Author Topic: Cristiano Moraes de Oliveira  (Read 9091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Απ: Cristiano Moraes de Oliveira
« Reply #200 on: January 09, 2011, 21:36:10 »
Κριστιάνο Ρονάλντο Μοράες ντε ΟλιΦΥΓΕΕΕΕΕ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #201 on: January 09, 2011, 21:38:22 »
Μου εμεινε απωθημενο να τον δω να χορευει μετα απο γκολ οπως στα βιντεακια ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #202 on: January 09, 2011, 21:43:57 »
ποιος να πρωτοφυγει εχουμε καταντισει :-\
δεν ειναι μονο αυτος βλεπω τον σναου που το παιδι εχει κανει και καλα παιχνιδια
βλεπω τον λινο που και αυτος το ιδιο
βλεπω τον φωτακη που ειναι και ελληνακι
να μην μιλησω για σαβινοζουελομπουσατσιριλιπαρτονεναν-καιχτυπατοναλλον
τουλαχιστον αυτον παιχτικα δεν τον ειδαμε και τοοοοσο πολυ αλλα τον πουλο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #203 on: January 09, 2011, 22:01:09 »
1. Εγω για το "δεκαρι" εχω να πω να παρει τον μπουλο το μαζι με τον μανατζερ του. Ακομα και αληθεια να ειναι οτι ειναι 4 μηνες απληρωτος, δεν ειναι τιποτα. Οταν ηταν τραυματιας και τον περιμενε η ομαδα δεν ειδα να πηγαινει ο μανατζερ του ή ο ιδιος να ζητα παληκαρισια μια μειωση αποδοχων.

2.Καλες λοιπον οι απαιτησεις ενος ποδοσφαιριστη αλλα να ειναι και αυτος ενταξει στις υποχρεωσεις του και να μην προφασιζεται τραυματισμους ή βεντετισμους οταν η ομαδα τον εχει αναγκη (με την επιφυλαξη για στοχοποιηση κλπ,  οτι οσα ακουστηκαν τελευταια ειναι αληθεια) ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ

3.Λογιστης δεν ειμαι αλλα περαιωση εκαναν και εταιριες που εκαναν τοσα χρονια αυτοπεραιωση.Ας μας πει ενας λογιστης λοιπον τα υπερ και τα κατα μιας τετοιας κινησης.

4.Τελος, διαφωνω 100% με τον cure που ανακατευει τα παντα ολα για να την πει στην διοικηση και δε ξερω εγω σε ποιον αλλον. Αλλο η κριτικη και η επισημανση λαθων με στοχο την διορθωση ή την  αποφυγη λαθων και αλλο η πληρης απαξιωση και η γελοιοποιηση των παντων.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #204 on: January 09, 2011, 22:37:41 »
Και εγώ δν είμαι λογιστής , αλλά μιας και δέκα χρόνια σε μία εταιρία (ακόμα και αν είναι δικιά μου) μου έχουν διδάξει κάποια πράγματα για ποιον λόγο πολλοί δέχονται την περαίωση.
Ένας και ο ποιο προφανές ίσως είναι ότι δέχεσαι την περαίωση για τον λόγο ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα όλο και καμμιά "ματσακονία" θα έχεις κάνει. Ή δεν θα έχεις κόψει κανένα τιμολόγιο , ή κανένα πακέτο με εισητήρια δν θα έχει ελεγχθεί , ή κάποιος παίκτης άλλα θα έχει δηλώσει και άλλα θα έχουν γραφτεί στην ΠΑΕ ότι δώθηκαν .... Ένας άλλος λόγος είναι ότι οι περισσότεροι οι οποίοι έχουν εταιρεία με τιμολόγια , χαρτιά κτλ κτλ δέχονται να πληρώσουν την περαίωση ακομά και αν είναι 100% καθαροί για τον φόβο του έλεγχου στην εταιρεία από κανονικό ελεγχτή εφοριακό. Εκεί παίζει πάρα πολύ μεγάλος εκβιασμός, σε γράφουν για το παραμικρό , και αν δούνε (που πάντα βλέπουν ή είναι διαβασμένοι από την αρχή) ότι έχεις περιουσία σε εκβιάζουν και σε ξεσκίζουν χωρίς σάλιο... Αυτά τα ολίγα για την περαίωση
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #205 on: January 10, 2011, 10:42:47 »
που να του καθόταν και η δεύτερη εξυπηρέτηση που προσπάθησε ο φιλαράκος του ο Κώστα. Ο προπονηταράς εννοώ.

Ισοπέδωση για να δικαιολογήσουμε την πρόσληψη - αποτυχία τζάνκι στην ΠΑΕ. Είσαι ανημέρωτος, ο Κόστα έκανε καλό μισό πρωτάθλημα στην Ακαδέμικα φίλος την οποία άφησε 9τη με υλικό υποβιβασμού τρώγοντας παντόφλα κ έπαψε να προπονεί. Δεν μας φταίει κανένας Κόστα, κανένας Μπερέτα κανένας προπονητής αμα η ΠΑΕ (κ εννοώ Βρυζαίοι, ζαγοράκηδες κ λοιποί) μαλακίζονταν 7 ολόκληρους μήνες στο θέμα προπονητή.

Τρωμε σκατά κ μας αρέσουν τώρα να γουστάρουμε, επειδή μισό χρόνο άπαντες οι διοικούντες κορόιδευαν τον ΠΑΟΚ με τον ερασιτεχνισμό τους

zagorakis

• Guest
« Reply #206 on: January 10, 2011, 22:36:50 »
Συζητούν λύση συμβολαίου με Κριστιάνο

Άρχισαν οι επαφές του εκπροσώπου του Κριστιάνο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τερματισμό της συνεργασίας τους. Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις

Επαφή με τον ατζέντη του Κριστιάνο Μοράες, Νέσλον Αλμέιδα, είχαν τη Δευτέρα (10/1) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Βασικός θέμα της συζήτησης τους ήταν τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών που οφείλει ο "Δικέφαλος" στον ποδοσφαιριστή. Οι "ασπρόμαυροι" άκουσαν τις θέσεις του εκπροσώπου του Κριστιάνο, τις επεξεργάζονται και είναι έτοιμοι να καταθέσουν την πρότασή τους.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία. Από τις πρώτες επαφές δεν φαίνεται ότι τίθεται θέμα σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάνο, αλλά μόνο να προκύψει διακανονισμός των οφειλομένων. Άλλωστε, αν οι δύο πλευρές τα βρουν δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τον Πορτογάλο στο να βρει ομάδα.

http://olapaok.gr/podosfairo/syzhtoun_lush_symvolaioy_me_kristiano.745711.html

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #207 on: January 17, 2011, 13:49:20 »
Φήμες κυκλοφόρησαν την Κυριακή (16/1) ότι η Μπράγκα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κριστιάνο Μοράες. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Σπορ του Βορρά", η πορτογαλική ομάδα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του βραζιλιάνου παίκτη του ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους για αποχώρηση, όμως, το Σάββατο (15/1), συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το όλο θέμα παραμένει "παγωμένο" όπως και με τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις παικτών.

http://olapaok.gr/podosfairo/mpragka_gia_kristiano.751659.html

Ti θα πει παγωμενο ρε μαλακες, τι ειναι ο ΠΑΟΚ ρε να ειναι ολα παγωμενα; Διοίκηση δεν υπαρχει ρε; Τεχν. διευθυντης δεν υπαρχει; Καρκινο θελετε να μας βγαλετε ρε γαμω το φελεκι μου, εδω και 6 μηνες ολα ειναι παγωμενα στην ΠΑΕ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, μην γινεστε τροχοπεδη στα ονειρα μας...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #208 on: January 17, 2011, 19:08:03 »
Φύγε κι εσύ. Δεν θα λείψεις. Το πρόβλημα είναι ποιοι θα παίξουν στο τέλος.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #209 on: January 17, 2011, 21:09:19 »
4.Τελος, διαφωνω 100% με τον cure που ανακατευει τα παντα ολα για να την πει στην διοικηση και δε ξερω εγω σε ποιον αλλον. Αλλο η κριτικη και η επισημανση λαθων με στοχο την διορθωση ή την  αποφυγη λαθων και αλλο η πληρης απαξιωση και η γελοιοποιηση των παντων.
Με αδικείς φίλε γιατί κάνεις πραγματικότητα τη δική σου αλήθεια και μέσα σε αυτή η δική μου γίνεται κάτι γραφικό. Εγώ όμως δεν θέλω να μπω μέσα στη δική σου αλήθεια, στην οποία υπάρχουν κάποιοι καημένοι άπειροι που δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ και έκαναν κάποια λάθη, τα οποία πρέπει να επισημάνουμε για να διορθωθούν. Στη δική μου αλήθεια λοιπόν δεν υπάρχουν τέτοιοι τύποι, αλλά μόνο λαμόγια του κερατά, οπότε δεν θα είχε νόημα να κάνω κριτική προς διόρθωση. Τι να διορθώσει αυτός που σε κοροϊδεύει εσκεμμένα; 

Αυτό σου απαντά και στην ερώτηση στο άλλο topic για το πιο είναι το τίποτα που θα κάνει ένα τίποτα και πάλι κτλ

Ο ΠΑΟΚ φίλε είναι μέσα, πολύ μέσα όντας στους 32 του ουέφα. Αν δεν περνούσαμε στη Πόλη δεν πάει ο νους μας τι θα ζούσαμε και πόση θα ήταν η τρύπα. Αυτό είναι το μέγιστο των γεγονότων. Η αρχή και το τέλος κάθε άποψης για τον ΠΑΟΚ. Η εισαγωγή σε κάθε θέμα που συζητιέται. Χωρίς αυτή τη παράμετρο και το γιατί και πώς δεν έχει νόημα να συζητηθεί ούτε πόσους πόντους κόπηκε το γρασίδι στη Τούμπα. Όποιος το περνάει αυτό έτσι και δεν το αναφέρει σε κάθε θέμα κάνει τεράστιο λάθος για μένα. Από κει ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Επιστροφή Ζαγοράκη, διωγμός Βρύζα, αντίο Σάντος, μη εύρεση σοβαρού προπονητή, αποδέσμευση πολλών παιχτών, προώθηση πιτσιρικάδων, απέλπιδα προσπάθεια πώλησης των καλών μας παιχτών, συνεργασίες με αετονύχηδες μάνατζερς γι' αυτό το λόγο, ερχομός δανεικών, αποχώρηση μεγαλοστελεχών, σφιχτή οικονομική πολιτική στις μεταγραφές, παράτημα του προπονητικού, μίρλα και μιζέρια φτιαχτή και τέλος ο νόμος του μέρφι σε κάθε ΠΑΕ που έχει μπει μέσα με τα μπούνια: ψάξιμο λαμόγιων "επενδυτών" για να έρθουν να αναλάβουν το διαλυμένο καράβι κουκουλώνοντας τα πριν και το αναπόφευκτο σε αυτή τη περίπτωση άνοιγμα του γηπεδικού.

Ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο ντε Παλτό ντε πιο-αργός-κι-από-μένα ήταν ένας κρίκος στην αλυσίδα κάνουν-πάρτι-οι-μάνατζερς-με-τα-δικά-μας-λεφτά. Ήρθε εδώ ως εξυπηρέτηση στον μάνατζέρ του επειδή δεν μπορούσε λόγω τιμωρίας να παίξει Πορτογαλία, χωρίς κανένας πούστης να νοιαστεί αν χρειαζόμασταν τετοιον παίχτη. Ήρθε ως ακραίος ενώ είναι πιο αργός από τον Ίβιτς, κάτι σαν περίπτωση Σαβίνι. Ήρθε μάλιστα στη μέση μιας χρονιάς στην οποία ήδη είχαμε αποκλειστεί, οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα των λαμογιών ξέραμε ότι θα μπαίναμε μέσα και παρόλα αυτά δώσαμε ένα σκασμό λεφτά στον τύπο. Το ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι τον πήραμε σε μία θέση όπου λίγους μήνες πριν κάναμε τη μεγαλύτερη μας επένδυση.
Αυτό όμως το σκάνδαλο μας άνοιξε τα μάτια από τότε γιατί απέδειξε, από πέρυσι τέτοιον καιρό, ότι στον ΠΑΟΚ γίνεται πόλεμος μάναζερς.
Από τη μία ήταν οι ευνοούμενοι των διοικούντων (εκτός Βρύζα) και από την άλλη οι ευνοούμενοι Βρύζα, Σάντος, Κονσεϊσάο που ήταν ένα κόμμα. Στο τέλος επικράτησαν οι πρώτοι και έφυγαν όλοι οι δεύτεροι. Αν απορήσουν κάποιοι για την αναφορά στον Σάντος ας κάνουν στον εαυτό τους την ερώτηση: ο Σάντος σήμερα είναι περισσότερο φίλος με το Βρύζα ή με τον Ζαγοράκη;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
« Reply #210 on: January 17, 2011, 23:18:02 »
και σε ποια ομάδα  στον κόσμο δεν έχουν μεγάλη επιρροή οι μάνατζερ ; Εδώ στα τσικό των ομάδων οι μπαμπάδες μάνατζερ σκάνε λεφτά σε προπονητές νέων για να προωθήσουν τα παιδιά τους. Το ποδόσφαιρο είναι από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα που στα πρώτα σου βήματα ειδικά χρειάζεσαι χοντρό βίσμα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #211 on: January 19, 2011, 12:06:28 »
Φίλε perseas4 έξυπνος είσαι και κατάλαβες πολύ καλά ότι το πρόβλημα στην ομάδα δεν είναι το να έχουν επιρροή οι μάνατζερς, αλλά ότι χάλασαν φιλίες ετών από αυτά τα μανατζεριλίκια. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να σκαλώσεις και να εμβαθύνεις στα γιατί. Όλα τ' άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε: σου απαντώ δηλαδή με κάτι άσχετο για να αποπροσανατολίσω τη προσοχή από αυτό που ήθελες να θίξεις και να συνεχίσουμε να συζητάμε πάνω σε κάτι φαιδρό.

Εγώ λοιπόν επαναλαμβάνω ότι οι μεταγραφές του περσινού Γενάρη από το τρίπτυχο Βρύζα-Κονσεϊσάο-Σάντος σηματοδοτούσαν την οριστική ρήξη με την κατάσταση Ζαγοράκη και λοιπών διοικούντων. Αυτό (απ)έδειξε η μετέπειτα εξέλιξη των γεγονότων στον ΠΑΟΚ. Εγώ λοιπόν λέω ότι φέρανε πίσω τον Ζαγοράκη για να συνεχίσουν να ελέγχουν τα πάρε δώσε οι διοικούντες και γι' αυτό το λόγο διώξανε και τη τριανδρία. Χωρίς τον Ζαγοράκη δεν θα είχαν τη δύναμη να το κάνουν, αλλά ο Ζαγοράκης πλήρωσε μεγάλο προσωπικό τίμημα εν γνώση του, διαλύοντας γι' αυτό το λόγο φιλίες ετών. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Έχω και σενάριο για τον κοντό πάνω σε αυτό το σκεπτικό, αλλά είναι αρκετά τολμηρό σε σκέψη και γι' αυτό δεν το αναπτύσσω καν. Εδώ τα αυταπόδεικτα δεν βλέπουν κάποιοι... Πάντως μόνο αμέτοχος δεν είναι ο τύπος του ενός μυρίου καθαρά δηλαδή ένα διακόσια το χρόνο εκτός μπόνους, σε ομάδα που από πέρυσι βάλθηκε να ξεπουλήσει τα πάντα για να σωθεί οικονομικά. Σε κάποια παράταξη θα ανήκει έτσι; Σε ποια άραγε; Ο... συνέταιρος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #212 on: January 19, 2011, 12:13:08 »
στείλε το μου σε πμ σε παρακαλώ αν θέλεις...
ευχαριστώ!
 ;D

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #213 on: January 20, 2011, 22:59:22 »
Αν είναι εύκολο, στείλτο και σε μένα cure...

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #214 on: January 20, 2011, 23:43:20 »
Τι να στείλει αφου το ξεφούρνισε....... Στο θαυμαστό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με το μαγικό κουτί των χρεών οι θεωρίες για το οποίο μοιάζουν με αυτές του παλλόμενου σύμπαντος ποιός τολμα να αποκαθηλώσει τους σωτήρες?
Δε θέλω να πιστευω ούτε να συρθώ πίσω από θεωριες συνομωσίας αλλα ειναι πολύ πιθανό  οτι αυτά ειναι κοινος τόπος στη λειτουργία μιας ελληνικής ΠΑΕ. Το θεμα ειναι ποιός ωφελείται και ποιός θα φορτωθεί τη στραβοτιμονια στον ωκεανό της δημιουργικής λογιστικής. Μπορει και κανεις....  Ο ορισμος του οφτοπικ αλλα..........

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #215 on: January 21, 2011, 00:03:03 »
Με αδικείς φίλε γιατί κάνεις πραγματικότητα τη δική σου αλήθεια και μέσα σε αυτή η δική μου γίνεται κάτι γραφικό. Εγώ όμως δεν θέλω να μπω μέσα στη δική σου αλήθεια, στην οποία υπάρχουν κάποιοι καημένοι άπειροι που δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ και έκαναν κάποια λάθη, τα οποία πρέπει να επισημάνουμε για να διορθωθούν. Στη δική μου αλήθεια λοιπόν δεν υπάρχουν τέτοιοι τύποι, αλλά μόνο λαμόγια του κερατά, οπότε δεν θα είχε νόημα να κάνω κριτική προς διόρθωση. Τι να διορθώσει αυτός που σε κοροϊδεύει εσκεμμένα;  

Αδερφε μου Cure, μετα απο αυτα που γραφεις παραπανω καταλαβαινω οτι η διαφωνια μας ειναι χαωδης. Δεν εχει νοημα να τη συζηταμε γιατι ποτε δεν προκειται να συμφωνησουμε. Για οσα αναφερεις στη συνεχεια των παραπανω και εγω συμφωνω σε καποια, καποια αλλα δεν τα δεχομαι οπως τα παρουσιαζεις και για καποια αλλα ουτε συμφωνω  ουτε διαφωνω γιατι απλα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. Για αυτο και δεν εκανα καν παραθεση. Δε ξερω αν εχει νοημα να συζηταμε σε θεωριες και υποθεσεις τις οποιες ΔΕΝ μπορεις να αποδειξεις.Για μενα βεβαια ειναι υποθεσεις και για σενα πεποιθησεις.

Η κεντρικη ιδεα και το παραπονο μου απο σενα και απο ενα σωρο ακομα αδερφια τωρα τελευταια ειναι οτι απαξιωνετε τον ΠΑΟΚ χτυπωντας τους παντες και για τα παντα. Απειρα τα παραδειγματα. Κι αν φταιει ο Χ για τον Α λογο πες το, οχι ομως να τα βαζεις με τον Ψ, ουτε να κραζεις τον Χ για τον Β λογο.Το ειπες και καπου αλλου: Το ζητουμενο για σενα ειναι η αυτοκαθαρση και οχι η ενοτητα. Ενω για μενα ειναι η ενοτητα.
Αλλο ενα σημειο της διαφωνιας μας...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #216 on: January 21, 2011, 15:00:28 »
Και κάπου αλλού ξεκινήσαμε με χάος ανάμεσά μας, μετά πέρασε ο ένας στην όχθη του άλλου και πλέον μπορούμε να έχουμε μία ταύτιση απόψεων γύρω στο 80% για κείνο το "θέμα". Αν ανοίγαμε κάποια στιγμή το θέμα θα φτάναμε πάλι εκεί, αλλά απαιτεί χρόνο. Όποτε μας κάτσει το βλέπουμε αν σε ενδιαφέρει.

Ο Κριστιάνο ακόμα δεν έφυγε; (και καλά για να είμαι on topic, σιγά μην μου κάηκαν τ' αρχίδια)  :P

northeagle_4

• Guest
« Reply #217 on: January 21, 2011, 21:56:15 »

Κοντά στην έξοδο ο Κριστιάνο Μοράες

21 Ιαν 2011 21:20, Από PAOK24

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να λυθεί η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Κριστιάνο Μοράες.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων από την ημέρα που προφασίστηκε τραυματισμό και από τότε έγιναν δεκάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον ατζέντη του, έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές ήρθαν σε πολύ κοντινό σημείο και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως ο ατζέντης του αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα.

Το αν ο Κριστιάνο αντικατασταθεί από καθαρό αριστερό μέσο ή τα λεφτά του θα προστεθούν σε αυτά του Μπουσαϊντί για να αποκτηθεί καλό δεξιό μπακ είναι κάτι άγνωστο ακόμη.

Πάντως ο λόγος που αποκλείστηκε ο Κριστιάνο από την αποστολή είναι ο παραπάνω.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5444

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #218 on: January 22, 2011, 00:13:30 »
ηλθε, ειδε, δεν ακουμπησε και με το καλο να φυγει

αν διωξουν και τον φιλομενο (με αντικαταστατη?) θα εχει γινει ενα πολυ καλο ξεσκαρταρισμα. ο σαβινι χρειαζεται μεχρι το καλοκαιρι για αλλαγη
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

zagorakis

• Guest
« Reply #219 on: January 28, 2011, 17:41:12 »
Λύση της συνεργασίας με τον Cristiano Moraes

Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Moraes, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15N664QRK&extLang=