Author Topic: χανουμο - Ευαγγελάτος και εκπομπή ΕΤ3 για την κλοπή Κούδα  (Read 226 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
το ξερετε το συνθημα που λεει ριξτε στο λακο τον ευαγγελατο και ενα γκαζακι στον κακαουνακη ;
ε δικιο εχουν αυτοι που το εβγαλαν
ο ευαγγελατος εχει ξεσκιστει δυο μερες να βρει λυση για την αεκ . πρωτο θεμα στα δελτια μηπωσ και συγκινηθει κανενας επενδυτης.αυτη τη στιγμη το βλεπω live γιατι ρε παλιοπουστα δεν εκανες περυσι το ιδιο με εμας ,τον ρουλη την παναχαικη ,τον φωστηρα ; γιατι ρε κολοχανουμο ; αι σιχτιρ ρε .εκει να διαλυθειτε ρε πουστη μου

Υ.Γ ρε μαγκες την τριτη το βραδυ στην εκπομπη αρχειο της ετ3 στις 01:00 το βραδυ οποιος την ειδε θα πρεπει να εφριξε.απιστευτο ρεπορταζ απο πολιτικο δημοσιογραφο.θελει ωρα να τα γραψω αλλα εκει που μου σηκωθηκε η τριχα ηταν οταν αναφεροταν ο παντελακης για την αρπαγη του ΚΟΥΔΑ
¨με καλεσε ο υπουργος αμυνης!! να ειμαι αυριο στον πειραια να μιλησουμε για την υποθεση ΚΟΥΔΑ . μπαινοντας λοιπον την αλλη μερα στα γραφεια του γαυρου ειχε πανω 10 !! πηλικια συνταγματαρχων .σε λιγο μου ειπαν :βαλε την υπογραφη σου στην παραχωρηση για να φαινεται νομιμα .αλλοιως θα εχετε μπλεξιματα εσυ και η ομαδα σου!!

γιατι το γραφω το τελευταιο ; για καποιο παληκαρι που εγραψε οτι οποιος βορειοελλαδιτης δεν ειναι ΠΑΟΚ (η΄αντε λεω εγω καποια ομαδα τησ β.ελλαδος)ειναι γενιτσαρος .ε ρε εχεις απολυτο δικιο . ετσι ειναι
« Last Edit: November 09, 2004, 15:50:48 by chris »
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

MAKPTOL

• Guest
εστι ειναι αδερφε και εγω ειδα την εκπομπη ......
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ....
ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΧΕΡΙ..... >:(

whitetower

• Guest
Simfono kai ego mazi sou MAKPTOL.

Offline bane

• Αλλαγή
sorry chris απο ταχυτητα και νευρα το εγραψα εκει .μολις το ειδα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με τα μου...να. και το εγραψα γρηγορα κατι σαν το σαλπι  στην αντεπιθεση ;D
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ