Author Topic: Γριες-ΠΑΟΚ 1-1 Κυριακη 7/2/10 ώρα 16:45 novaspots 1  (Read 8126 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ελπιζω αυτο το ηχηροτατο χαστουκι σημερα να ξυπνησει τους παικτες...

ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΜΕΧΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΕΣ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ...

Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει να δω καμια ιδιαιτερη μπαλα...θελω απλα να τους δω να σκυλιαζουν και να παιρνουν την ΝΙΚΗ και μονο αυτη με οποιοδηποτε τροπο...Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο...
« Last Edit: February 03, 2010, 12:32:52 by tsakalaki »
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
τελικα τι θα γινει? θα παμε....?
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline tsag

• Αλλαγή
Πως τα κατάφεραν οι γριές φέτος ε? Να σε αναγκάσουν με το ζόρι να τιμωρηθείς και να παίξεις σε άδεια Τούμπα με τη βαζέλα!! Γαμώ το μουνί της μάνας σας καταραμένες. Επειδή υπάρχει δικαοσύνη όμως ετοιμαστείτε για φούντο φέτος. Δεν την γλιτώνετε με τίποτα. Και η αρχή θα γίνει με το διπλο της ΠΑΟΚάρας στο γηροκομείο σας.

Τώρα τι να πεις στον κόσμο; Μην πας στο γήπεδο δίπλα στη γειτονιά σου να δεις τον ΠΑΟΚ; Είναι ποτέ δυνατόν;;; 
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν ειμαι εγω αυτος που θα πω στους οπαδους μας να πανε ή να μην πανε στο καυτατζογλειο την κυριακη,αλλα μετα τα χθεσινα εγω δεν προκειται ουτε να πλησιασω την κυριακη στο γηπεδο...δεν προκειται να κανω τον ηρωα σε ενα κρατος που αποφασιζει και διαταζει...μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να βλεπω στην tv ενα ματς που γινεται στην πολη μου σε ενα αδειο γηπεδο και εμενα να μου απαγορευουν να πληρωσω εισιτηριο για να δω το ματς αλλα απο το να βρεθω την κυριακη το βραδυ σε κανενα κελι και να μου χρεωσουν οτι επεισοδιο εχει γινει τον τελευταιο διαστημα σε γηπεδα προτιμω να κατσω στο σπιτι μου...γιατι πλεον συλλαμβανουν οποιον βρουν χωρις καμια αιτιολογια και απλα γιατι πρεπει να κανουν συλληψεις...
οσοι αποφασισετε να πατε να το κανετε με μεγαλη προσοχη...αν κι εγω δεν θα το συνιστουσα...
ελπιζω απλα την δευτερα το πρωι να μην μιλαμε παλι για συλληψεις αδερφων μας....
για το ματς δεν εχω να πω τιποτα....απλα ας συνελθουν λιγο οι παικτες....οι μεγαλες ομαδες εχουν και ατυχες στιγμες και στο χθεσινο ματς δεν μας βγηκε τιποτα...μας εμεινε ενας στοχος και πρεπει να αφοσιωθουμε σε αυτον....
και το γραφω σημερα με πιο καθαρο μυαλο γιατι χθες βραδυ ηθελα να παω στην ΤΟΥΜΠΑ και να τους ριξω οτι μπινελικι μου ερχοταν εκεινη την στιγμη....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
αγωνιστικα δν μιλαω δεν μπορεις να συνελθεις μετα απο τετοιο βατερλο δν ελπιζω σε νικη, αλλα αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι ο κοσμος ενα θα πω: αδελφια μην πατε..δεν ειναι μαγκια να παμε κ να δεσουν τζαμπα ποσα ΠΑΟΚτσακια αυτο που εγινε χθες ηταν ενα μυνημα το τι θα ακολουθησει, ειναι πραγματικα κριμα να σ γαμανε την ζωη οι ρουφιανοι κ οι γραφειατοι πολυ κριμα, κ επειδη δν ζουμε σε κρατος αλλα σε μπουρδελο ειναι σιγουρο πως θα την πληρωσουν παλι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ, οποτε μεινετε μακρια για παρτι σας..

kostas4

• Guest

δεν ειμαι εγω αυτος που θα πω στους οπαδους μας να πανε ή να μην πανε στο καυτατζογλειο την κυριακη,αλλα μετα τα χθεσινα εγω δεν προκειται ουτε να πλησιασω την κυριακη στο γηπεδο...δεν προκειται να κανω τον ηρωα σε ενα κρατος που αποφασιζει και διαταζει...μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να βλεπω στην tv ενα ματς που γινεται στην πολη μου σε ενα αδειο γηπεδο και εμενα να μου απαγορευουν να πληρωσω εισιτηριο για να δω το ματς αλλα απο το να βρεθω την κυριακη το βραδυ σε κανενα κελι και να μου χρεωσουν οτι επεισοδιο εχει γινει τον τελευταιο διαστημα σε γηπεδα προτιμω να κατσω στο σπιτι μου...γιατι πλεον συλλαμβανουν οποιον βρουν χωρις καμια αιτιολογια και απλα γιατι πρεπει να κανουν συλληψεις...

kp-83

• Guest
Προσοχή σε όλα τα αδέρφια που τυχόν επιχειρήσουν να πάνε στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα.Στην παγουρούπολη χωρίς πραγματικά αιτία είχαμε καμια 40 προσαγωγές και 6 συλλήψεις.....Δεν αξίζει να ταλαιπορηθεί κανένας αδερφός για τις κολόγριες......Και τα λιμά οι παίκτες μας να σκιστούν να παίξουν να κερδίσουν να ξεπλινουν μέρος της χτεσινής ντροπής (αν και αυτό δεν ξεπλένεται) και  μπας και πέσουν οι καταραμένες γιατί μονό με μας κάνουν πόλεμο λες και παίζουν τελικό παγκοσμίου κυπέλλου.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
καθαρα αγωνιστικα..

ματς τελικος.. οχι μονο απο αγωνιστικης πλευρας...

αλλα και επειδη μετα απο οσα ακουστηκαν οι παιχτες καλουνται να δωσουν απαντησεις...

οσο για τη "μετακινηση" των οπαδων του ΠΑΟΚ στην παραδιπλα γειτονια θα συμφωνησω με το joker... μας την εχουν στημμενη... ας καθαρισουν οι παιχτες τη μπουγαδα... για να αποδειξουν οτι πραγματικα στα δυσκολα εχουν καποιο στοχο και εγωισμο...

baron

• Guest
αγωνιστικα δν μιλαω δεν μπορεις να συνελθεις μετα απο τετοιο βατερλο δν ελπιζω σε νικη, αλλα αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι ο κοσμος ενα θα πω: αδελφια μην πατε..δεν ειναι μαγκια να παμε κ να δεσουν τζαμπα ποσα ΠΑΟΚτσακια αυτο που εγινε χθες ηταν ενα μυνημα το τι θα ακολουθησει, ειναι πραγματικα κριμα να σ γαμανε την ζωη οι ρουφιανοι κ οι γραφειατοι πολυ κριμα, κ επειδη δν ζουμε σε κρατος αλλα σε μπουρδελο ειναι σιγουρο πως θα την πληρωσουν παλι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ, οποτε μεινετε μακρια για παρτι σας..

Το Μήνυμα πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο φιλε μου:

Κάψτε την πόλη την Κυριακή. 250 μετρα μακριά από το γήπεδο ρημάξτε αστυνομικά τμήματα, βάλτε φωτιά, κάψτε καλά. Ούτε ένα παόκι μέσα στο γήπεδο - 50000 εκτος εναντίον της σαπίλας αυτού του διεφθαρμένου, μβατσοκρατουμενου, από 2-3 οικογένειες ελεγχομενου, από αλήτες, ρουφιάνους, καταδότες και βολεμένους κατευθυνόμενου, από δημοσιοβλαχους διαπλεκόμενους καταδυναστευόμενου, από νταβατζήδες επιχειρηματίες ξεσκισμένο Κράτος.

Οταn σε γαμάνε έχεις να διάλεξης: Η κάθεσαι και σε φερμάρουν και σε αρέσει - η αντιδράς και αντιστέκεσαι.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
φιλε δεν ειναι ετσι τα πραγματα, παλι θα την πληρωσουν ΠΑΟΚτσακια τζαμπα κ βερεσε, τωρα δικαζονται αδερφια σου δεν θα θες να γινει το ιδιο κ την δευτερα..

baron

• Guest
θα γίνει έτσι και αλλιώς. Με το να κάτσεις ήσυχα μετατοπίζεις το πρόβλημα χρονικά. Εδώ κάποιοι πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι δεν θα κάτσουμε με σταυρωμeνα χερια. Και δεν το εννοώ μονο ποδοσφαιρικά αυτό, αλλα και κοινωνικά. Τόσα χρονια τους αφήσαμε να ασελγούν πάνω μας και κοίτα που μας φτάσανε- κοινωνικά, οικονομικά, και το πιο σημαντικό για μένα --ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Την τύλιξαν σε μια κολλα χαρτί και μας την σπρώξανε ξέρεις που.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Áðåñãßá óôïí ÇñáêëÞ

Ôçí áðüöáóÞ ôïõò íá ìçí ëÜâïõí ìÝñïò óôçí áðïãåõìáôéíÞ ðñïðüíçóç, ëüãù áèÝôçóçò ôçò õðüó÷åóçò ðïõ äüèçêå áðü ôç äéïßêçóç ãéá ôçí êáôáâïëÞ ôùí ïöåéëïìÝíùí, ãíùóôïðïßçóáí ìÝóù ãñáðôÞò ôïõò áíáêïßíùóçò ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôïõ ÇñáêëÞ. Óôçí áíáêïßíùóç, ôïíßæïõí üôé ðáñáìÝíïõí ðñïóçëùìÝíïé óôï ìåãÜëï íôÝñìðé ôçò ÊõñéáêÞò êüíôñá óôïí ÐÁÏÊ êáé ðåñéìÝíïõí áðü ôç äéïßêçóç íá öáíåß óõíåðÞò óôç íÝá õðüó÷åóç ðåñß ðëçñùìþí ôçí ÐáñáóêåõÞ.

Ç áíáêïßíùóç: "Èá èÝëáìå, óôï óõãêåêñéìÝíï ÷ñïíéêü óçìåßï, íá åíçìåñþóïõìå ôïí êüóìï ôçò ïìÜäáò, üôé üëïé åìåßò ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôïõ ÇÑÁÊËÇ, âñéóêüìáóôå óå Ýíá êáèåóôþò õðïó÷Ýóåùí ãéá äéÜóôçìá ôñéþí (3) ìçíþí, õðïó÷Ýóåéò ïé ïðïßåò ïõäÝðïôå ôçñÞèçêáí êáé Ý÷ïõí íá êÜíïõí ìå ôéò ïéêïíïìéêÝò õðï÷ñåþóåéò ôçò ÐÁÅ áðÝíáíôß ìáò. ¼ëï áõôü, ôçí þñá, êáôÜ ôçí ïðïßá, äéÜöïñá ÌÌÅ ìáò åìöáíßæïõí ùò… áðïëýôùò ðëçñùìÝíïõò…

ÁðïôÝëåóìá áõôÞò ôçò êáôÜóôáóçò åßíáé íá ìáò Ý÷ïõí ðñï ðïëëïý åãêáôáëåßøåé ôá áðïèÝìáôá õðïìïíÞò, ðïõ åðéóôñáôåýóáìå, âÜæïíôáò ðÜíù áðü üëá ôï áãùíéóôéêü êáëü ôçò ïìÜäáò êáé ôçí áãùíéóôéêÞ ðïñåßá ôçò. ÓÞìåñá, ÔåôÜñôç 03/02/2010 êáé ìåôÜ ôçí áèÝôçóç ìéáò áêüìç õðüó÷åóçò êáôáâïëÞò ïéêïíïìéêþí õðï÷ñåþóåùí, áðïöáóßóáìå íá ìçí óõììåôÜó÷ïõìå óôçí áðïãåõìáôéíÞ ðñïðüíçóç ôçò ïìÜäáò, ùò åëÜ÷éóôç Ýíäåéîç äéáìáñôõñßáò ãéá ôï êáèåóôþò õðïó÷Ýóåùí êáé ìç õëïðïßçóÞò ôïõò, ôï ïðïßï ìáò ôáëáéðùñåß üëïí áõôüí ôïí êáéñü.

ÐñïðïíçèÞêáìå êáíïíéêüôáôá ôï ðñùß, äéüôé ðñïêñßíáìå ôçí áãùíéóôéêÞ áíÜãêç ôçò ïìÜäáò ìáò êáé ôï ðïëý óçìáíôéêü ãéá üëïõò ìáò ôïðéêü íôÝñìðé, ðïõ Ý÷ïõìå ìðñïóôÜ ìáò ôçí ÊõñéáêÞ êáé óôï ïðïßï åßìáóôå üëïé ìáò áðïëýôùò ðñïóçëùìÝíïé, óåâüìåíïé ôï üíïìá, ôçí éóôïñßá, ôç öáíÝëá êáé ôïí êüóìï ôçò ïìÜäáò.

Ãéá ôçí ÐáñáóêåõÞ 05/02, ìáò Ý÷åé äïèåß ìéá áêüìç õðüó÷åóç áðü ôçí Äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ, ãéá êáôáâïëÞ ïéêïíïìéêþí õðï÷ñåþóåùí. Åìåßò, ìå ôï ìõáëü ìáò óôçí åðüìåíç ìåãÜëç áãùíéóôéêÞ ìÜ÷ç ðïõ Ý÷ïõìå ìðñïóôÜ ìáò, èá ðåñéìÝíïõìå ôçí õëïðïßçóç – Ýóôù áõôÞò – ôçò õðüó÷åóçò. Óå ðåñßðôùóç áèÝôçóçò ÊÁÉ ÁÕÔÇÓ, åßìáóôå õðï÷ñåùìÝíïé íá åðáíåîåôÜóïõìå ôç óôÜóç ìáò.

Ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôçò ÐÁÅ ÇÑÁÊËÇÓ"

http://bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3904:2010-02-03-12-23-05&catid=10:podosfairo-iraklis&Itemid=209

Âëåðù ðïëõ ôçò ''ìïäáò'' ïé ìç ðëçñùìåò ôñéùí ìçíùí...Óôá 3/4 ôùí ïìáäùí ôçò óáðéïëéãê äåí õðáñ÷åé óáëéï, áëëá óå ìáò ðïõ åãéíå áðëá ìéá óõæçôçóç åãéíå ïëïêëçñï èåìá ìå øåìáôá êáé óáëôóåò ãáìù ôï óðéôé ôïõò..

Áðëçñùôåò ëïéðïí ïé êùëïãñéåò êáé èá áðå÷ïõí êáé áðï ôéò ðñïðïíçóåéò...Êáíïíéóôå ðáéêôåò ôïõ ÐÁÏÊ íá ìçí ôéò îåêùëéáóåôå...
« Last Edit: February 03, 2010, 15:04:32 by ViCiOuS4 »
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
θα γίνει έτσι και αλλιώς. Με το να κάτσεις ήσυχα μετατοπίζεις το πρόβλημα χρονικά. Εδώ κάποιοι πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι δεν θα κάτσουμε με σταυρωμeνα χερια. Και δεν το εννοώ μονο ποδοσφαιρικά αυτό, αλλα και κοινωνικά. Τόσα χρονια τους αφήσαμε να ασελγούν πάνω μας και κοίτα που μας φτάσανε- κοινωνικά, οικονομικά, και το πιο σημαντικό για μένα --ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Την τύλιξαν σε μια κολλα χαρτί και μας την σπρώξανε ξέρεις που.

έτσι είναι. Αν δεν αντιδράσεις με κάποιον τρόπο θα σε γαμάνε ακόμα χειρότερα γιατί θα δείξει αδυναμία. Οι επαναστάσεις έχουν και θύματα δυστυχώς. Βέβαια δεν λέω να κάνουμε επεισόδια όπως ο μπάρον αλλά το αντίθετο. Αποκλείουμε ειρινικά την πόλη και στο γήπεδο δεν μπαίνει κανείς. Τώρα αν πέσει και καμία ψιλή εντάξει δε θα φταίμε εμείς!

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΡΙΟ. ΤΕΛΟΣ. ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ ένα θα πω, μετά την κατραπακιά από το ολλανδικό καφενείο στο ουέφα, θυμάται κανείς την διαιτησία στα αμέσως επόμενα παιχνίδια με τρίπολη, νιόνιο και ατρόμητο?? Ελπίζω μην δούμε κανά ίδιο έργο στο γηροκομείο μεθαύριο
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zagorakis

• Guest
Διαιτητής Σπάθας

http://www.epo.gr/refs/orismoi_09-10/SL_21.pdf

ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.........

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
αρχισανε τα οργανα...

Offline Suicidal

• Βασικός
χαχαχαχαχα (γελάω απ΄τα νέυρα μου βασικά)
πάμε για το +9 απο βάζελο φορτσάτοι δηλαδή ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ó áõôÞ ôçí öÜóç ðïõ åßìáé tasoylis30, êáé ìåôÜ ôá ÷èåóéíÜ, ðñïôéìþ íá ìçí óêÝöôïìáé ôçí öåôéíÞ åõñùðáúêÞ ìïõ ðïñåßá. ÊáôÜ ô Üëëá, åëðßæù íá Þôáí ôõ÷áßåò åêåßíåò ïé äéáéôçóßåò….

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline t.b

• Αλλαγή
Μάγκες προσοχή στις στραβές.
Ούτε ένα ΠΑΟΚτσακι στο μπουντρούμι.
Αρκετά πια.

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Ετσι ειναι. Η εποχη του Γκαντι περασε, ειδικα στη μπανανια που ζουμε, οποιος δεν αντιδρα τον περνανε για μαλακα. Δυστυχως μονο αν σε φοβουνται επιβιωνεις.
Δεν μιλαω για μπαχαλα και ντου, μιλαω για μαζικη παρουσια και αντιδραση στην αυθαιρεσια του καθεστωτως. Η απαγορευση της ελευθερης κυκλοφοριας και εισοδου σε δημοσιο γηπεδο ειναι σιγουρα παρανομη. Απο κει και περα ας αναλαβει τα τυπικα μια νομικη ομαδα και να τους στειλουμε εμεις στο σκαμνι. Λιγο μυαλο και οργανωση θελει.
Παντως οταν σε χτυπανε κι εσυ δεν κανεις τιποτα, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σε ξαναχτυπησουν
Στον κοσμο αλλος κανενας