Ομάδα βγαλμένη απο τα παλιά είδαμε χθες. Όσο είδαμε γιατι στον σ.φ. ψάχναμε να σπάσουμε ο,τι είχαμε. Μπράβο στον Δον κ σε όλους τους παίκτες γιατί επιτέλους φαίνεται να αντιλαμβάνονται ΠΑΟΚ.
Για τα του αεροδρομίου, οι απόψεις είναι διφορούμενες κ λογικό είναι.Εγω προσωπικά έσκασα στο Βενιζέλος μαζί με τον μισό Σύνδεσμο, μόνο για να χειροκροτήσουμε κ να τους επισημάνουμε οτι ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. Δυστυχώς φτάνοντας βρήκαμε κ άλλους 50 να χοροπηδάνε λες κ πήραμε τσου λου, άσχημη εικόνα κατ' εμέ, αν κ ξαναλέω οτι τους καταλαβαίνω. Για πάνω δεν έχω άποψη, γενικά όμως καλό είναι να λουφάξουμε κ να συνειδητοποιήσουμε οτι ΤΩΡΑ αρχίζει ο αγώνας μας. Πάντως στο Βενιζέλος, λίγοι που είμασταν λίγο πιο μακρυά απο τα ποζέρια, είχαμε την τύχη να πιάσουμε στο μιλητό κάτι γνωστούς αγνώστους...δυστυχώς όχι όλους. Με αποστώμωσε ο Σάκης, επιβεβαίωσε μέσα μου, γιατί τον πιστεύω. Στην φράση "Εμείς δεν είμαστε λίκια, να κερδίζουμε ενα ματς τον χρόνο κ να μαστε ευχαριστημένοι, εμείς γεννηθήκαμε πρώτοι" μας απάντησε "Ξέρω πολύ καλά που ήρθα"......
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΞΑΝΑ Κ ΤΟ PUTA που λέτε χτυπώντας ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, εμείς θα το λέμε κατεδαφίζοντας κτίρια....
ΤΟ DOUBLE ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ