Author Topic: ΠΑΟΚ- Ολύμπια 66-56 Σάββατο 23/01/2010 ώρα 17:00  (Read 1465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SKAILS

• Guest
ο Μιλισαβλεβιτς παιδια πιστευω πως θα στρωσει σε λιγο καιρο,πολυ κακο το παιχνιδι γενικα αναμεσα σε μια ομαδα αδιαφορη κ σε μια ομαδα που ειναι για α2.Πρεπει για να μην χαθει η χρονια να βγουμε τουλαχιστον 6η..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
αυτο ακριβως!γιατι να ειναι στην αποστολη ο καλαιτζιδης και ο χελιγουελ και οχι οι γιαννακιδης και καλλες;

ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ο μαρκοπουλος σε σχεση με αυτους τους παικτες!

τελοσπαντων.....για να πουμε και τα καλα.......

ο ταπουτος και ο γκετσεφσκι ειναι πολλοι σταθεροι και σε συνδυασμο με την ανοδο του παπαδοπουλου εχουμε περισσοτερες επιλογες οταν οι 2 αμερικανοι δεν ειναι στην μερα τους!

το επομενο ματς με τον πανελληνιο ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ αφου αν κερδισουμε θα αφησουμε πισω τους σημερινους συγκατοικους μας και θα παμε με αλλη ψυχολογια στο αλεξανδρειο!

παντως επειδη απο οτι φαινεται καπως ετσι θα παμε μεχρι τελους.....δηλαδη με 2-3 συγκατοικους.....οποτε θα παιξουν ρολο οι διαφορες στα μεταξυ μας ματς.....τον αρη "τον εχουμε" σε περιπτωση ισοβαθμιας αφου εχουμε την 35αρα......περιστερι και κολοσσος μας κερδισαν με 3 ποντους οποτε με νικη στο παλατακι με 4 τουλαχιστον "τους εχουμε" κι αυτους....οποτε μενει ο πανιωνιος που τον εχουμε κερδισει με μονο 5 ποντους στο παλατακι!

πολυ νωρις θα μου πειτε για αυτην την κουβεντα αλλα καλο ειναι να προσεξουμε τις διαφορες!

Υ.Γ. skails καλυτερα να βγουμε 6οι παρα 5οι γιατι ετσι θα παιξουμε play off με το μαρουσι μαλλον(πιθανοι 3οι) που τους θεωρω πιο "βατο" αντιπαλο απο τον πανελληνιο........βεβαια αυτοι με το σπρωξιμο που εχουν απο τη διαιτησια φετος.......τελοσπαντων εχουμε ακομη ενα γυρο και ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **

λοιπον αυτο ειναι το καινουργιο συνθηματακι να το εχετε μαθει μεχρι το επομενο εντος...... ρυθμος παρτιζαν.... ;)
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline gagas

• Αλλαγή
ακριβως τις ιδιες σκεψεις εχουμε οσον αφορα τη συνεχεια του πρωταθληματος..
παντως με αυτα που ειδα το θεωρω λιγακι δυσκολο να στρωσει ο μιλισαβλιεβιτς.
οταν εχει την μπαλα στα χερια του για εναν πολυ περιεργο λογο βρισκεται σε εναν πανικο..κ αυτο ειναι ανεπιτρεπτο για εναν παικτη της εμπειριας του..

αυτη τη στιγμη θεωρω καλυτερο πλει μεικερ τον δεμερτζη..κ κατα διαστηματα-μικρα ομως- καλος ειναι ο καυκης..
στο επομενο ματς για να εχουμε τυχη χρειαζομαστε περισσοτερο απο 4-5 χιλ κοσμο κ εναν πολυ καλο μιλισαβλιεβιτς..κ τελος καλο κοουτσαρισμα..

B.P.7

• Guest
O Μίλι σίγουρα θα στρώσει και θα πάει καλύτερα. Πόσο θα βελτιωθεί δεν ξέρω. Αλλά δεν θα μείνει σε αυτό το επίπεδο. Γι' αυτό υπομονή. Όσο για το Καλαιτζίδη, τον οποίο κι εγώ συχαίνομαι, σκέφτομαι πως δεν γίνεται να το βλέπω εγώ και να μην το βλέπει ο Σούλης. Κάτι ξέρει παραπάνω αυτός. Αλλά και ο Καυκής δεν είναι και πολύ καλύτερός του. Ούτε και ο συμπαθής αλλά και φιλότιμος Δεμερτζής. Γενικά, αν δεν υπάρχει μία, αναγκάζεσαι να προχωράς με κάτι τέτοιους. Όσο για τον Καλλέ ας μην τρελαινόμαστε. Δεν είναι ο Σακίλ. Τραγικός είναι κι αυτός. Παίκτης επιπέδου Α2. Όχι πως ο Χέλι είναι καλύτερος. Απλά έχει κάποιον όγκο και μπορεί να σπρώξει κάπως τα γερά κορμιά των Αμερικανών αντιπάλων. Ο μοναδικός που αδικείται και μάλιστα πάρα πολύ, είναι ο Γιαννακίδης. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, ούτε κι αν είναι θέμα συμβολαίου.
« Last Edit: January 23, 2010, 22:43:52 by B.P.7 »

B.P.7

• Guest
Τα στατιστικά:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
73 % στις βολες...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
παιδια ο μιλισαβλιεβιτς δεν προκειται να στρωσει σε βαθμο που να αποτελει αξιοπιστη λυση με τιποτα.σημερα παιζει να εκανε λαθος σε καμια 5 αιφνιδιασμους.αν εξαιρεσεις τις θετικες εμφανισεις γκετζεφσκι και ταπουτου και την ποιοτητα γκρεγκορι (που δεν συνδυαζεται με το αναλογο παθος) η ομαδα ειναι πολυ πισω.ο σημερινος πανελληνιος σε μια πυλαια με λιγοτερο απο 6000 κοσμο σε εχει ανετα.
χελιγουελ τσιαρας καλαιτζιδης μιλισαβλεβιτς και ντρομπνιακ δεν βοηθανε καθολου

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
O Μίλι σίγουρα θα στρώσει και θα πάει καλύτερα. Πόσο θα βελτιωθεί δεν ξέρω. Αλλά δεν θα μείνει σε αυτό το επίπεδο. Γι' αυτό υπομονή. Όσο για το Καλαιτζίδη, τον οποίο κι εγώ συχαίνομαι, σκέφτομαι πως δεν γίνεται να το βλέπω εγώ και να μην το βλέπει ο Σούλης. Κάτι ξέρει παραπάνω αυτός. Αλλά και ο Καυκής δεν είναι και πολύ καλύτερός του. Ούτε και ο συμπαθής αλλά και φιλότιμος Δεμερτζής. Γενικά, αν δεν υπάρχει μία, αναγκάζεσαι να προχωράς με κάτι τέτοιους. Όσο για τον Καλλέ ας μην τρελαινόμαστε. Δεν είναι ο Σακίλ. Τραγικός είναι κι αυτός. Παίκτης επιπέδου Α2. Όχι πως ο Χέλι είναι καλύτερος. Απλά έχει κάποιον όγκο και μπορεί να σπρώξει κάπως τα γερά κορμιά των Αμερικανών αντιπάλων. Ο μοναδικός που αδικείται και μάλιστα πάρα πολύ, είναι ο Γιαννακίδης. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, ούτε κι αν είναι θέμα συμβολαίου.

επειδη με "τσιγκλας" και συγκρινεις τα ασυγκριτα..........

ΚΑΥΚΗΣ:29 ποντους(2,4),24 ριμπαουντ24(2,0),18 ασιστ(1,5) και 8 κλεψιματα!

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ:3 ποντους(0,3),11 ριμπαουντ(1,0),13 ασιστ(1,2) και 8 κλεψιματα!

ο καυκης εχει παιξει μολις 1 παιχνιδι παραπανω και εχει μονο 3 λεπτα παραπανω συμμετοχη κατα μεσο ορο!

να υπενθυμησω οτι ο καυκης εκανε(κατα γενικη ομολογια) και ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνιδι με το σκουληκι!ηταν αυτος που εδωσε το συνθημα του θριαμβου απο την αρχη αφου στα πρωτα 8 λεπτα που το σκορ ηταν 20-7 ειχε τους 9 απο αυτους!

ο καλαιτζιδης εχει κανει οχι ενα καταπληκτικο αλλα ενα εστω μετριο παιχνιδι;

ο καυκης σε σχεση με τον καλαιτζιδη ειναι η μερα με την νυχτα!μην τρελλαθουμε.......

ο ενας ΥΠΑΡΧΕΙ εστω και λιγος και ο αλλος πρεπει να γινει φροντιστης της ομαδας......να κουβαλαει νερα,πετσετες........

οσο για τον καλλε....αυτος τουλαχιστον εδειξε πολυ καλα στοιχεια στο ματς κυπελλου με τον γαυρο.....ο χελιγουελ;

και στην τελικη ο καλλες ειναι 22 χρονων και εχει ολο το μελλον μπροστα του.....ο χελιγουελ στα 31 τι αλλο να κανει;ας επαιρνε τον συμμετοχης του και θα βλεπαμε αν ειναι καλυτερος απο το περιφερομενο κρεας χελιγουελ!

ο σουλης παιζει δυστυχως με τα ονοματα και την εμπειρια και οχι με το τι μπορει να προσφερει στην ομαδα ο καθενας!ετσι οι νεοι και ελπιδοφοροι αδικουνται εναντι των ανυπαρκτων,ετσι αδικουνταν ο ταπουτος και ο γκετσεφκι σε χρονο συμμετοχης και τον αναγκασαν με την αποδοση τους να τους εμπιστευεται περισσοτερο!ετσι ο ντρομπνιακ παιζει λιγοτερο πλεον εναντι του γκετσεφσκι.....γιατι ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ!

το μελλον του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ειναι ο χελιγουελ και ο καλαιτζιδης αλλα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι οι 22χρονοι γιαννακιδης και καλλες!

εξακολουθω να εμπιστευομαι τον κοουτς και να τον στηριζω αλλα τα στραβα που νομιζω πως υπαρχουν θα συνεχισω να τα λεω.......αλλωστε ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ που εχει πει και η λαιδη αντζελα ;D

fatal_invasion

• Guest
o καλαιτζίδης βάρεσε παραπάνω από ένα σουτ,αν δε κάνω λάθος.
Ο καλύτερος και πιο σταθερος πλεη μέηκερ,είναι όντως ο δεμερτζής όπως είπε και ο γκαγκας,για 1 λόγο.

Κάνει λιγότερα λάθη από τους άλλους 3.
Μπορεί από πόντους να σου βάλει 4-6 ,αλλά θα παίξει άμυνα,και θα είναι ΣΤΑΘΕΡΟΣ.Βασικότατο.
« Last Edit: January 24, 2010, 02:17:56 by fatal_invasion »

B.P.7

• Guest
¼ðùò åßðá êé åãþ óõ÷áßíïìáé ôïí Êáëáéôæßäç üìùò ðñÝðåé íá êñßíïõìå êáé âÜóç ôùí ÷ñçìÜôùí ðïõ ðáßñíïõí ïé ðáßêôåò. Ï Êáëáéôæßäçò ðáßñíåé 65.000€ åíþ ï ÊáõêÞò 180.000€ (ìå ôï áñ÷éêü óõìâüëáéï, ìåôÜ Ýãéíå êÜðïéï øáëßäé). ÊáëÞ åìöÜíéóç ôïõ Êáëáéôæßäç èõìÜìå áõôÞ ìå ôá Ôñßêáëá óôï êýðåëëï. ÔÝëåéá Üìõíá óôïí ¸éìðñáìò ôïí ïðïßï "Ýóâçóå" êáé ðïëý êáëüò óôçí ïñãÜíùóç. ¹ôáí áõôüò ðïõ óõììÜæåõå ôçí áóýíäåôç (ëüãù ôçò åðï÷Þò êáé ü÷é ìüíï) ïìÜäá ìáò. ÁõôÜ âÝâáéá äåí "öáßíïíôáé" óôá íïýìåñá ôçò óôáôéóôéêÞò. Äåí ëÝù ðùò ôïí èÝëù óôçí ïìÜäá áëëÜ ìå 65.000€ ôé ìðïñåßò íá ðÜñåéò. ¼óï ãéá ôïí ÊáëëÝ, üðùò åßðá åßíáé ðïëý ðåñéïñéóìÝíùí äõíáôïôÞôùí (ôïõëÜ÷éóôïí ôþñá) êáé ôï óþìá ôïõ èÝëåé ðïëý äïõëåéÜ áêüìá ãéá íá óôáèåß äßðëá óôá ôÝñáôá ðïõ "óõ÷íÜæïõí" óôï æùãñáöéóôü. ¼÷é ðùò ï ×Ýëé åßíáé êÜôé êáëýôåñï. ÁðëÜ ìðïñåß íá óðñþîåé ðáñáðÜíù. Ãéá ôïí Ãéáííáêßäç óõìöùíþ. ¸ðñåðå íá Ý÷åé ðåñéóóüôåñåò åõêáéñßåò.
 ÔÝëïò ãéá ôïí Ãêåôóåöóêé èÝëù íá ðù ðùò ï Óïýëçò Üêïõóå ðÜñá ðïëëÜ (üðùò êáé ãéá ôïí Ôáðïýôï) áëëÜ ôþñá öáßíåôáé íá äéêáéþíåôáé. ×ñåéÜæåôáé õðïìïíÞ. Ç ïìÜäá ìáæåýôçêå ôåëåõôáßá óôéãìÞ êáé ìÝ÷ñé ðñéí ëßãï êáéñü ðñïóôÝèçêáí íÝïé ðáßêôåò. Äåí Ýëåéøáí êáé ïé ôñáõìáôéóìïß. Óôï öéíÜëå, äåí åßíáé ðïëý øçëÜ ï ðÞ÷çò ôçò Åõñùëßãêá ãéá ìéá ïìÜäá ìå 3.500.000€ ÷ñÝïò?
Ãíþìç ìïõ ðÜíôá.
Õ.Ã. ÐñÜãìáôé, ï ÄåìåñôæÞò åßíáé ï êáëýôåñïò áðü ôïõò ôñåéò.

Offline gagas

• Αλλαγή
παππου μπορω να σε κανω μια ερωτηση??κ αυτο επειδη σε σεβομαι κ μου αρεσει που υπαρχει ενας οπαδος μας που ασχολειται τοσο πολυ με το τμημα μπασκετ

τι πιστευεις οτι κερδιζει η ομαδα οταν χρησιμοποιεις τοσο απαξιωτικους χαρακτηρισμους για παικτες που ανηκουν στο ροστερ της?? ποιο ειναι το κερδος απο ολη αυτη τη διαδικασια??πιστευεις οτι κερδιζει κατι η ομαδα απο αυτο ή οτι τελοσπαντων κεντριζεις ετσι το ενδιαφερον και αλλων παοκτσηδων προς το μπασκετ??

πραγματικα πολλες φορες δεν διαβαζω τα ποστ σου ενω συμφωνω με ολα οσα λες επειδη χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους που δεν μου αρεσουν..κ πιστευω το ιδιο κανουν κ αλλα παιδια..
κ να τα ελεγες ολα αυτα πανω στα νευρα σου εξαιτιας καποιας ηττας ή μονο μετα απο καποιον αγωνα θα το καταλαβαινα..

κ θα επαναλαβω, κανω την ερωτηση με ολο το θαρρος κ το σεβασμο προς εσενα..ελπιζω να μην τρεχει τπτ..πόλυ φιλικα..

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Επειδή γίνεται πολύ λόγος για το ρόστερ ας παραθέσω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη: Με τον καρτνάση τον rebelpappous συμφωνώ εν μέρει αλλά.... πιστεύω ότι ο Σούλης ήθελε Αμερικάνο playmaker. Οταν δεν του έκανε ο Είβερυ δεν είχε άλλη λύση (λόγω χρημάτων) από το να καταλήξει στο Μιλισάβιεβιτς. Οι υπόλοιποι είναι μικρών δυνατοτήτων άσσοι άλλος με τα καλά του κι άλλος με τα στραβά του.

Για τον Καλαϊτζίδη κι εγώ δεν έχω καλή άποψη αλλά όταν έκλεισε ήταν σε εκρεμμότητα τα θέματα Καυκή και Τσιάρα και το ρόστερ έπρεπε να συμπληρωθεί. Η μέχρι στιγμής παρουσία του είναι βέβαια κάτω του μετρίου, αλλά δεν δείχνει να μπορεί να κινηθεί και σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.

Οσο για τη μη-χρησιμοποίηση των νεαρών (Καλές και Γιαννακίδης) πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν βοήθησαν και τα αποτελέσματα για κάτι τέτοιο (πέραν των όσων γνωρίζει ο νοικοκύρης -λέγε με κόουτς- από τις προπονήσεις και δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος). Αν οι 3 χαζοήττες ήταν τουλάχιστον 2 νίκες νομίζω ότι θα έπαιρναν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τωρα υπάρχει σφίξιμο.

Γενικότερα η ομάδα πιστεύω ότι δεν έπιασε ακόμη το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Ελπίζουμε όλοι πως θα τα καταφέρει σύντομα. Πάντως η φετινή χρονιά είναι πολύ διαφορετική τουλάχιστον από τις δύο τελευταίες κι αυτό είναι παρήγορο.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
1ον:με 65 χιλ. που λες κρατουσαμε τον κυριτση ή παιρναμε ηλιαδη....δεν νομιζω πως η καβαλα τους δινει παραπανω!

2ον:ας επαιρνε ο καλλες τον χρονο του χελιγουελ και τοτε θα βλεπαμε αν ειναι καλυτερος ο μικρος!ναι ο χελιγουελ σπρωχνει γι'αυτο και σε 5 λεπτα κανει 3 φαουλ στο α'δεκαλεπτο και τελος!

3ον:ρε fatal ο δεμερτζης βαζει 4-6 ποντους;απο τα 10 ματς που εχει παιξει στα 6 ειναι ΑΠΟΝΤΟΣ!μονο με τον βαζελο εβαλε 9!στα υπολοιπα 3 εβαλε συνολικα 8!δηλαδη μεσος ορος 1,7!πλει μεικερ που δεν ειναι επικινδυνος για τον αντιπαλο.....αστα!

4ον:το θεμα ειναι να δουμε ποιος ειναι ο λιγοτερο κακος πλει μεικερ;ενταξει....ο μιλι μπορει να σου δωσει ποντους αλλα να κανει και απιστευτες μαλακιες.....ο καυκης μπορει να κανει τα παντα(και αρνητικα και θετικα) και ειναι εντελως ασταθης παικτης.....ο δεμερτζης μπορει να παιξει αμυνα,να οργανωσει καλα αλλα δεν μπορει να σκοραρει!ε και;το συμπερασμα παραμενει το ιδιο....δενν υπαρχει πλει μεικερ να στηριχτουμε με αποτελεσμα να εχουμε επιστρατευσει πολλες φορες τον μονρο να κανει τον πλει μεικερ!δεν φτανει που δεν υπαρχει παικτης να τον ξεκουρασει στην θεση "2" αλλα τον βαζουμε να παιξει και "1"!ποσο να αντεξει ο κακομοιρης;

5ον:gagas ΟΥΤΕ να δημιουργησω κερδη ή ζημιες για την ομαδα προσπαθω ΟΥΤΕ να κεντρισω το ενδιαφερον!ποιος ειμαι εγω να το κανω;να εκφραστω προσπαθω....αλλωστε αυτος δεν ειναι ο ρολος ενος οπαδικου forum;να εκφραστουν οι οπαδοι;οι χαρακτηρισμοι εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα μου.....οταν "φορτωνω" θελω να "τα χωσω"......αλλωστε ειμαι παππους και εχω "ξεκουτιανει" ;D

6ον:φιλε γυπα.....και ποιος πηρε τον ειβερι;ποιος πηρε εναν παικτη που τον ειχε υπογραψει ο πανελληνιος και τελικα τον εδιωξε πριν αρχισει το πρωταθλημα γιατι δεν ικανοποιησε και δεν περασε τις ιατρικες εξετασεις;μονος του εβγαλε τα ματια του ο μαρκοπουλος και μετα ψαχναμε για λυση αναγκης(οπως ειναι ο μιλι)!

ive4

• Guest
πολυτέλεια να κρίνουμε το ρόστερ, όταν κάνουμε καλή χρονιά, ενώ πριν 6 μήνες είμασταν υπό διάλυση. Το θέμα είναι να πάρουμε το 100% των παικτών που έχουμε, να κάνουμε έναν κορμό 2-3 χρόνια και όταν βαρεθεί ο Στογιάκοβιτς στο ΝΒΑ να έρθει να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ και τότε να είμαστε σε θέση να ξαναχτυπάμε πρωτάθλημα.

fatal_invasion

• Guest
παππού σχετικά με τον Δεμερτζή.Νομίζω ότι έχει λιγότερο μέσο όρο λεπτών συμμετοχής από τους άλλους,και το σκοράρισμα,είναι και συνάρτηση των λεπτών συμμετοχής.Όπως και να'χει δεν είπα ότι είναι παικταράς,απλά προτιμότερος στη θέση 1.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ξεχνάμε σε τι δύσκολη κατάσταση ήταν ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι...
ήμασταν τελείως aferengiei και πολλοί παίχτες δεν συζητούσαν μαζί μας γίαυτό τον λόγο...
πιστεύω ότι το καλοκαίρι που μας έρχεται η μεταγραφική περίοδος θα είναι διαφορετική για μας, και λόγο περισσότερου χρόνου και λόγο εμπιστοσύνης τον παιχτών προς την ομάδα μας, άρα έτσι οι επιλογές μας θα είναι περισσότερες...

όλα αυτά βεβαια αν η ομάδα λειτουργεί μέχρι τότε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gagas

• Αλλαγή
5ον:gagas ΟΥΤΕ να δημιουργησω κερδη ή ζημιες για την ομαδα προσπαθω ΟΥΤΕ να κεντρισω το ενδιαφερον!ποιος ειμαι εγω να το κανω;να εκφραστω προσπαθω....αλλωστε αυτος δεν ειναι ο ρολος ενος οπαδικου forum;να εκφραστουν οι οπαδοι;οι χαρακτηρισμοι εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα μου.....οταν "φορτωνω" θελω να "τα χωσω"......αλλωστε ειμαι παππους και εχω "ξεκουτιανει" ;D
ευχαριστω για την απαντηση παππου.. ;D

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Αν δεν σοβαρευτουν τα πλειμεικερ μας δεν παμε πουθενα..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline gagas

• Αλλαγή
στο τελος του α γυρου με ολα τα προβληματα κ ολες τις χαζες ηττες ειμαστε 5οι αφου σημερα εχασε ο πανιωνιος στην καβαλα..
εαν παιξουμε σοβαρα στο β γυρο ακομα κ με τα προβληματα που εχουμε θα πλασαριστουμε καλα για τα πλει οφς..