1ον είναι απαράδεκτο, όσο κ αυτό να συμβαίνει στην εξέλιξη του αθλήματος, να χάνεις διαφορές 10 πόντων κ να μην αντιδράς ώριμα όταν οι άλλοι πιέζουν στον ενθουσιασμό του κλεισίματος της ψαλίδας. Κ είναι 2 φορές απαράδεκτο , όταν είσαι ομάδα με έμπειρους κ μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες. Το ίδιο ισχύει κ για τα τραγικά ποσοστά στις βολές, εμένα αυτό μου δείχνει ωχαδερφισμό. Όποιος έχει παίξει ακόμα κ προπαίδων, ξέρει οτι με τόσες άστοχες βολές, αρχίζουν οι παναγίες απ τον πάγκο. Νομίζω οτι το βασικό πρόβλημα σήμερα ήταν τα ριμπάουντ. Είναι αστείο να σε κάνουν πάρτι στα επιθετικά ριμπάουντ κ για μένα αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί έχεις ελαφρά τεσσαρο-πεντάρια που δεν είδα ΠΟΤΕ να κάνουν μπλοκ άουτ ή να πηδάνε μαζί στην μπάλα. Είναι δυνατόν ο άσσος σου (κ μιλάω για τον Καυκή) να μαζεύει όσα μαζεύουν μαζί οι υπολοιποι? Απαράδεκτος σήμερα ο Μιλισάβλιεβιτς, μάλλον δεν ήταν έτοιμος για το ματς γιατί για τον επαγγελματισμό του, σήμερα έκανε παιδικά λάθη στην πίεση που περιμένεις να τραβήξει όταν η μπάλα καίει, αφού ξέρουμε οτι αμυντικά, μάλλον πάντα βάρος ήταν. Ο γκετσέφσκι ενω βοηθά επιθετικά, έχει το τεράστιο μείον να μην γεμίζει την ρακέτα κ να παίζει παθητική άμυνα, λίγο κ το σκουλίκι που ούτε αυτό βοήθησε. Κρίμα που χάθηκε έτσι το ματς, η ομάδα έχει επαναλαμβανόμενο πρόβλημα στο ίδιο σημείο : Δεν ηρεμεί, όταν ο αντίπαλος πιέζει.
Μπράβο στα (ηρωικά) παιδιά που ήταν εκεί και τέλος, ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΗΡΑ..........