Author Topic: FINAL FOUR Κυπέλλου 2010 στην Λαμία 29-30 Μαϊου 2010  (Read 15959 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
persea με αυτα που λες γινεσαι πολυ διασκεδαστικος συνεχισε το program σου..

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
ποσο τραγικος μπορεις να γινεις ακομα ρε περσεα...συνεχισε ετσι ισως κερδισεις και το βραβειο XXXXX ,που τοσοι πολλοι σ αυτη τη χωρα το διεκδικουν με αξιωσεις
« Last Edit: June 07, 2010, 12:27:28 by Capricorn »

ive4

• Guest
Προσπαθώ να είμαι μειονότητα στο φόρουμ, για να κερδίσω την συμπαράστασή σας.

bagos1

• Guest
ώρες ώρες σε ορισμενα topic εχω την εντυπωση οτι ειμαι σε κανενα forum του σουπερ 3  ρουλης familia 3..................

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
για εξηγησε τι εννοεις βαγκο γιατι καπου σε χανω....γιατι αν εννοεις αυτο που νομιζω...τοτε την μαλακια να την βαφτισουμε ελευθερια γνωμης....

Offline Suicidal

• Βασικός
Οχι ρε στην Ελλάδα δεν είμαστε ρατσιστές....
έτσι κάπρι, αυτοί είναι ξένοι....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline alexisv

• Αλλαγή
http://olapaok.gr/podosfairo/o_paok_plhrwse_rhtra_vias.180265.html

. . . . ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας τοποθετήθηκε στον «Sentra 103,3». . . .

"Στη Λαμία η αστυνομία είχε τη μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί δεν ανέβαλε τον αγώνα βλέποντας την αλητεία από το πρωί στους δρόμους" τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του επεσήμανε: "Την προηγούμενη βδομάδα μιλήσαμε για τα γεγονότα στη Λαμία. Χθες (σ.σ. Κυριακή 6/6) ξέφυγε από την αστυνομία. Ήταν η καρδιά του κοινωνικού φαινομένου που βασανίζει την ελληνική κοινωνία. Παράλληλα συμπεριλάμβανε την ανοχή από την πλευρά των ομάδων και των παραγόντων που δεν μπόρεσαν να αδειάσουν ούτε ένα γήπεδο.

Ακόμη για το "κόψιμο" της χορηγίας του ΟΠΑΠ προς τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Ένα άλλο μέτρο, το οποίο έπιασε, είναι η συσχέτιση των χρηματοδοτήσεων κυρίως του ΟΠΑΠ με ρήτρες βίας. Είδατε τι έπαθε ο ΠΑΟΚ...".

Για τον Βούγια, το πουτανοπαίδι από ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ λοιπόν :

Στην Λαμία . . . ήταν αλήτες που βγήκαν από το πρωί στους δρόμους !
Στο ΣΕΦ . . . ήταν η καρδιά του κοινωνικού φαινομένου που βασανίζει την ελληνική κοινωνία ! !

:smack:   :a1316:

Έχει χαθεί πλέον σ αυτή την χώρα και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ετσι, το ποσταρα και στο λαιβ χτες
ΜερικΑ ΧΑΙΒΆΝΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑς ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ να τα βλεπουν αυτα

ÐÁÏÊ-4-ÄÑÁÂÇÓÊÏÓ

• Guest
Τελικα ποιος κανει κουμαντο σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα;;;;

ive4

• Guest
προκλητικός ο Βούγιας για μια ακόμα φορά. Δείχνουν ότι δε μας υπολογίζουν και είμαστε πολίτες γ κατηγορίας. Μας φτύνουν και καθόμαστε και τους κοιτάζουμε.

bagos1

• Guest
για εξηγησε τι εννοεις βαγκο γιατι καπου σε χανω....γιατι αν εννοεις αυτο που νομιζω...τοτε την μαλακια να την βαφτισουμε ελευθερια γνωμης....

αυτο εννοώ, ότι δεν μας αρέσει το καταδικάζουμε ας ακούσουμε ρε γαμώτω και το διαφορετικό και ας μην μας εκφράζει δεν γινεται να συμφωνούμε σε όλα αλλά ούτε και να εφαρμόσουμε ενιαία γραμμή με το στανιό, ειδικά στο θέμα σαλπιγγίδη έχει καταντήσει αηδία είμαι εναντίων και εγω στην επιστροφή του αλλα δεν μπορώ βγάλω παοκόμετρο σε κάποιον που έχει αντιθετη άποψη

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Απόσπασμα άρθρου του Αλέξη Σπυρόπουλου από τη σημερινή Εξέδρα:

Την Κυριακή, δεν έγινε οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών για να βγει τη Δευτέρα ο αρμόδιος και να 'χει κάτι πρόχειρο, στο εξής, ν' απαγορεύσει. Την Κυριακή, επίσης, είδα (με ανακούφιση!) ότι δεν «φταίει», εκ νέου, η αστυνομική ολιγωρία όπως τις προάλλες στη Λαμία. Ενα μικρό, αλλά χρήσιμο, βήμα για ν' αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Την οποία παραδοσιακά, αυτοματοποιημένα πες, τη μακιγιάρουμε με τις εκάστοτε «έτοιμες» ευθύνες της Αστυνομίας.

Απ' τους κάφρους του χάντμπολ σ' αυτούς του μπάσκετ ή, παλαιότερα, του βόλεϊ γυναικών ή, κάπου ανάμεσα, του πόλο, η αμακιγιάριστη πραγματικότητα διδάσκει ότι δεν είναι η λειτουργική, πολύ περισσότερο δεν είναι η αποτελεσματική, αντιμετώπιση... το να κόβονται λεφτά απ' τα σωματεία.

Τάχα, για να πονάνε. Και να μην ξαναγίνουν όσα γίνονται. Αλλά μπορεί να έχω εγώ το λάθος. Είμαι έτοιμος να το δεχθώ. Εν τοιαύτη περιπτώσει η κοινωνία του ΠΑΟΚ, που έμαθε ότι απ' το χάντμπολ στη Λαμία κόπηκαν τα λεφτά για τα έργα στην Τούμπα, νομιμοποιείται ν' αναμένει μία πειστική απάντηση. Ποια λεφτά θα κοπούν στον Ολυμπιακό τώρα, για τα προχθεσινά; Μήπως του καλώς ή κακώς προεισπραχθέντος, και για τη σεζόν 2010-2011, συμβολαίου της ΕΡΤ με την ΠΑΕ; Ή είναι «άλλοι» οι χουλιγκάνοι της ΠΑΕ και άλλοι της ΚΑΕ;

Προείσπραξη (!) παρακαλώ από την κρατική τηλεόραση των τηλεοπτικών εκατομμυρίων ο γαύρος... Ασχολίαστο.

Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

GeorgT

• Guest
καλα δεν τα προεισέπραξε απο τη νετ τα λεφτά ο γαυρος αλλα απο τη citibank οπου πήγε ο θειος κ υποθήκευσε πέρσι ολες τις μελλοντικές εισπράξεις τους (τηλεοπτικά, πουμα, διαρκείας κλπ)! Γιαυτο τώρα δεν κινητε φυλο στο γαυρο!

Η μ@λ@κια σε μας ηταν οτι δεν ειχαμε υπογραψη συμβόλαιο κ μπόρεσαν μετα να μας παίξουνε πστια! Αν ειχαμε υπογράψει παιζει να τους πας δικαστικά κ να τσιμπήσεις αποζημίωση!

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ

αυτο εννοώ, ότι δεν μας αρέσει το καταδικάζουμε ας ακούσουμε ρε γαμώτω και το διαφορετικό και ας μην μας εκφράζει δεν γινεται να συμφωνούμε σε όλα αλλά ούτε και να εφαρμόσουμε ενιαία γραμμή με το στανιό, ειδικά στο θέμα σαλπιγγίδη έχει καταντήσει αηδία είμαι εναντίων και εγω στην επιστροφή του αλλα δεν μπορώ βγάλω παοκόμετρο σε κάποιον που έχει αντιθετη άποψη

στο θέμα σαλπιγγίδη ας έχει ο καθένας όποια άποψη θέλει.θα τον κρίνει η ιστορία.
όμως όταν κάποιος γράφει να μπουν φυλακή συνοπαδοί μας για να ικανοποιηθεί
η κοινή γνώμη που τρώει το σανό αμάσητο θα την ακούει!βέβαια αυτά μόνο πίσω από
κάνα πληκτρολόγιο γιατί απο κοντά δεν...
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Απόσπασμα άρθρου του Αλέξη Σπυρόπουλου από τη σημερινή Εξέδρα:

Την Κυριακή, δεν έγινε οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών για να βγει τη Δευτέρα ο αρμόδιος και να 'χει κάτι πρόχειρο, στο εξής, ν' απαγορεύσει. Την Κυριακή, επίσης, είδα (με ανακούφιση!) ότι δεν «φταίει», εκ νέου, η αστυνομική ολιγωρία όπως τις προάλλες στη Λαμία. Ενα μικρό, αλλά χρήσιμο, βήμα για ν' αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Την οποία παραδοσιακά, αυτοματοποιημένα πες, τη μακιγιάρουμε με τις εκάστοτε «έτοιμες» ευθύνες της Αστυνομίας.

Απ' τους κάφρους του χάντμπολ σ' αυτούς του μπάσκετ ή, παλαιότερα, του βόλεϊ γυναικών ή, κάπου ανάμεσα, του πόλο, η αμακιγιάριστη πραγματικότητα διδάσκει ότι δεν είναι η λειτουργική, πολύ περισσότερο δεν είναι η αποτελεσματική, αντιμετώπιση... το να κόβονται λεφτά απ' τα σωματεία.

Τάχα, για να πονάνε. Και να μην ξαναγίνουν όσα γίνονται. Αλλά μπορεί να έχω εγώ το λάθος. Είμαι έτοιμος να το δεχθώ. Εν τοιαύτη περιπτώσει η κοινωνία του ΠΑΟΚ, που έμαθε ότι απ' το χάντμπολ στη Λαμία κόπηκαν τα λεφτά για τα έργα στην Τούμπα, νομιμοποιείται ν' αναμένει μία πειστική απάντηση. Ποια λεφτά θα κοπούν στον Ολυμπιακό τώρα, για τα προχθεσινά; Μήπως του καλώς ή κακώς προεισπραχθέντος, και για τη σεζόν 2010-2011, συμβολαίου της ΕΡΤ με την ΠΑΕ; Ή είναι «άλλοι» οι χουλιγκάνοι της ΠΑΕ και άλλοι της ΚΑΕ;

Προείσπραξη (!) παρακαλώ από την κρατική τηλεόραση των τηλεοπτικών εκατομμυρίων ο γαύρος... Ασχολίαστο.

Όσο ο επίσημος ΠΑΟΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ) δεν διεκδικεί ασφαλιστικά μέτρα και δεν θίγει σε νομικό επίπεδο τις εις βάρος μας ανισονομίες σε αυτή την πουτάνα τη χώρα που ζούμε, αυτά θα' χουμε, να τα βλέπουμε στα μμε και να κλαίμε τη μοίρα μας.

Offline Vorious

• Αλλαγή
αυτο ακριβως

δεν ξερω αν λεγεται ασφαλιστικα μετρα ή αγωγη ή μηνυση ή οτιδηποτε αλλο!

ΚΑΝΤΕ επιτελους κατι και διεκδικηστε ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

Λεφτα του κοσμακη ειναι ρε γαμωτο δεν ερχονται απ τον ουρανο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τι ανισονομια ρε μαγκες? Ποιος ψηφισε το Βουγια, τον Χρυσοχοιδη, τον Ορφανο και τον Ιωαννιδη? Τιποτα Πειραιωτακια, η μηπως καποιοι απο τη Σιφνο?
Ψαξτε το λιγο το θεμα..κοιταξτε αν εχετε κανα ξαδερφακο εκει στο νταλιπι, ή 5 εξω μια μεσα ξερω γω και καναν μπαρμπα στην εφορια και μετα φωναξτε ΠΑΟΚ ολε..

τροπ-για να μη πω οτι ουτε η ιδια η παε δεν μπορει να "βαλλει" εναντιον τους διοτι ΚΑΙ αυτη τους ψηφισε (ναι ξερω, δεν εχω αποδειξεις, γαμηστε με κιολας)
« Last Edit: June 08, 2010, 19:04:19 by daskalos-4 »

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

στο θέμα σαλπιγγίδη ας έχει ο καθένας όποια άποψη θέλει.θα τον κρίνει η ιστορία.
όμως όταν κάποιος γράφει να μπουν φυλακή συνοπαδοί μας για να ικανοποιηθεί
η κοινή γνώμη που τρώει το σανό αμάσητο θα την ακούει!βέβαια αυτά μόνο πίσω από
κάνα πληκτρολόγιο γιατί απο κοντά δεν...

+1926

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=16&id=325

Φεύγει από το Παλατάκι η Εθνική

08 Jun 2010 19:49 Από PAOK24

Οριστικά στη Δράμα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής ομάδας χάντμπολ με τη Γερμανία, που επρόκειτο να φιλοξενηθεί στις 20 Ιουνίου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ομοσπονδία η απόφαση για μεταβολή της έδρας οφείλεται στα επεισόδια της Λαμίας. Η εξέλιξη ανακούφισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Οριστικά στη Δράμα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής ομάδας χάντμπολ με τη Γερμανία, που επρόκειτο να φιλοξενηθεί στις 20 Ιουνίου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ομοσπονδία η απόφαση για μεταβολή της έδρας οφείλεται στα επεισόδια της Λαμίας.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει ότι «το δ.σ. της ΟΧΕ λόγω των πρόσφατων θλιβερών γεγονότων που έλαβαν χώρα στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών και όλων αυτών που επακολούθησαν τα οποία διαμορφώνουν μια ιδιαίτερα δυσάρεστη και τεταμένη κατάσταση, θεώρησε σκόπιμο και χρήσιμο να προτείνει την αλλαγή γηπέδου και πόλης διεξαγωγής αγώνα. Κατόπιν τούτου η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης (EHF) μετά από ενημέρωση, ενέκρινε την αλλαγή έδρας για το παιχνίδι play off της Εθνικής ομάδας ανδρών με τη Γερμανία από τη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Πυλαίας, στη Δράμα στο ΑΠΚ Κραχτίδη Δράμας ( 20/6/2010 ώρα 7.00μμ απευθείας από την ΕΤ1). Η ΟΧΕ απέστειλε επιστολή στον ΑΣ ΠΑΟΚ τον οποίο ενημέρωσε για την αλλαγή έδρας αλλά και τον ευχαρίστησε για την παραχώρηση του γηπέδου».

Για τον ΠΑΟΚ αυτή η απόφαση δεν εμπεριέχει τίποτα το αρνητικό, όπως τόνισε στο PAOK24 ο γενικός αρχηγός του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης, καθώς ο Α.Σ. δεν θα είχε έσοδα από την πώληση εισιτηρίων. Αντιθέτως θα είχε έξοδα αναφορικά με την προετοιμασία του γηπέδου, τον κλιματισμό και την καθαριότητα για τις προπονήσεις και τον αγώνα των δύο ομάδων.

---

Aρχίζει και κουράζει αυτή η ιστορία....

Μήπως θα πρεπε να ....αρρωστήσουνε τίποτε παίχτες μας .... λέω εγώ τώρα...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
μιλαμε για την πιο ανικανη ομοσονδια ever..κ την πιο υποτελη ομοσπονδια σε κυβερνηση..

νομιζω οτι οδηγουν το χαντμπολ σε βεβαια θανατο..there is no future..