Author Topic: Τρίκαλα- ΠΑΟΚ 78-80 Κυριακή 20/12/2009 ώρα 16:00 ΕΤ1  (Read 4053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
θα συνεχισω να σας κουραζω με στατιστικα κι ας με κραζετε(δεν ειναι κακο να γνωριζουμε):

1ον:ο τζιγκανοβιτς μεχρι χθες ειχε μ.ο. ποντων 6(σε κανενα ματς δεν εβαλε πανω απο 8)!με εμας εβαλε 21!

2ον:ο ΠΑΟΚ εχει την ψηλοτερη φροντ λαιν(θεσεις "4" και "5") του πρωταθληματος με μ.ο 2,10!

3ον:μονο ο ΠΑΟΚ,ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος εχουν τοσες επιλογες στην θεση 4-5!

4ον:ο ηλυσιακος που μας πηρε 13 επιθετικα την προηγουμενη εβδομαδα εχει την 2η πιο κοντη φροντ λαιν του πρωταθληματος με μ.ο 2,05!

αυτα απο την.......

στατιστικη υπηρεσια rebelpappous data(τρεμε γαλανη) ;D

ρε αδελφε αντε τη δικη μου γνωμη δεν τη σεβεσαι για τη διαιτησια και καλα κανεις μαγκια σου εσυ και τα στατιστικα σου  

ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ
 ο Λαζος στα ανυπαρκτα φαουλ που του χρεωνανε τους εβριζε  ................

ο σκοπιανος χτυπιοτανε με τα απιστευτα σφυριγματα που του δινανε.........................

και τελευταιο απο ολα  ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ και τι του σφυριζανε

πιστευω πως  ολα τα παραπανω δεν τα ειδες ισως  επειδη ησουν απασχολημενος με τα στατιστικα σου και φοβοσουν μη σου  φυγει κανα ριμπαουντ ..........

αδελφικους χαιρετισμους.  

ρε φιλε το καναμε σηριαλ.........

εγω δεν ειπα καθολου οτι δεν μας αδικησε η διαιτησια.....εγω αυτο που λεω ειναι οτι μπροστα στην αδικια που διαπραξαμε ΕΜΕΙΣ στους ευαυτους μας η αδικια απο τους διαιτητες ειναι ΑΜΗΛΗΤΕΑ!

δεν φταινε τα 2-3 φαουλ που δεν μας εδωσαν ουτε τα 2-3 φαουλ που αδικως μας χρεωσαν ουτε το απαραδεκτο αντιαθλητικο στον μονρο για το γεγονος οτι χασαμε 19 αμυντικα ριμπαουντ!

θα το ξαναπω γιατι δεν βλεπω να ξεκολλαει το μυαλο......στην ρακετα ΜΑΣ πηραμε μολις 2 ριμπαουντ παραπανω(21 αμυντικα εμεις και 19 αυτοι)!πιστευω οτι ειναι ΡΕΚΟΡ αρνητικης επιδοσης στον τομεα των ριμπαουντ!θα το ψαξω..... ;D

οταν εχεις αντιπαλο που σουταρει 45% διποντα και εχεις ΜΕΓΑΛΗ διαφορα ποιοτητας ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τους ριξεις 30 ποντους διαφορα ακομα και αν η διαιτησια κανει ΟΡΓΙΑ......ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

κατι τελευταιο......9/10 περιπτωσεις στο μπασκετ τα στατιστικα λενε αληθεια!

και για να μην λεμε παλι πολλα.......

"Το άσχημο για μας είναι ότι χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ ειδικά στο τέλος, κάτι που επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού".

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΦΙΛΕ ρεμπελπαπου για σενα ...........

Η είσοδος στην πρώτη 6αδα και η συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ είναι ο πρωταρχικός στόχος του Π.Α.Ο.Κ. όπως επεσήμανε ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό sport103 FM. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε «καλύτερες διαιτησίες» στο μέλλον και πρόσθεσε πως η ομάδα του πρέπει να ξεπεράσει το ματς στα Τρίκαλα και να κοιτάξει μπροστά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου
Για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του στα Τρίκαλα: «Κάπου θα πρέπει ορισμένα πράγματα να μπούνε στην θέση τους και οι ομάδες να σκέφτονται το πώς θα παίζουν μέσα στο γήπεδο».
Για την ανακοίνωση της διοίκησης της ΚΑΕ για τη διαιτησία: «Ασπάζομαι τις αποφάσεις της διοίκησης και τις περιφρουρώ. Θα πρέπει όμως να ξεπεράσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλουμε καλύτερες διαιτησίες».
Για την άρνηση εισόδου στους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. να μπουν και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι: «Θέλουμε πιο ήπια ατμόσφαιρα στο γήπεδο με τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να ευχαριστιέται αυτό που θα βλέπει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να ανοίξουν τα γήπεδα και ο κόσμος να πηγαίνει και να παρακολουθούν τις ομάδες του. Θα πρέπει να περιφρουρήσουμε την τάξη και σίγουρα γεγονότα που έχουν οδηγήσει τον ΕΣΑΚΕ να μην επιτρέπει την μετακίνηση των φιλάθλων κάτι που θα πρέπει να εκλείψει. Το μπάσκετ προσφέρει συγκινήσεις και έχει φέρει πολλές επιτυχείς σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο και κάθε φίλαθλος θα ήθελε να βλέπει τους παίκτες που θαυμάζει χωρίς να διακυβεύεται η προσωπική του ασφάλεια».
Για το αντιαθλητικό φάουλ σε βάρος του Μονρό: «Πιστεύω ότι ήταν ένα σφύριγμα που ακόμη δεν το έχω καταλάβει. Πίστευα ότι έπρεπε να χτυπήσει πρώτα βολές ενώ υπήρχαν νωρίτερα πιο σκληρά φάουλ πάνω του χωρίς παρατηρήσεις από τους διαιτητές και ελπίζω στη συνέχεια να μην δούμε ανάλογα γεγονότα μέσα στο γήπεδο».
Για την εικόνα της ομάδας του: «Πηγαίνουμε αρκετά καλά με την προσθήκη του Μιλισάβλιεβιτς να μας έδωσε οντότητα στην ομάδα και όταν αποκτήσει τις αναπνοές που χρειάζεται και μπει στην χημεία η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της περιόδου με το καλό μπάσκετ να παίζεται μετά τον Ιανουάριο με στόχο τα πλέι οφ όπου κρίνονται τα πάντα».
Για την μη προστασία του Λάζαρου Παπαδόπουλου: «Εγώ βλέπω όλη την ομάδα και για αυτό είχα διαμαρτυρηθεί και την προηγούμενη φορά γιατί οι διαιτητές δεν σφυρίζουν το ίδιο και αυτό είναι το πρόβλημά μου. Αυτό γιατί πάνω από όλα είναι ο Π.Α.Ο.Κ. και όχι κάποιος παίκτης ή κάποιος προπονητής».
Για τον στόχο του Π.Α.Ο.Κ. στην διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος: «Θα θέλαμε να μπούμε στην εξάδα και στα πλέι οφ να αντιμετωπίσουμε ομάδες με το ίδιο βεληνεκές με μας και όχι με κάποιον μεταξύ του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού».

http://www.paokmania.gr/el/component/content/article/43-mme/3206-dilwseis-markopoulos.html

αδελφικους χαιρετισμους.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Matador

• Αλλαγή
Αν ο γιαννουλας φυγει απο το παλατακι χωρις να εχει φτυσει το γαλα της πουτανας της μανας του,θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

+1926 αδερφε, εχει και γυναικειο ονομα το τραβελι

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΚΑΙ ΤΑΓΑΡΟΒΟΣΚΕ

ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ που πιασεις την ΠΑΟΚΑΡΑ στο στομα σου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline t.b

• Αλλαγή
Στο παιχνίδι του κυπέλλου δεν είχε έρθει, γιατί να έρθει στο πρωτάθλημα;
Το κομμάτι του το έκανε, την μαγκιά του την πούλησε, τουλάχιστον πήρε την πούτσα!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
γαμω τις ξαδερφες...παλιοπουτανα αεκ εμεις θα σε ξαποστειλουμε...

υ.γ για το ματς το μονο που εχω να πω ειναι οτι καλη φαση να σε τραβανε φωτογραφιες οι μπατσοι μολις φτανεις σε ενα γηπεδο...συν το οτι καλη φαση ειναι να φορανε και μασκες οι ενστολοι την ωρα των διαπραγματευσεων...ολα αυτα δεν ξερω αν ειναι εντολη καποιου γιαννουλα δεν ξερω αν τα χει προκαλεσει ο ΠΑΟΚτσης οπως διαβαζω αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι εμενα μου δειχνουν πως δεν με θελουν ηρεμο και σωστο σε συμπεριφορα πουθενα...

υ.γ2 υπηρξαν και προσαγωγες τρικαλινων οπαδων μας...αφεθηκαν ολοι απο οτι εμαθα

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
XXXXXXXXXXXXX
Δε πας να στείλεις κανά βιογραφικό στην AGB MRB και όπως αλλιώς τις λένε αυτές τις στατιστικές μαλακίες;

XXXXXXXXXX και κάθεσαι και ασχολείσαι με ριμπάουντ και βολές και τι έκανε ο πουσταράς ο τζιγκάνοβιτς...
Ρε είστε καλά ρε; Ρε έκανες 10 ποστ για να μας αποδείξεις τι;; Ότι ο ΠΑΟΚ ΄κέρδισε τυχαία; Ότι οι διαιτητές τον ΠΑΟΚ τον παίζουν στα ίσια; Γελάνε και οι πέτρες με αυτά που γράφεις παππού καθώς και με όσους συμφωνούν μαζί σου.
Θέλουμε λέει εμείς τον ΠΑΟΚ μικρό επειδή πανυγηρίζουμε νίκη επί των τρικάλων..

Και εσύ ρε alexisv πρόσεχε ρε φίλε γιατί πολύ αντικειμενικός είσαι... Αυτά που κράζεις απ'τη μία αλλά τα υποστηρίζεις κιόλας απ'την άλλη γιατί λες πως μπορεί και εσύ να τα έκανες κάποτε, μόνο μπερδεμένος μπορώ να πω πως είσαι...
Τη καψούρα μου κανείς δε θα τη κόψει ρε φίλε... Όχι και να τρώω δακρυγόνα με τα τρίκαλα..
Και αν θες να το πάμε και αλλού και να υποθέσουμε πως είναι αλήθεια αυτά που λες, ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ δεν έγινε φόβητρο επειδή ήταν καλό παιδί... Και όταν ένα κακό παιδί δε του φέρονται και καλά γίνεται ακόμα χειρότερο..
« Last Edit: December 22, 2009, 11:01:02 by Capricorn »
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
τωρα θα σου ελεγα καμια χοντρη αλλα εχε χαρη που δεν θελω να βαλω σε κοπο τους moderators να σβηνουν.......

αντε....που θα μου πεις εσυ αν ειμαι αληθινος ΠΑΟΚτσης.........δεν χρειαζεται να αποδειξω σε ΚΑΝΕΝΑΝ αν ειμαι..........

αλλα τι να πεις;εδω εσυ καταλαβες οτι εγω ηθελα να αποδειξω οτι κερδισαμε τυχαια,οτι οι διαιτητες μας επαιξαν στα ισα και οτι θελουν μικρο τον ΠΑΟΚ οσοι πανηγυριζουν;

αληθεια οσα χρονια γραφω εδω στα topic του μπασκετ δεν σε εχω ξαναδει να γραφεις;

βεβαια ειμαι και παππους και δεν θυμαμαι........

δυστυχως μαλλον ελαχιστοι καταλαβαν τι λεω οποτε........στου κουφου την πορτα....παρτην πορτα και φυγε............

εγω το βουλωνω λοιπον για να μην ενοχλουνται ολοι οσοι ειναι της αποψης "μας φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τους ευατους μας"........αλλωστε απο την λογικη της εφηβειας απεχω πολυ πλεον.....ειμαι παππους  ;D

fatal_invasion

• Guest
Παππού τζάμπα κουράζεσαι.Όσοι έχουν ασχοληθεί με το άθλημα ξέρουν.Δεν θυμάμαι αν το 'χω ξαναπεί.Ένα πιθανό αμυντικό ριμπάουντ μπορεί να σε στείλει απο το -3 στο +3 .Μιλάμε για εύρος 6 πόντων.
Ωστόσο σε αυτό το ματς,ακόμα και με την ποιοτική διαφορά,ακόμα και με τα μη παρμένα αμυντικά ριμπάουντ,το παιχνίδι δε το γύρισαν τα Τρίκαλα,αλλά τα κοράκια,και δε κράζω γενικά τους διαιτητές.Διαφορετικά θα είμασταν 10-15 πάνω μέχρι το τέλος.

Ο βόρεια σύνορα μαλλον δεν το χει το τόπι.Μιλάει για στατιστικές μαλακίες και μετά ασχολείται με την αναθεματισμένη την αντικειμενικότητα του Αλέξη.Κοινώς δε φταίμε ποτέ εμείς.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αυτο που λεει ο βορεια συνορα ακομψα ειναι οτι την ωρα που συνοπαδοι μας τρωγανε χημικα και ποζαρανε στον φακο της αστυνομιας εδω μεσα γινοταν ποστ για το ματς με τα τρικαλα,για τον επαγγελματια,για τα αγωνιστικα της ξαδερφης(μουνοπανα),για τον γχ,για τον γψ και παει λεγοντας...

τωρα ειλικρινα παππου με ολη την καλη διαθεση που εχω απεναντι σου μιας και ασχολεισαι και το κατεχεις το αθλημα...μολις ειδα κατεβατα απο σενα για το ματς ξενερωσα απο την ζωη μου...και οχι μονο μαζι σου για να εξηγουμαι...δεν φταις εσυ σε αυτο ελευθερια λογου εχουμε εξαλλου.απλα δεν ειναι αυτο που ενδιαφερει τον οπαδο σε ενα οπαδικο φορουμ(ετσι δεν λανσαρουμε το φορουμ;)...αν με καταλαβαινεις...

φαταλ κανεις δεν ειπε οτι δεν φταιμε...γι'αυτο και κραζουμε τον κοσμο οταν δεν παει πουθενα και γι'αυτο τον ξανακραζουμε επειδη πηγε...ο κοσμος φταιει παντα εξαλλου.ακομα κι οταν συνανταει ενστολους με μασκες και φωτογραφους χωρις να εχει προκαλεσει κανεναν.ακομα κι οταν καθεται 4 ωρες εξω απο ενα χωριο πριν το ματς και φτανει λογω χημικων με τα ποδια 4 χλμ μακρια απο το χωριο την ωρα του ματς...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Êáé åóý ñå alexisv ðñüóå÷å ñå ößëå ãéáôß ðïëý áíôéêåéìåíéêüò åßóáé... ÁõôÜ ðïõ êñÜæåéò áð'ôç ìßá áëëÜ ôá õðïóôçñßæåéò êéüëáò áð'ôçí Üëëç ãéáôß ëåò ðùò ìðïñåß êáé åóý íá ôá Ýêáíåò êÜðïôå, ìüíï ìðåñäåìÝíïò ìðïñþ íá ðù ðùò åßóáé...
Ôç êáøïýñá ìïõ êáíåßò äå èá ôç êüøåé ñå ößëå... ¼÷é êáé íá ôñþù äáêñõãüíá ìå ôá ôñßêáëá..
Êáé áí èåò íá ôï ðÜìå êáé áëëïý êáé íá õðïèÝóïõìå ðùò åßíáé áëÞèåéá áõôÜ ðïõ ëåò, ï ËÁÏÓ ôïõ ÐÁÏÊ äåí Ýãéíå öüâçôñï åðåéäÞ Þôáí êáëü ðáéäß... Êáé üôáí Ýíá êáêü ðáéäß äå ôïõ öÝñïíôáé êáé êáëÜ ãßíåôáé áêüìá ÷åéñüôåñï..

Ößëå Voreia_Sinora, ìÜëëïí êáé åóý äåí êáôÜëáâåò ôá üóá ëÝù êáé ôï ìüíï óßãïõñï åßíáé ðùò äåí åßìáé ìðåñäåìÝíïò! ÌéëÜò ãéá êáëÜ êáé êáêÜ ðáéäéÜ. Åãþ ðïõèåíÜ äåí ëÝù ðùò ðñÝðåé íá ãßíïõìå êáëÜ ðáéäéÜ!

ËÝù Ýíá ðïëý áðëü ðñÜãìá ôï ïðïßï èá ôï ðù üóï ðéï îåêÜèáñá êáé óýíôïìá ìðïñþ Üëëç ìßá öïñÜ ìðáò êáé ôï êáôáëÜâåôå…..

Áõôüò ðïõ åðéëÝãåé íá åßíáé üðùò ëåò «êáêü» ðáéäß, äåí ðñÝðåé íá êëáßãåôå ìåôÜ êáé íá ìéëÜåé ãéá ðüëåìï åíáíôßùí ôïõ êôë. Äåí áñìüæåé óôïí ÐáïêôóÞ áõôÞ ç êëÜøá ðþò íá ôï êÜíïõìå;;; ÐñÝðåé íá êáôáëáâáßíåéò ðùò ëüãï ôùí åíåñãåéþí óïõ Ý÷åéò ìßá óõãêåêñéìÝíç ìåôá÷åßñéóç êáé íá ôçí áðïäÝ÷åóáé. Êáé ü÷é íá ëåò üôé åìÝíá ì Ý÷ïõí Ýôóé êáé ôïõò Üëëïõò áëëéþò. Áöïý áðïäåäåéãìÝíá Ý÷åéò äåßîåé ðùò ÄÅÍ åßóáé óáí ôïõò Üëëïõò, ôé ôï ëåò;;; (ü÷é åóý ðñïóùðéêÜ, ãåíéêÜ ìéëÜù)

** Áöïý åßóáé áõôü ðïõ åßóáé, êáé ìå ôá ôñßêáëá èá ôá öáò, êáé ìå ôçí êÜôù êåñáóéÜ êáé ãåíéêÜ óå üðïéï ÷ùñÜöé/ãÞðåäï êáé áí ðáò. Ôï äÝ÷åóáé êáé ðáò ðáñáêÜôù….

*** Ôï ÐÁÏÊ ÅÍÁÍÔÉÙÍ ÏËÙÍ íá ôï ëåò êáé íá ôï åííïåßò êáé ü÷é íá ôï ëåò êáé íá êëáßãåóáé üôé üëïé åßíáé åíáíôßùí óïõ!
(ðÜëç ìéëÜù ãåíéêÜ êáé ü÷é ãéá åóÝíá ðñïóùðéêÜ)   
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
γαμω τις ξαδερφες...παλιοπουτανα αεκ εμεις θα σε ξαποστειλουμε...

υ.γ για το ματς το μονο που εχω να πω ειναι οτι καλη φαση να σε τραβανε φωτογραφιες οι μπατσοι μολις φτανεις σε ενα γηπεδο...συν το οτι καλη φαση ειναι να φορανε και μασκες οι ενστολοι την ωρα των διαπραγματευσεων...ολα αυτα δεν ξερω αν ειναι εντολη καποιου γιαννουλα δεν ξερω αν τα χει προκαλεσει ο ΠΑΟΚτσης οπως διαβαζω αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι εμενα μου δειχνουν πως δεν με θελουν ηρεμο και σωστο σε συμπεριφορα πουθενα...

υ.γ2 υπηρξαν και προσαγωγες τρικαλινων οπαδων μας...αφεθηκαν ολοι απο οτι εμαθα

μαλακιες εμαθες φιλε και σορρυ κιολας... ενα παιδι απο Θεσσαλονικη πιασανε και το αφησανε αμεσως. τπτ αλλο, ουτε προσαγωγες δικων μας ουτε τπτ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οκ...ετσι μου ειπε δικος σας...μακαρι να λεω μαλακιες

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Τους είχε τσούξει ο αποκλεισμός στο κύπελλο και δεν το ξέχασαν.Μας το έδειξαν και με την συμπεριφορά τους.Το θέμα είναι ότι τα βάλανε με λάθος ομάδα και οπαδούς και στο δεύτερο γύρο στην Πυλαία θα φάνε σίγουρα πολλούς πόντους.
Τα λάθη που είχαν γίνει με τον βαζελο(βήματα-λάθος επαναφορές μπάλας)στο προτελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι δεν έγιναν οπότε είχαμε βελτίωση σε αυτούς τους τομείς.
Όμως κάναμε αρκετά επιθετικά φάουλ(άλλα ήταν και άλλα δεν ήταν)και μας πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ αυτή την φορά.Ακόμα έχουμε δρόμο μέχρι να φτάσει η ομάδα στο 100%.
Σχετικά με το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά και μας βάλανε 22 πόντους.Απο την δεύτερη περίοδο και μετά βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση και είχαμε το προβάδισμα στο σκορ μέχρι τα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου περίπου.Απο εκεί και μετά κάναμε τα εύκολα δύσκολα και χάσαμε μια διαφορά 18 πόντων.
Τα κάστανα από την φωτιά έβγαλαν ο Gregory και ο Τσιάρας(δεν περίμενα να έβαζε τις βολές)ένα μπράβο και στους 2 και ειδικά στον δεύτερο που ήταν ψύχραιμος από την γραμμή των βολών.Ο powell έτυχε να κάνει το τελευταίο σουτ του αγώνα(3 πόντων)για την νίκη όμως αστόχησε και δεν κατάφερε να γίνει ακομα πιο μισητός καθώς στο κύπελλο πρέπει να είχε κάνει χειρονομία ή να πέταξε μπουκάλι αν δεν κάνω λάθος.

Σακαφλιάδες άντε για ύπνο ρε γατάκια
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
αυτο που λεει ο βορεια συνορα ακομψα ειναι οτι την ωρα που συνοπαδοι μας τρωγανε χημικα και ποζαρανε στον φακο της αστυνομιας εδω μεσα γινοταν ποστ για το ματς με τα τρικαλα,για τον επαγγελματια,για τα αγωνιστικα της ξαδερφης(μουνοπανα),για τον γχ,για τον γψ και παει λεγοντας...

τωρα ειλικρινα παππου με ολη την καλη διαθεση που εχω απεναντι σου μιας και ασχολεισαι και το κατεχεις το αθλημα...μολις ειδα κατεβατα απο σενα για το ματς ξενερωσα απο την ζωη μου...και οχι μονο μαζι σου για να εξηγουμαι...δεν φταις εσυ σε αυτο ελευθερια λογου εχουμε εξαλλου.απλα δεν ειναι αυτο που ενδιαφερει τον οπαδο σε ενα οπαδικο φορουμ(ετσι δεν λανσαρουμε το φορουμ;)...αν με καταλαβαινεις...

φαταλ κανεις δεν ειπε οτι δεν φταιμε...γι'αυτο και κραζουμε τον κοσμο οταν δεν παει πουθενα και γι'αυτο τον ξανακραζουμε επειδη πηγε...ο κοσμος φταιει παντα εξαλλου.ακομα κι οταν συνανταει ενστολους με μασκες και φωτογραφους χωρις να εχει προκαλεσει κανεναν.ακομα κι οταν καθεται 4 ωρες εξω απο ενα χωριο πριν το ματς και φτανει λογω χημικων με τα ποδια 4 χλμ μακρια απο το χωριο την ωρα του ματς...

ακριβως συμφωνω 100% σε ολα
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
κ εγω θα συμφωνησω με τη λογικη του ποστ..

επισης, τραγικο λαθος του καλαιτζιδη στο τελος που δινει βοηθεια στον ντρομπνιακ(χωρις λογο καθως κ εαν φαμε διποντο στο τελος απλα μας ισοφαριζουν κ ο αντιπαλος ψηλος βρισκεται με πλατη αρκετα εξω απο το καλαθι) κ αφηνει ελευθερο στο τριποντο τον παουελ..

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
τωρα θα σου ελεγα καμια χοντρη αλλα εχε χαρη που δεν θελω να βαλω σε κοπο τους moderators να σβηνουν.......

αντε....που θα μου πεις εσυ αν ειμαι αληθινος ΠΑΟΚτσης.........δεν χρειαζεται να αποδειξω σε ΚΑΝΕΝΑΝ αν ειμαι..........

αληθεια οσα χρονια γραφω εδω στα topic του μπασκετ δεν σε εχω ξαναδει να γραφεις;
δυστυχως μαλλον ελαχιστοι καταλαβαν τι λεω οποτε........στου κουφου την πορτα....παρτην πορτα και φυγε............

εγω το βουλωνω λοιπον για να μην ενοχλουνται ολοι οσοι ειναι της αποψης "μας φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τους ευατους μας"........αλλωστε απο την λογικη της εφηβειας απεχω πολυ πλεον.....ειμαι παππους  ;D

Για να αποδείξω δηλαδή σε σένα ότι είμαι ΠΑΟΚτσής πρέπει να κάνω 2369 ποστ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ;
Εγώ θα γράφω μόνο όταν έχω κάτι να πώ..Μαϊντανός δεν θα γίνω..
Όσο για τα υπόλοιπα που λες απλά δε παίζεσαι ρε... Αντε εντάξει το κουράσαμε... Γιατί αν το συζητήσουμε λίγο ακόμα θα μπει μπροστά το ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ  και θα στραβώσει ο στόμας... Μόλις κάποιος διαφωνήσει "έλα ρε τώρα και που ήσουν εσύ όταν εγώ και τα λοιπά"
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ

Offline t.b

• Αλλαγή
Μαρτυρία ΠΑΟΚτση από τα Τρίκαλα για τα σκηνικά που έγιναν εκεί.
http://paokland.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html

Δεν τo κάνω copy εδώ γιατί είναι στα greeklish, μην μου βάλει χέρι το άγρυπνο μάτι των Mod!

Υπάρχει και μετατροπέας t.b ...... :P

για σας αδέρφια!!
είμαι ο παοκτσής που έγραψα και στο blog σας.
σήμερα πραγματικά καταλαβαίνω ποσο ταιριάζει η φράση "αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι"!!στις τοπικές εφημερίδες βρήκαν λοιπόν να βγάλουν όλο το κόμπλεξ τους αυτά τα ασπόνδυλα "ψευτοδημοσιογραφακια" του χωριου μου!!!μετά από απίστευτη λάσπη κατάφεραν να μας εμφανίσουν σαν ανθρωπόμορφα τέρατα που το μονο που μας ένοιαζε ήταν η καταστροφή της πόλης!λες και είχαμε σκασίλα να κάψουμε το χωριο μας!!
 τα πράγματα είχανε ως εξής..εδώ και μέρες τα τοπικά μέσα μαζικής αποχαυνώσεις μιλούσαν για τις ορδές των ούνων και βαρβαρων οπαδών του παοκ,που είχαν σκοπό να προσέλθουν στην κατά τα αλλα φιλήσυχοι πόλη των trikalwn.me μια απίστευτη επίθεση κατά του κόσμου μας κατάφεραν να πείσουν την τοπική (ηλίθια) κοινή γνώμη ότι πρόκειται για ανθρωπόμορφα τέρατα με 2 κεφαλια!
έτσι ο γιδοβοσκός-τσοπάνος πρόεδρος της καε τρικάλων αποφάσισε να μην δοθούν εισιτήρια στους filoxenoumenous.se συμφωνία λοιπών όπως λέγεται και με την δικια μας καε,για την οποια έχω πολλά ράμματα για την γούνα τους,αποφάσισαν ότι εισιτήρια θα δοθούν μονο στους οπαδούς των τρικάλων με την ένδειξη της ταυτότητας τους!!κάποιοι από μας καταφέραμε και πήραμε και από 2 εισιτήρια με σκοπό να δώσουμε σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.
 την κυριακή το πρωί κι ενώ είχαμε είδη  συγκεντρωθεί στο σύνδεσμο για να οργανωθούμε για τον τρόπο που θα πάμε στο γήπεδο αλλα και την ετοιμασία της υποδοχής των υπολοιπων οπαδών από αθηνα θεσσαλονίκη γιάννινα βόλο καρδίτσα και άλλων πολλών περιοχών,μας ειδοποιούν ότι μπλόκα που έχουν στήσει μπάτσοι περιφερειακά των τρικάλων εμποδίζουν την είσοδο στη πόλη λεωφορείων που μεταφέρουν οπαδούς του παοκ.αποφασίσαμε λοιπόν και πήγαμε με ix και τους παραλάβαμε από τα μπλόκα!!!!
 μετά από το αναμενόμενο γλέντι στον σύνδεσμο ξεκινήσαμε χωρίς αστυνομική συνοδεία πορεία, για το γήπεδο, στην πόλη των τρικάλων φωνάζοντας μονο συνθήματα και χωρίς να προκαλέσουμε το παραμικρό.φτάνοντας έχω από το γήπεδο συναντήσαμε έντονη αστυνομική δύναμη των mat με αντισφυξιογόνες μάσκες έτοιμοι για olla!παρ'olla αυτά προχωρήσαμε ειρηνικά και προσπαθήσαμε να έρθουμε σε συνεννόηση με των επικεφαλή των δυνάμεων καταστολής.ορθά κοφτά μας είπε ότι έχει εντολή να μην περάει κανένας που δεν έχει εισιτήριο.όταν όμως εμφανιστήκαμε κάποια άτομα με εισιτήρια και προσκλήσεις μας το γύρισε στα διακριτικά της ομάδας.αφού αφαιρέσαμε και αυτά μας είπε ότι δεν μπορεί να αφήσει μονο μια μερίδα οπαδών φοβούμενος τις αντιδράσεις των υπολοιπων!!!!!!
στο χώρο υπήρχαν κάποια ηγετικά στελέχη μεγάλων συνδέσμων τις θεσσαλονίκης και αθηνας και επικοινώνησαν με άτομα της αποστολής οι οποιοι στην τελική μας έγραψαν στα αρχίδια τους αφήνοντας μας να τα βγάλουμε πέρα μονοι μας με τους μπάτσου!!και είχανε και το θράσος να πούνε ότι προσπάθησαν να μας βάλουν στο γήπεδο και ότι μας ευχαριστούν κιόλας που πήγαμε ως εκεί!!
μετά από πολύωρες διπραγματεύσεις και αφού πλέον είχαν απορριφθεί όλες οι προτάσεις μας,ακόμα και το να πάμε ένας ένας να αγοράσουμε εισιτήρια και να μπούμε μέσα...ήρθε το "αναποφεκτο"!
 μετά από κάποια ώρα ανταλλαγής δακρυγόνων,από την μεριά των μπάτσων και όχι από μας έλεος με τον γιδοβοσκό-πρόεδρο,και τούβλων που "απλόχερα" μας πρόσφερε ένα παρακείμενο γιαπί,γύρω από τον χώρο του γηπέδου αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το όλο πάρτι μέσα στη πόλη!περνώντας από κεντρικούς δρόμους και κάνοντας αισθητή την παρουσία μας.οι περισσότεροι τρικαλινοί γνωρίζοντας τους δρόμους κατάφεραν να ξεφύγουν εκτος από λίγους που πέσανε πάνω σε ασφαλίτες που είχανε βρωμίσει..συγγνώμη γεμίσει τους δρόμους.οι υπόλοιποι ουσιαστικά κατευθύνθηκαν από τους μπάτσου προς την έξοδο της πόλης και εγκλωβίστηκαν στα περίχωρα ths.apo τη μεριά μου το μονο που κατάφερα ήταν να πάρω το αυτοκίνητο και με 2-3 δρομολόγια να περάσω μερικούς από τα μπλόκα χωρίς να με σταματήσουν αφού οι πινακίδες ήταν τρικαλινές.οι υπόλοιποι μετά από συνεννόηση περίμεναν τα πούλμαν και διέφυγαν την σύλληψη.αργότερα έμαθα ότι κι αυτούς που προσήχθησαν στη ασφάλεια τους αφήσανε ελεύθερους.
 σαν τελευταίο θα ήθελα να anferthw στο σημείο που περνούσαμε κοντά από τον σύνδεσμο τις fl-original trikalwn.exw από το γιαπί τους ήτανε μαζεμένοι 30-40 κρανοφόροι με ρόπαλα και πέτρες και σε συνεργασία με τους μπάτσους κατάφεραν κάποια χτυπήματα σε δικούς μας οπαδούς.εμείς απλά μπροστά στη σκέψη μην συλληφθούμε απομακρυνθήκαμε από το σημείο ανανεώνοντας το ραντεβού με τους οπαδούς της αεκ44 για κάποια πιο τετ a τετ συνάντηση!!!
πόλους χαιρετισμούς από την φιλόξενη πόλη των τρικάλων!

u.g δεν το έστειλα για δημοσιεύσει απλά για enhmerwsh.an νομίζετε ότι βοηθάει κρατήστε ότι σας φάνηκε ενδιαφέρον και χρησιμοποιήστε το.
« Last Edit: December 22, 2009, 21:12:03 by Capricorn »

Offline t.b

• Αλλαγή
Πω πω την πουτάνα την τεχνολογία!!

fatal_invasion

• Guest
Ο powell έτυχε να κάνει το τελευταίο σουτ του αγώνα(3 πόντων)για την νίκη όμως αστόχησε και δεν κατάφερε να γίνει ακομα πιο μισητός καθώς στο κύπελλο πρέπει να είχε κάνει χειρονομία ή να πέταξε μπουκάλι αν δεν κάνω λάθος.
Με το συμπάθειο αλλά ας σταματήσει αυτή η παραπληροφόρηση.Προσωπικά δεν θα λέω ότι θέλουνε να ακούνε μερικοί.
Το είπα τότε,θα το πω και τώρα.Τις μαλακίες με τον Πάουελ εμείς τις ξεκινήσαμε.
Γιαννιώτη με την λογική ποτέ δε φταίμε αναφερόμουν στο καταλογισμό του βάρους στα διαιτητικά λάθη και όχι στα αγωνιστικά.

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
Παππού τζάμπα κουράζεσαι.Όσοι έχουν ασχοληθεί με το άθλημα ξέρουν.Δεν θυμάμαι αν το 'χω ξαναπεί.Ένα πιθανό αμυντικό ριμπάουντ μπορεί να σε στείλει απο το -3 στο +3 .Μιλάμε για εύρος 6 πόντων.
Ωστόσο σε αυτό το ματς,ακόμα και με την ποιοτική διαφορά,ακόμα και με τα μη παρμένα αμυντικά ριμπάουντ,το παιχνίδι δε το γύρισαν τα Τρίκαλα,αλλά τα κοράκια,και δε κράζω γενικά τους διαιτητές.Διαφορετικά θα είμασταν 10-15 πάνω μέχρι το τέλος.

Ο βόρεια σύνορα μαλλον δεν το χει το τόπι.Μιλάει για στατιστικές μαλακίες και μετά ασχολείται με την αναθεματισμένη την αντικειμενικότητα του Αλέξη.Κοινώς δε φταίμε ποτέ εμείς.
Μίλησα εγώ ρε για στατιστικές μαλακίες;; Ίσα ίσα που διαφώνησα γι'αυτό..
Αλλά για να μην το κατάλαβες αυτό δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται!!
Θα μου πεις τώρα εσύ αν το έχω το τόπι.. Άντε γίνατε όλοι ειδικοί..Άντε...