Author Topic: Περιστέρι- ΠΑΟΚ 71-68 Σάββατο 02/01/2010 ώρα 19:00 ET1  (Read 2563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
capricorn,εσυ τα εχεις μπερδεψει......και ας το κανω λιανα μιας και δεν το καταλαβες.......αλλο να πιστευεις πως εγιναν τεχνικα λαθη στο χθεσινο ματς(οπως εγραψαν καποιοι) και αλλο να λες οτι δεν προσπαθει ΓΕΝΙΚΑ να διορθωσει τα ΠΑΓΙΑ προβληματα της ομαδας τα οποια ΟΛΟΙ ξερουμε πλεον ποια ειναι.......δεν ξερω αν καταλαβες τι θελω να πω;

ακομα δηλαδη ρε capricorn δεν πειστηκες οτι για την μαλακια που μας δερνει δεν φταιει η διαιτησια......οτι προσφερουμε ΑΠΛΟΧΕΡΑ τις νικες στους αντιπαλους;χθες οταν η διαφορα ηταν στους 10 ειχαμε 1/7 βολες!δηλαδη αν ειχαμε φυσιολογικο ποσοστο θα ειμασταν στο +15!

τοσο κοντοφθαλμη οπτικη;δυστυχως την ιδια λογικη εχει και ο μαρκοπουλος και γι'αυτο φτασαμε σε αυτο το σημειο......να εχουμε 55% στις βολες,να μας παιρνουν την μπαλα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μεσα απο τα χερια και στα τελευταια 5 λεπτα να εχουμε ξεχασει τι θα πει αμυντικο ριμπαουντ!

αν θελεις να λεγεσαι ομαδα που στοχευει ψηλα πρεπει να ξεπερνας τα φαλτσοσφυριγματα και ειδικα οταν εισαι μπροστα.....αλλα οταν εχεις κανει κυριαρχη ιδεολογια σου οτι φταινε οι αλλοι(διαιτητες) ή η κακη σου τυχη(τραυματισμοι) τοτε χανεις χαλαρα τους 10 ποντους διαφορα(χθες) και τους 18(με τρικαλα)...........εφηβικη αντιληψη για μια ομαδα που θα επρεπε να εχει ΜΟΝΟ 2 ηττες σημερα και οχι 6!

παρεπιμπτοντως ειναι το δευτερο ματς που κανουν σκληρο φαουλ στον μονρο στον αερα και εκεινος σπρωχνει βιαια τον αντιπαλο με προθεση να τον χτυπησει.....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!δειχνει κακη ψυχολογια,ελλειψη ψυχραιμιας και ΚΥΡΙΩΣ ελλειψη επαγγελματισμου.....και χθες την γλυτωσε την τεχνικη ποινη.........

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
εχουμε τα προβληματα μας φιλε ρεμπελπαππαου δεν διαφωνω αλλα μη λεμε και  οτι μας ευνοησε η διαιτησια .........
(για  τη φαση του Μονρο που αναφερεις )    ............ΥΜΑΡΤΟΝ.........   

στα τελευταια 5 λεπτα δεν πηραμε σφυριγμα ...............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
καλα αμα λεμε πως μας ευνοησει η διαιτησια τι να πω..η ομαδα δεν εχει καθαρο μυαλο στις κρισιμες φασεις κ χανουμε ματς τζαμπα, στο τελευταιο 2λιπετο καναμε τα παντα για να χασουμε, μας δινανε το ματς κ μεις το ξαναδιναμε πισω, τεσπα, φετος μην περιμενετε κ πολλα, παντως ο σουλης κανει δουλεια κ αυτο θα φανει στο μελλον..

fatal_invasion

• Guest
To μας ευνόησε η διαιτησία Μάκη δε κατάλαβα από που το έβγαλες.Σε αυτή τη φάση ο ρέμπελ έχει απόλυτο δίκιο.Μπορεί ναι μεν να έχει δίκιο ο μονρό αλλά το πιο πιθανό είναι να το χάσει.Τέλος παντων δεν ειναι εκεί το θέμα μας.
Επειδή μάλλον παρασύρθηκες παππού.Το σχόλιο μου για τον γκετσέφσκι ηταν θετικότατο.

Οχι μπάτι.Κάνεις μεγάλο λάθος.Η δουλειά του Σούλη ήδη φαίνεται.Απλά κάποιοι επιμένουν να στέκονται στα κακώς κείμενα μόνο.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ναι ενοειται φαταλ απλα η ομαδα θα γινει κ ποιο σταθερη στη συνεχεια κ δεν θα χανει δικα της παιχνιδια οπως χθες ειναι καθαρα θεμα δουλειας κ ψυχολογιας αυτο κ στην συνεχεια θα το βγαλει η ομαδα..

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Φαταλ ο ρεμπελ ανεφερε τη φαση του Μονρο και εγω εκει αναφερθηκα γιατι υπηρχαν αλλες τουλαχιστον 10 φασεις που αδικηθηκαμε . Τελος το θεμα διατησια δεν ειναι το πιο σημαντικο για το χθεσινο ματς .........ΕΧΟΥΜΕ πολλα προβληματα σαν καινουργια ομαδα..................... συμφωνω σε πολλα πραγματα με τους πιο πολλους απο σας
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

kospatras

• Guest
Τους δωσαμε το παιχνιδι ενω το ειχαμε παρει.ετσι απλα.ΚΡΙΜΑ.μας εσκασαν παλι.-----(η διαιτησια μας αντιμετωπιζει σαν νηαρ ηστ.)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
πολυ τσαμπα ηττα!!!δε γινονται αυτα ρε γμτ...χααμε μια σιγουρη νικη απο μια ομαδα που φαινεται να ειναι καλουτσικη.
οπωσδηποτε σερι νικες στα επομενα παιχνιδια!!αυτη η ομαδα μπορει να κυνηγησει τη 3η θεση!anyway συνεχιζουμε.τι θεση ειμαστε τωρα?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
μου φαινεται πως θα ξεχασω αυτα που ξερω και ΚΥΡΙΩΣ δεν μπορω να καταλαβω πως παρεξηγουνται τα λεγομενα μου....εγω ειπα πως ευνοηθηκαμε ΓΕΝΙΚΑ απο την διαιτησια;θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει.......εγω μιλησα για μια συγκεκριμενη φαση και εσυ λες grmakis4 για αλλες 10 φασεις......που συναντωνται αυτα;

και το συγκεκριμενο(αντε να το κανω πιο λιανα) το εγραψα γιατι συνεβη οπως ειπα 2η φορα απο τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παικτη που δειχνει ελλειψη ψυχραιμιας και καθαρου μυαλου.....ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.......μερικοι παικτες μας πρεπει να καταλαβουν πως ειναι επαγγελματιες και δεν παιζουν σε ερασιτεχνικο πρωταθλημα.....δηλαδη κερδιζεις αντιαθλητικο δηλ.2 βολες και την μπαλα δικια σου και πας να φας τεχνικη ποινη;γιατι αυτο που κανει ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ο μονρο ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της τεχνικης ποινης......την προηγουμενη φορα την εφαγε και χθες του την χαρισαν.....αν νομιζουν καποιοι πως μπορουν να ΠΟΥΛΑΝΕ ετσι την ομαδα για να το παιζουν τσαμπουκαδες τοτε δεν αξιζουν να παιζουν σε επαγγελματικο πρωταθλημα..........

ας κοιταξουν να βαζουν καμια βολη και να μην κανουν ΓΕΛΟΙΑ λαθη και μετα κι εγω μαζι τους.....να μπω μεσα στο γηπεδο και να σπασω τα μουτρα στους διαιτητες.......

ειλικρινα ρε παιδες.....πλεον παρακαλαω να μην κερδιζω φαουλ και βολες......πιο χαλαρος ειμαι οταν σουταρουμε τριποντα παρα βολες....οταν σουταρουμε βολες αφου μου βγει ενα αυθορμητο "ΩΧ!" τοτε κανω διαφορα να μην βλεπω....στριβω τσιγαρο,παω για κατουρημα ή παω να πιω νερο......αυτο δεν το εχω νιωσει ΠΟΤΕ στα 23 χρονια που βλεπω ΠΑΟΚ!

και πιστευω οτι μας εχουν μπαρει χαμπαρι.....με ολους τους αντιπαλους πλεον εχουμε πολυ περισσοτερα κερδισμενα φαουλ αφου ξερουν πως θα τις χασουμε!συγκεκριμενα ο ρεπορτερ χθες απο τον παγκο του περιστεριου ειπε πως ο σκουρτοπουλος εδωσε εντολη να μας κανουν φαουλ.....αμα βλεπεις οτι ο αντιπαλος σου εχει 1/7!

και να πω και κατι μεταξυ σοβαρου και αστειου;παραπονιομαστε και δικαιως για καποια φαουλ που δεν μας δινουν...οκ....και εγω λεω και να μας τα εδιναν και τι εγινε;θα βαζαμε τις βολες;

ειλικρινα πιστευω οτι και η διαιτησια να μην μας αδικουσε παλι θα χαναμε.....γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει καθαρο μυαλο να υπερασπιστουμε δικα μας παιχνιδια......και αυτο εχει αποδειχτει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ.....χανουμε για πλακα διψηφιες διαφορες σε χρονο ρεκορ!λες και οταν εχουν διαφορες τους πατανε ενα κουμπι και κανουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ή τους ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ και δεν πηδανε για ριμπουντ.........

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
capricorn,εσυ τα εχεις μπερδεψει......και ας το κανω λιανα μιας και δεν το καταλαβες.......αλλο να πιστευεις πως εγιναν τεχνικα λαθη στο χθεσινο ματς(οπως εγραψαν καποιοι) και αλλο να λες οτι δεν προσπαθει ΓΕΝΙΚΑ να διορθωσει τα ΠΑΓΙΑ προβληματα της ομαδας τα οποια ΟΛΟΙ ξερουμε πλεον ποια ειναι.......δεν ξερω αν καταλαβες τι θελω να πω;

ακομα δηλαδη ρε capricorn δεν πειστηκες οτι για την μαλακια που μας δερνει δεν φταιει η διαιτησια......οτι προσφερουμε ΑΠΛΟΧΕΡΑ τις νικες στους αντιπαλους;χθες οταν η διαφορα ηταν στους 10 ειχαμε 1/7 βολες!δηλαδη αν ειχαμε φυσιολογικο ποσοστο θα ειμασταν στο +15!

τοσο κοντοφθαλμη οπτικη;

Εγώ απλώς παρέθεσα δύο κομμάτια από τοίδιο πόστ που έκανες που κατά την γνώμη μου είναι αντιφατικά.Αν εσύ δεν το βλέπεις έτσι...πάσο.
Όσον αφορά στην γνώμη μου για το παιχνίδι (κοντόφθαλμη ή μή) ,αυτήν την έκανα σαφή λίγο. πιό πάνω
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ηρθε η ωρα για μερικα χρησιμα στατιστικα ;D ;D ;D

και χθες και στο ματς με τον βαζελο και στο ματς με το μαρουσι ειμασταν καλυτεροι σε ευστοχια στα 2ποντα και 3ποντα και ομως χασαμε!

παιρνουμε μολις 6,6 επιθ.ριμπαουντ ενω οι αντιπαλοι μας 12,1 εναντιον μας!σχεδον διπλασια!δηλαδη κανουν 6 περισσοτερες επιθεσεις απο εμας και αν βαλεις και τις χαμενες βολες τοτε χανουμε αλλες 4!δηλαδη -10 επιθεσεις σε ματς που χανουμε με 3-4 ποντους διαφορα!

λαθη.....βεβαια η στατιστικη ΔΕΝ λεει τα παιδαριωδη λαθη που κανουμε αλλα.......

ο μονρο εχει 3,1....ο παπαδοπουλος 2,8 και ο μιλισαβλιεβιτς 2,5!

μαλιστα ο μονρο ηταν μοιραιος παικτης στην καβαλα και στον βαζελο αφου εκανε απο 6 λαθη!και χθες μαζι με τον μιλισαβλιεβιτς εκαναν απο 4 εκαστος!σε ματς που χανεις με 3,4 και 5 ποντους κανουν τοσα λαθη οι πιο εμπειροι παικτες σου και μαλιστα καταστρεφουν οτι κανουν με τους ποντους τους και τις ασιστ τους......κριμα!

τελος...εχουμε χασει 85 βολες δηλ. 8,5/αγωνα και ποσοστο 63,8%!

Υ.Γ. ρε εσυ capricorn.....δεν συνεννοουμαστε.....εγω διαφωνησα με καποιους φιλους που ειπαν για την ζωνη του μαρκοπουλου ή οτι δεν χρησιμοποιησε σωστα καποιους παικτες κτλ. εγω εκει που κατηγορησα τον μαρκοπουλο δεν ηταν για καποια τεχνικα ζητηματα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ματς αλλα για το γεγονος οτι δεν φαινεται να βλεπει τα παγια προβληματα της ομαδας σε ριμπαουντ,λαθη και βολες και ψαχνει για δικαιολογιες σε διαιτησιες και τραυματισμους......εγω τον κατηγορησα για την ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ του για τις ηττες κτλ και καποιοι αλλοι για τον τροπο που λειτουργησε στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ματς.....τι σχεση εχουν αυτα τα 2 ρε γαμωτο;που ειδες την αντιφαση;

τελοσπαντων....δεν επανερχομαι...οποιος καταλαβε...καταλαβε!

Offline dave

• Αλλαγή
μου φαινεται πως θα ξεχασω αυτα που ξερω και ΚΥΡΙΩΣ δεν μπορω να καταλαβω πως παρεξηγουνται τα λεγομενα μου....εγω ειπα πως ευνοηθηκαμε ΓΕΝΙΚΑ απο την διαιτησια;θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει.......εγω μιλησα για μια συγκεκριμενη φαση και εσυ λες grmakis4 για αλλες 10 φασεις......που συναντωνται αυτα;

και το συγκεκριμενο(αντε να το κανω πιο λιανα) το εγραψα γιατι συνεβη οπως ειπα 2η φορα απο τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παικτη που δειχνει ελλειψη ψυχραιμιας και καθαρου μυαλου.....ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.......μερικοι παικτες μας πρεπει να καταλαβουν πως ειναι επαγγελματιες και δεν παιζουν σε ερασιτεχνικο πρωταθλημα.....δηλαδη κερδιζεις αντιαθλητικο δηλ.2 βολες και την μπαλα δικια σου και πας να φας τεχνικη ποινη;γιατι αυτο που κανει ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ο μονρο ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της τεχνικης ποινης......την προηγουμενη φορα την εφαγε και χθες του την χαρισαν.....αν νομιζουν καποιοι πως μπορουν να ΠΟΥΛΑΝΕ ετσι την ομαδα για να το παιζουν τσαμπουκαδες τοτε δεν αξιζουν να παιζουν σε επαγγελματικο πρωταθλημα..........

ας κοιταξουν να βαζουν καμια βολη και να μην κανουν ΓΕΛΟΙΑ λαθη και μετα κι εγω μαζι τους.....να μπω μεσα στο γηπεδο και να σπασω τα μουτρα στους διαιτητες.......

ειλικρινα ρε παιδες.....πλεον παρακαλαω να μην κερδιζω φαουλ και βολες......πιο χαλαρος ειμαι οταν σουταρουμε τριποντα παρα βολες....οταν σουταρουμε βολες αφου μου βγει ενα αυθορμητο "ΩΧ!" τοτε κανω διαφορα να μην βλεπω....στριβω τσιγαρο,παω για κατουρημα ή παω να πιω νερο......αυτο δεν το εχω νιωσει ΠΟΤΕ στα 23 χρονια που βλεπω ΠΑΟΚ!

και πιστευω οτι μας εχουν μπαρει χαμπαρι.....με ολους τους αντιπαλους πλεον εχουμε πολυ περισσοτερα κερδισμενα φαουλ αφου ξερουν πως θα τις χασουμε!συγκεκριμενα ο ρεπορτερ χθες απο τον παγκο του περιστεριου ειπε πως ο σκουρτοπουλος εδωσε εντολη να μας κανουν φαουλ.....αμα βλεπεις οτι ο αντιπαλος σου εχει 1/7!

και να πω και κατι μεταξυ σοβαρου και αστειου;παραπονιομαστε και δικαιως για καποια φαουλ που δεν μας δινουν...οκ....και εγω λεω και να μας τα εδιναν και τι εγινε;θα βαζαμε τις βολες;

ειλικρινα πιστευω οτι και η διαιτησια να μην μας αδικουσε παλι θα χαναμε.....γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει καθαρο μυαλο να υπερασπιστουμε δικα μας παιχνιδια......και αυτο εχει αποδειχτει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ.....χανουμε για πλακα διψηφιες διαφορες σε χρονο ρεκορ!λες και οταν εχουν διαφορες τους πατανε ενα κουμπι και κανουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ή τους ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ και δεν πηδανε για ριμπουντ.........

καλα που δε βλεπεις και μπαλα...

Offline gagas

• Αλλαγή
Απορώ αν κατάλαβες έστω και μια φράση από το ποστ μου.Καλή σου μέρα και καλή χρονιά.
φιλε, εγω εγραψα το ποστ 10 λεπτα μετα τον αγωνα κ εσυ απαντησες 6 ωρες μετα..
προφανως το ξυπνα το ειπα γιατι κοιμηθηκε στα τελευταια δεκαπεντε λεπτα.αν δεις  προηγουμενα ποστ μου θα καταλαβεις σε τι εκτιμηση τον εχω..
αυτα!το ασχολησου με το ποδοσφαιρο που ειπες καργα ειρωνικο..εγω δεν σε μιλησα ετσι ουτε χρησιμοποιησα λεξεις οπως κραα..δυστυχως μειωνεις τον συνομιλητη σου ετσι..θα μπορουσες να μιλησεις πιο ομορφα..επισης, σιγουρα δεν γνωριζεις οτι απο μπασκετ εχω αρκετες τεχνικες γνωσεις..
καλη χρονια φιλε!

το να λεμε οτι η ομαδα ειναι καινουρια κ θελει χρονο δεν σημαινει οτι πρεπει να δικαιολογουνται ηττες απο την επισης καινουρια ομαδα του περιστεριου(αληθεια ποσοι απο τους παικτες που αγωνιστηκαν περισσοτερο στο περιστερι επαιζαν κ περσυ) η οποια εχει εναν προπονητη θα ελεγα λιγοτερο καλο απο τον σουλη.

τον εχουμε εμπιστοσυνη αλλα πρεπει να κοιταξει πιο σοβαρο το προβλημα των τελευταιων λεπτων των παιχνιδιων, καθως κ τα αλλα 3 προβληματα που εντωπισε κ ο παππους..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αρχισε νωρις το κλασικο ποδοσφαιρικο κραξιμο στον μπασκετικο ΠΑΟΚ... κριμα...

Εδω να σας δω τι κωλοτουμπες θα κανετε σε 2-3 μηνες... θαυμα να μπουμε στην 8αδα λεει ο αλλος... αντε απο δω ρε μην πω τιποτα χειροτερο χρονιαρες μερες...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Και ξαφνικά ο ΠΑΟΚτσής μαλώνει για το μπάσκετ...

Τι έγινε ρε παίδες, γκρεμίστηκε κάνας φούρνος; Συνήθως 3-4 άτομα εδώ μέσα ασχολούνται με τα αμιγώς αγωνιστικά του μπάσκετ, τι ξαφνικό ενδιαφέρον είναι αυτό; Μας τέλειωσε ο Σάντος και ο Μουσλίμοβιτς και είπαμε να κράξουμε στο μπάσκετ;

Στο θέμα μας τώρα, το μεγάλο παράπονο που έχω προσωπικά από το Σούλη είναι η διαχείριση του υλικού. Βασίζει όλο τον αγωνιστικό προσανατολισμό σε 5-6 παίχτες σε κάθε αγώνα, και σε σημεία που από την εξέλιξη του αγώνα φαίνεται ότι κάτι δεν του βγαίνει, αυτός επιμένει και οι παρεμβάσεις του θα γίνουν όταν πια το κακό έχει ήδη συμβεί... Άλλο θέμα που αφορά στο υλικό είναι το ότι δεν παίρνουν καθόλου χρόνο συμμετοχής οι Γιαννακίδης και Καλλές, ούτε καν σε σημεία που ορισμένοι παίχτες χρειάζονται ανάσες ή έχεις εξασφαλίσει μια ικανοποιητική διαφορά (θα μου πεις ουσιαστικα αυτό φέτος συνέβη μόνο με το σκουλήκι)... Αγωνίζονται για κάνα λεπτό στο τέλος του ημιχρόνου, και αυτό επειδή είναι αναλώσιμοι και μπορουν να κάνουν "ανώδυνα" φάουλ.

Στα υπόλοιπα θέματα που θίχτηκαν όντως ο Μιλισάβλιεβιτς κάνει πολλά και αψυχολόγητα λάθη, κυρίως σε σημεία που η μπάλα καίει, γεγονός ανεπίτρεπτο για την εμπειρία του (για να μη πω για τη μπασκετική σχολή από την οποία προέρχεται) Ωστόσο με τον ερχομό του πραγματικά στην οργάνωση είμαστε άλλη ομάδα, σε σχέση με το χάλι του Έιβερι... Για το θέμα των ριμπάουντ, τι περιμένατε, ο μοναδικός ψηλός μας που έχει μια κάποια έφεση στον αμυντικό τομέα είναι ο Λάζος, ο οποίος αποκτήθηκε πριν 2 μήνες και τώρα είναι τραυματίας, ο Χέλιγουελ απλά αποτελεί περιττό βάρος σε όλους τους τομείς (ελπίζω να αντικατασταθεί σύντομα), ο Ντρόμπνιακ φύση και θέση ουδέποτε ήταν αποτελεσματικός αμυντικά και ο Γκετσέφσκι ενώ έχει τον απαραίτητο όγκο παίζει περισσότερο μακριά από το καλάθι, πράγμα που έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Σε μια ομάδα που επιθετικά βρίθει λύσεων και επιλογών, που κάθε σουτ γίνεται με τις σωστές προυποθέσεις (πλην κάποιων εξάρσεων του Μονρό ή του Ντρόμπνιακ από τα 6.25) μάλλον είναι αρνητικό το να μην μπορεί το 2ο πεντάρι σου να μαρκάρει και να μαζέψει ριμπάουντ.

Στην περιφέρεια η ομάδα είναι πλήρης, στη φροντ λαιν έγκειται το πρόβλημα. Ενδεικτικό το ότι ο Καυκής μάζεψε χθες περισσότερα ριμπάουντ από τους ψηλούς. Με το Μαρκόπουλο να δηλώνει σε κάθε συνέντευξη ότι επιγκεντρώνεται στην άμυνα ευελπιστώ έστω και αργοπορημένα να αλλάξει αυτή η εικόνα. Τώρα στο θέμα των βολών, άμα είσαι επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και δεν έχεις μάθει να εκτελείς βολές δεμ πρόκειται να το μάθεις ούτε στα 25 ούτε στα 30 σου. Θα είναι η αχίλλειος πτέρνα μας όλη τη χρονιά, και δυστυχώς ο κανόνας ότι η ομάδα που αστοχεί στις βολές χάνει τα παιχνίδια δύσκολα δεν θα επιβεβαιώνεται και στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η ομάδα πιστεύω μπορεί να φτάσει μέχρι την 4άδα, άμα δείχνει το χαρακτήρα των ντέρμπι σε μικρά ματς. Με εξαίρεση τους δύο πρωτοπόρους, όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι είναι "ικανοί" από το να βγουν ευρολίγκα μέχρι τον υποβιβασμό. Προσωπικά καμία από τις ομάδες πάνω από μας (Μαρούσι, σκουλήκι, Πανιώνιος, Πανελλήνιος, Περιστέρι) δεν με πείθει φέτος ότι είναι καλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Αν βελτιωθεί αισθητά η άμυνα και δεν χάνουμε από δικές μας μαλακίες τέτοια μικρά ματς όπως στην Καβάλα και το Περιστέρι μπορούμε να διεκδικήσουμε στα ίσια ένα καλό πλασάρισμα ώστε να πλησιάσουμε την 4άδα...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
corrupt,πιστευεις πως ειναι θεμα ανικανοτητας το οτι χανουμε τοσες βολες;
για τον λαζαρο παπαδοπουλο ναι.....αλλα για τους υπολοιπους δεν το πιστευω.....ειναι καθαρα θεμα ψυχραιμιας...ειδικα αν σκεφτεις πως ο μονρο ειναι αυτος που εχει χασει τις περισσοτερες..........

fatal_invasion

• Guest
Βολές σωστά μαθαίνεις να βαράς από τα 16 σου.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ενδεικτικα παντως οσον αφορα το θεμα των βολων για τους 2 Αμερικανους μας ο Γκρεγκορυ περυσι ειχε 60% και ο Μονρο 72% αρα γνωριζαμε οτι δεν εχουν και χερι αλφαδι απο την γραμμη...

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10804.300.html

Το προβλημα των βολων ειναι μεγαλο φετος.. ηδη το πληρωνουμε με 3 χαμενα παιχνιδια (Μαρουσι,Καβαλα,Περιστερι) που αμα τα περναμε θα εμπαινε κοσμος και κοσμακης εδω μεσα να μας λεγανε τι προπονηταρα ειναι ο Σουλης.. ποσο παιχταρας ειναι ο Μιλισαβλιεβιτς..τι μαχητης ειναι ο Δεμερτζης.. κτλ κτλ...

Κριμα γιατι τωρα δυστυχως ειμαστε στο αλλο ακρο...

Υ.Γ. Παππου κουλαρε λιγο με τους χαρακτηρισμους... ειδικα προς τον Ντρομπνιακ..
Τετοιο ονομα..με τετοιο βιογραφικο στον χωρο του μπασκετ.. θα τον βγαλουμε χειροτερο και απο τον Καλλε(τυχαιο παραδειγμα τον πιστευω πολυ) στο τελος..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
biv,κατάρχην τα βιογραφικα δεν παιζουν μπασκετ....ο ιδιος δεν τιμα το βιογραφικο του.....κακιστος αμυντικα,ελαχιστη προσφορα στα ριμπαουντ(ανυπαρκτος για παικτης 2,12) και πλεον και κακος επιθετικα....στα τελευταια 3 ματς εχει βαλει συνολικα 12 ποντους(4 σε καθε ματς)!

κατα δευτερον με τα περσυνα ποσοστα που εβαλες των αμερικανων μας με βοηθας να βγαλω συμπερασματα......

λοιπον εβγαλα στατιστικα για καθε παικτη στις βολες.........

οι χειροτεροι:

καυκης 42%,γκρεγκορυ 50%(περυσι 60%),παπαδοπουλος 50% και μονρο 60%(περυσι 72%)!

το σημαντικο ειναι οτι μονρο,γκρεγκορυ και παπαδοπουλος εχουν σουταρει τις μισες βολες(45%) σχεδον της ομαδας!

οι καλυτεροι:

1.γκετσεφσκι 100%
2.ταπουτος 88%
3.ντρομπνιακ 86%
4.μιλισαβλιεβιτς 83%

SKAILS

• Guest
μεσα απο τα χερια μας χασαμε αυτο το παιχνιδι,τραγικος ο μολισαβλεβιτς σ ατον τον αγωνα,ελειψε ο λαζος κ η ομαδα κ ας λεει η στατιστικη ο,τι θελει,εχει προβλημα στα ριμπαουντ!!Για τις βολες ο,τι κ να πουμε ειναι λιγο,απλα τραγικοι!!10 στις 18 βολες??ε,δε πας πουθενα