Author Topic: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 1-0 Τετάρτη 6/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1  (Read 7562 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Eγω ξερω οτι πολλα ατομα λεγανε για τον κοντο υοερ τιυ,  και φοβαμαι μην γινει της π@ανας στο ματς με τον βαζελο...μεταξυ μας.Δυσκολα τα βλεπω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Στους διχασμους ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ....

Προσωπικα δεν φωναξα τιποτα απο τα δυο γιατι ειμαι ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....

Και για σας πιστευω το ιδιο αλλα εχετε πραγματικα παρασυρθει....Εχουμε ακομα 14 ντερμπι και ΚΥΠΕΛΟ...συνελθετε....!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

CLUB LARISA

• Guest
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΧΘΕΣ. Φτάσατε να χειροκροτάτε κ να αποθεώνετε παίκτη αντίπαλης κ άκρως εχθρικής ομάδας μέσα στο Ιερό....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ αλλοιωμένοι μπερδεμένοι κόλακες των ΒασιλοπουλοΚολκαίων. 84 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΑΝΩΣΕΤΕ ΧΘΕΣ.
Σας αξίζουν τα χειρότερα κ με το ζόρυ κρατιέμαι να μην πω τίποτα άλλο.
Αλλάξτε ρε ομάδα να σηκώσετε καμια κούπα να χαίρεστε στους καναπέδες σας.

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ 1 & 2 ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.1ος ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΤΕ......

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
Εσείς που χθες αποθεώνατε τον κοντοπούτανο, σήμερα μας λετέ να μηνασχολούμαστε με το θέμα. Προφανής ο στόχος σας: Να μην τον βρίζουμε , ώστε όσο περναέι ο καιρός να ''πλησιάζει'' ανενόχλητος προς την Τούμπα.

ΟΧΙ ΡΕ XXXXXXXXX , ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ! ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΧ... ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΟΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧ... ΑΠΟΘΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ 1,5 ΜΗΝΑ, ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ.

Η φράση ''η διοίκηση ξέρει καλύτερα'', δεν με αντιπροσωπεύει. Αυτή η διοίκηση δεν έφερε τους Γκαγκάτσηδες στον ΠΑΟΚ; Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις των Βρυζα-Ζαγράκη, στηρίζουμε ΑΛΛΑ στα λάθη θα φωνάζουμε. Και εσείς XXXX απλά...ας χειροκροτάτε!
« Last Edit: January 07, 2010, 13:56:34 by BillYpoglwssioS »

CLUB LARISA

• Guest
Είμαι υπ' ατμόν, γιατί τέτοια εικόνα σ΄αυτό το γήπεδο, δεν περίμενα να δω ΠΟΤΕ. Η διαφωνία είναι δεκτή κ αλίμονο αν όλοι συμφωνούσαμε σ' όλα. Η 1, η 2 και η 3 έχει μέσα ανθρώπους που έφαγαν χιλιόμετρο με το κουτάλι για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι θέμα θύρας. Είναι θέμα ενέσιμου διχασμού που επέβαλαν στον κόσμο μας αυτοί που ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ Κ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ, αντί να ζητήσουν συγνώμη στον κόσμο γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 100% ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. Αυτοί φταίνε αδέρφια, αυτά τα μουνιά που ζούνε χροοοοοοοοοονια ολάκερα στις πλάτες μας. Έφταξαν κλίμα κ παραμύθα κ τη στιγμή που εμείς σφαζόμαστε, αυτοί κονομάνε κ τρώνε κερασμένες μπουγάτσες απο αυτούς που έφαγαν την παραμύθα....

ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΟΟΛΕΣ Κ ΣΑΣ?ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ?

DimNaoussa

• Guest
εγω θελω να ρωτησω σε καποιους την αλλη αγωνιστικη ποιον θα επιδοκιμαζεται? ?ποιον? ? ?χασαμε οπαδικο κυρος χθες...αλλοι σπανε το λεωφοριο της ομαδας τους και αλλοι επιδοκιμαζουν πρωην ποδοσφαιριστες τους, ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

pavlosk

• Guest
Πόση βλακεία πρέπει να κουβαλάει κάποιος μέσα του για να γίνουν αυτά που έγιναν χθες?

Είναι δυνατόν να ασχολούνται κάποιοι με ποδοσφαιριστές άλλης ομάδας?
Είναι δυνατόν οι άλλοι να φωνάζουν, έστω και από αντίδραση, το όνομα παίκτη άλλης ομάδας?

Ντροπή σε όλους όσους κάνουν το γήπεδο μπουρδέλο!!

pavlosk

Offline dave

• Αλλαγή
το σχολιο μου για το παιχνιδι, συμφωνω με τα ποστ των χομο, αποστολου, μπιβ, καπρι και του απαοκι αν κ αρκετα οξυ

ειναι ενδιαφερον να διακρινεις διαφορετικες στασεις οπαδων σε αυτη τη φαση του διχασμου. αλλοι λυπουνται πραγματικα κ δεν αντεχουν τη κατασταση, αλλοι θεριευουν σα να βρισκονται στο φυσικο τους περιβαλλον και περιλουζουν ΠΑΟΚτσηδες με εκφρασεις που χρησιμοποιουν για αλλοθρησκους, αλλοι αραζουν και πινουν καφε παρακολουθωντας το θεαμα...

περιμενω πλεον την ακομα μεγαλυτερη ντροπη του επερχομενου ματς με το βαζελο...για νικη βεβαια ουτε λογος, ξερουμε ολοι τι θα ειναι στο μυαλο του κοσμου πριν κατα τη διαρκεια και μετα το τελος του ματς...υπο αυτες τις συνθηκες η ΠΟΥΤΣΑ (το λεω ετσι μπας και θορυβηθει κανενας) ειναι σιγουρη. μεγαλεια...

thomas

• Guest
Aυτούς που πετάνε μπουκάλια από το λαιμό και παράδοση αμέσως στους μπάτσους.Δεν θα παίζει κανένας με τον ΠΑΟΚ.Γαμώ την καφρίλα σας.Έξω από το Ναό ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.Μαζέψτε τις ρετσίνες σας και σε άλλη γειτονιά,δεν είστε πλέον ευπρόσδεκτοι.

Απ' το λαιμο και στους μπατσους εσυ και ολο σου το σοι ομορφοπαιδο. Γκεγκε?
την τζαμπα μαγκια να την πουλησεις εκει που σε παιρνει.δηλαδη σπιτι σου.μπορεις να πετας και μπουκαλια σπιτι σου για να βγαλεις τα απωθημενα σου.οσο περναει απο το χερι μου αν πεταξεις μπουκαλι μεσα στο δευτερο σπιτι μου θα σε παω ο ιδιος μεσα στην κλουβα.δεν θα παιζουν ελαχιστοι ΕΧΘΡΟΙ της ομαδας με την προσπαθεια που κανουμε ολοι οι αλλοι μαζι με την διοικηση.
Τοση επιμονη ρε φιλε με τα γουρουνια;; Δλδ μεταξυ μας δε μπορουμε να το ρυθμισουμε το θεμα, τοσο ανεξελεγκτο ειναι;; ι

Δεν το βλέπεις αδερφέ ότι είναι;έχουμε την καλύτερη διοίκηση της σύγχρονης ιστορίας μας και συνεχίζεται το ίδιο βιολί.μακάρι να βρεθεί τρόπος να το ρυθμίσουμε μεταξύ μας αλλά δεν το βλέπω,παρά την προσπάθεια της πλειοψηφίας

Offline ved

• Αλλαγή
ποιος εκανε την ερωτηση στον σαντος για τον κοντο? που μπορουμε να ακουσουμε τη συνεντευξη τυπου?

zagorakis

• Guest
Ο ζαιρης την έκανε vedder την ερώτηση για τον κοντό

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οποιος και να ρωτησε, ο Σαντος εκανε μαλακια που απαντησε. Πες ενα 'δεν ειναι σωστο να μιλαω για παιχτες αλλων ομαδων' και τελειωσε το. Γιατι ριχνεις κι αλλο λαδι στη φωτια γαμω την τρελα μου? Δε βλεπεις τι γινεται?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
έτσι. Στην υποβολιμιαία ερώτηση του τρύπιου δημοσιογράφου δεν έπρεπε να απαντήσει ο σάντος........μαλακία του κατ΄εμέ.
Συμφωνώ πάντως κ με βέντερ.Πρέπει να γίνει γνωστό ποιός έκανε την ερώτηση
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
μια ερωτηση, γιατι νομιζετε οτι (πρεπει να) αντιλαμβανεται ο καθενας το τι γινεται στην κερκιδα;

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν στο γήπεδο και να μην κατάλαβε τι έγινε στην κερκίδα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
capri εγω παλι ελπιζω να μην καταλαβε... γιατι θελω τον προπονητη μου, οταν κερδιζω 1-0 να ειναι στην ΤΣΙΤΑ και οχι να στηνει αυτι στην κερκιδα.

dave να σου θυμισω παντως την τελευταια φορα που οι ΠΑΟΚτσηδες πηγαμε σε ντερμπυ χωρις να μας ενδιαφερει το αποτελεσμα αλλα μονο ... για αλλους λογους , κερδισαμε τον βαζελο (τι συμπτωση!) 4-1 .
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε μου CLUB LARISA πέρα από όσους κατηγορείς για αναμόχλευση, δεν συμφωνείς πως η πρώτη και κύρια υπεύθυνη για το σημείο ντροπής που φτάσαμε είναι η διοίκηση; Διάβασα προχθές κάτι δικό σου (καταλαβαίνεις ποιο) που στοχοποιούσε τους ίδιους και όχι τη διοίκηση. Μήπως αυτοί όμως δεν είναι παρά πιόνια;

Αν δηλαδή το θέμα το δημιούργησαν κάποιοι για να διχάσουν τον ΠΑΟΚ, η διοίκηση είναι τόσο αφελής και το άφησε να εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό; Δεν βλέπει το πάει να γίνει; Ή είναι δημοσκόπηση σαν το θέμα Γκαρσία ένα πράγμα;

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον diegito4. Αυτή είναι η απλή αλήθεια. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τη γνώμη σου, για την πηγή του κακού, το ποιος το ξεκίνησε δηλαδή το όλο θέμα.

Λίγα για το παιχνίδι.
Το χθεσινό ματς δεν θα μείνει στην ιστορία ούτε για το 1-0, ούτε για την ωραία κερκίδα στην αρχή, ούτε για το ωραίο γκολ του Ίβιτς, ούτε για τίποτα. Θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως το ματς που φίλαθλοι πράσινων αισθημάτων (γιατί είναι ντροπή να τους πεις οπαδούς πόσο μάλλον να τους συνδέσεις με τον ΠΑΟΚ αυτούς) επευφήμησαν ποδοσφαιριστή του βάζελου μέσα στο ναό. Και όχι μόνο στα επίσημα όπως λέτε πολλοί. Παντού και σε όλο το γήπεδο!

Χλεχλέδες ξεδιάντροποι που μισούν τον πραγματικό ΠΑΟΚ και αυτά που αντιπροσωπεύει και έχουν σκοπό να τον κάνουν γαυροβάζελο, σαν αυτούς δηλαδή που ενδόμυχα θαυμάζουν. Γίνεται άντρες ρε και υποστηρίξτε ανοιχτά τις ομάδες της καρδιάς σας. Ξεπουλήστε τα πάντα για μία παραπάνω νίκη. Βαρέστε προσοχές και χειροκροτήστε χωρίς σκοτούρες. Κι όταν ο ΠΑΟΚ πάψει να είναι μόδα, άντε για κανένα φρεντοτσίνο.

Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν θέλει να διοικήσει υποδεικνύοντας παίχτες. Απλά θέτει τα όρια αξιοπρέπειας αυτής της ομάδας.

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ σε κάνει να αναρωτιέσαι τι από τα δύο ισχύει. Βάζει ένα γκολ και το κρατάει με νύχια και δόντια γιατί αυτό ξέρει να κάνει μόνο ή δεν αντέχει στο δεύτερο ημίχρονο και αναγκαστικά ταμπουρώνεται. Τα παιχνίδια στα οποία δεν σκοράραμε νωρίς δεν δείχνουν έλλειψη φυσικής κατάστασης. Οπότε μάλλον είναι θέμα αγωνιστικής νοοτροπίας.

Όσο νικάει η ομάδα να κάνουμε τα στραβά μάτια. Η αλήθεια είναι όμως πως έτσι δεν είσαι για πολλά. Θα δείξει το μέλλον.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
Αδερφέ, PAOKCURE, νομίζω οτι τα παρατεταμένα λάθη ξεκίνησαν απο πέρσυ, όταν δημοσιογράφος στοχοποίησε συγκεκριμένο παίκτη κ έβαλε στόχο να τον φάει. Ξέρεις πότε άρχισε το τραμπολίνο? Με τη συνέντεξη της ΠΑΕ, όπου ο παίκτης καλύφθηκε. Απο την επόμενη άρχισε το τραμπολίνο για τον επιγενόμενο παικταρά μας στα χαφ που πριν απο λίγο ήταν ο άξεστος ταραχοποιός......
Επί της ουσίας, πάντα ήμουν αυστηρά κάθετος στο να βγαίνει η ΠΑΕ κάθε λίγο κ λιγάκι κ να απαντάει στα στημένα ρεπορτάζ απο τα δημοσιογραφάκια. Δεν θέλω να πιστέψω bro, οτι η διοίκηση στήνει τον Κόλκα κ τον κάθε Κόλκα για να πάρει κλίμα. Επειδή το παρελθόν μου έδειξε οτι τα καλύτερα κ αποδοτικότερα στησίματα γίνονται όταν πέφτει παράς, εξακολουθώ να πιστεύω οτι το θέμα ανακινήθηκε απο το (ισχυρό δυστυχώς απ' ό,τι φαίνεται) περιβάλλον του μοντέλου των McDonalds για την προώθηση της καμπάνιας του Double Bacon cheeseburger στην πόλη κ κατα δεύτερο λόγο απο το παιχνίδι του manager να αυξήσει την τιμή του παίκτη του. Ξέρεις τι παρακολούθησα αδερφέ? Με το που προέκυψε τέτοιο θέμα σε Σαββατιάτικο φύλο της ΕΞΕΔΡΑΣ (δλδ μεταγραφής του ακατανόμαστου στον ΠΑΟΚ), ο λαγός πρότεινε 800, ενώ πριν πρότεινε 700. Δεν του φτάνουν όμως του "ΠΑΟΚση". Ο ίδιος ήθελε συμβόλαιο τύπου Σισέ στον λαγό κ μεγαλύτερο του Κατσουράνη. Αλλά δυστυχώς για μας ο λαγός δεν ακολούθησε....
Μπορεί η άλλη πλευρά κάλλιστα να υποστηρίξει (μιλάω για την συνετή άλλη πλευρά και όχι για τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ που ζητωκραύγαζαν παίκτη του ΠΟΚ) τη διαφοροποίησή της. Η διοίκηση όμως δεν έχει κατ' εμέ την υποχρέωση να απαντήσει ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ απο την πλευρά του παίκτη με το να την διαψεύσει. Κ κακώς διέψευσε ό,τι διέψευσε. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ
1ον Να μην ασχοληθεί καθόλου με τον ποδοσφαιριστή γίδι ή
2ον ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ του γηπέδου 4 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΩΡΑ κονομάνε απο την τρέλα μας ή
3ον Να κάνει μια συνάντηση με τους σ.φ. ΠΑΟΚ κ να τους ενημερώσει οτι δεν τίθεται θέμα κ δεν είναι στις σκέψεις της. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΟΙΚΕΙ, δε διαψεύδει. Αν τώρα όντως έστησε το θέμα, τότε αδερφέ, λογικά προεξόφλησε οτι ο,τι έγινε χθες ήταν σφάλμα δικό της κ μόνο δικό της.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Είναι η μέγιστη ντροπή αυτό που ακούστηκε από τα επίσημα.Βεβαια ειμαι σίγουρος ότι εγινε για σπασιμο σε αυτά που ξεκίνησε η 4.Όμως  Cure μη βαζεις ετικέτες (ότι είναι βάζελοι αυτοί που φώναζαν το όνομα του κοντού).Επειδή εχω συζητήσει υπάρχουν άτομα που εχουν φάει χιλιόμετρα με το κουτάλι που και τώρα τον λενε δημητρακη.Κάποιοι βέβαια δεν το βλέπουν τόσο εγωιστικά όπως εμείς.
Πιστεύω ότι το θέμα δεν είναι τόσο απλό για καναπεδάτους και ντεμεκ ΠΑΟΚτσηδες.Νόμίζω ότι και στη Λιβαδειά θα υπάρξει θέμα
Όμως είναι ντροπή να λέμε για ΠΑΟΚτσηδες ότι έχουν πράσινα αισθήματα.Επειδή διαφωνώ μαζί σου ντεμεκ σε υποβιβάζω.Και στο λέω γιατί σέβομαι γενικά τις απόψεις σου
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

CLUB LARISA

• Guest
XIOS4, με το συμπάθειο αδερφέ, αλλά το σύνθημα Πουτάνας Γιοί παναθηνάικοι, δεν ακούστηκε για να εξυβριστεί η 2 και η 3. Το θεώρησα έξυπνο πονηρό κ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΟ. Κ είναι απάντηση στο κατάπτυστο σαλπιγίδις οεοεοεοε. Δεν ήταν μομφή για φιλολαγουδισμό, αλλά σύνθημα που καταδεικνύει ακριβώς την μαλακία του να υμνείς παίκτη του ΠΟΚ. ΜΑΓΚΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ? ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ Κ ΟΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΥΠΕΡ ΠΑΙΚΤΗ ΞΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ. Ειρωνεία πουλούσε το σύνθημα κ όχι μομφή οτι στο γήπεδο υπήρχαν παναθηναικοί.....
« Last Edit: January 07, 2010, 18:12:00 by CLUB LARISA »