0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
πρακτορινε τα φωτα σου
σωστα,αρα ειναι το παιχνιδι της περιοδου 97/98, οπου ειμασταν 3-3500 χιλιαδες σε μια θυρα 2000 ατομων.ηττα 3-0, σπασιμο τα καρεκλακια,ξυλο με τα ματ..
8 σερί νίκες αν θυμάμαι καλά
Quote from: piranhasgate4 on July 29, 2013, 16:47:03σωστα,αρα ειναι το παιχνιδι της περιοδου 97/98, οπου ειμασταν 3-3500 χιλιαδες σε μια θυρα 2000 ατομων.ηττα 3-0, σπασιμο τα καρεκλακια,ξυλο με τα ματ..Από αυτό το ματς, δυστυχώς δεν έχω κάποια πιο πανοραμική.http://postimg.org/image/we9tzvvrd/Quote from: Capricorn8 σερί νίκες αν θυμάμαι καλάΚάποτε το είχα και εγώ αυτό το χάρισμα, να ανακαλώ τέτοιου είδους κρίσιμες λεπτομέρειες από μνήμης.
Νέα Φιλαδέλφεια είναι(Λαχανά)Περισσότερα στοιχεία-λεπτομέρειες δεν ξέρω
σωστα,αρα ειναι το παιχνιδι της περιοδου 97/98, οπου ειμασταν 3-3500 χιλιαδες σε μια θυρα 2000 ατομων.ηττα 3-0, σπασιμο τα καρεκλακια,ξυλο με τα ματ....
Από αυτό το ματς, δυστυχώς δεν έχω κάποια πιο πανοραμική.
Με τον πούστη τον Δαρείο για όσους θυμούνται το μπαστάρδι που όλως τυχαίως μόνο με εμάς τον βάζανε
Quote from: Thessalonikara on July 30, 2013, 10:08:30Με τον πούστη τον Δαρείο για όσους θυμούνται το μπαστάρδι που όλως τυχαίως μόνο με εμάς τον βάζανε που τον θυμηθηκες?? ζει ακομη αυτος αραγε??