Author Topic: skoda ξανθη - ΠΑΟΚ: 0 - 3 (Σάββατο 27/2/10 19:00, ΝΕΤ)  (Read 9635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Ισως θα ήταν καλό ο Μαλεζάς και ο Ζλάταν να φάνε μια κάρτα στο μάτς τη κυριακή. Να λείψουν με τον γαμιά του σκουλικιού στη Τούμπα στις 6 Μαρτίου και να είναι παρών μέχρι το τέλος της σεζόν.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Μπλόκο στα Πηγάδια

ο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς από την αναμενόμενη ώρα έναρξης. Στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά για τα μέτρα ασφαλείας οι γηπεδούχοι τόνισαν πως δεν θα τυπώσουν εισιτήρια για το ματς αποκλείοντας έτσι όσους φίλους του ΠΑΟΚ θα ήθελαν να δουν τον αγώνα.

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς από την αναμενόμενη ώρα έναρξης. Στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά για τα μέτρα ασφαλείας οι γηπεδούχοι τόνισαν πως δεν θα τυπώσουν εισιτήρια για το ματς αποκλείοντας έτσι όσους φίλους του ΠΑΟΚ θα ήθελαν να δουν τον αγώνα.

Είναι γνωστό πως οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών έχουν απαγορευτεί μετά από απόφαση του Υπουργού για την Προστασία του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αλλά παρόλα αυτά σχεδόν κάθε αγώνα από εκείνη την ημέρα και μετά συνεχίζουν να υπάρχουν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι σε μία εξέδρα χωρίς διακριτικά, οι οποίοι έχουν βρεθεί εκεί μεμονωμένα.

Στη σύσκεψη ωστόσο που έγινε σήμερα Τρίτη για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση στο γήπεδο των Πηγαδίων (27/02, 19:00) μεταξύ της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ οι εκπρόσωποι των γηπεδούχων Κασναφέρης και Επιτρόπου μετέφεραν την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Χρήστου Πανόπουλου.

Σύμφωνα με αυτήν δεν θα ανοίξει το πέταλο του γηπέδου αλλά και δεν θα τυπωθούν εισιτήρια! Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον αγώνα να έχουν το δικαίωμα να τον παρακολουθήσουν μόνο οι 2.600 κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως ήταν φυσικό αντέδρασε δια του γενικού της διευθυντή Μάκη Γκαγκάτση που παραβρέθηκε στην σύσκεψη αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει μία απόφαση που φαινόταν οριστική πριν ακόμα διατυπωθεί. Συγκεκριμένα αυτό που ζήτησε ήταν να ανοιχθεί εκδοτήριο για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Χρήστο Πανόπουλο όμως να ήταν ανένδοτος κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του κατά την διάρκεια της σύσκεψης.

Η απάντηση μάλιστα που δόθηκε ήταν πως: «Το έχουμε κόψει εδώ και έναν μήνα», ενώ σε ερώτηση του κ. Γκαγκάτση για το πως βρήκαν εισιτήρια οι οπαδοί του Άρη στο παιχνίδι Κυπέλλου hellas online στα πλαίσια της προημιτελικής του φάσης που έγινε στα Πηγάδια υπήρχε έτοιμη απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή ήταν πως: «Τα 60 ήταν από τις προσκλήσεις που είχε πάρει η ΠΑΕ Άρης ενώ οι υπόλοιποι από άλλες μέσω της ΕΠΟ». Αυτό ήταν το κυρίως μενού μίας δίωρης και πλέον σύσκεψη παρουσία εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης της περιοχής με τελικό αποτέλεσμα να μην επιτραπεί η διέλευση προς το γήπεδο σε κανέναν που δεν θα έχει κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Κι όσο για την πρώτη αντίδραση από πλευράς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ; Ήταν πως: «Δεν μας θέλουνε στο γήπεδο».

http://www.sport24.gr/html/ent/211/ent.346211.asp
P.A.O.K

Offline bane

• Αλλαγή
κοντρα στην κοντρα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αρχισαν τα ωραια στην χωρα της πουστιας

σημερα στην ερασπορ  και οι τρεις πρωινες εκπομπες της  ασχοληθηκαν αλλος πολυ αλλος λιγο με το ματς,με το τι θα γινει ετσι και παμε και με το αν πρεπει να παμε...η πλακα ειναι οτι και οι τρεις εκπομπες ειναι χαβαλετζηδικες...και φυσικα η πλακα ειναι οτι κανενας δεν ασχολειται με τους 2500 γκεη που βρεθηκαν στο παγκρητιο...συγγνωμη κιολας αλλα αυτο ειναι αλλοιωση πρωταθληματος...

τωρα βγαινει απο την παε σκοντα-θυγατρικη του θειου-ξανθη οτι δεν θα εκδοθουν ουτε καν εισητηρια...μετα τα διπλα εισητηρια του χριστοβασιλη φτασαμε στα καθολου εισητηρια του πανοπουλου...

προταση δικια μου ειναι ο ΠΑΟΚ τα εκτος να τα παιζει κεκλεισμενων...η ακομα καλυτερα να τα παιζει μια στο οακα και μια στο τηγανι με παρουσια οπαδων μονο πρασινης και κοκκινης αποχρωσης σε διακριτικα...

τωρα για το τι θα γινει το σαββατο...εγω μονο αυτο λεω...δεν θελουμε αλλους δικους μας να μπλεξουνε με την δικαιοσυνη...

υ.γ τριτη φορα μαλακας φετος δεν πιανεσαι...

mpougatsas

• Guest
Δεν ξέρουμε και δεν μας απασχολεί τι θα σκαρφιστεί η ΠΑΕ Ξάνθη και η δημοκρατική αστυνομία της ελλάδας για να μην πάμε στο γήπεδο. Εμείς ξέρουμε ότι θα είμαστε κατά χιλιάδες στην πόλη, έτοιμοι να παρασύρουμε κάθε χακί και μπλέ σκουπίδι που θα βρεθεί στο δρόμο μας.

http://www.paokgate4.gr/nea.asp?neaid=326&mode=4

CLUB LARISA

• Guest
αρχισαν τα ωραια στην χωρα της πουστιας

σημερα στην ερασπορ  και οι τρεις πρωινες εκπομπες της  ασχοληθηκαν αλλος πολυ αλλος λιγο με το ματς,με το τι θα γινει ετσι και παμε και με το αν πρεπει να παμε...η πλακα ειναι οτι και οι τρεις εκπομπες ειναι χαβαλετζηδικες...και φυσικα η πλακα ειναι οτι κανενας δεν ασχολειται με τους 2500 γκεη που βρεθηκαν στο παγκρητιο...συγγνωμη κιολας αλλα αυτο ειναι αλλοιωση πρωταθληματος...

τωρα βγαινει απο την παε σκοντα-θυγατρικη του θειου-ξανθη οτι δεν θα εκδοθουν ουτε καν εισητηρια...μετα τα διπλα εισητηρια του χριστοβασιλη φτασαμε στα καθολου εισητηρια του πανοπουλου...

προταση δικια μου ειναι ο ΠΑΟΚ τα εκτος να τα παιζει κεκλεισμενων...η ακομα καλυτερα να τα παιζει μια στο οακα και μια στο τηγανι με παρουσια οπαδων μονο πρασινης και κοκκινης αποχρωσης σε διακριτικα...

τωρα για το τι θα γινει το σαββατο...εγω μονο αυτο λεω...δεν θελουμε αλλους δικους μας να μπλεξουνε με την δικαιοσυνη...

υ.γ τριτη φορα μαλακας φετος δεν πιανεσαι...

Πόσο δίκιο έχεις αδερφέ...Εγω τώρα αμα αρχίσω να τα χώνω στην ΠΑΕ θα χω άδικο? Δεν μπορεί δλδ η ΠΑΕ να θέσει το ζήτημα της ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ τήρησης του μέτρου στην γαμωλίγκα που συμμετέχει? Δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος αυτό? Δλδ σταυρώνουμε τα χέρια εκεί στην ΠΑΕ κ λέμε "δεν μας αφήνουν οι μπάτσοι"? Δεν περιμένω να κερδίσει κάτι η ΠΑΕ αμα το θέσει το θέμα στην διοργανώτρια. ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ. Να καλέσει έκτακτη σύγκληση της λίγκας ο ζαγοράκης κ να ρίξει 3 παναγίτσες....ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Δεν φτάνουν μονο οι οπαδικές κινήσεις των Παοκσήδων αμα η ΠΑΕ παραμένει ανενεργή....

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ - ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΑΝΕ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ....

Offline bane

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/71366-μπλόκο-από-πανόπουλο

Τρίωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη για τα μέτρα τάξης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον οποίο δεν θα δώσουν το παρών φίλοι του «δικεφάλου».

Η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από παρέμβαση του Χρήστου Πανόπουλου, παρότι η αστυνομία είχε τη διάθεση να συνδράμει για τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην ακριτική πόλη. ΓΗ σύσκεψη μάλιστα διακόπηκε 2-3 φορές, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Κασναφέρης είχε συνομιλία με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Ο γενικός αρχηγός της Ξάνθης ήταν πιο διαλλακτικός στο θέμα της παρουσία των οπαδών του «δικεφάλου» του Βορρά στα «Πηγάδια», ωστόσο ο Πανόπουλος ήταν ανένδοτος στην απόφασή του. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η θύρα των φιλοξενούμενων θα μείνει κενή στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Σε ότι αφορά στα μέτρα ασφαλείας, η αστυνομία θα προχωρήσει σε δύο μπλόκα και δεν θα επιτρέψει έπειτα από την απόφαση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, την έλευση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας οι όποιοι θα πρέπει να επιδείξουν την ταυτότητά τους. Πάντως, οι φίλοι των φιλοξενούμενων έχουν ανακοινώσει ότι θα βρεθούν στα «Πηγάδια» ανεξαρτήτου της απόφασης.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βράζουν για την συγκεκριμένη απόφαση αφού επικαλούνται το γεγονός πως δεν έχουν την ίδια μεταχείριση με τους άλλους «μεγάλους» (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη) που πήραν εισιτήρια από την Ξάνθη.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ,Ο ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΕΚΑΝΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ

ΜΩΡΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΡΥΠΗΣΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕ 60% ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ,ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΓΕΜΙΖΕ 15.000 ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΗΠΕΔΟ. ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΟΥ .ΔΙΠΛΟ ΡΕ ΠΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΑ

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline sabbath

• Αλλαγή
θυμαμαι πριν καμμια 5ετια οταν ο γαυρος επαιζε τελευταιες αγωνιστικες και ηθελε την νικη για το πρωταθλημα του ειχε δωσει καμμια 7.000 εισιτηρια..και η ξανθη επαιξε με αναπληρωτικους οπου βεβαια εχασε και ο γαυρος πηρε τον τιτλο..ο τυπος ειναι πουτανας γιος....

αλλα φανταζομαι θα εχει παρει απο αλλου εντολες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΩ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ!
2=ηταν λογικο κι αναμενομενο.ο ΠΑΟΚ τους χαλασε τα σχεδια κερδιζωντας τη βαζελα και ειναι κοντα στην κατακτηση του πρωταθληματος.ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙ!!!
3=ημουν και ειμαι σιγουρος οτι τωρα θα γινει ο νυν υπερ παντων αγων να μας βγαλουν απο το παιχνιδι με καθε τροπο.ενδεχομενως η διαιτησια το σαββατο να μας αδικησει και προφανως αυτο ξερουν καλα οτι θα γινει πολυ πιο ευκολα χωρις τον καυλωμενο λαο του ΠΑΟΚ.
4=ειλικρινα δε σας φαινεται περιεργο οτι μονο ο πανοπουλος ηταν εναντιον της παρουσιας μας?εδω μεχρι και η αστυνομια και ακουσον ακουσον ο κασναφερης δηλωναν θετικοι στο ενδεχομενο παρουσιας μας!!!
5=εσυ ομως ΠΑΟΚτση που θα πονηρευτεις δικαιολογημενα και προφανως θα σου περασει απο το μυαλο η σκεψη οτι την αποφαση την πηρε ο κοκκαλης κι οχι ο πανοπουλος,επειδη δε μπορεις να το αποδειξεις εμπρακτως γι ακομη μια φορα θα εισαι ο γραφικος,ο κλαψομουνης,ο κατα φαντασιαν αδικημενος....
6=αν ο ΠΑΟΚ παρει αυτο το πρωταθλημα επιτρεψτε μου να πω οτι θα ειναι το πιο μαγκιωρικο της ιστοριας του!οι παλιοι πιστευω οτι θα συμφωνησουν μαζι μου.
7=παρολο που δεν ειμαι σε θεση να κανω υποδειξεις και στο κατω κατω δε μου επιτρεπεται,για μενα πρεπει η πολη της ξανθης το σαββατο να ναι πλημυρισμενη απο χιλιαδες του λαου μας.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΣΚΟΝΤΑ, εμεις σε σωσαμε τοτε (και τι μαλακες ειμασταν), εμεις θα σε ριξουμε, εμεις θα σε διαλυσουμε!
Και αν εισαι τυχερη και δε γινει φετος, θα γινει σιγουρα του χρονου
Ρε καψτε κανα νεοτευκτο να σας δωσουν παλι κανα 2δις οι σοσιαληστες 

3 γκολ και αντιο

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
μεγάλο  μερίδιο ευθύνης έχει η Πάε ΠΑΟΚ ...δεν γίνετε Παε ΠΑΟΚ να πηγαίνεις σε τέτοια σύσκεψη με το παιδάκι τον γκαγκατσακο 25 χρονων και οι άλλοι να πηγαίνουν με τους Βαρόνους (Μόραλη και σία)....Αυτοί πάντα θα μπαίνουν και εσύ πάντα θα απορείς......
P.A.O.K

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
+1 serreos λάθος της παε να στείλει τον 3 πτυχία στα 25 του  στείλε κάπιον που να εμπνέει σεβασμό γαμώ ή τουλάχιστον να μπορεί να τον κερδίσει..
έχω φίλο ξανθιώτη με διαρκείας κ μου λέει ότι μόνοι όσοι έχουν διαρκείας μπορούν να πάρουν εισιτήριο αλλά μέχρι ένα όχι παραπάνω κατα τ'άλλα ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!
το παρακάτω το βάζω για να δούμε πόσο δεν θέλουν τον λαό του ΠΑΟΚ στο γήπεδο
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Kavala/264457.html

Μετά και την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης του αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, η αστυνομική διεύθυνση αποφάσισε να δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της Καβάλας, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο δυτικό πέταλο του γηπέδου.Οι άνθρωποι της ΕΟΚ ζήτησαν και πήραν περίπου 1.500 εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση, τα οποία από την Πέμπτη θα βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων τους.

makptol

• Guest
ναι καλα οποιον και αν εστελνες θα αλλαζες γνωμη στον πανοπουλο.....δεν υπηρχε περιπτωση να γινει αυτο και φανηκε ....δηλαδη αν πηγαινε καποιος που εμπνεει σεβασμο (ποιος αραγε ;)
θα ελεγε ο πανοπουλος α αυτος με εμπνεει σεβασμο θα κανω οτι μου ζητησει.....ο μονος που εμπνεει σεβασμο στον πανοπουλο ειναι ο κοκκαλης κανενας αλλος και αποδειχτηκε στην πραξη αυτο
......

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
κασναφερη γαμιεται η μανα σου τα παιδια σου κ ολο σου το σοι παλιοκαριολη σφαγεα λαμογιο του θειου το πεζεις κ αρχηγος ξαναγαμω την μανα σου, να πεθανεις ρε καριολα, ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΓΑΜΑΣ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ..

makptol

• Guest
μεγάλο  μερίδιο ευθύνης έχει η Πάε ΠΑΟΚ ...δεν γίνετε Παε ΠΑΟΚ να πηγαίνεις σε τέτοια σύσκεψη με το παιδάκι τον γκαγκατσακο 25 χρονων και οι άλλοι να πηγαίνουν με τους Βαρόνους (Μόραλη και σία)....Αυτοί πάντα θα μπαίνουν και εσύ πάντα θα απορείς......

οσο για τον μοραλη την οποια αξια εχει την παιρνει απο τον κοκκαλη απο μονος του δεν ειναι τιποτε.....

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
φίλε αγραφ χωρίς παρεξήγηση μάλλον δεν εχεις καταλάβει σε τι σημείο είμαστε και τι ζούμε αυτές τις μέρες.
το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ΕΜΕΙΣ.

ΦΥΣΙΚΑ και δεν θέλουμε συλλήψεις αδερφών ούτε να στείλουμε κόσμο στην φάκα αλλά συγνώμη έτσι απλά εγώ δεν παραδίνομαι.
θα εξαντλήσω κάθε δυνατό παράθυρο για την μετακίνηση μου και θα βγώ στον δρόμο για τα δικαιώματα μου.
και κάτι τελευταίο όπως έχω ξαναπεί και ας διαφωνούν κάποιοι..στα αρχίδια μου η ξάνθη,στα αρχίδια μου η σέρρες,η πατρα,τα γιάννενα,η κομοτηνη.
η είσαι με τον μεγάλο ΠΑΟΚ η είσαι τσάτσος και εχθρός.

H διαφορά του 1975-1985 με το σήμερα είναι οτι το συγκεκριμένο post απο πάνω θα μπορούσε να γραφτεί και για εκτός έδρας αγώνα με τον γαύρο. Δυστυχώς ένας ματατζής σήμερα αντιστοιχεί με 10 ΠΑΟΚτσήδες τη στιγμή που πριν 20 χρόνια ενας ΠΑΟΚτσής αντιστοιχούσε με 5 αστυνομικούς. Εϊναι απο τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς και η ομάδα έχει αποδείξει οτι μπορεί να κερδίσει παντού και χωρίς τον κόσμο. Όπως ο κόσμος φέρθηκε ώριμα και δεν είχαμε παρατράγουδα στο καυτατζόγλειο (για όλους) το ίδιο πρέπει να κάνει και τώρα.

Απο την στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εξάντλησε τις πιθανότητες να βρεθεί ο κόσμος στην ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ Ξάνθη...

μεγάλο  μερίδιο ευθύνης έχει η Πάε ΠΑΟΚ ...δεν γίνετε Παε ΠΑΟΚ να πηγαίνεις σε τέτοια σύσκεψη με το παιδάκι τον γκαγκατσακο 25 χρονων και οι άλλοι να πηγαίνουν με τους Βαρόνους (Μόραλη και σία)....Αυτοί πάντα θα μπαίνουν και εσύ πάντα θα απορείς......

...η λογική αλλά και το συναίσθημα οδηγούν στο
Όσο τραγική και να είναι η απόφαση της Σκόντας πρέπει να πούμε ότι ήταν αναμενώμενη. Βασικά συστήνω ψυχραιμία.

1) Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ να μην ταλαιπωρηθεί σε ξανά σε κρατητήρια. Φτάνει. Πρέπει να βρούμε τρόπους να αντιδράσουμε αλλά με το να λέμε στον κόσμο από τα πληκτρολόγια να πάει να πλακωθεί με την αστυνομία και κάποιοι να βρεθούνε μετά βεβαιότητας στα δικαστήρια είναι εγκληματικό.
2) ΕΠίσης μην κάνουμε το λάθος να δημιουργούμε εχθρούς σε πόλεις παραδοσιακά φιλικές προς τον ΠΑΟΚ. Έζησα 6 χρόνια στην Ξάνθη και ξέρω πόσο πολλούς ΠΑΟΚτσήδες έχει και πόσο αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Να μην προκαλούμε τους ντόπιους και να τους κάνουμε αντι-ΠΑΟκτσήδες. Όχι άλλες Σέρρες.
3) Άλλο  ο Πανόπουλος και άλλο ο λαός της Ξάνθης.

Ας πάει η ομάδα μόνη της, να τους ξεκωλλιάσει και να τελειώσει το πανηγύρι και ας πέσει η Ξάνθη στη Β, και που είναι στην Α δεν βλέπουμε διαφορά.

Πριν απο κάποια χρόνια δίναμε τα 40ρια στο Πανόπουλο και πάλι γουστάραμε για τη καψούρα μας την πιο μεγάλη.... Προσωπικά πιστεύω οτι η εν λόγω απόφαση δεν είναι έργο Πανόπουλου αλλα έργο Καζναφέρη. Αν ήταν στο χέρι του Πανόπουλου νομίζω ο χαρακτήρας αυτου του ανθρώπου θα τον οδηγούσε στην πιο προφανή λύση...4000-5000 εισητήρια (ανεπίσημα στα εκδοτήρια) των 40 και 50 ευρώ.

Και ένα απλό κουίζ.
Σε ποιο μάτς ο Καζναφέρης έκανε αλλαγή τον εαυτό του στο 90' για να διαμαρτυρηθεί για τα υβριστικά συνθήματα εναντίων οικογενειακού του προσώπου?
Και σε ποιο μάτς ο Καζναφέρης έφυγε για 15min απο το γήπεδο επειδή τον έβριζαν οι φιλοξενούμενοι στο πέταλο?

Καζναφέρη. Δεν μασάμε να το ξέρεις. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει πλέον οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο που θα παίξουν και για εμάς που θα λείπουμε.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

CLUB LARISA

• Guest
Ναι το κρατάει μανιάτικο ο Καζναφέρης γι' αυτό δεν θα χει Παοκτσηδες στη Ξάνθη. Keep think tankin......

Offline tsag

• Αλλαγή
Ρε πουσταριά στην ξανθούλα ξέρουμε τι χρειάζεστε. ΝΑ έρθουμε για ντου καμιά 10άρα στην γαμωπόλη σας να μην μείνει τίποτα όρθιο. ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ!!!! 

Δεν ξέρω πως θα συγκρατηθεί ο κόσμος αλλά εύχομαι 2 πράγματα: 1.) να μην υπάρχουν άλλες συλλήψεις και 2.) να μην ανακαλύψουν τιμωρία του ΠΑΟΚ για οποιονδήποτε λόγο

Κατά τ'αλλα είναι η σειρά τους να νιώσουν την καβλωμένη ψωλή μας στον πάτο τους. Δεν έχουν καμία τύχη στο ματς οι τσάτσοι. Διπλό και σας ρίχνουμε στη β' ανύπαρκτοι δούλοι. Στα διάλα από δω σιχάματα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
δεν φταιει σε τιποτα η πολης της ξανθης που ειναι ασπρομαυρη αδερφε.ουτε 1000 ξανθιωτες δεν ασχολουνται με την αυτοκινητοβιομηχανια με τις σακαρακες.ριλαξ.η Ξανθη ειναι ασπρομαυρη

Offline maria-mtb

• Βασικός
αν δεν μπορεσουμε να ειμαστε 10.000, να ζητησει η παε 100 προσκλησεις και να τις δωσει ΟΛΕΣ σε 100 οργανωμενους οι οποιοι επι 90 λεπτα θα φωναζουν ΠΑΟΚ γαμα την ξανθη την πουτανα. επιβαλλεται ο ΠΑΟΚ να εχει φωνη σε αυτο το ματς. κ αμα τον πει ο πανοπουλος τι τις θες 100 προσκλησεις να πει θελω να ρθει η γυναικα μου κ ολο της το σοι οπως επισης ολο το σοι ολης της ομαδας.