Author Topic: τυρί - Π.Α.Ο.Κ. ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 19:00 NOVA  (Read 6124 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Ειλικρινά η απογοήτευση που ζούμε απο το ματς της κούλας (μην πω απο του ρούλη) κ μετά είναι τεράστια. Δεν έχω τα κουράγια να μαυρίσω παίκτες, και θα ταν και λάθος αφού στη συνέχεια παίζεται όλη η χρονιά, αλλά πλέον είναι πασιφανές οτι το υλικό του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή συνθέτει μια συγκροτημένη τριτοτέταρτη ομάδα κ όταν η μπάλα καίει, όταν η ομάδα πρέπει να παίξει και να περάσει απο έδρες δια πυρός και σιδήρου, ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν κρύβονται. Τα πολυετή συμβόλαια μάλλον προς το παρόν κάνουν μεγάλο κακό στην ομάδα κ δεν ξέρω, ο Αλλάχ να βάλει το χέρι του, αδυνατώ να καταλάβω πως η ΠΑΕ θα διώξει 3-4 παίκτες το καλοκαίρι που συνδέονται με συμβόλαια, απο τη στιγμή που εδώ και έναν χρόνο κάνει τιτάνια προσπάθεια να διώξει ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ κ δεν μπορεί.

Το χθεσινό αποτέλεσμα απέναντι στην ομαδούλα που έκανε καθυστερήσεις στο χηνάρι, αποτελεί ντροπή για τον ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε. 

ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟΥΣ ΤΥΡΟΒΟΥΤΥΡΟΕΦΗΒΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΘΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΛΛΟΙ

thomas

• Guest
Εάν στα υπόλοιπα δύο ματς εμείς κερδίσουμε και τα δύο και η αεκ και ο αρης χάσουν ένα από τα δύο διαμορφώνεται και πάλι η βαθμολογία στα πλέι οφ σε 3-3-1-0;

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Ο πέμπτος ξεκινάει με 0 και οι υπόλοιποι με ακέραιο που υπολογίζεται από τις μεταξύ τους διαφορές με τον πέμπτο διά του 5 με στρογγυλοποίηση...
Δηλαδή 10:5=2   12:5=2.4=2   13:5=2.6=3  κτλπ
« Last Edit: March 29, 2010, 14:27:17 by Nikos1967 »

Offline cure

• Αλλαγή
Τώρα που τα μυαλά σας πονάνε, αν διαβάσετε αυτό που θα πω θα πείτε "άσε μας ρε μαλάκα με τις παπαριές σου". Μετά τα Play off όμως αυτά θα ακούγονται εντελώς φυσιολογικά, απλά τότε δεν θα ειπωθούν ξανά και θα έχουν ξεχαστεί, αφήνοντας πίσω το μπινελίκι  ;D
Εγώ χθες βεβαιώθηκα πως ο ΠΑΟΚ που θα παίξει φέτος στα play off θα γαμήσει και θα σπείρει και ΜΟΝΟ τα πουστοκόρακα μπορούν να μας στερήσουν το όνειρο. Πάντως κάτω από 3οι δεν πέφτουμε ούτε μία στο εκατομμύριο.

Ήταν αφύσικο να πάμε τρένο ως το τέλος, ήταν λογικό να χαθεί ο κόσμος κάτω από τα πόδια μας μόλις χάθηκε το πρωτάθλημα, είναι λογικό να χρειαστεί χρόνος να ξαναφορτώσει ψυχικά ο αθλητής μόλις αδειάζει από την πίεση του άγχους και ζει προσωρινά στο κενό στόχων, είναι λογικό να κάνουμε μία κοιλιά αγωνιστική που ευτυχώς βγήκε τώρα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ), είναι λογικό να χρειαστεί ένα μεσοδιάστημα για να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι και να ξαναγεμίσει με άγχος στόχων όλη η ομάδα, είναι αφύσικο να την πατήσουμε και να πιαστούμε αδιάβαστοι όπως πέρυσι.

Οπότε, αν λάβουμε υπόψη και το τι πίεση θα ρίξουμε εμείς ως οπαδοί στην ομάδα και τις ειδικές συνθήκες ΠΑΟΚ που η πολύ χαρά μας αποπροσανατολίζει και μας πιάνουν στον ύπνο, το μόνο παράλογο θα είναι να μη μπει η ομάδα στα Play off στο μέγιστο της: αγωνιστικά και από άποψη πάθους

Αυτό λοιπόν που χρειάζεται να κάνουμε εμείς ως οπαδοί, είναι αυτό που υποστηρίζω σε όλη μου τη ζωή πως πρέπει και καλά κάνει και συμβαίνει στις ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ, είναι αυτό που κάνετε όλοι σας μέχρι στιγμής. ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ. Από την πίεση και τις απαιτήσεις μας θα οριοθετηθεί ο στόχος της ομάδας. Το ίδιο απαιτείται να γίνει και από τη διοίκηση, χωρίς χαμηλά τη μπάλα και αν μας κάνουν δώρο θα το πάρουμε. Αλλά πάνω και από τη διοίκηση, οι ίδιοι οι λαοί θέτουν τους στόχους.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spartiatis

• Αλλαγή
σωστά αυτά που λες αδερφε PAOKCURE. Σωστά πως πρεπει "να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι και να ξαναγεμίσει με άγχος στόχων όλη η ομάδα" και επίσης πως "είναι αφύσικο να την πατήσουμε και να πιαστούμε αδιάβαστοι όπως πέρυσι". Όμως, θα πρεπει παράλληλα να αναθεωρήσουμε το σκεπτικό μας όσον αφορά στους στόχους μας. Δηλαδή να τους συγκεκρημενοποιήσουμε. Δηλαδή, η φιλοσοφία του λοου δε μπολ, για την οποία αναφέρθηκα και παραπανω, μόνο κακό μπορει να μας κανει, όπως και μας εκανε. Θελω να πω πως τακτικές του προσπαθω για ό,τι καλυτερο και χαμηλα τη μπαλα και ταπεινα αποδειχτηκαν γ.τ.π. (για το πουτσο). Τι χειροτερο κόστος θα μπορούσαμε να έχουμε αν αυτη τη στιγμή πουμε πως στα πλευ οφ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, θα σας γαμησουμε γιατι ειμαστε καλυτεροι.
Αν συνεχίσουμε να λεμε ταπεινα και χαμηλα το κεφαλι.... θα φαμε στη μαπα το χανουμι του καφε και του γιαχιτς (που μολις προσφατα εξασφαλισε εισοδο στα πλευ οφ τολμησε και καλά εκανε να πει τη λεξη στοχος το σεντονι) θα φαμε στη μαπα τον γαυρο του μπαντοβιτς (που μολις κερδισε το βαζελο στο οακα ξεστόμιζε και καλά εκανε πως στοχος μου ειναι το πρωταθλημα) και τέλος πολυ φοβάμαι πως θα φαμε στη μαπα και τον παπαναστασιακο (που ξεστομίζει και καλα επισης κανει γιατι μονο αυτο μπορει πως στοχος μου ειναι να σας κόβω βαθμους).
Κλείνω λοιπόν πως καποια στιγμή πρεπει να ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ! Να ξερουν ολοι τους εκει μεσα στα αποδυτήρια για το τι πρεπει να αγωνιζονται.
Με τακτικες λοου δε μπολ, ταπεινα και σοβαρα, επιδείωξη ότι καλυτερο μπορουμε και λοιπες μαλακιες έχουν σαν αποτελεσμα τα φορ μας να αγωνιούν αν έχει κρατηθεί πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια και όχι να αγωνιούν αν θα κανουν το 1-0 σε 1-2 όπως χθες.... >:(

---
υγ. Δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική το χανουμι π.χ. καθε καλοκαιρι σου λεει στοχος πρωταθλ/κυπελο/πορεια στην ευρώπη και εντούτοις παιρνει τα @@ του και ΕΓΩ να φοβαμαι να πω 5 αγωνιστικες απο το τελος πως ειμαι το φαβορι για το πρωταθλημα και μονο με δική μου γκελα θα το χασω.
Ο ΠΑΟΚ εισαι ρε πουστη μου... Ο ΠΑΟΚ που μεγάλωσα να σε βλεπω τη μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδος ...και πατε να μου τη κανετε αυτη την ομαδα αστερα τριπολης και πυροτεχνημα της τελευταιας διετιας...
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!
τα λοου δε μπολ να τα πειτε αλλου...
« Last Edit: March 29, 2010, 15:33:57 by spartiatis »

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ήμουν στο ματς στα επίσημα. είμαι ακόμα πολύ θολωμένος και δε θέλω να τα πω γιατί θα γράψω πάρα πολλές χριστοπαναγίες μέρες που είναι. θα μπω άλλη ώρα με καθαρό μυαλό. έχω απίστευτα νεύρα. δεν είμαι καλά.

έχουν πολύ κόμλεξ. δε περίμενα τόσο. ΄

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ

ΚΟΙ-ΜΟ-ΜΑ-ΣΤΕ

Π.Α.Ο.Κ. Ξ Υ Π Ν Α

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ 90 ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline james4

• Αποστολή
  • **
η υπεροψια μας σε καποια ζητηματα μας εχει βλαψει εχει σκεφτει κανεις ποσους βαθμους εχουμε χασει τρια χρονια τωρα απο σκουληκια γριες και τυρια; οσο λεμε δεν ασχολουμαστε με μικροτερες ομαδες θα την παταμε αυτοι παιζουν τα παιχνιδια της χρονιας μαζι μας και εμεις ...χαρταετο
 ΠΑΟΚ σημαινει κοντρα σε ολους δεν αφηνουμε κανενα στο χαλαρο

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ποιά υπεροψία ρε φίλε?
Επειδή τα τυριά προσπαθούν να κάνουν τα πιτσιρίκια της πόλης αελ και φαντασιώνονται πως έχουν εχθρό τον ΠΑΟΚ για να τα πείσουν,πρέπει να κάνω κι εγώ το ίδιο,και επειδή δεν το κάνω σημαίνει πως πετάω χαρταετό?

2 πραγματάκια ,όχι αγωνιστικά δεν έχω καμία όρεξη.

Μην τα ισοπεδώνετε όλα ρε
Βλέπω πολλούς που κράζουν την ομάδα,να έχουν βάλει οι ίδιοι σαγιονάρα και μαγιώ και να ανοίγουν συζήτηση για την τιμή των διαρκείας χωρίς να ξέρουμε πού θα παίζουμε,με τι ρόστερ,με τι μπάτζετ,με ποιον προπονητή..
3 μήνες κοιμόμαστε κάθε σουκου με το χαμόγελο ως τα αυτιά και σε 3 εβδομάδες πάνε όλα.
Έγινε μαλακία,ο καθένας το εξηγεί διαφορετικά,με το δικό του τρόπο,δεκτά όλα.
Πόυ είναι η πίστη όμως?Και πώς απαιτείς απ'την ομάδα να το πιστέψει ενώ εσύ λιγοψυχείς?
Ένα βαθμό λιγότερο έχουμε στα playoff απ'ότι πριν.κλάιν
Καλύτεροι είμαστε καί από γαύρο και από κούλα.
ΠΑΟΚ ΡΕ
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline james4

• Αποστολή
  • **

αδελφε αλλο δεν γινεται να εχω εχθρους τις σκωληκοτυρογριες και αλλο τους αφηνω ανενοχλητους. 3 χρονια χανουμε βαθμους στα γηπεδα τους αν δεν δωσεις προσοχη θα γινουν 4.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Εάν στα υπόλοιπα δύο ματς εμείς κερδίσουμε και τα δύο και η αεκ και ο αρης χάσουν ένα από τα δύο διαμορφώνεται και πάλι η βαθμολογία στα πλέι οφ σε 3-3-1-0;

Ναι..Οποτε τσαμπα μιλαμε για ματς του κωλου οπως με την λαρισα..
Ετσι οπως εχουν κανει οι γελοιοι της σουπερλιγδας τα πλει οφ,κατι τετοια ματς ειναι ανευ σημασιας και πιο πολυ φιλικα για εμας..Ετσι τα αντιμετωπιζουν και οι παικτες γι αυτο και η χθεσινη μετρια εμφανιση..
Καλυτερα χθες ο σαντος να εβαζε την δευτερη ομαδα και να ξεκουραζε παικτες οπως λινο κοντρερας που εχουν ψοφησει απο τα συνεχομενα παιχνιδια
2 νικες θα παρουμε στα επομενα ματς και παλι 3-3-1-0..
Το ολο θεμα ειναι στα πλευ οφ,που πρεπει ολοι να ειναι σε τοπ φορμα,ξεκουραστοι ψυχολογικα και σωματικα για να τα δωσουν ολα..Γιατι κακα τα ψεματα ενας καλος ΠΑΟΚ τους αλλους τους εχει για πλακα..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bane

• Αλλαγή
στην ελλαδα για να σε σεβαστουν πρεπει να τους γαμας. ετσι εχει μαθει ο ελληνας.αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα. τους συμπαρασταθηκες στην υποθεση τσιγκωφ τους εσωσες 2 φορες απο τα ταρταρα της β' ,τους εβγαλες και ευρωπη, και εισπραττεις καθε χρονο το απυθμενο κομπλεξ τους. ενω ο γαβρος π.χ που 12 χρονια τωρα εχει γαμησει εξωαγωνιστικα ολες τις ομαδες οπου παει εκκλησια ειναι. .τα θελουμε και τα παθαινουμε.γαμα τους οπου και οπως μπορεις και συνεχομενα για να σε σεβαστουν . αφου ετσι θελουν ετσι πρεπει να πραξουμε
μην σκατωσετε και αλλη μια χρονια. θα ειναι τεραστιο πισωγυρισμα της ομαδος.
υ.γ1 που βρισκεις τοση αισιοδοξια ρε paokcure . μπραβο σου ομως...
υ.γ2 ο γγα ονοματι μπιτσαξης ειπε την μιση αληθεια....την αλλη μιση την κρυβουν επιμελως..γουσταρω να διαλυσετε τελειως το πρωταθλημα, να μην γινει ,κυριολεκτικα το γραφω,να διαλυσουν ολα τα σωματεια του ποκ -οικονομικα-και επισης να χασετε και τα λεφτα απο τα φπα των εισιτηριων.αν εχετε αρχιδια καντε το
υ.γ3 οταν η ομαδα θελει ξεσκαρταρισμα εσεις κανετε συμβολαια 2 και 3 χρονων. τι να πω....
υ.γ4 οποιος δεν εχει αρχιδια και πουτσα   ΝΑ εχει low profile ....προσπαθει να γαμησει με αλλο τροπο και οτι αφησουν οι υπολοιποι γαμιαδες...
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Matador

• Αλλαγή
Δυστυχως αυτην την ομαδα δεν την εμπιστευουμαι πλεον. Με εχει απογοητευσει μια με την Χερενφεν, χαλια 2-3 εβδομαδες, τους συγχωρεσα, δευτερη με τα Γιαννενα, παλι χαλια κανα δυο εβδομαδες, τους συγχωρεσα, την τριτη φορα οχι ομως, δεν τους συγχωρω και πολλους πλεον τους βλεπω πολυ διαφορετικα.
Ειμαι χαλια εδω και 3 εβδομαδες, καθολου περιεργο που το γ@μημενο το κρυολογημα με επιασε μετα τον αγωνα με το σκουληκι, επειδη ημουν ρακος ψυχολογικα και δεν λεει να με αφησει.
Δημοσιοι υπαλληλοι ειστε.
Χαμηλα την μπαλα, κοιταμε το καθε ματς διαφορετικα, οι γ@μωσυνεντευξεις καθε λιγο και λιγακι, βαρεθηκα να διαβαζω και ποτε πατε τουαλεττα. Επισης οταν αργησε η ΠΑΕ να σας πληρωσει 20 ημερες κανατε κονξες, απεργια, τα φτωχαδακια!!!!!, βγηκε αμεσως προς τα εξω την προηγουμενη ενος κρισιμου ματς, ενος απο τους στοχους μας.
Ψυχολογια μηδεν. Εχουμε ψυχολογο οποιος δεν μπορει.

Η ομαδα που πιστευα ηταν απο μεταλλο αποδειχθηκε γατακι στα δυσκολα.

Οτι καλο κανει στα πλαιυ-ωχ θα με παραξενεψει.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bozik

• Αλλαγή
Τώρα που τα μυαλά σας πονάνε, αν διαβάσετε αυτό που θα πω θα πείτε "άσε μας ρε μαλάκα με τις παπαριές σου". Μετά τα Play off όμως αυτά θα ακούγονται εντελώς φυσιολογικά, απλά τότε δεν θα ειπωθούν ξανά και θα έχουν ξεχαστεί, αφήνοντας πίσω το μπινελίκι  ;D
Εγώ χθες βεβαιώθηκα πως ο ΠΑΟΚ που θα παίξει φέτος στα play off θα γαμήσει και θα σπείρει και ΜΟΝΟ τα πουστοκόρακα μπορούν να μας στερήσουν το όνειρο. Πάντως κάτω από 3οι δεν πέφτουμε ούτε μία στο εκατομμύριο.

Ήταν αφύσικο να πάμε τρένο ως το τέλος, ήταν λογικό να χαθεί ο κόσμος κάτω από τα πόδια μας μόλις χάθηκε το πρωτάθλημα, είναι λογικό να χρειαστεί χρόνος να ξαναφορτώσει ψυχικά ο αθλητής μόλις αδειάζει από την πίεση του άγχους και ζει προσωρινά στο κενό στόχων, είναι λογικό να κάνουμε μία κοιλιά αγωνιστική που ευτυχώς βγήκε τώρα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ), είναι λογικό να χρειαστεί ένα μεσοδιάστημα για να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι και να ξαναγεμίσει με άγχος στόχων όλη η ομάδα, είναι αφύσικο να την πατήσουμε και να πιαστούμε αδιάβαστοι όπως πέρυσι.

Οπότε, αν λάβουμε υπόψη και το τι πίεση θα ρίξουμε εμείς ως οπαδοί στην ομάδα και τις ειδικές συνθήκες ΠΑΟΚ που η πολύ χαρά μας αποπροσανατολίζει και μας πιάνουν στον ύπνο, το μόνο παράλογο θα είναι να μη μπει η ομάδα στα Play off στο μέγιστο της: αγωνιστικά και από άποψη πάθους

Αυτό λοιπόν που χρειάζεται να κάνουμε εμείς ως οπαδοί, είναι αυτό που υποστηρίζω σε όλη μου τη ζωή πως πρέπει και καλά κάνει και συμβαίνει στις ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ, είναι αυτό που κάνετε όλοι σας μέχρι στιγμής. ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ. Από την πίεση και τις απαιτήσεις μας θα οριοθετηθεί ο στόχος της ομάδας. Το ίδιο απαιτείται να γίνει και από τη διοίκηση, χωρίς χαμηλά τη μπάλα και αν μας κάνουν δώρο θα το πάρουμε. Αλλά πάνω και από τη διοίκηση, οι ίδιοι οι λαοί θέτουν τους στόχους.
:headbang: εισαι πολυ μπροστα αδερφε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ved

• Αλλαγή

Offline maria-mtb

• Βασικός
sorry για το καθυστερημενο της υποθεσης, αλλα τωρα ειδα το πανο και εχω μεινει αφωνη...βοηθηστε με λιγο, εχει ξαναβγει παρομοιο πανο απο αντιπαλο ποτε?

northeagle_4

• Guest
Ειχε και αλλο πανο σε υποκρουση απο γαυρικα συνθηματα και τρομπετιστα με γαυρικους ρυθμους απο τους βλαχοτσομπανοχουλιγκαν με γκλιτσες βαζελογαυρους δηθεν ψαγμενους οπαδους της αγελ...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εκτός απο συνθήματα που ολοι γνωριζουμε οτι εχουν ολοι τους πει,
πανό παρόμοιο με των λαρισσαιων μαρια δε νομίζω να εχει βγει απο αλλες ομαδες, γαβρο/βαζελο/χανουμα.
δε στο λεω με σιγουρια, αλλα δε νομιζω να εχει βγει.

CLUB LARISA

• Guest
Mην ξεχνάμε και το εμετικό πριν 2 χρόνια :

ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εγω πιστευω πως αυτοι οι 5 με 6 χιλ κοκκινομαγουλοι που θρεφουν τοσο μισος για τον ΠΑΟΚ το κανουν απο καθαρο κομπλεξ γιατι δε μπορουν να αποδεχτουν το ποσο εχουν ευεγερτηθει απο τον ΠΑΟΚ. Θελω να πω, πως ακομα και για το πρωταθλημα που εχουν παρει πριν 15 χρονια χρωστανε ευγνομωσυνη στον ΠΑΟΚ.
Οταν λοιπον προσπαθεις πατώντας σε ενα τετοιο τιτλο να το παιξεις σπουδαιος και τρανος, σου δημιουργει μεγαλο ψυχολογικο προβλημα να γνωριζεις πως οτι εχεις καταφερει ή ότι εχεις γλυτώσει (β εθνικη) το χρωστάς σε καποιον αλλο.
τλσπαντων, μου ειναι πολυ δυσκολο να μπω στη ψυχολογια των λαρισσαιων (και εννοω του 5 με 6 χιλ που πανε στο γηπεδο γιατι η πολη γενικοτερα της λαρισας δε μπορω να πιστεψω πως θρεφει κομπλεξ για τη Μακεδονια και τη Θεσσαλονικη) και να βρω αιτία στις μαλακιες τους αυτες.
τελικα ειναι πολυ τραγικοι οπαδοι.

Offline bozik

• Αλλαγή
Λόγω του Μπλιόνα έχουν φτιάξει ένα ωραίο σενάριο τα τελευταία χρονια...για να έχουν μια μεγάλη ομάδα σαν τον κυρίως αντίπαλο τους και να μεγαλώνουν στο μυαλό τους έτσι την ομάδα τους... του χρόνου έρχεται ο βόλος για να μείνει δυστυχώς στην κατηγορια και θα ασχοληθούν με τον κανονικό αντίπαλο τους και θα μας ξεχάσουν εμάς.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος