Author Topic: Τρίκαλα- ΠΑΟΚ 78-80 Κυριακή 20/12/2009 ώρα 16:00 ΕΤ1  (Read 3966 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ποτε θα καθαρισει ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ απο αυτα τα τσογλανια?
Φανταζομαι εβρισαν κιολας ε?

makptol

• Guest
kala την προηγουμενη εβδομαδα φιλοξενησαν 50 οπαδους απο το μαρουσι και δωστου φωτογραφιες μαζυ τους αγκαλιστες
και φιλακια .....πρεπει ο προεδρος τους ο γιανουλης να ειναι μεγαλος λακαμας ........παντως εμεις φταιγαμε που κοντεψαμε
να χασουμε το ματς αλλα και τα κορακια συνεχιζουν να μας παιζουν κοντρα....αυτος ο παπαδημητριου ακομα παιζει καποτε
χασαμε πρωταθλημα εξ αιτιας του.....

Offline diegito4

• Αλλαγή
βρε όχι μόνο θα βρίσω τα τρίκαλα αλλά θα τους περιμένω κιόλας.
γαμω τα τρίκαλα,και την ξάνθη και την καβάλα και την βέροια και την θεσσαλονίκη και όσους βγάζουν το κόμπλεξ τους.

τα παιδιά όταν έφτασαν και κατάλαβαν το εχθρικό κλίμα πρότειναν στον μπάτσο να αγοράσουν εισητήρια και αυτός είπε ο τρικαλοπρόεδρος δεν μας αφήνει να μπείτε.μετά έγινε το ελ αλαμέιν.

Offline maria-mtb

• Βασικός
makptol ναι ρε συ κ γω αυτο ελεγα...και τις τουμπες του μαλακα τυ χατζηγεωργιου απιστευτοι οι χμμμ πως τους ελεγε, που φιλοξενησαν τους μαρουσιωτες και καπακι απαγορευονται οι μετακινησεις...

ετσι diegito.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΛΙ!

19 ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΩΛΟΔΙΑΙΕΤΗΣΙΑ  ΤΟΥΣ  ..........ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ

λες και εμεις δεν ξερουμε απο μπασκετ ........η δεν ειδαμε τι εγινε............

ρε φιλε πλακα κανεις;

συγνωμη που θα στο πω αλλα λεγοντας κατι τετοιο μαλλον δεν ξερεις απο μπασκετ..........

χανεις διαφορα 18 ποντων σε 6 λεπτα......σου παιρνουν 19 επιθετικα μια ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ ΟΜΑΔΑ(μπροστα σου) και σου φταινε 2-3 σφυριγματα!

οσοι απλως θελουν να σωθουμε απο την Α2 μπορει να ειναι ικανοποιημενοι σημερα!

2 προσωπα σημερα!
σε επιθεση και περιφερειακη αμυνα παιζαμε σαν ομαδα 4αδας Α1............
σε αμυνα στη ρακετα και στα ριμπαουντ παιζαμε σαν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ(με ψηλους που εχουν παιξει σε εθνικες ομαδες,ΝΒΑ κτλ απεναντι σε τζιγκανοβιτς και σιμτσακ.....θα τρελλαθω)

ο παιχταρας ο σιμτσακ και ο τεραστιος τζουγκανοβιτς και ο κορυφαιος ζουπας  φαινοταν σαν τον σακιλ ονιλ αποβαλωντας με ανυπαρκτα φαουλ τα δικα μας  σεντερ φορ και μαλιστα πανηγυριζοντας σε καθε φαουλ που κερδιζανε  .......ο μονρο εφαγε  το ξυλο της ζωης του και εφαγε και ενα αντιαθλητικο    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ   και δεν μου φταει η διαιτησια   εεεεεεε     οχι     

Εσυ βλεπε τη στατιστικη τις βολες κτλ ........................

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ. Οταν έχεις διαφορά 16 πόντους 4 λεπτά πριν το τέλος, είναι φυσιολογικό κάπου να χαλαρώσεις. Τους βγήκαν τα σουτ, κατέβηκε η διαφορά και μετά ανέλαβαν τα κοράκια να κάνουν το παιχνίδι νιμού.

Πάντως αντιαθλητικό φάουλ σε παίκτη που βρίσκεται στον αέρα, κάνει προσπάθεια για σουτ και κρατάει τη μπάλα με τα δύο χέρια είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!! Μπράβο το είδαμε κι αυτό. Ο Μονρό όντως έφαγε το ξύλο της αρκούδας και της αλεπούς μαζί.

Τα δύο λάθη του Μιλισάβιεβιτς ευτυχώς δεν στοίχισαν στο τέλος. Η ομάδα θέλει δουλειά, αλλά και προστασία. Παντως γενικά πάμε καλά.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Πάντως αντιαθλητικό φάουλ σε παίκτη που βρίσκεται στον αέρα, κάνει προσπάθεια για σουτ και κρατάει τη μπάλα με τα δύο χέρια είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!! Μπράβο το είδαμε κι αυτό. Ο Μονρό όντως έφαγε το ξύλο της αρκούδας και της αλεπούς μαζί.

Toν κουτουλαει ο κοντος, μετα το υποτιθεμενο "αντιαθλητικο" του (μην ξερασω) τον σκουνταει ο μπουκλας τους και ενω απομακρινουν τον Μονρο συνεχιζει να τον κυνηγαει...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ναι μωρε....μας πηραν 19 ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ με φαουλ!

φιλε γυπα ξερεις οτι σεβομαι πολυ την αποψη σου αλλα εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ!

η  διαφορα αρχισε να πεφτει 8 λεπτα πριν τη ληξη και οχι 4!

κερδισαμε απο ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ μια ομαδα που ειχε 45% στα διποντα,30% στα τριποντα και βαρεσαν 7 βολες λιγοτερες απο εμας!

οποτε δεν τους βγηκε ΚΑΝΕΝΑ σουτ φιλε γυπα.....σχεδον ολα τα εβαλαν κατω απο το καλαθι μετα απο κερδισμενα επιθετικα ριμπαουντ που επαιζαν βολευ!

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ!

οποιος θελει ας το καταλαβει......13 επιθετικα ο ηλυσιακος,13 ο γαυρος(το οποιο δικαιολογειται γιατι αυτοι εχουν και ψηλους) και 13 το μαρουσι.........

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
γαμω τα τρικαλα
γαμω τα τρικαλα
γαμω τα τρικαλα
γαμω τα τρικαλα
γαμω τα τρικαλα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Παππού εσύ βλέπεις την συνολική εικόνα του παιχνιδιού,στα τελευταία 5 λεπτά όμως όλα ήρθαν ανάποδα και κυρίως εκεί (ανάμεσα στα άλλα που λες) βοήθησαν αρκετά και τα κοράκια με κάποια προκλητικά σφυρίγματα.

Η ομάδα είναι φυσιολογικό να χει σκαμπανεβάσματα αφού ακόμη μπαίνουν παίχτες σε αυτήν. Πάντως έστω κ έτσι αξίζουνε πολλά μπράβο σε όλους για την νίκη.

Μπράβο στον κόσμο που τραβήχτηκε. σιγά μην μάσαγε από τυροματ...

έρχονται καλύτερες μέρες

Υ.Γ μπασταρδόβλαχε που θα μιλήσεις εσύ για τον ΠΑΟΚ....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

fatal_invasion

• Guest
http://www3.paokbc.gr/news/news/1087

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ (20/12/2009)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας που προσπάθησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στα Τρίκαλα, αλλά δεν κατάφεραν να εισέλθουν στο γήπεδο, λόγω της απαράδεκτης και προκλητικής συμπεριφοράς του προέδρου των Τρικάλων κ Γιαννούλα.
Με απίστευτες μεθοδεύσεις, απαγορεύτηκε η προσέλευση στα εκδοτήρια για την προμήθεια εισιτηρίων, φιλάθλων του ΠΑΟΚ ακόμη και από την ευρύτερη περιοχή του Θεσσαλικού κάμπου, αλλά και η είσοδος στο γήπεδο ακόμη και όσων είχαν ήδη στην κατοχή τους εισιτήρια ή προσκλήσεις του αγώνα.
Με την συμπεριφορά του ο κ. Γιαννούλας -και μόνο αυτός- και καταλύοντας κάθε έννοια φιλοξενίας, εκδίωξε από το γήπεδο υπάλληλο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επειδή τόλμησε να φορέσει μπλουζάκι με το έμβλημα της ομάδας μας, ζήτησε ακόμη και την απομάκρυνση από το γήπεδο του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έγινε ουσιαστικά ο ηθικός αυτουργός της αναίτιας χρήσης δακρυγόνων, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή -για μεγάλο διάστημα- του αγώνα. Είχε μάλιστα το θράσος να ισχυριστεί ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που έριξαν τα δακρυγόνα. ΕΛΕΟΣ. Τέτοιες συμπεριφορές κ. Γιαννούλα καταστρέφουν το μπάσκετ, είναι επικίνδυνες για το άθλημα και το πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
... και επίσης συνεχίζει η ανακοίνωση, γαμώ το σπίτι σας και κάθε δυστυχία σε εσάς και στο μπουρδέλο σας.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

apostolos

• Guest
Νίκες σε μπάσκετ, μπάλλα, βόλλευ και πόλο.

ΤΙ ΚΑΥΛΑ!
« Last Edit: December 20, 2009, 22:05:54 by apostolos »

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
υπηρχε κοσμος του ΠΑΟΚ με εισιτηρια στα χερια.....

μπραβο στην ομαδα γαμω τη βλαχια τους!!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
"αυτα εχει κανει ο ΠΑΟΚ και εχει καταστρεψει το αθλημα που λεγεται μπασκετ"
ειπωθηκε ειλικρινα τετοιο πραγμα????
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
Βάλτε κανένα χέρι στον κολλητό σας και μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, κύριο Βασίλη Οικονομίδη και αφήστε τους αναθεματισμούς.
Κινηθείτε σωστά και προστατέψτε την ομάδα, από τους φίλους σας.

Τόσα χρόνια ανυποληψίας και κατάντιας αυτά τα αποτελέσματα έχουν. Να μην σε σέβεται κανένα τρίκαλο και να δημιουργεί κλίμα (Αλήθεια εκεί στον κάμπο τι συμβαίνει;).
Περιμένεις να σε σεβαστούν οι διαιτητές; Από που και ως που. Εδώ στα καλά σου σε σκίζανε, τώρα;

Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτό το δείγμα ανθρώπου να διαιτητεύει την ομάδα μας και μιλάω για τον Παπαδημητρίου. Ένας άνθρωπος που μας έχει στερήσει πρωταθλήματα και στήριξε το θλιβερό δημιούργημα του γαύρου. Παιδάκι ήμουν και κοντεύω να γεράσω και ακόμη αυτό το έκτρωμα θα σφυρίζει.

Όσο για σένα ρε Γιαννούλα που έβαλες στο στόμα σου τον ΠΑΟΚ, πρόσεχε τι λες γιατί το δείγμα ΠΑΟΚτση που είδες (Κανώτας) και απώθησες δεν είναι αντιπροσωπευτικό του είδους. Πρόσεχε γιατί δεν χρειάζεται να δεις τι εστί ΠΑΟΚτσης.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Mπραβο για την ανακοινωση, αλλα ΕΠΡΕΠΕ να αναφερεται και στη δηλωση του βοσκου και να λεει οτι ειναι προσκεκλημενος στα γραφεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να δει τους ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ για να να μας πει αυτα τα ΚΥΠΕΛΛΑ ποσο εχουν ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ το unan MΠΑΣΚΕΤ!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Παππού εσύ βλέπεις την συνολική εικόνα του παιχνιδιού,στα τελευταία 5 λεπτά όμως όλα ήρθαν ανάποδα και κυρίως εκεί (ανάμεσα στα άλλα που λες) βοήθησαν αρκετά και τα κοράκια με κάποια προκλητικά σφυρίγματα.

Η ομάδα είναι φυσιολογικό να χει σκαμπανεβάσματα αφού ακόμη μπαίνουν παίχτες σε αυτήν. Πάντως έστω κ έτσι αξίζουνε πολλά μπράβο σε όλους για την νίκη.

Μπράβο στον κόσμο που τραβήχτηκε. σιγά μην μάσαγε από τυροματ...

έρχονται καλύτερες μέρες

Υ.Γ μπασταρδόβλαχε που θα μιλήσεις εσύ για τον ΠΑΟΚ....

δεν μπορω να σας καταλαβω ειλικρινα.........ειμαστε ΠΑΟΚ ή καμια ομαδουλα;

οταν ανεχεστε ως ΠΑΟΚτσηδες να χανουμε 18 ποντους διαφορα απο τα τρικαλα και να τα ριχνετε στην διαιτησια τι να πω;

στο τελευταιο 5 λεπτο που λες ειχαν ηδη ριξει την διαφορα μεσα σε 3' απο τους 18 στους 7!

ρε εδω μονο που δεν γελαγανε με τα χαλια μας καθε φορα που επαιζαν βολευ στην ρακετα μας!

ε οχι!ειμαι ΠΑΟΚ και δεν ανεχομαι να εχω παπαδοπουλο και ντρομπνιακ απεναντι σε τζιγκανοβιτς και σιμτσακ και οι τελευταιοι να τους κανουν πλακα!

τους ξεφτιλησαν,τους γελοιοποιησαν και εγω αν ημουν στην θεση τους θα ντρεπομουν!

να μου παιρνουν επιθετικα ο πεκοβιτς ή ο μπατιστ.....ο μπουρουσης ή ο κλειζα το δεχομαι αλλα ο τζιγκανοβιτς ή ο σιμτσακ ειναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑ!

μαλιστα ακομη κι ο τσαιρελης πηρε 3 επιθετικα ενω δεν πηρε ΚΑΝΕΝΑ αμυντικο!

εγω απο ΑΥΤΟΥΣ τους παικτες εχω πολλες απαιτησεις!
δεν παιζουμε πλεον με κουβελα,χαριτοπουλο και τσιακο για οσους δεν το εχουν καταλαβει!
με αυτους ελεγες αυτο μπορουν αυτο κανουν!

και δεν ειναι σκαμπαναβεσματα φιλε corrupt να σου παιρνουν 19 επιθετικα ριμπαουντ(το γραφω συνεχεια γιατι ακομη δεν μπορω να το χωνεψω) παικτες πιο κοντοι και κατωτερης ποιοτητας!

εχω δωσει συγχαρητηρια σε ολες τις εμφανισεις της ομαδας ανεξαρτητως αποτελεσματος αλλα οπως και με την καβαλα ετσι και τωρα θεωρω ΧΑΛΙ αυτο που ειδα σημερα δεδομενου της δυναμικοτητας και ποιοτητας του αντιπαλου!

γαμω το διαολο μου ......ειχες απεναντι σου ομαδα που σουταρε με 45% στα διποντα!
δηλαδη τι αλλο θες για να τους νικησεις χαλαρα;να κανουν airball;

σπασανε το στεφανι με την αστοχια τους.....μηπως επρεπε να μας δινουν και την μπαλα στα χερια;

28 αστοχα διποντα και 11 αστοχα τριποντα ειχαν....τι αλλο να εκαναν για να χασουν;

ενταξει δεν λεω.....ειχαμε πολυ καλη περιφερειακη αμυνα και τα εχαναν αλλα αμα δεν εχεις το ριμπαουντ τι να το κανεις;

ρε....ολοι εσεις που με κραζετε για την στατιστικη σκεφτειτε......ειχαμε 21 αμυντικα ριμπαουντ και αυτοι 19 επιθετικα....δηλαδη πηραμε ΜΟΛΙΣ 2 παραπανω ριμπαουντ στην ρακετα μας!

αυτο το στατιστικο στοιχειο για οσους ξερουν τα στοιχειωδη στο μπασκετ θα επρεπε να τους λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιος ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ που κερδισαμε απο τυχη!

ΕΛΕΟΣ! θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.............

οι διαιτητες φταινε που παιζανε βολευ αυτοι στην ρακετα μας;
αυτοι φταινε για 2-3 φαουλ που δεν σφυριχτηκαν,για το αναποδο σφυριγμα στον μονρο και αυτα........

αλλα εσυ ΑΝ θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα δεν χανεις διαφορα 18 ποντων σε 6' ουτε αφηνεις να σου παρουν 19 επιθετικα τα τρικαλα............τα τρικαλα;ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥ!αυτα τα πραγματα ΔΕΝ αρμοζουν στον ΠΑΟΚ με τετοιους παικτες και τετοιο προπονητη.....δεν εισαι ουτε ηλυσιακος ουτε ολυμπια λαρισας!

sorry αν κουρασα αλλα βλεπω μια λογικη που αρμοζει σε οπαδους μικρων ομαδων και οχι στον ΠΑΟΚ!

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Α ρε μπασταρδα το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι στον β γυρο θα στειλετε μονο τους παιχτες
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

SKAILS

• Guest
συμφωνω με το παππου σ ολα,εχουμε τεραστιο προβλημα στα ριμπαουντ,ο μιλισαβλεβιτς πιστευω θα βρει σε κανα μηνα τα πατηματα του...πολυ καλος προπονητης κατα την γνωμη μου ο αντιπαοκτσης αγγελου,πολυ καλο κοουτσαρισμα εκανε.ευχομαι τα τρικαλα να πεσουν α2 κ να μην ανεβουν ποτε ξανα,φερθηκαν πολυ ασχημα κ θα το πληρωσουν!η ομαδα μας μεχρι το φεβρουαριο αν δεν υπαρξουν απροοπτα θα ναι σουπερ,θα δεσει κ οι παπαδοπουλος κ μιλισαβλεβιτς θα ναι στα πανω τους,εχω πολυ καλο προαισθημα γ αυτην την ομαδα.

υγ:με τις βολες τι θα γινει ρε παιδια???