το ξερετε το συνθημα που λεει ριξτε στο λακο τον ευαγγελατο και ενα γκαζακι στον κακαουνακη ;
ε δικιο εχουν αυτοι που το εβγαλαν
ο ευαγγελατος εχει ξεσκιστει δυο μερες να βρει λυση για την αεκ . πρωτο θεμα στα δελτια μηπωσ και συγκινηθει κανενας επενδυτης.αυτη τη στιγμη το βλεπω live γιατι ρε παλιοπουστα δεν εκανες περυσι το ιδιο με εμας ,τον ρουλη την παναχαικη ,τον φωστηρα ; γιατι ρε κολοχανουμο ; αι σιχτιρ ρε .εκει να διαλυθειτε ρε πουστη μου
Υ.Γ ρε μαγκες την τριτη το βραδυ στην εκπομπη αρχειο της ετ3 στις 01:00 το βραδυ οποιος την ειδε θα πρεπει να εφριξε.απιστευτο ρεπορταζ απο πολιτικο δημοσιογραφο.θελει ωρα να τα γραψω αλλα εκει που μου σηκωθηκε η τριχα ηταν οταν αναφεροταν ο παντελακης για την αρπαγη του ΚΟΥΔΑ
¨με καλεσε ο υπουργος αμυνης!! να ειμαι αυριο στον πειραια να μιλησουμε για την υποθεση ΚΟΥΔΑ . μπαινοντας λοιπον την αλλη μερα στα γραφεια του γαυρου ειχε πανω 10 !! πηλικια συνταγματαρχων .σε λιγο μου ειπαν :βαλε την υπογραφη σου στην παραχωρηση για να φαινεται νομιμα .αλλοιως θα εχετε μπλεξιματα εσυ και η ομαδα σου!!
γιατι το γραφω το τελευταιο ; για καποιο παληκαρι που εγραψε οτι οποιος βορειοελλαδιτης δεν ειναι ΠΑΟΚ (η΄αντε λεω εγω καποια ομαδα τησ β.ελλαδος)ειναι γενιτσαρος .ε ρε εχεις απολυτο δικιο . ετσι ειναι