Αδερφέ, PAOKCURE, νομίζω οτι τα παρατεταμένα λάθη ξεκίνησαν απο πέρσυ, όταν δημοσιογράφος στοχοποίησε συγκεκριμένο παίκτη κ έβαλε στόχο να τον φάει. Ξέρεις πότε άρχισε το τραμπολίνο? Με τη συνέντεξη της ΠΑΕ, όπου ο παίκτης καλύφθηκε. Απο την επόμενη άρχισε το τραμπολίνο για τον επιγενόμενο παικταρά μας στα χαφ που πριν απο λίγο ήταν ο άξεστος ταραχοποιός......
Επί της ουσίας, πάντα ήμουν αυστηρά κάθετος στο να βγαίνει η ΠΑΕ κάθε λίγο κ λιγάκι κ να απαντάει στα στημένα ρεπορτάζ απο τα δημοσιογραφάκια. Δεν θέλω να πιστέψω bro, οτι η διοίκηση στήνει τον Κόλκα κ τον κάθε Κόλκα για να πάρει κλίμα. Επειδή το παρελθόν μου έδειξε οτι τα καλύτερα κ αποδοτικότερα στησίματα γίνονται όταν πέφτει παράς, εξακολουθώ να πιστεύω οτι το θέμα ανακινήθηκε απο το (ισχυρό δυστυχώς απ' ό,τι φαίνεται) περιβάλλον του μοντέλου των McDonalds για την προώθηση της καμπάνιας του Double Bacon cheeseburger στην πόλη κ κατα δεύτερο λόγο απο το παιχνίδι του manager να αυξήσει την τιμή του παίκτη του. Ξέρεις τι παρακολούθησα αδερφέ? Με το που προέκυψε τέτοιο θέμα σε Σαββατιάτικο φύλο της ΕΞΕΔΡΑΣ (δλδ μεταγραφής του ακατανόμαστου στον ΠΑΟΚ), ο λαγός πρότεινε 800, ενώ πριν πρότεινε 700. Δεν του φτάνουν όμως του "ΠΑΟΚση". Ο ίδιος ήθελε συμβόλαιο τύπου Σισέ στον λαγό κ μεγαλύτερο του Κατσουράνη. Αλλά δυστυχώς για μας ο λαγός δεν ακολούθησε....
Μπορεί η άλλη πλευρά κάλλιστα να υποστηρίξει (μιλάω για την συνετή άλλη πλευρά και όχι για τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ που ζητωκραύγαζαν παίκτη του ΠΟΚ) τη διαφοροποίησή της. Η διοίκηση όμως δεν έχει κατ' εμέ την υποχρέωση να απαντήσει ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ απο την πλευρά του παίκτη με το να την διαψεύσει. Κ κακώς διέψευσε ό,τι διέψευσε. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ
1ον Να μην ασχοληθεί καθόλου με τον ποδοσφαιριστή γίδι ή
2ον ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ του γηπέδου 4 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΩΡΑ κονομάνε απο την τρέλα μας ή
3ον Να κάνει μια συνάντηση με τους σ.φ. ΠΑΟΚ κ να τους ενημερώσει οτι δεν τίθεται θέμα κ δεν είναι στις σκέψεις της. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΟΙΚΕΙ, δε διαψεύδει. Αν τώρα όντως έστησε το θέμα, τότε αδερφέ, λογικά προεξόφλησε οτι ο,τι έγινε χθες ήταν σφάλμα δικό της κ μόνο δικό της.