Author Topic: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 1-0 Τετάρτη 6/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1  (Read 7392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
ελπιζω νικη για καλο ποδαρικο στην μελλοντικα πιο επιτυχημενη δεκαετια του ΠΑΟΚ μας .αυτη η δεκαετια θα φερει και την καλυτερα για την ομαδα. νικη για να αποσπαστουμε απο τους τεταρτοπεμπτους που θα μεγαλωσει την διαφορα ενοψει πλαυ οφ αλλα και για να πλησιασουμε τα πρασινοκοκκινα τσουλια. ειναι μερα αργιας και ελπιζω σε γεματη τουμπα
καλη ποδοσφαιρικη χρονια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Matador

• Αλλαγή
Ρε σεις τεταρτη ειναι το ματς; Στα φωτα; ??? ???
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ότι πρέπει!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
για να τους τα αλλάξουμε..! :P
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυμπααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααρα υστερα απο 3 μηνες!!!!
 :ambulance: :ambulance: :ambulance: :ambulance: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :devil: :devil: :05a: :05a: :tsigaro: :tsigaro: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :spray: :spray: :spray: :spray: :spray: :04a: :04a: :04a: :04a: :spray: :spray: :spray: :04a: :04a: :spray: :spray:

Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου να σε δω απο κοντα να ξανα αποκτησει νοημα η ζωη μου...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Στο contra πήρε το μάτι μου ότι  η κούλα μας έχει περάσει στα tickets!Ένα καλο sold out θέλω λοιπόν να ξεπεράσουμε τους ανύπαρκτους κιτρινιάρηδες. Sold out γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ότι σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας μας κλέψανε 2 βαθμούς εν ψυχρώ στην νέα σμύρνη.Και μην ξεχνάμε και την γελοία ανακοίνωση που τόλμησε και έβγαλε η ΠΑΕ ΝΙΟΝΙΟΣ μετά το mats!
ΝΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣHΔΙΚΟ!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Άκυρα τα νούμερα των εισητηρίων.
Δεν είναι για συμπεράσματα,μην τα παίρνετε στα σοβαρά
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
Και τι να πάρουμε στα σοβαρά, την διαίσθησή μας; Εκτός κι αν θες να πεις πως η ΠΑΕ φοροδιαφεύγει. Οπότε αυτά που μας λένε κάθε έξι μήνες (ως στοιχεία), τα απορρίπτεις για μπαρμπούτσαλα. Διαφωνώ μαζί σου.

Athinaios--4

• Guest
Πως μετριόνται ακριβώς τα εισιτήρια από την στιγμή που υπάρχουν και τα διαρκείας. Γιατί είναι κάτι που δε γνωρίζω

fatal_invasion

• Guest
Και τι να πάρουμε στα σοβαρά;
Τον αριθμό που βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια Egoist.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Περυσι ειχαμε στανταρ 3-4 χιλιαδες τσαμπατζηδες κατα ΜΟ.Ισως και ακομα περισσοτεροι. Για παραδειγμα εβλεπες μια Τουμπα με 20000 κοσμο και σου ελεγε 17000 εισητηρια. Φετος οι τσαμπατζηδες ειναι εμφανως λιγοτεροι. Εγω νομιζω οτι οτι πρπει να ειμαστε καπου στα +2000 κοσμο περιπου κατα ΜΟ σε σχεση με αυτο που δηλωνεται επισημα.
Παντως για μενα 16000 ΜΟ ειναι απογοητευτικο νουμερο....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Παντως για μενα 16000 ΜΟ ειναι απογοητευτικο νουμερο....
+1

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ενταξει εχουμε μπροστα μας και τα ντερμπυ... ανοιγει κ ο καιρος μετα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
την εξήγηση για το νούμερο που βλέπουμε όμως πως θα τη μάθουμε.

το μόνο που φαντάζομαι εγώ είναι από τα 21000 διαρκείας καμιά 5-8 χιλιάδα να είναι τύποι σαν εμένα οι οποίοι ΔΕΝ πάνε σε κάθε ματς λόγω απόστασης, δουλειάς ή δε ξέρω τι
και να πουλιούνται και μερικά έξτρα από τα μη διαρκείας
και να έχουμε όντως ένα νούμερο κοντά στα 16 κιλο ευρώ ΜΟ

νομίζω ότι με την δεδομένη ψηφιακή καταμέτρηση στα τουρνικέ το νούμερο ΔΕΝ  μπορεί να είναι άλλο...είναι το καταγεγραμένο!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ÐÁÏÊ-Ðáíéþíéïò (19:00, Novasports 1)

ÄéáéôçôÞò: Äáëïýêáò Ãåþñãéïò
Á’ âïçèüò: Áêñßâïò ×ñÞóôïò
Â’ âïçèüò: Ãïýêïò ÄçìÞôñéïò

http://www.sport-fm.gr/article/210894

fatal_invasion

• Guest
Τα εισιτήρια πότε κυκλοφορούν;

Offline gagas

• Αλλαγή
δυστυχως η γνωμη μου ειναι οτι οι 11 παικτες μας την αλλη τεταρτη θα παιζουν μονοι τους..
με αφορμη τα χθεσινα που εγιναν στον αγωνα μπασκετ βλεπω οτι το γηπεδο θα ειναι χωρισμενο στα δυο για πολλη ωρα κ θα εχουμε ανταλλαγη συνθηματων εκατερωθεν..κ αυτη θα ειναι μονο η αρχη.

εγω θα προσπαθησω να φωναζω εστω κ μονος μου ΠΑΟΚ για να στηριξω τους ποδοσφαιριστες της ομαδας μας. ελπιζω το ιδιο να κανετε κ πολλοι απο εσας ωστε να προσπαθησουμε να προλαβουμε το κακο..

τελος εκληπαρω σε οσους κανουν κερκιδα την αλλη τεταρτη, να μην ξεκινησουν τα συνθηματα με το συνθημα για τον κοντο, οπως εγινε εχθες..ας το πουνε αργοτερα τουλαχιστον..Ας ξεκινησουν με ενα για τον ΠΑΟΚ μας.
επισης ελπιζω ο σταυρακης κ οι συν αυτω να εχουν τη δυναμη κ τη θεληση να αποτρεψουν το διχασμο..ειναι κρισιμα οσα διαδραματιστουν στην κερκιδα για το μελλον του ΠΑΟΚ..

δεν διαφωνω με οσους θελουν η δεν θελουν τον κοντο. εχω κ εγω την αποψη μου αλλα θεωρω καταστροφικο για τον ΠΑΟΚ που αγαπω να την εκφραζω στα 90 λεπτα του ποδοσφαιρικου αγωνα ή στα 40 του μπασκετικου αγωνα. (εχθες η ομαδα θα κερδιζε πολυ πιο ευκολα αν δεν ειχαμε τα ουουου)
διαφωνω επισης με το γεγονος οι μισοι να λενε φυτα τους αλλους μισους, κ αλλοι μισοι να λενε ουου κ να βριζουν..δυστυχως ολα αυτα δεν δειχνουν προοδο..

ξερω οτι αυτο το ποστ δεν θα αλλαξει τπτ, ξερω οτι πολλοι θα πειτε οτι ειμαι εκτος τοπου.. αλλα τα γραφω..δεν μαμεις..μεχρι που σκεφτομαι να μην παω στον αγωνα μετα τη χθεσινη ξενερα..

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
θα το γράψω και εδώ!

Αν θέλετε ενότητα να βγει χθες η διοίκηση και διαψεύσει το θέμα κοντοπουτανοκαραγκιοζολυγούρη όπως έκανε και με τον κάστρομαν,τον κέζμαν το παλτό κτλπ!
Όχι άλλο κάρβουνο!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε εσυ δεν θελεις ενοτητα?
τι θα πει "αν θελετε ενοτητα". δεν ειμαστε οπαδοι του ΠΑΟΚ ΕΜΕΙς?
αν θελεις εσυ ενοτητα να κανετε μια συγκεντρωση εξω απο τα γραφειο της ΠΑΕ κ να ρθουνε ολοι οσοι δεν τον θελουν. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ???
ΘΑ ΕΡΘΩ Κ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ(κ θελω κεγω)..

στειλτε mail στην ΠΑΕ ολοι μαζι..καντε κατι διαφορετικο.. να δειξουμε μια μαμημενη προοδο..να μην γυρισουμε παλι στα παλια...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ