σωστά αυτά που λες αδερφε PAOKCURE. Σωστά πως πρεπει
"να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι και να ξαναγεμίσει με άγχος στόχων όλη η ομάδα" και επίσης πως
"είναι αφύσικο να την πατήσουμε και να πιαστούμε αδιάβαστοι όπως πέρυσι". Όμως, θα πρεπει παράλληλα να αναθεωρήσουμε το σκεπτικό μας όσον αφορά στους στόχους μας. Δηλαδή να τους συγκεκρημενοποιήσουμε. Δηλαδή, η φιλοσοφία του λοου δε μπολ, για την οποία αναφέρθηκα και παραπανω, μόνο κακό μπορει να μας κανει, όπως και μας εκανε. Θελω να πω πως τακτικές του προσπαθω για ό,τι καλυτερο και χαμηλα τη μπαλα και ταπεινα αποδειχτηκαν γ.τ.π. (για το πουτσο). Τι χειροτερο κόστος θα μπορούσαμε να έχουμε αν αυτη τη στιγμή πουμε πως στα πλευ οφ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, θα σας γαμησουμε γιατι ειμαστε καλυτεροι.
Αν συνεχίσουμε να λεμε ταπεινα και χαμηλα το κεφαλι.... θα φαμε στη μαπα το χανουμι του καφε και του γιαχιτς (που μολις προσφατα εξασφαλισε εισοδο στα πλευ οφ τολμησε και καλά εκανε να πει τη λεξη στοχος το σεντονι) θα φαμε στη μαπα τον γαυρο του μπαντοβιτς (που μολις κερδισε το βαζελο στο οακα ξεστόμιζε και καλά εκανε πως στοχος μου ειναι το πρωταθλημα) και τέλος πολυ φοβάμαι πως θα φαμε στη μαπα και τον παπαναστασιακο (που ξεστομίζει και καλα επισης κανει γιατι μονο αυτο μπορει πως στοχος μου ειναι να σας κόβω βαθμους).
Κλείνω λοιπόν πως καποια στιγμή πρεπει να ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ! Να ξερουν ολοι τους εκει μεσα στα αποδυτήρια για το τι πρεπει να αγωνιζονται.
Με τακτικες λοου δε μπολ, ταπεινα και σοβαρα, επιδείωξη ότι καλυτερο μπορουμε και λοιπες μαλακιες έχουν σαν αποτελεσμα τα φορ μας να αγωνιούν αν έχει κρατηθεί πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια και όχι να αγωνιούν αν θα κανουν το 1-0 σε 1-2 όπως χθες....

---
υγ. Δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική το χανουμι π.χ. καθε καλοκαιρι σου λεει στοχος πρωταθλ/κυπελο/πορεια στην ευρώπη και εντούτοις παιρνει τα @@ του και ΕΓΩ να φοβαμαι να πω 5 αγωνιστικες απο το τελος πως ειμαι το φαβορι για το πρωταθλημα και μονο με δική μου γκελα θα το χασω.
Ο ΠΑΟΚ εισαι ρε πουστη μου... Ο ΠΑΟΚ που μεγάλωσα να σε βλεπω τη μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδος ...και πατε να μου τη κανετε αυτη την ομαδα αστερα τριπολης και πυροτεχνημα της τελευταιας διετιας...
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!
τα λοου δε μπολ να τα πειτε αλλου...