Author Topic: gay - ΠΑΟΚ 0-1 Κυριακή 24/1/2010 ώρα 19:00 NET  (Read 10291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

The_Cure

• Guest
Απ: gay - ΠΑΟΚ 0-1 Κυριακή 24/1/2010 ώρα 19:00 NET
« Reply #360 on: January 25, 2010, 12:02:31 »
Ποιος να μου το έλεγε ότι θα ξυπνούσα Δευτέρα πρωί με 0 βαθμούς με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά  :D

To χαμογελο που λες,πρεπει να το ειχα και στην διαρκεια του υπνου μου!!!! :D

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #361 on: January 25, 2010, 12:12:50 »
Ενα μεγαλο :notworthy:σε ολους τους παιχτες για την χθεσινη και οχι μονο εμφανιση.
Ενα ακομη πιο μεγαλο  :notworthy: :notworthy:στον προπονητη μας!Η αληθεια ειναι οτι μολις ειδα Σναουτσνερ ονομασα κοτα τον Σαντος,αν και τον γουσταρω το εργο του,γιατι πιστευα πολυ στην χθεσινη (οπως και τελικα ηρθε) νικη μεσα στο τηγανι!!

Θα ηθελα ομως να διαφωνησω με πολλους εδω μεσα, αλλα η χθεσινη νικη δεν ειναι κατι δεδομενο...και για μενα,αν και εγω δεν πηγα,καλα κανανε αυτοι που πηγαν στο αεροδρομιο!!Εγω απο το '94 εχω δει ποσο??? 3-4 νικες με γαυρο?? 3-4 νικες με βαζελο?? 3-4 νικες με χανουμι?? Δεν μικραινω τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ πανυγυριζοντας τετοιες νικες!!Οταν ασχολουμαστε με τους καταδοτες μικραινουμε την ομαδα....Ο γαυρος παντα ηταν - ειναι - και θα ειναι ο εχθρος μας..σε ολους τους τομεις :b348: :b348:!!!

Δαλουκα καριολη βγαλε καμια καρτα στα μουνοπανα ρε κωλοτυρο....

Γαυρακια τι εγινε???Τωρα ο χρηματοδοτη σάς σας φταιει??Τα ιδια δεν κανει χρονια τωρα??Τι εγινε ομως??Κοπηκε το χαρτηλικι???Εεεεε.....???Φανταζομαι γλεντι που θα κανει η Μπορντο εκει μεσα....Γαμω το μουνι της μανα σας.....

Περιμενα σημερα να δω πιο δυναμικα site και πρωτοσελιδα.......Μην φοβαστε ο,τι και να κανουμε κομπλεξικους θα μας πουν οι κομπλεξαρες....

ΥΓ.1 Ολοι μαζι για την νικη επι του Ατρομητου και νικες μεχρι το τελος του θεσμου του Κυπελλου...
ΥΓ.2 Κουιζ: 8 βαθμους το σκουληκι απο εμας με γαυρο-χανουμι εξω και εμας μεσα...και 8 βαθμους εμεις απο σκουληκι με βαζελο-χανουμι μεσα και σκουληκι εξω...Ποιο ειναι πιο εφικτο???
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #362 on: January 25, 2010, 12:19:39 »
...και για μενα,αν και εγω δεν πηγα,καλα κανανε αυτοι που πηγαν στο αεροδρομιο!!Εγω απο το '94 εχω δει ποσο??? 3-4 νικες με γαυρο?? 3-4 νικες με βαζελο?? 3-4 νικες με χανουμι?? Δεν μικραινω τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ πανυγυριζοντας τετοιες νικες!!Οταν ασχολουμαστε με τους καταδοτες μικραινουμε την ομαδα....Ο γαυρος παντα ηταν - ειναι - και θα ειναι ο εχθρος μας..σε ολους τους τομεις :b348: :b348:!!!

αδερφε ουτε εγω, οπως και πολλοι δε γουσταρουμε αεροδρομια...
αλλα το δικαιολογώ και στη προκειμενη περιπτωση δε μπορώ να πω πως μικραίνει την ομάδα μου (παρόλο που ξενερωσα το λεω ευθέως - δηλαδη θα προτιμούσα ολος αυτος ο κοσμος με την ίδια ευκολια να πηγαινε το σαββατο στο παλατακι)
---
Στη τελικη, ποιος να πει πως μικραινει η ομαδα??? οι σκατοβαζελοι π.χ. της ερα που μας εχουν πριξει τα @@ απ το πρωι με το θεμα αυτο? οι βαζελοι υπαλληλοι που πηγαν στο αεροδρομιο με μισθωμενα απο τον μουσατο πουλμαν να υποδεχτουν τον σισε??
---

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #363 on: January 25, 2010, 12:24:14 »
spartiati, τι λένε στην έρα άπο το πρωι και μας έπριξαν τα αρχίδια?
για το αεροδρόμιο? δεν σε έπιασα
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #364 on: January 25, 2010, 12:40:49 »
ναι πολμαν...
για το αεροδρομιο, και με υφακι για να μειωσουν το κοσμο μας.
αλλα στα @@ μας!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #365 on: January 25, 2010, 13:07:09 »
1=συγχαρητηρια σε παιχτες-προπονητη για τη τεραστια νικη που μας χαρισαν!
2=η μπαλα που παιξαμε ηταν πραγματικα απιστευτη!!!αγγιξαμε τη τελειοτητα!θεικη εμφανιση.
3=βιτολο-γκαρσια.τελος δε χρειαζονται παραπανω σχολια...
4=οι στιγμες που ζουμε ολοι εμεις που ειμαστε εδω κατω σ αυτη την πουτανα πολη ειναι απιστευτες!!!μεγαλη περηφανια.
5=το μονο που πραγματικα με στεναχωρει ομως ειναι οτι χασαμε ιστορικη ευκαιρια να τελειωσει ενα παιχνιδι γαυρος-ΠΑΟΚ=0-3!!!!
       ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Jordan-4

• Guest
« Reply #366 on: January 25, 2010, 13:20:08 »
εκεί πρέπει να φτάσουμε πάλι

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #367 on: January 25, 2010, 13:24:36 »
jordan λιγο ηθελε χθες να γινει. δυο δοκαρια και το αχαστο του εντινιο 0-4
ΠΑΟΚ παντου!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #368 on: January 25, 2010, 13:45:00 »
Ομάδα βγαλμένη απο τα παλιά είδαμε χθες. Όσο είδαμε γιατι στον σ.φ. ψάχναμε να σπάσουμε ο,τι είχαμε. Μπράβο στον Δον κ σε όλους τους παίκτες γιατί επιτέλους φαίνεται να αντιλαμβάνονται ΠΑΟΚ.
Για τα του αεροδρομίου, οι απόψεις είναι διφορούμενες κ λογικό είναι.Εγω προσωπικά έσκασα στο Βενιζέλος μαζί με τον μισό Σύνδεσμο, μόνο για να χειροκροτήσουμε κ να τους επισημάνουμε οτι ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. Δυστυχώς φτάνοντας βρήκαμε κ άλλους 50 να χοροπηδάνε λες κ πήραμε τσου λου, άσχημη εικόνα κατ' εμέ, αν κ ξαναλέω οτι τους καταλαβαίνω. Για πάνω δεν έχω άποψη, γενικά όμως καλό είναι να λουφάξουμε κ να συνειδητοποιήσουμε οτι ΤΩΡΑ αρχίζει ο αγώνας μας. Πάντως στο Βενιζέλος, λίγοι που είμασταν λίγο πιο μακρυά απο τα ποζέρια, είχαμε την τύχη να πιάσουμε στο μιλητό κάτι γνωστούς αγνώστους...δυστυχώς όχι όλους. Με αποστώμωσε ο Σάκης, επιβεβαίωσε μέσα μου, γιατί τον πιστεύω. Στην φράση "Εμείς δεν είμαστε λίκια, να κερδίζουμε ενα ματς τον χρόνο κ να μαστε ευχαριστημένοι, εμείς γεννηθήκαμε πρώτοι" μας απάντησε "Ξέρω πολύ καλά που ήρθα"......
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΞΑΝΑ Κ ΤΟ PUTA που λέτε χτυπώντας ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, εμείς θα το λέμε κατεδαφίζοντας κτίρια....
ΤΟ DOUBLE ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #369 on: January 25, 2010, 13:47:23 »
Συγχαρητηρια στην ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ......Πηραμε αυτο που μας αξιζει..Και αν δεν μας ειχαν κοψει βαθμους Πανιωνιος και Ατρομητος...

Καλυτερος παικτης για το χθεσινο ματς για μενα δεν υπαρχει...Οταν η ομαδα δουλευει και παιζει ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ,τοτε ειναι ολοι τους οι καλυτεροι....

Μινο να παιρνεις πιο συχνα αδεια...

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟ ΠΟΥ ΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ
ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΡΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΡΥΛΟ
ΠΟΥ ΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΥΛΟ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΡΘΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΡΙΚΗ...

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ...ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ

ΘΡΥΨΑΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ολυμπιακο....

Παικταραδες μου σας θελω συγκεντρωμενους...Εχουμε ματς την Κυριακη...Δεν με νοιαζει τι θα κανει ο πουστογαυρος η ο πουστοβαζελος...Θελω μονο νικες...Εχουμε ψιλοδυσκολα παιχνιδια...Ατρομητο μεσα,γρια και γιαννενα εξω και βαζελο μεσα...παρτε οσους βαθμους μπορειτε.....
« Last Edit: January 25, 2010, 13:52:37 by KATISI4 »

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #370 on: January 25, 2010, 13:48:55 »
http://www.youtube.com/watch?v=kRGGxPkQcVs&NR=1 εκεί πρέπει να φτάσουμε πάλι

ρε Τζορνταν
αυτα τα ΝΤΟΥΚ ΝΤΟΥΚ που ακουστηκαν κατα τη διαρκεια του ματς, τι ητανε ρε?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #371 on: January 25, 2010, 15:27:33 »

Με το που ξεκίνησε το ματς και είδα σνάουτσερ μου είρθε κάπως περίεργο και φυσικά μουρμούρισα σαν γνήσιος ΠΑΟκτσής που σέβεται τον εαυτό του...

Θεϊκό σχόλιο. :prosk:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

northeagle_4

• Guest
« Reply #372 on: January 25, 2010, 15:38:17 »
+ 1926 στον Λαρισα
η χθεσινη εμφανιση ηταν επιβλητικη για 80+ λεπτα,δεν αφησες κανενα περιθωριο ησουν μονιμα μια κλασση πανω και εδειξες οτι εισαι καλυτερη ομαδα με μελλον.
  Ολοι οι παικτες πολυ καλοι ακομα και ο Σορλεν που υστερησε ηταν καλος.
αν μπορω να ξεχωρισω καποιους ειναι ο αξονας μας που για μενα ηταν η αιτια της καθολικης υπεροχης.Οταν ο αξονας σου ειναι τοσο καλος και τα ακρα σου δεν αντιμετωπιζουν κανεναν προβλημα(λινο μεγαλη εμφανιση) δεν χανεις βαθμους ουτε για πλακα.Μπραβο σε ολους.
 Το κυνηγι του Λαγου μολις αρχισε,ηταν απλα μια μεγαλη νικη που θα μας δωσει δυναμη για την δυσκολη συνεχεια που μας περιμενει με διεκδικηση του πρωταθληματος και κατακτηση του κυπελλου.Αυριο τα ξεχναμε ολα και συνεχιζουμε την πορεια μας που ειδικα τελευταιο διμηνο ειναι εντυπωσιακη.
  Ειμαστε ομαδα με @@ .

αυτη η κοντρα παω δεν παω αεροδρομιο ειναι αναιτια και αστεια,οποιος ΠΑΟΚσης ενιωθε να παει καλα εκανε και πηγε για μενα αυτο που μετραει ειναι οτι απο την στιγμη που πας και χαρεις να τους δειξεις οτι δεν στεκομαστε μονο στο σημερα αλλα θελουμε πολλα παραπανω.Και η κριτικη και η αναγνωριση ειτε γινοντε εκδηλωτικα ειτε οχι ειναι επιβεβλημενα σε μια μεγαλη ομαδα .το μονο σιγουρο ειναι οτι και στα καλα και στα δυσκολα οφειλουμε να ειμαστε διπλα στην ομαδα.

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #373 on: January 25, 2010, 15:44:45 »
http://www.youtube.com/watch?v=4DqaE5X8mWU (Embedding disabled, limit reached)
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #374 on: January 25, 2010, 15:46:28 »
Επιβλητική εμφάνιση, και μη ξεχνάμε με κόντρα διαιτησία,δεν είναι γκρίνια. Πολλοί γκέι έπρεπε να κιτρινιστούν,να παίζουν normal μετά.

Τα δοκάρια τους έσωσαν από το διασυρμό...Κορυφαίοι για μένα τα αμυντικά χάφ, Garcia και Vitolo, τέλειες εμφανίσεις γενικά στο πρωτάθλημα,άψογοι σε επίθεση και άμυνα.

Πάμε για αλλα τώρα...
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #375 on: January 25, 2010, 16:12:09 »
καπου εδω θα ηθελα να ευχαριστησω τον αδερφο dj cobra για την ξηγα που μου εκανε με το αεροδρομιο,τα ΠΑΟΚτσακια αμα κατσουν μαζι βρισκουν πολλα κοινα.
αγνη ασπρομαυρη βραδυα.ελπιζω να ζησουμε και αλλες πολλες τετοιες!

Μη το συζητάς Αλεξάκο. Και το αεροδρόμιο καλό, αλλά και η συνέχεια μέχρι τις 4 το πρωί καύλα !!

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #376 on: January 25, 2010, 16:19:02 »
Μπραβο στον Σαντος απο εναν που ζητουσε την κεφαλη του επι πινακι ...Ειναι ο ηθικος αυτουργος για την πολυ καλη πορεια και την νικη επι της κοκκινης ΔΕΚΟ. Πανω απ ολα σας ευχαριστω γιατι αυτο που πηγε να γινει σε μας στην αρχη της περιοδου , οαταν κα χασαμε απο αυτους στην Τουμπα εγινε σε σας τελικα....

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

MIΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

Δεν νομίζω ότι τέτοια σχόλια έχουνε θέση εδώ μέσα
« Last Edit: January 25, 2010, 19:57:03 by Capricorn »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #377 on: January 25, 2010, 16:50:15 »
Μην μολυνετε το φορουμ με γαυροηθειες μωρεεεε

Ακου κει δεν ειναι ο γαυρος εταιρεια...χοχοχοχο. Τοσα χρονια ομως που καθε βολεμενος σε αυτην την εταιρεια επαιρνε την μιζα του, και ηταν πλεον επαγγελματιας οπαδος ακολουοθωντας τις εντολες των προισταμενων του, δεν υπηρχε προβλημα ε? Ου ρε σιχαματα επαναστατες της πουτσας
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #378 on: January 25, 2010, 16:52:27 »
δε σου λεω να μην εκφραζεσαι οπως γουσταρεις εδω μεσα,
αλλα οπως εσυ γουσταρεις να ποσταρεις τις μαλακιες των γαυρων για να δειξεις οτι εγιναν μπουρδελο,

ετσι κι εγω δε γουσταρω να βλεπω εδω μεσα τον προλογο τους για "λαικες ομαδες" "θρηνους" με κεφαλαια και λοιπες μπαρουφες, των οψιμων κριτικων της γενιας "yes sir - μου τα δινουν ολα στο πιατο" των απογονων

να πανε να γαμηθουν κι αυτοι και τα ζορια τους
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #379 on: January 25, 2010, 16:56:29 »
Μην ειστε καποιοι τοσο κομπλεξικοι.Ποσταρα τι λενε για να γουσταρουμε και να καταλαβουμε τι εγινε εχθες....Να καταλαβουμε τι πρεπει να περιφρουρησουμε, και να πουμε ενα μεγαλο μπραβο.ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ οφσπ οπως με εκαναν αυτοι με την διαιτησια τοσα χρονια.....Η εκδικησις ειναι τωρα