O Μίλι σίγουρα θα στρώσει και θα πάει καλύτερα. Πόσο θα βελτιωθεί δεν ξέρω. Αλλά δεν θα μείνει σε αυτό το επίπεδο. Γι' αυτό υπομονή. Όσο για το Καλαιτζίδη, τον οποίο κι εγώ συχαίνομαι, σκέφτομαι πως δεν γίνεται να το βλέπω εγώ και να μην το βλέπει ο Σούλης. Κάτι ξέρει παραπάνω αυτός. Αλλά και ο Καυκής δεν είναι και πολύ καλύτερός του. Ούτε και ο συμπαθής αλλά και φιλότιμος Δεμερτζής. Γενικά, αν δεν υπάρχει μία, αναγκάζεσαι να προχωράς με κάτι τέτοιους. Όσο για τον Καλλέ ας μην τρελαινόμαστε. Δεν είναι ο Σακίλ. Τραγικός είναι κι αυτός. Παίκτης επιπέδου Α2. Όχι πως ο Χέλι είναι καλύτερος. Απλά έχει κάποιον όγκο και μπορεί να σπρώξει κάπως τα γερά κορμιά των Αμερικανών αντιπάλων. Ο μοναδικός που αδικείται και μάλιστα πάρα πολύ, είναι ο Γιαννακίδης. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, ούτε κι αν είναι θέμα συμβολαίου.
επειδη με "τσιγκλας" και συγκρινεις τα ασυγκριτα..........
ΚΑΥΚΗΣ:29 ποντους(2,4),24 ριμπαουντ24(2,0),18 ασιστ(1,5) και 8 κλεψιματα!
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ:3 ποντους(0,3),11 ριμπαουντ(1,0),13 ασιστ(1,2) και 8 κλεψιματα!
ο καυκης εχει παιξει μολις 1 παιχνιδι παραπανω και εχει μονο 3 λεπτα παραπανω συμμετοχη κατα μεσο ορο!
να υπενθυμησω οτι ο καυκης εκανε(κατα γενικη ομολογια) και ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνιδι με το σκουληκι!ηταν αυτος που εδωσε το συνθημα του θριαμβου απο την αρχη αφου στα πρωτα 8 λεπτα που το σκορ ηταν 20-7 ειχε τους 9 απο αυτους!
ο καλαιτζιδης εχει κανει οχι ενα καταπληκτικο αλλα ενα εστω μετριο παιχνιδι;ο καυκης σε σχεση με τον καλαιτζιδη ειναι η μερα με την νυχτα!μην τρελλαθουμε.......
ο ενας ΥΠΑΡΧΕΙ εστω και λιγος και ο αλλος πρεπει να γινει φροντιστης της ομαδας......να κουβαλαει νερα,πετσετες........οσο για τον καλλε....αυτος τουλαχιστον εδειξε πολυ καλα στοιχεια στο ματς κυπελλου με τον γαυρο.....ο χελιγουελ;
και στην τελικη ο καλλες ειναι 22 χρονων και εχει ολο το μελλον μπροστα του.....ο χελιγουελ στα 31 τι αλλο να κανει;ας επαιρνε τον συμμετοχης του και θα βλεπαμε αν ειναι καλυτερος απο το
περιφερομενο κρεας χελιγουελ!
ο σουλης παιζει δυστυχως με τα ονοματα και την εμπειρια και οχι με το τι μπορει να προσφερει στην ομαδα ο καθενας!ετσι οι νεοι και ελπιδοφοροι αδικουνται εναντι των ανυπαρκτων,ετσι αδικουνταν ο ταπουτος και ο γκετσεφκι σε χρονο συμμετοχης και τον αναγκασαν με την αποδοση τους να τους εμπιστευεται περισσοτερο!ετσι ο ντρομπνιακ παιζει λιγοτερο πλεον εναντι του γκετσεφσκι.....γιατι
ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ!το μελλον του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ειναι ο χελιγουελ και ο καλαιτζιδης αλλα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι οι 22χρονοι γιαννακιδης και καλλες!
εξακολουθω να εμπιστευομαι τον κοουτς και να τον στηριζω αλλα τα στραβα που νομιζω πως υπαρχουν θα συνεχισω να τα λεω.......αλλωστε ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ που εχει πει και η λαιδη αντζελα