Author Topic: skoda ξανθη - ΠΑΟΚ: 0 - 3 (Σάββατο 27/2/10 19:00, ΝΕΤ)  (Read 9516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Γυρναει και ο Βιτολο.....ανασες ολη η ομαδα και καθαροτερο μυαλο στην επιθεση....

ΠΑΟΚ ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....................

Ειναι το πιο σημαντικο ματς μεχρι τωρα....ειναι αυτο που θα μας δωΣΕΙ την γευση της κορυφη....ειναι η σπιντα και η εκσταση το να εισαι ΠΡΩΤΟΣ...δεν φοβαμαι για τα υπολοιπα ματς μετα την ξανθη....ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ-ΛΑΟ-ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ.....

Αυτη η μικρη επαφη θα φερει τον εθισμο.....!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ το σαββατο το βραδι θα ειναι μονος πρωτος 6 αγωνιστικες πριν το τελος.

Γαμηστε την πιο ελεεινη και τρισαθλια ομαδα του παλιοπουστα μουνο-πανοπουλου
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Με απόφαση της ΠΑΕ Ξανθη δε θα βγουν καθόλου εισιτήρια στα εκδοτήρια κι αύριο η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης θα κάνει σύσκεψη για να αποφασιστούν τα μέτρα που θα παρθούν για να μην υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο

Μπράβο δούλοι του ΠΟΚ. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να φάτε κλωτσιές μέσα στην πόλη σας και να έρθουν 5πλάσια άτομα απ'ότι θα ερχόταν. Στη Β για πάντα τσουτσέκια
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

giannis80

• Guest
Xrisoxoidi,dose entoli stous mpatsous na afisoun ton kosmo, o opoios den kratietai, gia na min ginei kana kako.Panopoule,na ki an anoikseis ekdotiria, na ki an den anoikseis.Emeis pantws,den kratiomaste.7.000 einai apaisiodokso noumero

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
εκει εκει ΣΤΗ ΒΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗ!ΔΩΣΤΟΥς ΜΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
μαλιστα...και τωρα? γιατι αντε να πουμε να παμε 10.000 εξω απο το γηπεδο, και να φωναζουμε(εστω) απο κει, θα μας συλλαβουν. υστερα εκει που ειναι τα πηγαδια, αν κλεισουν τη διασταυρωση οι κωλομπατσοι χεσε μεσα. α, ρε γμτ μια χαρα ηταν το γηπεδο μεσα την πολη.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
AYTH H ΧΩΡΑ ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια, ολοι ριχνουν τιμες εισητηριων, κανουν προσφορες, χαπενινγκς να παει ο κοσμος στα γηπεδα, και σαυτη την μπουρδελοχωρα αδεια, θελει να παει κοσμος στα αδεια γηπεδα και δεν τον αφηνουν.ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εκει εκει στη β' εθνικη.

Πουλησατε την ομαδα σας, το ονομα σας, τα χρωματα σας, τον κωλο σας στην αθηνα, καιρος να γινει αυτο που πρεπει. Να εξαφανιστειτε για παντα απο τις επαγγελματικες κατηγοριες, και ειμαι πολυ χαρουμενος που την κλωτσια θα σας την δωσει ο ΠΑΟΚ.

Πανοπουλε και αρχιμπατσε της περιοχης, κακο ψοφο σας ευχομαι σε σας και στα αφεντικα σας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Με απόφαση της ΠΑΕ Ξανθη δε θα βγουν καθόλου εισιτήρια στα εκδοτήρια κι αύριο η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης θα κάνει σύσκεψη για να αποφασιστούν τα μέτρα που θα παρθούν για να μην υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο

Μπράβο δούλοι του ΠΟΚ. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να φάτε κλωτσιές μέσα στην πόλη σας και να έρθουν 5πλάσια άτομα απ'ότι θα ερχόταν. Στη Β για πάντα τσουτσέκια

Απαγορευονται τετοια ποστ. Καταλαβαινεις πως το λεω. Τελειωσαν τα ψεμματα. Σκεφτειτε που ειμαστε, σε ποιο σημειο. Με λιγο προσοχη και μυαλο, ολα γινονται. Η ομαδα η θα εχει 10.000 λαο η κανεναν. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Τιποτα δεν τελειωσε, δεν ευχομαι ψοφο σε κανεναν πουστη πανοπουλο σπανο και λοιπους οπως παλια. Τωρα εχω τουλαχιστον το μαχαιρι στα χερια μου κι ας εχουν αυτοι το πεπονι. Ας το βαλουν στον κωλο τους οσο ειναι καιρος, γιατι αν τους πετυχουμε θα τους το κοψουμε μια και καλη.
ΤΕΛΟΣ ΜΟΥΝΑΚΙΑ Τ Ε Λ Ο Σ

Offline maria-mtb

• Βασικός
 :handshake: :thumbok:

Offline arwstos

• Αλλαγή
Ná ðåóåôå ñå ìïõíïðáíá ìáæé ìå ôéò êïëïãñéåò áí ãéíåôáé ðáêåôï
êáé áò åéíáé áõôç ç ôåëåõôáéá öïñá ðïõ óáò ðåôõ÷áéíïõìå óôï äñïìï ìáò.

Ï êïóìïò ðïõ èá ðáåé óôçí Îáíèç âåâáéá äå ðñåðåé íá ðáéîåé ôï ðáé÷íéäé ôïõò, ïóåò ðñïêëçóåéò êé áí äå÷èåé
- ðïõ èá äå÷èåé óéãïõñá.
Ðñùôïí êáé êõñéïôåñï, èá åéíáé ôï êáëõôåñï ôïõò íá âáëïõí ïóá áäåñöéá ìðïñåóïõí ìåóá êáé íá êáõ÷éïõíôáé
ïôé êáôáðïëåìçóáí ôç âéá. Åéäéêá ìåôá ôéò ðñùôåò äõíáìéêåò áíôéäñáóåéò ôçò Êõñéáêçò óôï íïìï - ðáñùäéá.
Äåõôåñïí, åéíáé ç ôåëåõôáéá ôïõò åõêáéñéá ãéá íá óå ôéìùñçóïõí óôï ðáé÷íéäé ìå ôï äõóêïëïôåñï áíôéðáëï
ìå÷ñé ôï ôåëïò, ôï ÷áíïõìé.

Ïðùò åéðå êé ï @alexisv: "áõôÞ ôçí öïñÜ ðåñéóóüôåñï ìõáëü êáé ëéãüôåñï…ÐÁÏÊ ÅÉÓÁÉ"
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

CLUB LARISA

• Guest

Απαγορευονται τετοια ποστ. Καταλαβαινεις πως το λεω. Τελειωσαν τα ψεμματα. Σκεφτειτε που ειμαστε, σε ποιο σημειο. Με λιγο προσοχη και μυαλο, ολα γινονται. Η ομαδα η θα εχει 10.000 λαο η κανεναν. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Τιποτα δεν τελειωσε, δεν ευχομαι ψοφο σε κανεναν πουστη πανοπουλο σπανο και λοιπους οπως παλια. Τωρα εχω τουλαχιστον το μαχαιρι στα χερια μου κι ας εχουν αυτοι το πεπονι. Ας το βαλουν στον κωλο τους οσο ειναι καιρος, γιατι αν τους πετυχουμε θα τους το κοψουμε μια και καλη.
ΤΕΛΟΣ ΜΟΥΝΑΚΙΑ Τ Ε Λ Ο Σ

Τι έγραψες τώρα ρε TEACHER.... ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χίλιες φορές τα εκτός έδρας μας να τα παίζαμε στην Κρητη ή στη Νότια Ελλάδα παρά εδώ με όλα τα κομπλεξικά σκατά.
Δάσκαλε έχεις δίκιο φιλαράκο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δε χρειάζεται να λέμε πολλά από εδώ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

germanos4

• Guest
kalos ta esvisa
« Last Edit: February 23, 2010, 00:20:39 by germanos4 »

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Γερμανε σβηστο καλυτερα και πες το απο πμ..ποτε δεν ξερεις ποιος βλεπει ;)
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Για μενα θα ειναι μεγαλη τρελα να βρισκετε 10.000 κοσμος στο κεντρο της Ξανθης, να παραλυσει η κυκλοφορια (?) και επι 2 ωρες να φωναζει συνθηματα υπερ του ΠΑΟΚ. Στο γηπεδο να ειναι ο Πανοπουλος και 4 φιλαθλοι μονο.

Offline agraf

• Αλλαγή
Όσο τραγική και να είναι η απόφαση της Σκόντας πρέπει να πούμε ότι ήταν αναμενώμενη. Βασικά συστήνω ψυχραιμία.

1) Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ να μην ταλαιπωρηθεί σε ξανά σε κρατητήρια. Φτάνει. Πρέπει να βρούμε τρόπους να αντιδράσουμε αλλά με το να λέμε στον κόσμο από τα πληκτρολόγια να πάει να πλακωθεί με την αστυνομία και κάποιοι να βρεθούνε μετά βεβαιότητας στα δικαστήρια είναι εγκληματικό.
2) ΕΠίσης μην κάνουμε το λάθος να δημιουργούμε εχθρούς σε πόλεις παραδοσιακά φιλικές προς τον ΠΑΟΚ. Έζησα 6 χρόνια στην Ξάνθη και ξέρω πόσο πολλούς ΠΑΟΚτσήδες έχει και πόσο αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Να μην προκαλούμε τους ντόπιους και να τους κάνουμε αντι-ΠΑΟκτσήδες. Όχι άλλες Σέρρες.
3) Άλλο  ο Πανόπουλος και άλλο ο λαός της Ξάνθης.

Ας πάει η ομάδα μόνη της, να τους ξεκωλλιάσει και να τελειώσει το πανηγύρι και ας πέσει η Ξάνθη στη Β, και που είναι στην Α δεν βλέπουμε διαφορά.

Offline diegito4

• Αλλαγή
φίλε αγραφ χωρίς παρεξήγηση μάλλον δεν εχεις καταλάβει σε τι σημείο είμαστε και τι ζούμε αυτές τις μέρες.
το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ΕΜΕΙΣ.

ΦΥΣΙΚΑ και δεν θέλουμε συλλήψεις αδερφών ούτε να στείλουμε κόσμο στην φάκα αλλά συγνώμη έτσι απλά εγώ δεν παραδίνομαι.
θα εξαντλήσω κάθε δυνατό παράθυρο για την μετακίνηση μου και θα βγώ στον δρόμο για τα δικαιώματα μου.
και κάτι τελευταίο όπως έχω ξαναπεί και ας διαφωνούν κάποιοι..στα αρχίδια μου η ξάνθη,στα αρχίδια μου η σέρρες,η πατρα,τα γιάννενα,η κομοτηνη.
η είσαι με τον μεγάλο ΠΑΟΚ η είσαι τσάτσος και εχθρός.

Êáé ðñüëïãï ìçí ôñùò

• Guest
Τρελενομαι  :spray:

Το βανακι απο Πτολεμαιδα θα ειναι εκει.
Σκοντοπουλε το νου σου.

ΥΓ. Καλως σας βρηκα αδερφια

Offline spartiatis

• Αλλαγή
φιλαρακι, δε χρειαζονται τα παραπανω να γράφονται και να τα μαθαίνουμε εμεις οι υπόλοιποι απο δω.
πιστευω να με καταλαβαίνεις  ;)

καλως όρισες στο φορουμ.