Επιτέλους ΠΑΟΚ...
Ενας ΠΑΟΚ σαν το ΛΑΟ του βγαλμένος από την ψυχή μας.
Τελείωσε τον δαφνοπιτσιλιμένο έφηβο έτσι απλά, όμορφα και ΠΑΟκτσήδικα...
Πάθος Πάθος και μαγκιά.
Χαλκιάς:Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα άλλα ήταν παρών όποτε χρειάσθηκε
Μαλεζάς:Μου άρεσε πάρα πολύ πάθος και εξυπνάδα
Κοντρέρας:Το μυαλό μας στην άμυνα
Σνάουτσνερ:Πήρε την ταυτότητα του ζαϊρί και έδειξε ότι αμυντικά είναι άριστος
Λίνο:Πιστεύω ότι ο τοροσίδης θα τον βλέπει στον ύπνο του για πολύ καιρό ακόμη πήρε το άιμα του πίσω...
Γκαρσία:Τι να πείς για τον παυλάρα ότι και να πείς έιναι λίγο... βάλτο εκεί στο ογδοντα φεύγα ρε παύλο και ανέβα στην 7 να τους πουλήσεις τρέλλα όπως τόσο καλά ξέρεις να κάνεις..
Βιτόλο:Φήμες τον θέλουν να γύρισε τρέχοντας από το σκαταϊσκάκη για να ξεπιαστεί λίγο...
Σορλέν:Ο ποιό αδύναμος κρίκος...
81' Παπάζογλου:Μπήκε και έκανε αυτό που χρειάσθηκε
Βιεϊρίνια:αψεγάδιαστός πέρα από το επιθετικό κομμάτι αμυντικά έκανε παπαδες...
87' Κουτσιανικούλης:Κι αυτός πήρε άρωμα...
Ίβιτς:Βουντού βουντού...
Εντίνιο:Εκανε αυτό για το οποίο τον πήραμε...
90'+2' Κριστιάνο:Πήρε άρωμα και αυτός...
Φερνάντο Σάντος : Με κουστούμι παρακαλώ... βγήκε το όνειρο που τον είχα δει στον καρούζο να ψωνίζει

, μαέστρος κανονικός παρουσίασε μια ομάδα καλοδουλεμένη, παθιασμένη και έκανε το αναμενόμενο έκανε αυτό που θέλει να βλέπει ο κάθε ΠΑΟΚτσής μια ομάδα που δε μασάει και δε τρώει πρόλογο από τα νόθα παιδιά του τιμημένου 6ου αμερικάνικου στόλου....
Με το που ξεκίνησε το ματς και είδα σνάουτσερ μου είρθε κάπως περίεργο και φυσικά μουρμούρισα σαν γνήσιος ΠΑΟκτσής που σέβεται τον εαυτό του...
Διαιτησία: στο 16' έχουν κίτρινη από το πουθενά το σέντερ μπακ μου και το αμυντικοό μου χαφ.... αφήνει το παιδί με το φιόγκο να παίζει ανενόχλητο ένω θα έπρεπε να χει πάρει κόκκινη καθώς έκανε 4 πανομοιότυπα μαρκαρίσματα από πίσω σε όλο το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει καν μπάλα...
Ευτυχώς δεν έδωσε τις βουτιές....πάλι καλά να λέμε...
Και κλείνοντας χαμηλά τη μπάλα και πάμε για το επόμενο τρίποντο...τα καλύτερα έρχονται...