δυστυχως η γνωμη μου ειναι οτι οι 11 παικτες μας την αλλη τεταρτη θα παιζουν μονοι τους..
με αφορμη τα χθεσινα που εγιναν στον αγωνα μπασκετ βλεπω οτι το γηπεδο θα ειναι χωρισμενο στα δυο για πολλη ωρα κ θα εχουμε ανταλλαγη συνθηματων εκατερωθεν..κ αυτη θα ειναι μονο η αρχη.
εγω θα προσπαθησω να φωναζω εστω κ μονος μου ΠΑΟΚ για να στηριξω τους ποδοσφαιριστες της ομαδας μας. ελπιζω το ιδιο να κανετε κ πολλοι απο εσας ωστε να προσπαθησουμε να προλαβουμε το κακο..
τελος εκληπαρω σε οσους κανουν κερκιδα την αλλη τεταρτη, να μην ξεκινησουν τα συνθηματα με το συνθημα για τον κοντο, οπως εγινε εχθες..ας το πουνε αργοτερα τουλαχιστον..Ας ξεκινησουν με ενα για τον ΠΑΟΚ μας.
επισης ελπιζω ο σταυρακης κ οι συν αυτω να εχουν τη δυναμη κ τη θεληση να αποτρεψουν το διχασμο..ειναι κρισιμα οσα διαδραματιστουν στην κερκιδα για το μελλον του ΠΑΟΚ..
δεν διαφωνω με οσους θελουν η δεν θελουν τον κοντο. εχω κ εγω την αποψη μου αλλα θεωρω καταστροφικο για τον ΠΑΟΚ που αγαπω να την εκφραζω στα 90 λεπτα του ποδοσφαιρικου αγωνα ή στα 40 του μπασκετικου αγωνα. (εχθες η ομαδα θα κερδιζε πολυ πιο ευκολα αν δεν ειχαμε τα ουουου)
διαφωνω επισης με το γεγονος οι μισοι να λενε φυτα τους αλλους μισους, κ αλλοι μισοι να λενε ουου κ να βριζουν..δυστυχως ολα αυτα δεν δειχνουν προοδο..
ξερω οτι αυτο το ποστ δεν θα αλλαξει τπτ, ξερω οτι πολλοι θα πειτε οτι ειμαι εκτος τοπου.. αλλα τα γραφω..δεν μαμεις..μεχρι που σκεφτομαι να μην παω στον αγωνα μετα τη χθεσινη ξενερα..