Απόσπασμα άρθρου του Αλέξη Σπυρόπουλου από τη σημερινή Εξέδρα:
Την Κυριακή, δεν έγινε οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών για να βγει τη Δευτέρα ο αρμόδιος και να 'χει κάτι πρόχειρο, στο εξής, ν' απαγορεύσει. Την Κυριακή, επίσης, είδα (με ανακούφιση!) ότι δεν «φταίει», εκ νέου, η αστυνομική ολιγωρία όπως τις προάλλες στη Λαμία. Ενα μικρό, αλλά χρήσιμο, βήμα για ν' αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Την οποία παραδοσιακά, αυτοματοποιημένα πες, τη μακιγιάρουμε με τις εκάστοτε «έτοιμες» ευθύνες της Αστυνομίας.
Απ' τους κάφρους του χάντμπολ σ' αυτούς του μπάσκετ ή, παλαιότερα, του βόλεϊ γυναικών ή, κάπου ανάμεσα, του πόλο, η αμακιγιάριστη πραγματικότητα διδάσκει ότι δεν είναι η λειτουργική, πολύ περισσότερο δεν είναι η αποτελεσματική, αντιμετώπιση... το να κόβονται λεφτά απ' τα σωματεία.
Τάχα, για να πονάνε. Και να μην ξαναγίνουν όσα γίνονται. Αλλά μπορεί να έχω εγώ το λάθος. Είμαι έτοιμος να το δεχθώ. Εν τοιαύτη περιπτώσει η κοινωνία του ΠΑΟΚ, που έμαθε ότι απ' το χάντμπολ στη Λαμία κόπηκαν τα λεφτά για τα έργα στην Τούμπα, νομιμοποιείται ν' αναμένει μία πειστική απάντηση. Ποια λεφτά θα κοπούν στον Ολυμπιακό τώρα, για τα προχθεσινά; Μήπως του καλώς ή κακώς προεισπραχθέντος, και για τη σεζόν 2010-2011, συμβολαίου της ΕΡΤ με την ΠΑΕ; Ή είναι «άλλοι» οι χουλιγκάνοι της ΠΑΕ και άλλοι της ΚΑΕ;
Προείσπραξη (!) παρακαλώ από την κρατική τηλεόραση των τηλεοπτικών εκατομμυρίων ο γαύρος... Ασχολίαστο.