Author Topic: Old School  (Read 26443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Απ: Old School
« Reply #420 on: April 08, 2014, 10:12:09 »
και ο Λαός του Π.Α.Ο.Κ. θα χορεύει ... όπως το 91 στη Γενεύη ...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #421 on: May 13, 2014, 13:42:23 »

Offline phantom

• Αποστολή
  • **
« Reply #422 on: May 17, 2014, 16:05:52 »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #423 on: June 01, 2014, 11:07:10 »
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1454008714839963&set=gm.307280646107773&type=1&theater

ΕΓΚΑΙΝΙΑ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 1987 ΚΑΦΕ ΕΛΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!

« Last Edit: December 21, 2014, 23:15:29 by HOMO PAOKUS »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #424 on: July 22, 2014, 07:03:39 »

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #425 on: July 28, 2014, 21:04:55 »

Áõôü ðïõ îå÷ùñßæåé ôéò äéêÝò ìáò áíáìíÞóåéò áðü ôéò äéêÝò óïõ åßíáé ðùò ü,ôé æÞóáìå åìåßò Þôáí ðñùôïãåíÝò. Åìåßò ôï öôéÜîáìå ôï óõíáßóèçìá, áðü ôï ìçäÝí, äå ÷áæåýáìå êÜôé ðïõ Ýöôéáîáí Üëëïé. ¸÷åéò ìáæÝøåé ôÝóóåñéò ÷éëéÜäåò öùôïãñáößåò áð’ üëï ôïí êüóìï, Ý÷åéò ãõñßóåé üëï ôïí êüóìï ãéá íá âëÝðåéò ôé Ýêáíáí êáé ôé êÜíïõí ïé Üëëïé, üëá ôá åßäåò, ôéò Ðõñáìßäåò, ôéò ãÝöõñåò ôïõ ÔÜìåóç, ôéò ôáõñïìá÷ßåò, ôï Êïëïóóáßï, ôï ÌÜôóïõ Ðßôóïõ, Ý÷åéò íá ëåò ÷ßëéåò äõï éóôïñßåò ãé’ áõôÜ ðïõ åßäåò – ïýôå ìéá ãé’ áõôÜ ðïõ Ýæçóåò. Ìå ëõðÜóáé, êéüëáò, ðïõ ÷áñáìßæïìáé ìå ôá ãÞðåäá êáé ôéò ïìÜäåò ôüóá ÷ñüíéá, äå óêÝöôåóáé ðùò üôáí êëåßóåéò ôá ìÜôéá óôçí êáñäéÜ èá ìåôñÜíå ìüíï üóá Ýæçóåò êé üóá Ýíéùóåò äéêÜ óïõ, ü÷é ôùí Üëëùí, ìåôñÜåé ìüíï ü,ôé ãÝííçóåò åóý. Óôçí ôåëéêÞ, åóý åßäåò ÷ßëéá ðñÜìáôá êé åãþ Ýæçóá ÷ßëéá ðñÜìáôá, âÜë’ ôá êÜôù ðñéí áñ÷ßóåéò ðÜëé íá ìå ëõðÜóáé.
Åóý åßäåò ôá áîéïèÝáôá êáé åãþ Þìïõí ôï áîéïèÝáôï. Åóý Ýâãáæåò öùôïãñáößåò êé åìÝíá ìå öùôïãñÜöéæáí. Åóý Ýøá÷íåò óõãêéíÞóåéò óå üëï ôïí êüóìï êé åãþ ôéò ãåííïýóá êÜèå ëåðôü. ÓêÝøïõ ôï.

PS:ôï äéÜâáóá êÜðïõ êáé ôï âÜæï ÅÄÙ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #426 on: December 21, 2014, 11:34:51 »
'Ενα περσινό κειμενάκι  μου
για το ανεπανάληπτο ντου στη Θ3 των ρούληδων
το Δεκέμβριο του 1981.

Διαβάζεται και ως επετειακό,
σαν χριστουγεννιάτικη ιστορία,
από μια εποχή που πέρασε ανεπιστρεπτί.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8709.msg487110.html#msg487110

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #427 on: December 25, 2014, 02:02:36 »
Ρε εσύ Νίκο... Διάβασα το κείμενο, μέχρι ένα σημείο σωστά όλα, η αναχώρηση από την Τούμπα, η διαδρομή από Κήπο του Καλού, Αναξιμάνδρου, αλλά γιατί θυμάμαι ότι κατεβήκαμε από την Αγγέλου από το ύψος που υπάρχει το Sachs και όχι από το τέρμα των λεωφορείων της Νέας Ελβετίας; Βγήκαμε πάλι κάποια 40-50 μέτρα πριν από την είσοδο της Θύρας 3, μπήκαμε μέσα και μας έλεγαν οι μεγαλύτεροι "επάνω να πάτε και μην φωνάξετε τίποτα αν δεν σας πούμε". Τόσο πολύ με απατάει η μνήμη μου;
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #428 on: January 02, 2015, 23:58:34 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #429 on: January 03, 2015, 02:57:09 »
Ρε εσύ Νίκο... Διάβασα το κείμενο, μέχρι ένα σημείο σωστά όλα, η αναχώρηση από την Τούμπα, η διαδρομή από Κήπο του Καλού, Αναξιμάνδρου, αλλά γιατί θυμάμαι ότι κατεβήκαμε από την Αγγέλου από το ύψος που υπάρχει το Sachs και όχι από το τέρμα των λεωφορείων της Νέας Ελβετίας; Βγήκαμε πάλι κάποια 40-50 μέτρα πριν από την είσοδο της Θύρας 3, μπήκαμε μέσα και μας έλεγαν οι μεγαλύτεροι "επάνω να πάτε και μην φωνάξετε τίποτα αν δεν σας πούμε". Τόσο πολύ με απατάει η μνήμη μου;

Θα συμφωνησω με Αλαμανα. Και γω ετσι καπως ετσι το θυμαμαι. Ειμαι 100% σιγουρος οτι περασαμε απο μονοπατι, διπλα σε ενα ρεμα που λογικα ειναι αυτο στα συνορα με Πυλαια. Πηγαιναμε σαν περιπολο, ο ενας πισω απο τον αλλο, επειδη ηταν στενα. Για χρονια πιστευα οτι αυτο το ρεμα ειναι διπλα στην Αιακου. Εχω βρεθει εκει πεζος και νομιζω οτι αυτο ειναι. Μπορει ομως να ειναι αυτο διπλα στην Τσελιου, που ουσιαστικα ειναι το ιδιο. Ισως δηλαδη ξεκινησαμε απο νωρις να περπαταμε ακριβως διπλα στο ρεμα, ομως εγω θυμαμαι την διαδρομη στην Αιακου. Πρεπει να παμε απο κοντα, να το παρουμε ποδαροδρομο να χαρτογραφησουμε την ιστορικη διαδρομη.  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #430 on: January 06, 2015, 10:40:47 »

http://i.imgur.com/J4V8Qcb.jpg

Π.Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΗΝΩΝ 1983

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #431 on: January 06, 2015, 15:24:53 »

Θα συμφωνησω με Αλαμανα. Και γω ετσι καπως ετσι το θυμαμαι. Ειμαι 100% σιγουρος οτι περασαμε απο μονοπατι, διπλα σε ενα ρεμα που λογικα ειναι αυτο στα συνορα με Πυλαια. Πηγαιναμε σαν περιπολο, ο ενας πισω απο τον αλλο, επειδη ηταν στενα. Για χρονια πιστευα οτι αυτο το ρεμα ειναι διπλα στην Αιακου. Εχω βρεθει εκει πεζος και νομιζω οτι αυτο ειναι. Μπορει ομως να ειναι αυτο διπλα στην Τσελιου, που ουσιαστικα ειναι το ιδιο. Ισως δηλαδη ξεκινησαμε απο νωρις να περπαταμε ακριβως διπλα στο ρεμα, ομως εγω θυμαμαι την διαδρομη στην Αιακου. Πρεπει να παμε απο κοντα, να το παρουμε ποδαροδρομο να χαρτογραφησουμε την ιστορικη διαδρομη.  ;D

Πάνο, μπορεί να μπερδεύεσαι με το ρέμα που υπάρχει κάθετα στην Αναξιμάνδρου και φαίνεται στο χάρτη σου ως Αναξιμένους. Αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι να πήγαμε από εκεί. Μπορεί να φταίει ότι άλλαξε με τα χρόνια η χαρτογράφηση των δρόμων και πολλοί ασφαλτοστρώθηκαν, όπως και ότι πολλά τετράγωνα με οικοδομές χτιστήκαν αργότερα. Πάντως από Αιακού αποκλείεται, αφού δεν βγαίνει στην Αναξιμάνδρου, ενώ η Αναξιμένους βγαίνει. Θυμάμαι ότι φύγαμε από Τούμπα, από Βοσπόρου, νομίζω ότι βγήκαμε από Απόλλωνος στον Κήπο του Καλού, περάσαμε από Αναξιμάνδρου μέχρι που βρήκαμε την Αγγέλου και κατεβήκαμε από αυτή μερικά μέτρα πίσω από την Θύρα 3. Εσύ μάλλον λες ότι πιάσαμε μετά την Βοσπόρου την Αναξιμένους, βγήκαμε στην Αναξιμάνδρου ακριβώς πίσω από τον κήπο του Καλού και μετά Αγγέλου και στο γήπεδο. Επίσης θυμάμαι ότι όταν φτάσαμε στην Πλαστήρα, κάποιοι έστριψαν δεξιά και άρχισαν να την κατεβαίνουν, επειδή νόμιζαν ότι θα πάμε στην Θύρα 1, αλλά βλέποντας την εμπροσθοφυλακή να προχωρά ευθεία στην Αναξιμάνδρου επέστρεψαν πίσω. Προσωπικά τότε κατάλαβα ότι πάμε για ντου φάτσα-κάρτα στην Θύρα 3, αλλά δεν περίμενα να μπούμε μέσα σε αυτή και να την κάνουμε δικιά μας. Ήταν και εποχή που δεν είχε ζητάδες κλπ για να μας προλάβουν και να μας κλείσουν τον δρόμο, οπότε όλα ήταν πιό εύκολα. Αν πηγαίναμε όπως λέει το κείμενο πίσω από το Λύκειο Χαριλάου, δηλαδή μέσω Βοσπόρου στο τέρμα των λεωφορείων της Νέας Ελβετίας, τότε στην ουσία θα κάναμε κύκλο και θα προλάβαιναν οι μπάτσοι να μας κλείσουν τον δρόμο.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #432 on: January 06, 2015, 16:05:57 »
Ασχημο πραγμα τα γεραματα  ;D  ;D  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #433 on: January 06, 2015, 17:01:00 »
Φακ γιου σκαικλαντ!
Τζωρτζ, δεν θυμαμαι πολλες λεπτομερειες, αλλα επιμενω οτι περασαμε σαν περιπολο στην υπερυψωμενη οχθη ενος ρεματος, πρωτη φορα βρισκομουν εγω εκει,  ο ενας πισω απο τον αλλο. Ειχαμε και κατι μαναβοσκυλα να μας λενε μην κανετε φασαρια και μας παρουν χαμπαρι οι γειτονες. Επισης ναι, καποια χρονια θυμαμαι να κατεβαινουμε πορεια την Πλαστηρα. Ακριβως γωνια Παπαναστασιου με Πλαστηρα ειχα φιλαρακι- συμμαθητη, βαζελο, που πουλουσε μαξιλαρια, τον βλεπω να τα μαζευει πανικοβλητος, τον χαιρεταω, και μου λεει ωχ ωχ ηρθαν οι Ουνοι. Θυμαμαι οτι κατεβαινοντας την Πλαστηρα λεγαμε το Αρη Αρη αρειανοι κλπ σε στυλ ερικα και μερικοι χαιρετουσαν ναζιστικα. Ομως αυτο εγινε αλλη χρονια, νομιζω μεταγενεστερη, δεν μιλαμε για την καταληψη της σκουληκοφωλιας που πηγε καπως ζουλατα, τουλαχιστον οπως τα θυμαμαι εγω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #435 on: July 31, 2015, 02:21:15 »
Βελιγραδι 1988

http://i.imgur.com/xTDBQPJ.jpg

Γενευη-ΣΦ ΤΟΥΜΠΑΣ

http://i.imgur.com/e3p4gSd.jpg

ΝΑΝΤ -ΣΦ ΤΟΥΜΠΑΣ