Author Topic: Γριες-ΠΑΟΚ 1-1 Κυριακη 7/2/10 ώρα 16:45 novaspots 1  (Read 8114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
είδαμε και τόσα χρόνια που γεμίζαμε το καυτατζόγριο πως κερδίζαμε.
περισσότερο με ανησυχεί η παρουσία του σαβίνι στο κέντρο της άμυνας και ο περιορισμός του κρεμανταλά της γριάς.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

baron

• Guest
Να δω εάν ένας θα έχει μια ιδέα καλή όπως:

- ενώ αυτοί θα μας περιμένουν πέριξ του γηροκομείου εμείς να επιτεθούμε σε mbatsotmhmata στις δυτικές συνοικίες

- ενώ διμοιρίες θα προστατεύουν χήρες και ορφανά εμείς θα δέρνουμε κάπου στο κέντρο

- για κάθε παόκι που είναι μέσα αυτές τις στιγμές , ένα skalp μπάτσου για αντίποινα

Είμαστε σε κατάσταση πολεμου. Όταν σε πιέζουν αντιδράς. Όταν σε μπαγλαρώνουν, ξεσηκώνεσαι. Όταν σε γαμάνε ΔΕΝ σκύβεις πιο βαθιά για να σου μπει καλύτερα.

Οι φωνές "όχι παοκτζήδες στο γήπεδο" ισχύουν μόνον εάν μαζευτούμε "αλλου". Αλλιώς είναι απλώς η αποδοχή της ήττας από το κατεστημένο.

Offline Suicidal

• Βασικός
επιτεθούμε
δέρνουμε
μαζευτούμε

υποθέτω ότι εσύ λόγου γερμανίας δεν ανήκεις στα με , έτσι ?

φιλικά.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

papas4

• Guest
σιγουρα ολοι εχουμε τοση διψα και καψα με την ομαδα που αν δεν ειμαστε διπλα της αρρωσταινουμε!αλλα ακολουθει το ματς με βαζελο και μας την εχουν στημενη!δεν πρεπει με τιποτα να πεσουμε στην παγιδα τους!να μην πλησιασει κανενας την κυριακη το γριατζογλειο!δεν εχουμε ν'αποδειξουμε τιποτα σε κανεναν!εμεις ξερουμε ποιοι ειμαστε!και στην τελικη 12 χρονια τωρα που παμε δεν μπορουμε να παρουμε το διπλο ισως ετσι θα ρθει πιο ευκολα!γαμησε τους ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι κολλατε οι πιο πολλοι απο εσας στο γεγονος οτι αν παμε στο κωλογηπεδο τους θα τιμωρηθει η ομαδα...
εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να μην εχουμε παλι συλληψεις αδερφων μας και την δευτερα το πρωι τρεχουμε παλι στα δικαστηρια...
ενταξει εννοειται οτι δεν γουσταρω να τιμωρηθει η ομαδα αλλα η ανθρωπινη ζωη και αξιοπρεπεια-που χανεται μεσα στα κρατητηρια-εχει πολυ μεγαλυτερη σημασια....
και οσοι ησασταν στα γιαννενα καταλαβαινετε πολυ καλα τι θελω να πω...

baron

• Guest
Αυτό το ΣΚ σίγουρα όχι. Αλλα με τον βάζελο ας πούμε θα είμαι -με και -μαi. Το ότι μένω γερμανία δεν σημαίνει ούτε ότι δεν συμμετέχω σε αυτά που προτείνω ούτε ότι δεν συμμετείχα ποτε. Κακός υπονοείς, την στιγμή που ούτε ξέρεις ποιος είμαι ούτε ξέρεις για πιο λόγο διάλεξα ως πατρίδα μου την γερμανία. Πάντoς ΟΧΙ για τους ιδιους λόγους με σένα , αυτό είναι σίγουρο Billy.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Βιεϊρίνια

Νέο πρόβλημα προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, λίγο πριν το τέλος του προγράμματος, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί επακριβώς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο Βλάνταν Ίβιτς έλαβε μέρος κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και αν τα καταφέρει και αύριο, θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Ηρακλή. Απόντες την Κυριακή θα είναι οι τραυματίες Φιλομένο και Τσιρίλο, όπως και ο τιμωρημένος Κοντρέρας.

http://www.metrosport.gr/apochorise-me-enochlisis-o-vieirinia

γαμω την πουτανα την τυχη μας....

Offline Suicidal

• Βασικός
Αυτό το ΣΚ σίγουρα όχι. Αλλα με τον βάζελο ας πούμε θα είμαι -με και -μαi. Το ότι μένω γερμανία δεν σημαίνει ούτε ότι δεν συμμετέχω σε αυτά που προτείνω ούτε ότι δεν συμμετείχα ποτε. Κακός υπονοείς, την στιγμή που ούτε ξέρεις ποιος είμαι ούτε ξέρεις για πιο λόγο διάλεξα ως πατρίδα μου την γερμανία. Πάντoς ΟΧΙ για τους ιδιους λόγους με σένα , αυτό είναι σίγουρο Billy.

καλά τι να λέμε τώρα, τζάμπα θίχτηκες, και μάλλον τζάμπα μιλάμε....
δεν έπιασες ούτε κατά διάνοια γιατί το έγραψα.
επίσης δεν χρειάζεται να γράφεις ότι έχεις σκοπό να δέρνεις στο κέντρο της πόλης
και να μαζεύεις skalp μπάτσων όταν κατέβεις ελλάδα ή
ότι συμμετείχες σε επεισόδια και καψίματα στο παρελθόν.

άσε μόνο σε παρακαλώ τις εξυπνάδες κατά μέρος γιατί βρίσκεσαι εσύ γερμανία
και γιατί βρίσκομαι εγώ γερμανία. όσο σε ξέρω με ξέρεις, και καλώς.
όλα τα άλλα είναι βερεσέ.

συγγνώμη από όλους για το offtopic.

baron

• Guest
Off topic η όχι
Η υπονοώ η κρίνω.
εάν είναι να κριθεί πρόσωπο το κάνουμε ευθέως. Αυτό και έκανες. Και καλά έκανες.

Εάν νομίζεις ότι δεν κατάλαβα-- από την δικια μου παρατήρηση βγαίνει πάντως μια χαρά νόημα, απόδειξη η "οργισμένη" σου απάντηση. Μην μου δίνεις λοιπόν πάτημα. Πες τι έχεις να πεις για να προστατεύσεις το Forum ως Admin από - κατά την γνώμη σου επιζήμια- post και τα υπνοούμενα άστα. Αλλιώς bgalta πέρα με τις δικες μου εξυπνάδες. Εννοείτε ότι μου επιτέθηκες και άρα απαντώ όπως θα έκανα και στο δρόμο: εκεί που πονάει- επίσης με υπονοούμενο.

Χωρίς πολλή όρεξη για περισσότερη αντιπαράθεση
και φιλικά

Offline sabbath

• Αλλαγή
τιποτα να μην γινει....αρκετα 19χρονα 20χρονα την πληρωσαν και την πληρωνουν....αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος....και κατα δευτερον να μην τιμωρηθει η ομαδα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Sabbath  :thumbok:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
δεν το πάμε και αγωνιστικά επιτέλους για το πως το βλέπετε το ματσάκι??????
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
Off topic η όχι
Η υπονοώ η κρίνω.
εάν είναι να κριθεί πρόσωπο το κάνουμε ευθέως. Αυτό και έκανες. Και καλά έκανες.

Εάν νομίζεις ότι δεν κατάλαβα-- από την δικια μου παρατήρηση βγαίνει πάντως μια χαρά νόημα, απόδειξη η "οργισμένη" σου απάντηση. Μην μου δίνεις λοιπόν πάτημα. Πες τι έχεις να πεις για να προστατεύσεις το Forum ως Admin από - κατά την γνώμη σου επιζήμια- post και τα υπνοούμενα άστα. Αλλιώς bgalta πέρα με τις δικες μου εξυπνάδες. Εννοείτε ότι μου επιτέθηκες και άρα απαντώ όπως θα έκανα και στο δρόμο: εκεί που πονάει- επίσης με υπονοούμενο.

Χωρίς πολλή όρεξη για περισσότερη αντιπαράθεση
και φιλικά

εχεις ΠΜ....

Offline babis36

• Αλλαγή
nf οταν εισαι 2ος χωρις γκολ για 9 αγωνες και πηγαινεις και τρως 4 απο τα 2α του πας τι αγωνιστικα να πεις. Εγω προσωπικα δεν ξερω τι μου γινεται και για να πω την αληθεια δεν μπορω ουτε κατα διαλου να ψυχολογισω αυτο το ματς.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω ειμαι αισιοδοξος....πιστευω θα κανουμε πολυ καλη εμφανιση αρκει οι παικτες να ειναι συγκεντρωμενοι....ισως μεσα στο μυαλο των παικτων να ειναι το πρωταθλημα η το champions league για αυτο και στο κυπελλο χαλαρωσαν....

τωρα αν θα νικησουμε η οχι ειναι και θεμα αποτελεσματικοτητας και τυχης....δεν ειμαστε δα και καμμια ομαδα που κανει 10 φασεις σε καθε ματς....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Εγώ κατά κάποιον τρόπο πιστεύω πως τώρα θα καταλάβω αν έχουμε μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα, και πόσο θέλουν να το αποδείξουν αυτό. Δηλαδή να δούμε αν έχουμε παίχτες που ύστερα από τέτοια ήττα/αποκλεισμό αλλά και με όσα έγιναν την Δευτέρα μπορούν να παίξουν μπάλα και να πάρουν το αποτέλεσμα, να μοχθήσουν και να μην είναι χαλαροί και αδιάφοροι!

Offline tsag

• Αλλαγή
Αγωνιστικά αν παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας, συγκεντρωμένα αλλά και με πάθος που θα αποδεικνύει ότι το θέλουμε το ματς, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο δις να μην πάρουμε τους 3 βαθμούς. Αλλά θα παίξουν τα αλάνια έτσι? Ιδού η απορία...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Ας αποφασισει η συντονιστικη συνδεσμων τι θα γινει ή οι επικεφαλεις των συνδεσμων σε μια συναντηση.Δεν θα λεει ο καθεις (εδω εχουμε ατομα που μας υποδεικυνουν τι να κανουμε απο την Γερμανια...) το κοντο του και το μακρυ του. Παρτε μια αποφαση να την ακολουθησουμε ολοι μαζικα ειδεμη θα εκτεθουμε. Αν δεν παμε ας πουμε  θα μπορουσαμε να μαζευτουμε ολοι σε ενα σημειο χωρις διακριτικα και να δρασουμε κατα το δοκουν.Αλλα ας παρθει μια αποφαση εστω και ατυπα απο την ηγεσια του κοσμου, τους συνδεσμους.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
αν εισαι σε συνδεσμο πανε ρωτα στο συνδεσμο σου αν εχει αποφασιστει κατι
αν δεν εισαι γιατι περιμενεις απο τους συνδεσμους να οργανωσουνε κατι ενω δε συμμετεχεις σε αυτους??

γαμηστε τη γρια
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline gagas

• Αλλαγή
ειναι δυνατον οι συνδεσμοι να βγαλουν ανακοινωση για να παμε στο καυτατζογλειο???μετα θα τρεχεις εσυ στα δικαστηρια φιλε???