάθημα γίνεται μάθημα, να ε'ίμασθε συγκεντρωμένοι 100% μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη γιατί τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Επίσης, μάθαμε πως το δίδυμο Κοντρέρας-Τσιρίλο δεν αποδίδει, και ο Μαλεζάς είναι απλώς Α-ΝΑ-ΝΤΙ-ΚΑ-ΤΑ-ΣΤΑ-ΤΟΣ.
Επίσης, ο Εντίνιο δεν ξαναπάιρνει φανέλα βασικού και δύσκολα θα ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής γιατί είναι εκτός τόπου και χρόνου το παλληκάρι, όταν τον έχουμε στην 11άδα είναι σαν να παίζουμε με 10 παίκτες. Δεν θα επεκταθώ σε άλλα αγωνιστικά, απλά ξαναλέω πως το χαστούκι που φάγαμε μας έκανε μόνο καλό-θεωρώντας δεδομένο ότι έχουμε νοήμονα πλάσματα στο ρόστερ μας- και αυτό θα φανεί στην πορεία.

ΥΓ: Ένα με λυπεί πλέον, μετά τα σκληρά μέτρα που θα υποστούν οι ομάδες για τυχόν επεισόδεια των οπαδών τους: που δεν θα δώσουμε στον σκώληκα τα σούτια που πρέπει να φάνε οι οπαδοί του και να προπυλακίσουμε το πούλμαν της αποστολής. Καλά τα σούτιασ του αποτελέσματος, αλλά και λίγη σφαλιάρα δεν κάνει κακό στα ελεεινά ασπόνδυλα...
Επίσης αν σωθεί το ψωράλογο του κάμπου θα το πετύχουμε στην Τούμπα του χρόνου και τότε μπορεί να γλιτώσει τις φάπες, μια και δεν αξίζει να τιμωρηθεί η ομαδα μας  για κανέναν μαλάκα αντίπαλο,. αλλά αγωνιστικά ελπίζω να φάνε και για τα επόμενα 10 χρόνια και η κερκίδα φαντάζομαι θα βράζει.......
ΥΓ2: Είχα δει σε όνειρο πριν το ματς με την Ξάνθη πως νικήσαμε όλους τους αγώνες από Ξάνθη και μετά με σκορ 2-1 και πως στην Λάρισσα βάλαμε 5 γκολάκια, νικήσαμε 0-5 και ξύπνησα με μια χαρά... ΑΣφού δεν το είπα το ΄'ονειρο πουθενβά μην το γρουσουζέψω και δεν βγει! τελικά όμως... Αλλά αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!! ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!