εδω κ αρκετα χρονια στην Α1 οι περισσοτερες ομαδες αλλαζουν μεγαλο μερος του ροστερ τους, συνεπως το ιδιο εγινε κ φετος..
καβαλα κ περιστερι αλλαξαν μεγαλο μερος του ροστερ τους ομως η καβαλα διατηρησε τον ιδιο προπονητη..δεν ξερω αν αυτο τη βοηθησε.σιγουρα η βαθμολογικη της θεση δειχνει οτι θα μπορουσαμε να την ειχαμε κερδισει..δεν μπορω να κρινω το μαρουσι, αν κ απο οτι ξερω σχεδιασθηκε για να τα παει καλα στην ευρωλιγκα.σιγουρα διαθετει αξιολογους παικτες.
σιγουρα η δυνατοτητα ολων των ομαδων για σχεδιασμο του ροστερ τους απο την αρχη του καλοκαιριου,ενω εμεις ψαχναμε διοικηση κ προπονητη τις καθιστα πιο ευνοημενες..
στο δικο μας ροστερ υπαρχουν παικτες εξ αναγκης,παικτες που αναγκαστικα παρθηκαν τελευταια στιγμη κ παικτες που κρατηθηκαν απο περυσι λογω χρεους προς αυτους πχ καυκης τσιαρας ισως κ γκρεγκορυ αν κ ο τελευταιος ειναι πολυ καλος. εγω πιστευω οτι τα ακρετα χρηματα που δοθηκαν στους δυο πρωτους θα μπορουσαν να ειχαν δοθει σε καλυτερους παικτες, αλλα αναγκαστικα η διοικηση προχωρησε σε αυτη τη λυση(καλα εκανε κατα τη γνωμη μου). οποτε το ροστερ μας για φετος παρουσιαζει ελλειψεις σε αλλες θεσεις κ πληθωρα παικτων σε αλλες (με αποτελεσμα να οδηγηθουμε σε κινησεις αλλαγης η προσθηκης παικτων). για παραδειγμα ενω πηραμε τον ταπουτο, κρατησαμε κ τον τσιαρα εξαναγκης κ εχουμε δυο 'ιδιους' παικτες εκ των οποιων ο δευτερος δεν αποδιδει κιολας.
απο του χρονου σιγουρα ολα θα ειναι καλυτερα καθως θα υπαρχει κ εμπειρια απο την τεχνικη ηγεσια σχετικα με τις αναγκες του ροστερ κ πολυ μεγαλυτερο χρονικο διαστημα για σχεδιασμο. φετος η ομαδα εκανε το βασικο σταδιο προετοιμασιας με 5-6 παικτες οι οποιοι δεν ειναι καν βασικοι.
οσον αφορα την καλυτερη συνεχεια, πλην της ηττας του πανελληνιου ολες οι ηττες απο ομαδες ιδιου επιπεδου με εμας, παροτι πολλες φορες δεν καναμε καλες εμφανισεις κ εχουμε κ μειονεκτηματα που μεσω δουλειας μπορουν να διορθωθουν, ηρθαν λογω λαθων στα τελευταια λεπτα του αγωνα κ κατα δευτερο λογω διαιτησιας. κατα τη γνωμη μου ειναι ζητημα χρονου ο σουλης να αλλαξει τον δικο του τροπο αντιδρασης αλλα κ των παικτων ωστε να παρουμε νικες.. πολλες φορες μαλιστα η ομαδα παιρνει διαφορες απο τον αντιπαλο κ τις χανει σε λιγα λεπτα, δειγμα οτι ναι μεν ειναι καλυτερη αλλα δεν εχει την καταλληλη συγκεντρωση κ σταθεροτητα. αυτα ειναι προβληματα που μπορουν να λυθουν απο τον προπονητη.
αυτη ειναι η γνωμη μου..